september 2010

I now know the feeling.

Er du en Stephanie Meyer-fan? Har du noen ganger lurt på hvordan det føltes for henne når noen som hun stolte på postet det første utdraget av "Midnight sun" på internett? 
Vel, mitt svar på begge to er ja. Og i dag fikk jeg en smakebit på den følelsen.

Som dere vet så holder jeg og Hanna på å filme til 'truth or dare', og det dere ikke vet er hvor mye jeg anger. Ikke fordi det vi gjør er så ille, men fordi jeg har satt meg i tjeneste til Hanna. Hun har et fri år som hun kan bruke på å bli feste, ha det morsomt og bli feit, jeg må bruke mitt år i Amerika på skole, lekser, lekser og litt mer lekser. Det har ikke gått en dag uten at jeg at har gjort et eller annet skolerelatert, og det er bare starten. Men oppi alt dette her mener altså da Hanna at jeg skal ha tid til å filme inn 'truth or dare', redigere filmen og skrive sang til henne. Mitt spørsmål til henne er 'ser det faen meg ut som jeg har tid?' For oppi alt skolestresset må jeg kjempe mot utmattelse, hodepine og kvalme hver bidige dag. Helgene er de eneste tidene jeg kan slappe av, men det har jeg ikke tid til. Hanna hadde fått en illusjon om at vi skulle bli ferdig med filmingen på tirsdag (Vi startet på mandag) og at redigeringen skulle være ferdig til uken her. 

Jeg føler bare for å rive meg selv i håret!   (Bilde fra Weheartit.com Søke ord: Confusion)

På mandag (tror jeg) så jeg over skulderen hennes at hun hold på å skrive et innlegg som omhandlet 'truth og dare' og hvor mye flaut vi hadde gjort. Vel på mandag hadde vi kun gjort en flau ting, så jeg stilte spørsmålstegn til innlegget. Hennes svar; "Jeg skal ikke poste det, jeg skal bare skrive det slik at jeg ikke trenger å gjøre det i morgen". Jeg tenkte ikke så mye mer over det, jeg visste at vi ikke kom til å bli ferdig med filmingen på tirsdag men gadd ikke å si det til henne, folk skryter jo av hjernen hennes hele tiden så jeg regnet med at hun forsto det av seg selv etter hvert. Så feil kan man ta. For i sted gikk jeg inn på bloggen hennes, til vanlig går jeg bare innpå der når hun ber meg eller når jeg kjeder meg og føler for å finne noen å diskutere med. Og hva finner jeg? 
Kanskje ikke så vanskelig å gjette, og om dere gjettet 'truth or dare' innlegget, gjettet dere riktig. Hva faen skjedde med at det ikke skulle postes før vi var ferdig? Hvorfor i huleste la hun ut bilder fra den ene fotoshooten? Åh, jeg blir så irritert på henne, det var jo hennes ord at vi ikke skulle skrive noe om det enda. Hvorfor, hvorfor, HVORFOR la du ut en 'smakebit' før du konsulterte (???) med meg. Har jeg liksom ingenting jeg skulle ha sagt? Vell da kjenner du ikke meg, for jeg har alltid noe å si. Og nå som hun allerede har viftet med det på bloggen i én dag, er det forseint å be henne å fjerne det. Katten er ute av sekken.

Nå som Hanna igjen har brukt bloggen sin til å lyve, har jeg mistet all lysten på å fortsette filmingen. Jeg vil virkelig ikke prioritere det lenger, eneste grunnen til at jeg skulle ha gjort det er for bloggen MIN og for å vise at jeg ikke er en slik person som lyver og ikke holder løfter. Ikke som en viss annen blogg som lyver å sier at vi har gjort masse flaue ting. For hva faen er flaut med å ta bilder i undertøyet eller å ta bilder med undertøyet utenpå klærne? Ingenting!!! Jeez, jeg tom for ord å skrive, men jeg finner vel på noen når Hanna leser dette innlegget.Takk for at dere leste dagens irritasjons innlegg, det var ikke det siste for å si det slik!


Bilde fra Weheartit.com Søke ord: Confusion

(Sorry For Stephanie feilen. F-L-A-U!)
Sorry Sjur, Jeg gadd ikke å rette alt.

Lots of love,
Oda Karoline <3

Today is not a good day

Jeez, i dag går alt galt. Det er kjefting,-slåing-og-smelling-med-dører-dag. Og jeg har sagt ja til å starte filmingen av truth or dare. Joy. Jeg vil egentlig bare fine noen å kjefte ustanselig på. 
Om Gud finnes skal jeg jakte han ned å kjefte opp han for å ha plassert meg i denne familien. Om han er perfekt og vet alt, burde han i hvertfall vite at jeg aldeles ikke passer inn i denne familien, jeg som er så stor i kjeften og voldelig passer ikke inn i en familie hvor jentene ikke tåler en dritt og guttene slår hardere tilbake. Where is the justice?

Vel jeg har noe ikke familien min har, jeg har nemlig et ark fylt med telefonnummer. YEY!!! Eller ikke, det er et ark med telefonnummer  til Community Resources. Som suicide, physical abuse, substance abuse, Gay/lesbian/bisexual/Queer/Transgender osv. 
Im so fucking lucky.

Og ellers så har jeg endret designet mitt og sitter å vurderer å endre det tilbake igjen. Vi får se hva tiden bringer, er litt usikker på om det er bra eller ikke.

Jeez, har ikke noe mer å blogge om, skal legge inn et innlegg for header knappen uneder headeren min, men får vel gjøre det etterpå.

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

I love it when its clean <3

Å tenke, jobbe, puste, leve i rot er vanskelig. Selv om mitt motto er 'Litt rot er bare hjemmekoselig', hater jeg det når rommet mitt er ser ut som et nedbombet horehus. Konsentrasjonen min og kreativiteten min er alltid et sted nederst i rotet, og for å få det fram må det ryddes. Alle som kjenner meg tror jeg er en rotekopp og en liten slabbedask. Eller kanskje ikke Frida, for jeg vil alltid rydde på rommet hennes, jeg synes det er så gøy! Men ja alle de andre tror jeg synes det er vanskelig å se for seg meg rydde med et smil om munnen. Men joda, jeg liker så godt å rydde og ordne på rommet mitt. Når jeg er lei av innredningen min, så kan bare skifting av småting gjøre rommet mitt helt anderledes.

Random bilde av kjøkkene vårt da jeg ryddet det for vakre Vida <3

Så jeg regner med at alle skjønner hva jeg har brukt kvelden på?! Ryddet rommet mitt, og tro det eller ei; gjort nesten alle lekseoppgavene lærerne ga oss til over helgen. Noe som er enda mer utrolig, er at mamma og pappa nektet meg å gjøre lekser i helgen, "Jeg måtte vente til søndag, for jeg trengte å slappe av". Klagde ikke da, men nå skulle jeg ønske at jeg var en rebellsk tenåring som ikke gjorde det mamma sa.Dere vil sikker se rommet mitt, men too bad, jeg mangler å plassere 4 bilder inn i rammene sine, så dere får vente til jeg har gjort det. I morgen starter jeg og Hanna filmingen av 'Truth or dare'. Og jeg kan love dere rompa mi på at jeg angrer på å ha gått med på det. Jeg har verken tid eller ork til å dumme meg ut. Hvorfor måtte folk skrive "gi folk klem", "syng offtenlig" osv. Why not, "Danse crazy dans hjemme i stuen din", "Ha en bikini fotoshoot". Eller spm., jeg elsker å svare på spørsmål som liksom skal være tabu. Jaja, jeg får ta til takke med hva jeg har, og gå og legge meg!

Good night!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hello Santa Cruz

Heisann! 
Selv om oddsen talte i mot i går, er vi i Santa Cruz idag. Wehey. Solen skinner og gir oss en temperatur på noen å 30 grader, men det beste av alt med det er de halvnakne guttene med solbrunekropper og sixpack. Tulla. Selv om jeg så på de guttene, gikk faktisk blikkene mine til guttene som er litt blekere og har litt mage. Mmmh, de er noe for meg, da slipper jeg å føle meg så tykk. 
Så da er vi ferdige med overfladisk fjortis snakk, om du vil ha mer så sier vi bare hadebra til hverandre!
Santa Cruz har gitt meg noen vakkre bilder av Stillehavet,
And believe it or not, jeg fikk tatt noen fine bikinibilder. Uuu, jeg i bikini og fornøyd med meg selv. Ring avisa, liksom! Solen nytes på høyt nivå ^^

"Oh no you didn't"                                  "Oh yes I did!"

Gud vannet var kaldt og jeg fikk sand så langt inn i rompa at jeg tror det kommer til å bli der for alltid.

 

Så lå egentlig bare jeg og Hanna og sola oss og jeg gikk nesten på veggen for jeg ble så varm og kjedet meg meget. Så kom endelig mamma og pappa, og vi kjørte ut på piren for å se på:

Sjøløver med luffer og pels. AUAUAUAU. Klarer ikke å bestemme meg for om de er stygge eller søte, hva syns du?

 

Nå skal jeg og mamma spille kort, så vi snakkes når jeg kommer hjem i morgen, det er lang helg. Så det er fri på mandag og tirsdag! Joy. Og ja, Gud eksisterer:


"This is your free ticket to Heaven"


"Unless YOU use this ticket to Heaven this STUB will be your ticket to Hell,..." Damdamdidam

Fotograf: pappa og meg

Lots of love,
Oda Karoline <3

Truth and dare the hard way

Oda and Hanna here, your one and only source to our life as you don't know it.

Its time for Truth or dare the hard way. Are you interested in finding out our deepest secret, or do you just want us to do something stupid? Do you have a question you're just dyeing to ask? Then play this game with us. My sister and I are going to have a competition to find out who's the bravest of us. The one of us who complete most dares and answer most question truthfully, win. The whole thing will be videotaped and posted here.

 


Det er tid for nødt eller sannhet. Er du interessert i å finne ut våre dypeste hemmeligheter, eller vil du bare se at vi gjør dumme ting? Har du et spørsmål du dør etter å spørre om? Så spill dette spillet med oss. Jeg og min søster skal ha en konkurranse for å finne ut hvem av oss som er den modigste. Den som gjennomfører mest 'nødt' og svarer ærligst på flest 'sannheter' vinner. Alt blir filmet og lagt ut på bloggen.
 

So give us a dare or ask us a question!

Edit: syns du det er vanskelig å komme på noen utfordringer, trykk her for tips! :)

xoxo Hanna and Oda

21.sep.2010

Så det beste med fri tilgang på pc påskolen er at da kan jeg prøve å komunisere med vennene mine, mens de enda er våken. Minuset er at jeg finner ut hvor ofte jeg må skrive bokstavene `å` og `ø`. Egentlig skal jeg gjøre engelskleksene nå, problemeter at jeg ikke forstår helt hva jeg skal gjøre. And that sucks. Jeg skal visst organisere tankene mine ned på et ark, til college essayet jeg skal skrive. Men hvordan organiserer jeg tanker jeg ikke enda har funnet?

Jaja, jeg får vel spørre maurene som vandrer rundt på pulten her om råd, og be til gud om at 123spill.no og 1001spill.no ikke er blokket.
Lots of love, 
Oda Karoline <3

 

å ø

 

Can somebody put that baby in a corner?

Heisann store og små. Klokken er kvart på fire og jeg er ferdig med matteleksen som jeg ikke trenger å gjøre før i morgen, stolt. Solen varmer og rommet mitt skal snart bli organisert helt ned til det minste støvkornene. Men hva er vel en så fin dag uten en feil? Kjedelig. Så dagens feil er den forbannende lille ungen som bor rett under oss eller på skrå, som griner hele dagen lang uten stans. Gir deg virkelig en følelse av fred og ro. Noen ganger forstår jeg ikke hjeren min eller morsinnstinktet mitt som vil ha 4 små drittunger. Jeg mener hallo tenk deg alt strevet jeg må slite med da. Hmm, mamma eller pappa må visst ha sluppet meg ned på bakken et par ganger.

Gidder ikke å finne noen bilder, så kos dere med noen bilder fra forrige innlegg!
Ellers er første skoledagen i denne uken unnagjort, og nå er det bare 4 skoledager til lang helg. Det liker vi. Noe vi ikke liker er laktoseintolleranse og mensensmerter på sammetid. Hanna kom å sa til meg at hun visste hvordan jeg hadde det i helgen (Jeg hadde mensensmerter til 1000 grad, klarte ikke å puste, så døde jeg, men her sitter jeg likevell, alt for dere), og så sa jeg: 'Yey, jeg har ikke mensensmerter jeg lenger, verd det'. Og så satte jeg med ned og gjorde ferdig leksene og vipps så kom mensensmertene tilbake. Just my luck.

Men nå vil mamma at vi skal hjelpe henne. Snakkes!

Lots of love, 
Oda Karoline <3

Jeg har

I dag har kan jeg jeg si 'jeg har' til veldig mye!

- Jeg har tatt oppvasken:

-Jeg har vært på min første fotballkamp:
Det var veldig vanskelig å forstå så for det meste heiet jeg kun når andre cougar fans heiet!
Og på fotball kampen, fikk jeg men noen nye venner! Yay!  Faktisk så var den ene jenta, Emma, den første jeg ble kjent med, men siden vi ikke går i noen klasser sammen har vi ikke vært så mye sammen, og så har hun akkurat opperert bort mandlene sine, så hun har vært borte 2 1/2 uke, men vi skal mest sannsynlig spise lunch i uken som kommer. + at vi skal feste sammen om ikke så lenge. Hun, Olenka og Alex satt med meg og Hanna under fotballkampen i kveld, det var veldig koselig. Hanna ble selvfølgelig sjekket ut av alle guttene, men nesten ingen turde å snakke med henne. Bah, jeg går på en skole med pyser, JOY. Jaja, vi får se hva litt alkohol og utrigning gjør med de.

Cougar vant kampen, og det var visst første gangen i denne sesongen, tydligvis suger laget vårt baller, mens soccer laget vår ofte er undefeted. Det liker vi, Albany vet hvilken sport som gjelder. 
Cheerleading gjeder tydeligvis ikke. Cheerleaderne er som regel 9. klassinger og tom. noen 8. klassinger, det er for dårlig. Og de gjorde ikke noe spektakulert, de sto bare å klappet og smilte falskt. Tom. jeg klarer det.


Starten, den var veldig kjedelig.

Våre supre cheerleaders : p

Maskotten vår. Hun gikk egentlig bare frem og tilbake!

Emma, hun er så pen!

Fortsatt en litt kjedelig kamp, men tror vi har fått en tuch down. 

Og så ble kampen mer spennende, og mer forvirrende!

Happy Oda på kamp du gitt. 

Heia Heia...Og så vant vi!

Alle er glade!

Og Emma fant en trombone!

- Jeg har jeg ryddet og ordnet på rommet mitt, og laget en bilde kalender med bilder av venner:

Januar: Bilde av meg og Vida fra 10. klassen, men jeg respekterer at Vida ikke vil ut på bloggen!
Februar:

Mars:

April:

Mai:

Juni:

Juli:
Er et bilde av Lina på bussen på vei fra Åfjord, (etter en spontantur til Åfjord klokken halv 8 om morgenen), mens hun sover, som jeg har lovet å ikke legge ut på bloggen, og da skal jeg ikke gjøre det heller!
August:

September:

Oktober:

November:

Desember:

Haha, jeg elsker bildet her for alle ser så redd  ut! Det var den beste hytteturen jeg noensinne har vært på, bare sånn at dere vet det!

- Jeg har begynt på en ny bok. Infinite day var fantastisk! Og 'The forbidden game' virker utrolig bra. I love books <3


 

Og ellers så vil jeg benytte bloggen til å si: GRATULERER MED DAGEN PAUL! Du er en fantastisk tremenning som blir fjortis i dag! YEY!

 

Men nå skal jeg snorke! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ingen er vel interessert i dette?!

Jeg vet at jeg ikke har blogget på lenge, og sist jeg blogget var det et elendig innlegg. Men om dere vil lese hva som skjer minutt for minutt i hverdagen her i Amerika, les Hanna sin blogg, jeg blogger kun når jeg synes jeg har noe å fortelle om. For jeg tenker veldig på de som leser bloggen her, og de er vel ikke interresert i å høre om at jeg kjøpte meg


en BH på Victorias secret med uber push up,

Eller et smykke formet som en fisk.

Eller at jeg fant med et nytt vaskeanntrekk på Victorias Secret, nå som vi har masse naboer overalt.


Og at Victorias Secret også solgte med en nattdrakt for masse masse penger.

Og hvem bryr seg vel om at jeg prøvde å lage en hund av klovne ballonger,


Og at den lignet på en fugl.

 


Og at jeg har investert i to par nye sløyfer,

Et nytt spill,

Og en fjær penn, fra Barns and nobles.

INGEN er interessert i å lese det, så derfor skriver jeg ikke om det heller. Jeg skal skrive masse om jeg får meg venner, eller etter at jeg har vært på min første fotballkamp, eller laget et kunstverk verdt å nevne. Men til den tid, får dere takke dere med lite blogging. Kanskje jeg finner blogg lysten igjen om dere forteller meg et tema til dagens Amerikanske tema.

 

Lots of Love,
Oda Karoline <3

Jejeje

Hei. 
Long time, no see. Siden sist har jeg kjøpt et fiskesmykke og et Alcie smykke, og det er ALT. Uken har blitt ferdig, lenge leve det, men den starter snart igjen... 
25-29 oktober er det Homecoming (?) week, og det blir sikkert morsomt, eller ikke. Hanna tror hun skal få lov til å være med på prom, når enn det er. Det er ikke jeg som har gitt henne den idéen, den ga hun seg selv. 

Greit, jeg har ikke noe mer å si, tenkte bare at jeg skulle vise dere at jeg lever fortsatt, jeg lever så lenge Bestemor gjør det! Relax. Det gjør jeg, for jeg ser på Dr. Who!

Lots of love,
Oda Karoline

Gratulerer med dagen <3

Hei tenkte dere ville se et innlegg fra ei jente som er levende død. Jeg er styggetrett, men jeg vil se Charlieissosollike 24 hour sow. Men som sagt, sovner sittende snart.

Så, før jeg sover bort hele Norges dag, tenkte jeg at jeg skulle gratulere Maren med 17 års dagen. Maren er ei fantastisk jente jeg gikk 1. VGS med, hun var med på å gjøre året uforglemmelig. 
Håper du får en fantastisk dag, jeg er kjempeglad i deg <3

GRATULERER MED DAGEN FRUA MI!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Et bilde sier mer enn 1000 ordOg fordi som lurer på hvorfor jeg legger inn disse veldig depresive bildene, vel det er for å gi folk et perspektiv på hvordan jeg føler meg akkurat nå uten at jeg røper noe. 

Delt

Ofte når man leser blogger som Idawulff, Malindus og andre populære blogger, leser man ofte at de skriver at det er så mye de vil skrive, men de kan ikke legge det ut på bloggen. Dette irriterer gjerne leserne, for ofte tenker folk at når de først har blogg, kan de vel være 100 % ærlige. 
Akkurat nå forstår jeg virkelig hvordan de føler. Det er mye jeg vil skrive, for jeg vet at jeg kommer til å bli 10 kg lettere. Men jeg kan ikke og vil ikke legge det ut på bloggen. Derfor blir nok bloggingen litt dårligere til jeg har funnet ut av ting. Hele hodet mitt er et stort vepsebol. Det bizzer som bare det inni der, og en og annen gang stikker den ene tanken meg, og da kommer tårene. Jeg er delt, den ene delen vil en ting og den andre en helt annen ting. Og begge får konsekvenser. 

Og om jeg fortsetter å skrive nå, vet jeg at jeg kommer til å skrive for mye.

-Oda Karoline

Diett meg her og diett meg der

Jeg vet at noen av mine venner kommer til å rive seg i håret av frustrasjon over meg etter dette innlegget, men la gå. (Og ja, jeg snakker om deg Vidapida. Ikke at jeg vet om du leser bloggen mine eller ikke, du gir jo ikke lyd fra deg!)

Helt siden jeg begynte på skolen, har jeg funnet meg en ny "diett". Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det diett, jeg spiser det ikke for jeg vil, jeg spiser det fordi jeg ikke klarer å spise noe annet. 

- Til frokost spiser jeg en halvskål med frokostblanding eller grøt. (Det er klokken 7.)
Så har vi pause klokken 11, hvor jeg kanskje spiser en bar. Noen ganger klarer jeg ikke å spise noe da.
- Så har vi lunch klokken kvart på 1, hvor jeg enten spiser en bar eller noe frukt. Kanskje en bit av et brød jeg kjøper meg på lucky, men som regel er det enten en bar eller vannmelon.
- Så kommer jeg hjem, og da spiser jeg enten en bar eller om jeg kjøpte brød på lucky, litt brød. 

Omnomnomnom,. Og selvfølgelig valgte jeg å ta bilde med 'oatmeal-baren', isted for den med sjokolade eller den med peanøtter. Men for de som er interessert så er det low fat, og bare 90 kalorier per bar. 

Jeg mener det, jeg spiser bare barer og så drikker jeg kun vann. Kanskje jeg skeier ut med litt lemonade om det er veldig varmt. Men det er alt. 
I dag har jeg spist grøt, utallige mange barer, én brødpinne-ting og en saftis. Og bare drukket vann.
Det er ikke rart jeg må begynne å bruke forstørrelses glass for å finne puppene mine. 
Jeg liker det ikke, jeg vil ha tilbake den gamle matglade Oda. GIVE ME HER!

Greit, random innlegg. Nå går jeg å leser bok istedet for!

Lots of love,
Oda Karoline <3
hits