Mat-tips

Mattips # 2, For det kan bare Odamor

Og bare, bare hun! Og snart dere da! 

Jeg skal nemlig vise dere hvordan lage verdensbeste omelett! 

I dag lager jeg det for ca. 4 personer, så dere trenger:

5 egg.
Skinke
Paprika
Purreløk (Om dere har, jeg hadde det ikke i dag desverre...)
Ranch (Eller en annen form for dressing)
Rømme.
Pepper
Salt
Oregano blader


Knekk eggene og pisk til det er fluffy og skummete. Dette tar gjerne 3-4 minutter, for det blir bedre jo lengre du pisker.




Deretter kutt opp skinke, paprika og de andre grønnsakene du muligens måtte velge. Men husk at less is more på akkurat denne omeletten!






Putt oppi litt ranch (Eller en annen dressing) og en dært rømme.



 Så tar du oppi krydderet og pisker godt




 

Tilslutt heller du alt opp i en smurt panne og steker det til det er gyldent på begge sider, 



(Det blir som regel brunere på den siden du steker først, men det er helt OK!)


VOILA:







 

 

Enjoy!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

mat-tips #1 Pasta ala Oda

Heisann! Tenkte å prøve å begynne med noe nytt, nemlig mattips. Jeg elsker å lage mat og å bake, så om jeg lager noe jeg føler for å dele, kommer jeg til å prøve å huske det!

I går lagde jeg spaghetti, men gjorde en liten vri som tom. fikk Hanna til å smake på sausen, tror ikke hun likte det der i mot! Uansett, alle andre likte det!

Det du trenger: 

  • Tynne spaghetti (Kan bruke alt annet av pasta om man heller vil det)
  • Kjøttdeig, jeg bruker karbonadedeig, siden det er litt sunnere!
  • Tomatsaus, (Tror vi bruker en fra Dolmi eller domino i Norge! God er den i hvert fall, uansett hvilket merke den er fra)
  • Krydder
  • Fløte.
  • Nanbrød
  • Salat.

Dette gjør du:

 

  1. Sett på vannet for pastaen og vent på at det koker før du har i pastaen. 
  2. Når pastaen har kokt i 10 min begynner du å steke kjøttdeigen. Kryddre den lett når alt er brunt, med det krydderet du vil ha, vi bruker et krydder fra Natvig (Eller heter det det!?) som har mange krydder i et!


  3. Begynn å varm tomatsausen og tilsett fløten til den er litt mer flytende enn fast. OBS: ikke ha i for my fløte, for det tar bort tomatsmaken og blir litt for klissete. 
  4. Når det er igjen 3 minutter av pastaen, sett inn nanbrødene i en forvarm ovn! 
  5. Server det hver for seg eller sammen, og enjoy!

    (Ok, så ser det ut som jeg har spist av det men har ikke gjort det) 



    Dagens outfit består (Besto, for nå har jeg treningsklær) av: Genser og bukse fra Forever21, Blondebody fra Gina Tricot, Armbånd fra snow of sweenden og vet ikke, sløyfer fra H&M barneavdeling! 

Lots of love, 
Oda Karoline <3

 

bloglovin bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits