oktober 2010

Bitteliten hilsen fra flyplassen

Endelig har jeg plassert føttene mine på flyplass-jord. Er ikke 100 % frisk, tror jeg fortsatt har litt medisin i blodet mitt, men er i hverfall friskere. Jeg sovna klokken 8 i går, og sov nesten full natt fram til klokken 4, da vi måtte stå opp. 
Nå er jeg treeeeeeett.

Hot uten sminke, og når jeg fortsatt er syk, ikke sant?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Fotokonkurranse på http://synneh.blogg.no

Jeg deltar med dette bildet på Synneh.blogg.no sin fotokonkurranse.
Jeg tok dette bildet da vi var på tur i Santa Cruz, og jeg synes det er litt kult. Spesielt med den mannen på siden!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Det ble ikke noe NY tur i dag desverre

I stedet lå jeg på akuttmottaket i 6 timer, fått sprøyte i rompa, hatt en I.V. koblet til meg som ga meg 4 liter vann, og det måtte 3.2 liter før jeg kom meg på do, ble tatt blodprøver og det er mulighet for at jeg ble dopet ned i går av noe som ikke er vanlig. Følelsen er grufull og munnen smaker spy. Ikke verdens beste dag altså.
Nå skal jeg legge meg til å sove litt!

- Oda Karoline <3

Dagens sang: S.E.X

 

I love it and I love them <3

Lots of love,
Oda Karoline <3

School spirit!

I dag var det togadag på skolen, og jeg kledde meg ikke opp, kall meg kjedelig med det var iskaldt ute! 
Men det var powderpuff(?)game i lunchen, juniors VS seniors, og dere kan jo gjette hvem som vant? Seniors! Yeey! (Powderpuff(?) er forresten det de kaller jente-amerikanskfotball her) 
Men det var sikkelig school spirit i gymsalen, seniorene ropte og jeg var helt sikker på at benken vi sto på skulle falle sammen  pga. all trampingen. Noe av det de ropte var:
"Respect you elders!"
"One One" (For vi er ferdige med high school i 2011)
"Go home juniors!"
"Why so quite"
"Go seniors"
Vi trampet takten til we will rock you og generelt bare hylte og ropte.


Slik så skolen ut etter seniorene:


Det var morsomt å oppleve det i hvertfall! Tenk om vi hadde hatt like stor spirit på fotballkampene hvor vi spiller mot andre lag!

Etter lunchen dro vi hjem til Olenka hvor vi egentlig bare slappa av, og Alex lekte med Nemo (hunden til Olenka som er veldig hyperaktiv!). Og snart skal jeg på movienight på skolen! Joy!  Men først skal jeg sove, eller lese! 

Alex & Nemo : -)

Alex & Nemo (:


Lots of love,
Oda Karoline <3

Kan jeg friste med en cupcake?

Jeg har ikke tid til å legge til så mye tekst, tenkte bare å vise dere (Les: Friste med) resulatete av dagens bakekurs:


Omnomnom! 

Frostingen ble litt teit på starten som dere ser i kantene...

Denne heter sloppy mom eller noe : p

Same as over! (fikk muffinsen + det gule av en koslig dame som vi alltid sitter vedsiden av, bladene og blomsten lagde jeg selv.)


Blomst! (Denne er jeg fornøyd med!)

Alle sammen! :- )

Nå skal jeg dusje av meg alt grønt og søtt før jeg legger meg! (Om noen lurte!)

Lots of love,
Oda Karoline<3

I'd rather be with you

Åh som jeg elsker sangen her! Jeg har lenge lurt på hva den heter, for jeg hørt den en del på radioen, men aldri somlet meg til å sjekke ut hva den heter. Men så er jeg inne på denne bloggen titt og ofte, og der fant jeg den! Yey, da ble jeg glad!

Den passer så godt for meg akkurat nå! Og jeg tror jeg hører på den over 10 ganger om dagen etter at jeg fant ut navnet! Joy!

 

Åh, jeg må bare fortelle hele verden desse: Jeg har gått opp en karakter i government! Jeg er helt målløs!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Alt som er grønt lyver vel ikke?

Warning: Dette innlegget handler om et stykk revnet topp og ett par pupper som har vokst, så om du ikke er interessert i å lese det, goodbye!

Heisann world & Internet perverts! 
Det er onsdag, og denne dager var det color day på skolen! Jeg farget grønne striper med kritt i det vakre håret mitt, og nå håper jeg bare at det går ut! Jeg følte meg veldig sprited med alt det grønne jeg brukte:


Grønn! Jeg stylet meg ikke halvparten så mye som mange andre gjorde. Det var snakk om helt grønne klær, grønn sminke (Vel jeg hadde grønn øyenskygge!), glitter, maling, masker, grønt hår, grønne parykker, grønne hatter, hårband, smykker etc.!


Grønn stripe i mitt gylde hår! 

Det eneste problemet jeg møtte i dag var vel toppen min som revnet fordi (*Trommevirvler*) puppene mine har vokst en del. Så da jeg tok den på meg, var den for liten over puppene, noe jeg ikke hadde forventet, så en liten strek i regningen siden det var den eneste grønne toppen jeg hadde ren til i dag! Så jeg har brukt hele dagen på å trekke toppen over bh'en min, noe som ikke var så enkelt. Men jeg tenkte 'Hmm, det er sikkert ingen som legger merke til det' så feil kan man ta. Da jeg, Olenka og Alex + 2 til jeg ikke helt vet navnet på, kom fra lunch, kom Emma springene i mot oss og noe av det første hun sa var: 'Oda, you boobs is jumping out of your t-shirt.' Oops, folk la visst merke til det. Så jeg prøvde å forklare at toppen hadde revnet i stroppene da jeg pustet, men likevel sto hun i 5 minutter å prøvde å dra den over bh'n min. Tilslutt sa

jeg: Maybe I should put on my sweater. 
Emma: Maybe you should.
Gutt 1: Or not.

Haha, jeg døde på meg. Og hadde det ikke vært så himmla varmt hadde jeg tatt på meg genseren min, men siden sola steika og genseren var svart gjorde jeg det ikke likevell.


Ser dere, ritsh ratsh filibombombom. Jeg tror den ble ødelagt for en stund tilbake, men jeg gjorde det bare værre i dag...

Hmm, følte dette ble et 'skryte' innlegg, men måtte bare fortelle dere om den lille samtalen. Og believe it or not, det var det mest interessange som skjedde i dag! Eller, jeg dro på B&N etter skolen og kjøpte meg de to andre bøkene i The Hunger games serien! Yey, det er helt klart en av de beste bøkene jeg har lest! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

No more empty frames!

Tirsdag er en fin dag! Jeg slutter tidlig fra skolen, så jeg har som regel hele dagen til å ikke gjøre noe (Les: Gjøre lekser). Men i dag var den enda bedre fordi jeg brukte halve ettermiddagen (Rundt 3 timer!) sammen med Olenka og Alex! Det er godt å endelig ha noen å sosialisere seg med, selv om det er et kjærestepar. Vi dro og spiste lunch, før vi fulgte Alex til tannlegen, og så gikk vi tilbake til skolen og bare snakket sammen en liten time! Slike dager må man elske!

Og selv om jeg hater og elsker meg for det i dag, var jeg sent oppe i går kveld (Les: Litt over 11) for å printe og ordne til bilder på rommet mitt, så nå er det ingen tomme rammer mer! :


Da Mamma først så at jeg skulle ramme inn bildet her spurte hun om jeg hatet bestemora mi. Haha, tulle jente altså! I love you Grandma! Dessuten synes jeg hun er så søt når hun spiser daimkakekrem av den ene vispen! 

Pga. parfymen min synes det ikke så godt, men bilde til venstre er 2 av mine kjære tremenninger, Herbjørn & Jenny
Bilde i midten er Emma Watson som er en av mine rollemodeller! Og det siste bilde (Høyre) er Hongsand midt på natten, bare fordi jeg så ut gjennom vinduet da jeg skulle legge meg og forelsket meg i himmelen og havet. Så jeg tok kameraet mitt og gikk ut i Snoopy tøffler!


Jeg måtte finne på noe å gjøre med de papprammene som følger med ikearammene, så tenkte jeg at dette ble litt meg! Bilde er av den vakkre rebellen Taylor Momsen som også er en av mine rollemodeller!

Og dette er Kristen Bell, også en av mine rollemodeller!

 

Jeg er fotograf av alle bildene untenom kjendisbildene!

Og for de som ikke er fastleser av bloggen min: Jeg klarer ikke å gjøre noe lenger uten å først å ha tent lys på rommet mitt! Om dere lurte liksom.

Lots of love,
Oda Karoline <3

Stillhet, *Promp*

Åh, jeg kom på noe jeg glemte å fortelle om i forrige innlegg! I dag på skolen så skjedde det noe som fikk meg til å le meg ihjel, dø av skam og brekke meg av stank. 
Joda, en av de mest populære guttene på skolen sovna over pulten sin, og klassen var helt stille pga. at læreren snakket om noe, og pluttselig ut fra intet prompet mr. populær i søvne. Jeg synes så synd i han, for han visste jo ikke hva som hadde skjedd, han våknet ikke engag av at klassen lo. Jeg rødmet dypt, hadde tårer i øynene og kjempet mot å holde meg for nesen.
Ingen sa noe til han selvfølgelig, jeg regner med at de ikke ville gjøre mr. populær sur eller noe. Morsomt var det nå uansett.
Det var egentig bare det jeg skulle si, nå skal jeg skrive brev til krampa tar meg og sette meg ned å se på bilder fra Hongsand, mens jeg prøver å huske tilbake til sene kvelder med bestevenninna mi, tårer av latter, tårer av skrekk, litt mer latter og masse kjærlighet! Elsker deg bestevenn <3


Hongsnd en sen sommerkveld! 

Bestemor<3

Mine 2 skjønne tremenninger, Herbjørn og Jenny!

Hyttetur mot min vilje, som viste seg å være helt fantastisk! 

Bestevenn<3

Meg og bestevenn på rotur i seilbåten deres! Takk til Stine for bildet!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Er det hele tatt noe som heter for mange bøker?

I dag da jeg kom hjem fra skolen lå det en liten overasskelse og ventet på meg:

Gjett hvem som ble glad for å se en pakke som inneholdt disse fantastiske bøkene! Til sammen tror jeg at jeg nå har 20 Twilight bøker. Ihi, det er vel ikke noe som heter for mange bøker vel? Nå gjelder det bare å få tid til å lese de, jeg mener jeg fikk jo nettopp 600 kroner til å handle meg bøker for! Ikke at det er så mye men.

Jaja, nå skal jeg slutte å brife og heller stappe nesen min i boka mi og prøve en viss person for i hvertfall 10 minutter!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Noen ganger er det fint å gjøre lekser

Tom. lekser er litt mere utholdene når regnet pisker mot vinduet og vinden uler vakkert rundt huset.

Når rommet skinner fordi man har ryddet, tørket støv og støvsuget det.Når te-lysene blaffrer rundt i holderene sine.

Når hele rommet dufter en blanding av epler og ikea-duftlys.

 
 

Når kopp nr. 3 med te venter på å blir drukket.

Og fin musikk strømmer fra de nye høytalerne.

 

Ja, da kan man tom. gjøre government.


Jeg tok forresten noen dråpebilder i dag som jeg ble litt fornøyd med!

Av en eller annen merkelig grunn tenker jeg på et øye som tilhører en gammel person når jeg ser bildet her. Ser du det?

Nå skal jeg gå å ta bilder av Hanna, bare fordi jeg er alt for snill!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Det er en fin ting

Det er en fin ting å vite at man ikke kommer til å få VGS. godkjent uansett hva man gjør...

Happy b-day Sjur

Sjur nå er du gammel, kjempegammel! Du må nå gå med stokk, krokete rygg og BARE spise svisker for hvis ikke faller tennene dine ut. GAAMLING! (Og ja det skulle skrvies feil)

Selv om du er blitt gammel vil du for alltid være LULLE, sauen som farter rundt å redde verden  med forepølsa!

Altså du kan si mange ting om meg, men du kan ikke nekte på at jeg ikke har god fantasi!

 

Nå må jeg legge ut masse bilder av deg for det er sånn jeg er!:


Du er og forblir en klovn, sammen med sau selvfølgelig!

Du som meg, er glad i bestemor kos! I truly understands you!


Og så er du veldig glad i hjerter, så du lager masse hjerter til folk du er glad i! Slik at vi kan spise de opp!


Og så er du en utmerket alv! Mangler bare ørene! 

Og så er jeg veldig glad i deg, selv om du røyker. Om du slutter (148,2%) blir jeg enda mer glad i deg!

 

Jeg skulle hatt flere bilder, men jeg har det ikke på pc'n her og om jeg tok de fra facebook hadde det bare vært rare bilder av deg! Og jeg vil jo selvfølgelig ikke skjemme deg ut slik på nett!

 

Og ja jeg er glad i deg, selv om du er veldig merkelig og ord-nazi! 
(Ps: Alle skrivefeilene har jeg dedikert til deg slik at du skal være mer glad i meg)

Lots of love,
Oda Karoline <3
Photoshoot isn't so bad when I get to be the one who is in charge of the makeup!

Hei! 
Da har jeg ikke bursdag lenger, og jeg må vente 365 dager til den neste. (Er det  skudd år neste år?) 
Denne bursdagen skulle jo egentlig ende i at jeg drakk meg dritings, sende melding til et stykk kjekk gutt, hadde sex med en eller annen random dude med herpes, prøvde dop og alt det andre man gjør på fest. Men pga. dårlig vær, ble festen avlyst og jeg må vente en hel uke på den neste.


Og  som dere ser hadde jo jeg og Hanna allerede sminket oss som to barbie dukker, eller rettere sagt, jeg hadde sminket oss som to barbie dukker! Og man kan jo ikke la det være bortkastet,


(Jeg prøvde å gå for litt dukke stil med rosa kinn og lepper!)

Så vi bestemte , nei Hanna bestemte, at vi skulle ta bilder istedet!


På alle bildene untatt det siste tenkte jeg på et stykk pent mannekjøtt, så om dere likte bildene har dere han å takke!

 

Etter bildene var tatt dro vi til Olenka, hvor hun og Alex var, og der bestemte vi oss for å dra å bowle. Overaskende nok lå jeg på 2. plass helt til nest siste runde, da jeg bommet. Så jeg tapte. Men det var kjempemorsomt anyway, og jeg klarte faktisk å bowle uten gjerde (?), *Stolt* 
Men så forsvant alle folkene fra bowling-hallen, så vi fant ut at det var på tide å dra hjem!  Da vi kom hjem til Olenka måtte Alex dra, og da så vi (Olenka, meg og Hanna) Avatar. Så til tross for at det ikke ble noe fest, hadde jeg en koselig bursdag. Selv om jeg var så trett at jeg holdt på å sovne flere ganger under filmen. Som minner meg på at jeg burde sove nå! Me prekast!

Og ja, dere som leser bloggen til Hanna også har kanskje fått med dere at hun sa hun skulle være slaven min idag? Vel jeg tror ikke slave yrket passet så godt for Hanna, det eneste hun gjorde var å lage mat til meg en gang og la meg sminke henne. Hun vrei seg unna alt det andre!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hva syns dere om bildene?

Tusen takk :- )


Siden jeg ikke har så mye å gjøre klokken 12 på bursdagen min, tenkte jeg at jeg skulle poste bilder av tingene jeg fikk! :


Klokke fra Guess av mamma og pappa!


Gavekort på B&N fra Sjur <3

Harry Potter samleboks av Hanna!

Harry Potter 3-5 av Hanna!

Innholdet i Harry Potter 1 boksen, i 2'a manglet jeg noe, så mamma og de skal gå å klage!

Av min kjære  Bestemor fikk jeg kamerastativ!

Og av Farmor fikk jeg kamera linse! 

Mamma og Pappa ga meg også høytalere, slik at jeg nå kan spille høy musikk og bli kastet ut!

Så kom de også med kake til meg i  morges! Den smakte som 1000 sukkerbiter!

I går da jeg handlet meg sminke på Sephora, ga de meg en liten gave! Yay!

Og så måtte jeg jo selvfølgelig skjemme meg selv ut og kjøpte meg 2 BH'er på Victorias secret! De er fantastisk god å ha på seg!

Og så venter jeg på noen gaver som jeg kjøpte meg på nettet. Harry Potter samleboks 3&4, og diverse andre bøker og ting! Gleder meg til de kommer!

Ellers så har jeg skrevet ordene 'Tusen takk' over 100 ganger i dag, men det er bare koselig!

 

Nå skal jeg se HP ekstramateriale!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hva syns dere om gavene?

...

Det er så fint å ha en familie som ødelegger den ene dagen som skal være din før den har startet skikkelig.

Min bursdag er 9 timer lengre i år!

Det er rart å tenke på at i Norge er jeg 17 år, mens i USA er jeg bare 16 år. Jeg ble litt forvirret da jeg fikk den første gratulasjonen, klokken var jo bare 1500. Merkelig! Men koselig at folk spammer facebooken min og mobilen min!

Men hey, Gratulerer med dagen Oda! Du er superkul og fortjener de 9 ekstra timene! Selv om du må dele 9 timer med din bror også!

La oss gjøre som du har gjort på alle andre bursdager denne måneden, gå en tur:
Du var en kjempesøt baby med knallblåe øyne!

Som levde til sin første jul og 16 juler til!


Og likte mamma kos, men nå liker du mest guttekos!

Du var ei lita pie som likte at lebestiften var i fjes og hår isted for på munnen!


Og så foretrakk du jo selvfølgelig søppelkasser istedet for stoler!


Du likte ikke å tape i spill, men det gjør du jo fortsatt ikke!

Derimot likte du å få kos av bestemoren din, som du fortsat liker!


Du lekte gutt i kjole i et par år, men det er vel bare kult?!

 


Og så ble du så stor at du fikk eget rom! Gjett hvem som var stolt?!


Og så må man ikke glemme første teltur alene med Lina, du lå våken halve natten og Lina sovna tvert. Men koselig var det da fordi!

 


Du begynte å danse, og kom på siste plass på din første dansekonkurransen, og på den andre kom du på 4. yay!


Og ble du stor og mer kul enn noen gang!

Så flyttet du til USA!


Så ble du vakker!

OG SÅ BLE DU 17!

 

Happy birthday to me!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Der ingen skulle tro at noen ville bo

Rundt om i landsbyen har forskjellige folk tatt overpynting til ett helt nytt level! Mange hus er rett og slett trashy! See for yourself:
Vi kjørte forbi når de sto og pynta, og jeg korsa meg faktisk! Jeg mener hallo, jeg hadde skjemtes av å bo her jeg! Men heller her enn de husene som noen folk pynter med dopappir da!Oooh, scary. Jeg mener når ble bummulspindelvev skummelt?

Okei, første gang jeg så den fyren der skvatt jeg. For jeg satt å så ut fra bilen, men egentlig så jeg ikke på noe spesielt bare så litt ut i øyekroken, og så pluttselig ser jeg en person uten hode. Alle hadde skvotte (??) litt da!


Dopappir <3

Og bare for å vise at jeg har pyntet meg mye finere enn husene! Harry Potter <3

 

Ellers tenkte jeg at jeg skulle slenge inn litt random helt på slutten:
I dag i US. History  hadde vi jordskjelv øving. Det vil si, noen kom på høytalerne og sa at nå skulle vi late som om det var jordskjelv, og så måtte hele klassen (Inklusiv læreren) gjemme seg under pulten. Det var et så komisk syn, siden pultene våre er bittesmåe og har en stol som sitterfast til pulten, at jeg faktisk fniste. Men så ble jeg så overasket av at jeg fniste at jeg sluttet. Jeg mener jeg fniste, et sånn ekte lite fnis. Oh my liksom. Det som fikk meg til å fnise var at en gutt i klassen, som heter Adam, er veldig høy, og når  til og med jeg hadde problemer med å sette meg under den pulten kan du tenke deg han prøve. Åh, det var så komisk. Og så satt Adam og Collin og sa morsomme kommentarer samtidig, derfor fniste jeg. Men jeg skal love alle sammen at det ikke skal skje igjen! 
Men hallo, tenk deg en gutt på nesten 2 meter, og litt bamsete prøve å sette seg under en pult som er 1/2 meter x 1/2 meter (selve bordplaten) og ca 1 meter høy,

 

Jaja, nå skal jeg lage mitt eget godteri på dinpose.com!

Lots of love,
Oda Karoline <3

L to the ove lizm

Dumbo:

The Lion King:

Mulan:

Beauty and the beast:

Pocahontas:

Ariel:

Tarzan:

Cinderella:

 

 

Ah, fantastisk<3

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

 

Sånn derre 3 ganger hurra

For Fridz!

Gratulerer masse, masse, masse med dagen! Håper den blir super fantastisk, for det fortjener du!

Det er trist at jeg ikke får vært der på bursdagen din i år og overaske deg med kake og krone. Håper Ingrid fortsetter med det!

Du er et superfantastisk menneske, som nå har blitt gammel! Og du må vite at jeg allerede har ordnet opp med gentlemen som kan følge deg over veien og sånt!

 

Og når det er sagt, la oss gå en tur


Husker du dette? Det er fra den første gangen vi var på et teaterstykke! Det som bare var forvirrende og rart!

Og dette er jo fra den første filmkvelden vår! Vi så LOTR og jeg likte det faktisk!


Og dette fra den dagen alle tilba deg, selvfølgelig er jo det hverdag, men vi har ikke bilde av alle!

Åh som jeg elsker bildet her!


Enda en filmkveld! (:

Åh, den fine, fine sekkepipa di! Og den stolte eieren selvfølgelig!


Mulan have nothing on you!

Og heller ikke supermodellene her i verden!

N to the ydelig! 

Og så avslutter vi med litt kunst! 

Ilu Frida <3

Lots of love,
Oda Karoline <3

For hun som ikke får sove

Én sau, to sauer, tre sauer...

Please give me some jigglypuffsLotsof love,
Oda Karoline <3

 

Og hva gjør man når radiokanalene du bytter mellom spiller dårlig musikk?

Legger hodet mellom to puter og furter i 3 minutter.

Og forresten: haha, jeg prøvde å logge meg inn på med: playground@hotmail.noob. Lenge leve skrivefeil!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

All I want for my birthday is:

* Klokke. 
* Harry Potter-samleboks (1&2)
* Høyttalere.
* Kamerastativ.
* Kameralinse.
* Gavekort på Barnes & Nobles.
* Amazon-handlekurven min.
* Harry Potter 3, 4 & 5 (Film)
* Twilight 1 og 2 (Film)
* Symaskin. 
* Brettspill.
* Kreative ting.
* BH fra Victoria's Secret.
* Ting som gjenspeiler meg.
* Smykker.
* At vennene mine besøker meg! (Man kan få biletter for 5000 kr. Hint Hint)
* Harry Potter-ting. 
* Ullsokker.
* Ullgenser.
* Sexy undertøy.
* En venn med fordeler, det er ensomt i Amerika.De 7 første tingene tror jeg at jeg får av familien. I'm crossing my fingers! 
6 dager igjen nå! Og det blir den første gangen jeg feirer bursdagen min alene. Muligens med familie, men mest sannsynlig helt alene!

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Alle tar noe for gitt

Alle som leser denne bloggen, eller kjenner meg vet at jeg hater det faktumet at jeg har flyttet. Men på en måte har flyttingen gjort meg én god ting. (Bare én!) Og det er at den fikk meg til å innse at man ikke skal ta vennene sine for gitt.

Da jeg bodde i Norge, fant jeg ofte på unnskyldninger for å ikke være igjen i byen etter skoletid, eller unnskyldninger og unnskyldninger, om jeg var igjen i Trondheim uten å kunne ligge over til noen etterpå, ble jeg så sliten at jeg måtte ta meg en sykedag for å samle kreftene mine. 
Men likevel, jeg fikk ikke vært med vennene mine så my som jeg burde vært. For i mitt hode tenkte jeg at det ikke hadde noe å si om jeg skipet denne byturen også, for vi hadde da så lang tid sammen. Men nå som jeg har flyttet, kjenner jeg hvor mye jeg angrer. Vi fikk ikke nok tid sammen, og når jeg kommer hjem igjen blir kanskje ting rart. Dere har vokst sammen et år, og jeg har vært borte og vokst i mitt eget tempo. 
Når jeg er på skype med de, og de er sammen uten meg. Kjenner jeg hvor vondt jeg får inni meg, hvor mye jeg savner de. Og hvor mye jeg misunner de for å kunne være sammen.

 Og det er ikke bare Beste jentene fra Ringve jeg ikke fikk nok tid med, men også Lina og Vida. Lina bor jo så langt fra meg og jeg fikk jo aldri tid til å besøke henne. Hun er jo den som har holdt ut med meg lengst, hun er jo den jeg sjefet rundt, men som likevel likte meg. Deg heller fikk jeg ikke nok tid til, når jeg kommer hjem skal jeg komme å besøke deg minst en gang i måneden, hvor enn du bor da! 

Og Vida da, jenta jeg bor 2 minutter unna, men likevel ikke presterer å møte hver dag. Det er for ille. Jeg burde egentlig ha møtt deg minst en dag, for jeg kan jo alltid snakke ut om alt med deg. Jeg blir alltid 10 kg lettere etter å ha snakket med deg.

Jeg respekterer fortsatt at Vida ikke vil ha bilder av seg på nettet. Men jeg elsker deg fordi <3

Jeg tok tiden for gitt, og nå angrer jeg. For som straff må jeg leve i 8 måneder uten nærheten deres. 8 lange, tunge og ensomme måneder. Og før noen prøver å si at jeg kan til ensomheten i Amerika selv, må jeg bare få si at jeg har prøver å snakke med folk hver dag, men ingen vil ofre meg en setning som svar. Jeg får som regel rare blikk eller et ord tilbake som svar. 
Men nå skal ikke dette innlegget handle om meg, det skal handle om  de fantastiske menneskene jeg får lov til å kalle mine beste venner. De som stiller opp i mørke og lyse tider, de som kjemper med meg og som jeg kjemper for. 

Jeg elsker dere, selv om jeg ikke sier det nok!

Og til alle der ute, ikke ta tiden for gitt for før dere vet ordet av det skjer noe. Enten flytter du langt bort, eller kanskje noen dør, eller kanskje du bare krangler skikkelig med noen som står deg nær. Lev sammen som om denne dagen var den siste dere hadde.

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

What I love about this moment

Jeg er fast leser av Kelle Hampton sin blogg. Hun har en datter med Down syndrome, og hver gang jeg er innpå bloggen hennes, får jeg litt dårlig samvittighet over sytingen min. Hun må jo ha det værre en meg, med tanke på hvor redd hun må være for lille Nella, men likevell klager hun nesten aldri, og hun man blir så i så godt humør av å lese bloggen hennes. Hun skrev 3 ting hun elsket med øyeblikket her, og da tenkte jeg at jeg skulle skrive 5 ting jeg likte med øyeblikket her!

  1. Tingeling toppen på hodet mitt, og de rosa leppene mine!

    Den ville ikke bli avbildet derimot.

    Muah! 

  2. En kopp med Varm bringebær te!
  3. At det er en uke igjen til bursdagen min.
  4. At mine bestevenner akkurat ringte meg og snakket med meg en god stund. 
  5. Sløyferingen min! 

Hva er 5 ting du liker med dette øyeblikket?Lots of love,
Oda Karoline <3

Nam Nam Nam

MmMMMMH. Jeg spiste nettopp den beste lunchen ever. 
Og dumme meg har ikke bilde! Men dere kan tenke dere det:
Et lyst varmt rundstykke med brunost, som vi kjøpte på den Nordiske butikken som er her. Og et lyst varmt rundstykke med leverpostei, også fra den Nordiske butikken som er her. 
NamNamNam!  

Nå skal jeg prøve å få kontakt med Katrine beste jenta mi igjen, for batteriet gikk tom på pc'n hennes...

Lots of love,
Oda Karoline <3

Veronica Mars bloopers!


Tårevåt!

Lots of love,
Oda Karoline

Supah-dupa


Åh, jeg ler og jeg ler og jeg ler, tårer i øynene til og med!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Åh, jeg ler

Jeg vet ikke om jeg er overtrett eller ikke, men jeg ler meg ihjel av dette:

 


"You know", "Sort of", "Aaaaha"


Jeg må takke Frida for at hun introduserte meg til Rove live!Lots of love,
Oda Karoline <3

27 grader og dyne?!

Hei :-)
Hvordan har dere det i dag? Jeg ligger i hvertfall innpakket i den varmeste genseren min, med dyna pakket rundt meg og fryser, mens jeg hører på Detektivbyrån. Og oppe i alt dette, ligger jeg og drømmer om knekkebrød med leverpostei og en kopp kakao. Man skulle ikke tro at gradestokken sto på 27 grader Celsius her.
Hodet verker og nesen begynner å bli tett. Herlig.
Og hadde det ikke vært for at jeg har skrevet så sykt mange notater i U.S. History i dag, skulle jeg gjerne ha tømt hodet for tanker i min lille-skrive-en-eller-annen-random-gang-bok.
Jeg vurderer å legge meg å sove en liten stund, bare for å vokne av å være enda mer tett. Kanskje jeg skal legge med litt med Harry Potter-lydboken min og finne ut flere ting jeg ønsker meg i bursdagsgave.Jaja, jeg tror jeg går for HP-ideen!
Vi snakkes kanskje etterpå!


Og ja, Teddy sier "Hei" til Turi!
Lots of love
Oda Karoline <3

Give her 24 more hours!

Kjenner dere den følelsen av at dere skal og må gjøre en ting, men klarer ikke å komme dere opp fra stolen/senga/sofaen etc.? Vell den følelsen har jeg nå. Jeg skal dusje, men jeg gidder ikke å bytte ut en konfortabel stol med en klam halv våt kropp. Tanken gjør meg lat liksom. Så her sitter jeg da, fast lenket til en god Ikea stol mens jeg prøver å kommandere føttene mine til å bevege seg. Det var slik når jeg skulle stå opp i dag også, kroppen ville ikke høre på meg, så jeg lå fastlåst til sengen som et eller annet voldtektsoffer. 
Åh, dere husker kanskje at jeg skulle skrive om incest på den andre bloggen? Vel jeg sendte det til hun jenta som kom med den kommentaren, for å finne ut om hun syntes jeg hadde skrevet bra eller ikke. Vel nå har jeg ventet i 2 måneder på tilbake melding, så jeg skal gi det en dag til før jeg bare poster det som det er. 

Aaah, my 3 favorite things; Bad hair day, webcam pictures and ugly-day!

Bah, nå må jeg egentlig dusje, slik at jeg rekker en episode Bones før jeg skal legge meg!

Lots of love,
Oda Karoline

Bitt av basillen

Hei! 

Dette er mitt nye tidsfordriv. Jeg åpner og lukker den 10 ganger i minuttet. Og så hører jeg på Harry Potter, and I like it. Jeg prøver liksom å lure meg selv med at om jeg ikke leser bøkene selv, så er det ikke det samme. (Jeg lovte meg selv å lese alle bøkene jeg kjøpte på B&N før jeg begynte på Harry Potter igjen)

I morgen er det onsdag, bare halve uken igjen før helg. Og så er det en uke mindre igjen før jeg drar hjem til Norge. Forresten så har jeg bestemt meg for å bestille flybilett hjem til 12. juni, og det betyr 2 dager med Amerika etter skoleslutt. Nok til å pakke og gjøre et eller annet jævelskap før jeg stikker hjem!

Og mer har jeg ikke å skrive akkurat nå, annet enn at om dere ikke har hørt Erik og Kriss nye låt, så må dere gjøre det nå!:


Aaah, love it!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Katrine &lt;3

Dette innlegget skulle være postet før i dag, men jeg kan takke meg med at det fortsatt er den 11. oktober her i Albany, så gratulerer med dagen Katrine. Du fortjente en fantastisk dag, for du er en fantastisk jente.

Du betyr så mye for meg, og jeg skal straks sende gaven din. Men det tar litt tid med meg!
I mellomtiden håper jeg du blir feiret som den prinsessa du er <3

La oss ta en tur 'Down the memory path':

Vi baker kaker til hverandres bursdag, så jeg sender deg en luft-sitronkake. I hope you enjoy it <3

Vi er karius og Baktus <3

Vi er elev og Rektor!

Til og med Harry Potter-rektor og voldelig-elev!

Vi er Tornerose og Mary Popins! 

Vi går rundt i byen uten sko! <3

Og baker muffins med 600 gram smør!

Vi er hemma <3

Men søte!

Og med litt alkohol er vi bitchie, men søker likevel råd hos gutter!


Vi er sammenflettet selv om vi bare har kjent hverandre i ett år. Tenk deg det da, bare ett år. Det føles ut som en evighet, and I like it!

Vi sitter på tog til Oslo klokken 11 om kvelden, med en matpakke som består av lettsaltet-papp, skinkeost, polbrød (??), brunost, hvitost og rugbrød. Mens vi håper på at han jeg egentlig deler plassen min med ikke dukker opp!

Og så tar vi modellbilder av deg!

Vi kjøper oss bamser og finner ut at de skal gifte seg! Turi og Teddy <3

Og så leker vi turister i Oslo mens vi venter på at toget skal gå tilbaket, og kjøper oss mat på burgerking slik at vi får gå på do, og skifte fra de skittne tusenfryd-klærne.


Vi har fest for meg når jeg er så dum at jeg stikker til Amerika.

Og du lagde et fantastisk bilde til meg. Og jeg er så takknemlig for det!

Katrine 'Dorothea' W; You're simply the best <3 Ilu!
Lots of love,
Oda Karoline <3

Litt nytt i min garderobe!

Idag dro jeg og Hanna til San Fracisco for å forfriske garderobene våre! Og Believe it or not, så fant jeg faktisk noe. Selvfølgelig sitter jeg å angrer bittert på at jeg brukt $60 på klær, noe så unødvendig liksom. Huff og huff. Anyroad, her er det jeg kjøpte meg:


Blondetopp fra H&M!

Blondetopp fra H&M!

Genser med smykke fra forever 21
Skinnshorts fra forever21

Genser med smykke fra forever 21
Skinnshorts fra forever21

Men nå skal jeg dykke inn i Harry Potter verdenen (Film denne gangen) og så skal jeg legge meg. 

Forresten, jeg har begynt å lese 'The Hunger Game', men har veldig lyst å lese Harry Potter. Er det verdt å fortsette 'The Hunger Game', eller skal jeg leser HP? 

Lots of love,
Oda Karoline <3

ÆØÅ

øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø

ååååååååååååååååååååå

æææææææææææææ

 

He-he, trenger bokstavene til når jeg skal skrive på skole pc'n. Veldig irriterende å kopirer og lime inn! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Minuite by minuite

Åh jeg glemte helt at dere sikkert ville ha et minutt by minutt innlegg, som alle rosabloggere har! 


Siden sist blogg innlegg, har spist en kjeks som mamma bakte!

Helt i meg Brigebær-te fra den uberkule Quileute koppen min!

Tent lys!

Og tatt blider av de fantastiske lysene mine!

Med pappa sitt kamera! For linsen er mye bedre enn min!


Og så følte de andre lysene seg oversett, så jeg tok bilder av de også!

Og så ble jeg fornøyd med bilde her!

Og det blide her!

Og så så jeg skoene mine, og fant ut at jeg måtte ta bilde av de! I <3 Converse!


Og ja, så har jeg fått meg 5 nye venner, men ikke alle ville bli tatt bilder av:

Dett er Miko 1!

Dette er Miko 2!

Og dette er Miko 5!
Nr. 3 og 4 er litt sjenerte! Men de er greie :- ) Og de bor rett over gaten i det ene søppel"husene". 
Det er pappa som har tatt bilder av de nye vennene mine, alle andre bildene er tatt av meg!

Og alt dette tok vel rundt 5 minutter, så satte jeg på Disney Channel og nå sitter jeg å ser på det. Jeg begynner å stille et spørsmålstegn til hvor familien min er, med tanke på at pappa sluttet på skolen halv 6 og mamma og Hanna dro til SF før klokken 1. Jeg har derfor ikke fått til å øve noe til prøven, og det frister ikke å komme på skolen i første timen i morgen. Alt pga. pappa. Hmfr, han burde skjemmes for at han ikke er her og gir meg middag og hjelper meg!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Apple vs. The Beatles

Heisann :- )
Long time, with no see.

Dagene jeg har vært borte har jeg rukket å gått på skolen, sovet, og vært på bakekurs. You read right. Jeg har vært på kurs slik at drømmen min kanskje blir oppfylt en dag. Jeg lærte å lage frosting som ikke bare består av melange, melis og konditorfarge. Og jeg lærte å lage border og stjerner. Mission complited? (Eh, nei.) Men jeg har igjen 3 kurs for basic og så skal jeg ta 2 kurs til med 8 klasser. Gleder meg!
Ellers så har jeg sett 20 000 episoder med Veronica Mars, lest noen bøker og hørt Harry Potter på lydbok. Jeg har også sovnet et par ganger i timen, yey me!

Jeg har også prøvd å gjort Sjur stolt ved å lage et bilde i illustrator som skal se ut som at 'Apple moser The Beatles'. Og ja det skal være et dårlig bilde. Jeg er litt usikker på om jeg er fornøyd eller ikke men det får så være.


Photo booth makes me wanna go 'fjortis'! 

Ellers er jeg hjemme alene nå og som alle forstår utnytter jeg tiden min godt til å øve til morgendagens prøve. (Ha-ha, good one right?) Jeg ga opp government etter første time. Det er helt umulig å forstå, og læreren forventer at jeg skal vite alt om Amerikan government, når de ikke vet noe om den Norske. Ei jente som jeg er litt kjent med spurte meg om hvordan government vi har, jeg svarte Konge og Dronning. Og hun trodde det var akkurat slik som dere leser i prinsessebøkene, kongen og dronnngen styrer alt osv. Hi-hi.

Nei nå må jeg se ferdig Veronica Mars og slappe av, slik at jeg er klar for helgen!

Q: Hva kan du om den amerikanske politikken?

Lots of love,
Oda Karoline <3

Jeg trodde aldri jeg kom til å si dette men...

... jeg savner Roan, og noen av folka der. Når det gikk opp for meg, stoppet virkelig verden rundt meg. Jeg er jo nesten aldri på Roan lengre, og når jeg er der kjeder jeg meg eller gjør ting jeg angrer på senere i livet. 
Men det kommer vel av at det har vært en stor del av livet mitt, og at slekten min bor der. 

Da jeg skulle legge meg i sommer, så jeg ut viduet og så hvor fantastisk himmelen var!

Så jeg tok på meg tøfflene mine og gikk ut og tok bilder!


Bestemor og Tante Åse! De var favoritt modellene mine i sommer!


Dette bildet tok Sjur for noen år siden!

Og dette bildet har Sjur tatt for noen år siden! 


Akkurat nå sitter jeg i 'studierommet' her i lansbyen og det er så stilt at om noen slapp ned en nål ville den ha blitt hørt. Og det sier litt siden det er teppe på gulvet. Man hører til og med de som er på do i naborommet, stakkars den personen! 

Men nå klarer jeg ikke stillheten så mye lenger, så vi snakkes muligens i morgen, men mest sannsynlig ikke siden vi har brukt opp internettet. Ja du leste riktig, BRUKT OPP INTERNETTET. Hvem faen fant opp at man bare kunne ha 24 GB internett når man er en familie på 4? (Eller man har 12 GB internett for per person som har "eierskap" i leiligheten) Så nå får vi ikke internett før mandag klokken 12. Det passer meg jo utmerket siden jeg har en oppgave i government hvor jeg trenger internett. Yey...
Greit for real now, jeg stikker!

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

02.okt.2010

Kjenner dere til de dagene hvor dere bare vil ligge under dynen og slappe av, men kroppen ikke vil det? Man blir klam på føttene under dyna, og så blir de for kalde utenfor. Lårene er smålig sammenklistret og du finner ingen god stilling. Men likevel orker man ikke å reise seg opp, sminke seg og sette på en fasade. Vel om dere vet av det, så vet dere hvordan jeg vil ha det i dag. 

(Tidlig-på-morgenen-trynet-mitt) (Selv om klokken var 13.39 da jeg tok bildet)

Too bad at jeg skal på Joanne og kjøpe masse ting i dag, jeg har jo tross alt fått månedslønn, og må bruke det. Jeg vet ikke om jeg drømte det eller ikke, men tror pappa og de sa at H også har månedslønn, er hun ikke litt for gammel for det, hun som stadig minner på familien at ?hun er den eneste som noen gang har hatt jobb av barna?. Jeg vet i hvert fall at jeg skal gjøre mitt beste for å unngå å få noe penger fra mamma etter at jeg flytte hjemmefra.

Anyroad, det har blitt Oktober og det er jeg veldigglad for. Oktober er jo den peneste måneden, jeg vet ikke om den kommer til å være like pen her som hjemme, men jeg har jo mine håp. Det er 21 dager til bursdagen min, og jeg har ikke engang funnet fram hvilken klokke jeg ønsker meg. Hmm, what to do?!

Nei jeg får vel bare stå opp og dra ut herfra. Jeg blir deprimert av de 4 hvite veggene.

Lots of love,
Oda Karoline <3

The best time off the day, is the revenge time

Kanskje jeg er barnslig, kanskje jeg er syk, kanskje jeg burde få hjelp. Eller kanskje du bare ikke skal bry deg stort om det og la meg få være den jeg er.

Hvis jeg nevner ordet 'hevn' får folk en stor trang til å 'endre' på meg. HAH! Som om det går. Hevngjerrigheten min er noe jeg liker med meg selv. For da bryter jeg ikke sammen i tårer om noen gjør meg noe, i stedet setter jeg opp et fjes, mens hjernen min lager en plan. Og når den planen er ferdig, gjør jeg alt jeg kan for å utføre den planen. Jeg glemmer aldri når noen gjør meg noe som gir meg lyst til å ta hevn.
Jeg kunne skrevet en bok om alle planene jeg har lagt i hodet mitt, noen gjennomført, andre ikke. Men glemt er de ikke.
Jeg husker tom. Noe som skjedde i 5. Klasse, akkurat de ordene som ble sagt, hvordan jeg reagerte og planen som formet seg i hodet mitt.
Jeg er faktisk på fase 1 i planen in this moment, jeg må jo gjør noe mens jeg kjeder meg i USA.weheartit.com søkeord: revenge


weheartit.com søkeord: revenge

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

A to the rt


(Dette skal jeg prøve å få sendt til en av mine yndlingsbloggere, får bare håpe det når fram!

(Ser dere hvilken film jeg refererer(??) til?

Dette lagde jeg til mamma og pappa. YEY...

(Hoho, dette er stygt)

 

Og nå er jeg døv på øret for noen tror de klarer å spille et instrument men de klarer det ikke. H to the elp

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

hits