juli 2010

7

Så, nå er det 7 uker til jeg drar. Eller det er 6 dager og 5 timer + noen minutter og mange sekunder til jeg drar!
Jeg tenkte at jeg skulle skrive opp det som skjer resten av ferien, av reisemål:

Sommer 2010:
Hongsand 30.juli-1.august
San Francisco 7.august.
Roadtrip gjennom CA.
Forks 19.-21.agust
Roadtrip gjennom CA.
San Francisco ---->

Pappa og jeg skal da til Forks, han gleder seg mest til å kjøre fra Sa Francisco til Washington. Jeg gleder meg mest til Forks. Twilight in my heart vet dere. Pappa hadde forresten eksamen idag, håper det gikk bra. For livet vårt er jo avhengig av skoleresultatene hannes. Neida, jeg har ingen anelse om hva som skjer om pappa stryker. Men siden han er sånn derre smart, så stryker han nok ikke! 
Dere kan jo få se hvor vi skal kjøre:


Den røde streken er kjørestrekningen i luftlinje! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dress policy, oh no

Jeg leste på bloggen til ei som gikk på trinnet mitt/klassen min på barne- og ungdomskolen. Og på skolen hennes er det strenge kleskoder, og da tenkte jeg å snoke litt på hjemmesiden på skolen jeg starter på. Jeg vet jo at reglene på skolen der er merkelige, (F.eks. jeg kan bli utvist om jeg imiterer mine foreldre...) så da ble jeg jo litt nervøs. Så tilslutt fant jeg kleskodene, de lyder slik:

 1. Clothing should be neat, clean and appropriate with shoes worn at all times. Common sense and reasonable judgment should eliminate the need to correct students in the area of dress and personal appearance.
 2. Shorts may be worn, but shorts and skirts that are too short, frayed, torn, or too tight are not acceptable. Clothing must not have holes that would attract attention and/or cause a distraction to the educational process. The judgment of this is up to school personnel.
 3. Markings or insignia on clothing or the body, or items of clothing must not be obscene, suggestive, show gang affiliation, inappropriate language or advocate disruptive behavior.
 4. Clothing must not advertise or promote alcohol, tobacco or drugs. It must also not incite violence.
 5. Underwear may not show.
 6. Tops worn by boys or girls must not be revealing as judged by school personnel.
 7. Clothing should cover the midriff.
 8. Clothing that is disruptive or causes a distraction while at school or a school function may not be permitted.
 9. Albany High School reserves the right to allow or disallow certain apparel and accessories. If a student is asked to remove a hat or other headgear by any school personnel or guest teacher, the request must be honored promptly with no discussion.
Slike t-skjorter ^ Forresten, er skjørtet der veldig kort?! 

Jeg håper jeg kan bruke vanlige singeletter, med litt utrigning. Ikke fordi jeg vil vise fram puppene mine, det kan jeg gjøre på fritiden. (Neida, joda, neida) Men fordi, det er klaustrofobisk å ha t-skjorten tight opp i nakken/halsen. Jeg klarer det ikke. Det blir som om man går med et alt for lite smykke, som bare gnager... 

Men nå skal jeg dusje og pakke litt til Hongsand!

Lots of love,
Oda Karoline <3

10 kg klar, 28 kg til disposisjon

Dette er nesten alle klærne jeg skal ha med til USA. Det eneste jeg mangler er truser, t-skjorter og ting jeg skal bruke de kommende 12 dagene, og muligens det som er til vask. Alt på bildet veide 10 kg. og jeg regner ikke med at det som er igjen veier mer enn 2. Dette gir meg 28 kg til disposisjon! Jey. Nå har jeg plass til masse bøker! Men jeg skal ikke pakke 40 kg, for jeg tenker at jeg vil jo handle i USA også. Så kanskje jeg pakker 20 kg til, og har 8 kg å gå på. Det er en fin ordning. Jeg har ogå funnet plass til bøkene mine, den aller beste VIda skal være barnevakt ett år. Problemet er at jeg ikke vet om jeg klarer å si hadet i et helt ÅR. Jeg elsker virkelig bøkene mine, de har vært med meg gjennom tykt og tynt. 
Huff, nå skal jeg klippe gresset ikke sutre!

Lots of love,
Oda Karoline

12

Nå er det 12 dager til jeg forlater Norge. Skummelt! 
Og travelt! På de tolv dagene skal jeg:

Mandag 26. juli: Møte Katrine, Frida, Kine og Ingrid! Deretter drar jeg til Oslo med Katrine på kvelden.

Tirsdag 27. juli: Tusenfryd med Katrine! Bare sånn at jeg får opplevd det også før jeg drar til USA!

Onsdag 28. juli: Sove over til Maren <3

Torsdag 29. juli: Se Eclipse med Ingrid <3

Fredag 30. juli - Søndag 1. august: Søskenbarn treff!

Mandag 2. august:  Pakke!

Tirsdag 3. august: Pakke!

Onsdag 4. august: Pakke

Torsdag 5. august: De nærmeste kommer på besøk for å ta farvell med meg <3

Fredag 6. august: Klemme ihjel Vida <3 Og sjekke at alt er med!

Lørdag 7. august: Stå opp tidlig, ta flyet klokken 06.10 til Amsterdam med mamma og Sjur. Ta flyet 11.20 til San Francisco. Og tilslutt: Slappe av! 

Eh bah... 16 timer med fly! Joy... 
Jeg har lagt min elsk på at jeg reiser 11.20 (Til Amerika) og ankommer 13.20. og så står det at flyturen tar 16t10!
Lenge leve tilbakestilling av klokker!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Stupid laws in San Francisco

 • It is illegal to wipe one's car with used underwear. (Det er ulovlig å tørke en bil med brukt undertøy)
 • Persons classified as "ugly" may not walk down any street. (Personer klassifisert som stygg har ikke lov å vise seg offentlig)
 • It is illegal to pile horse manure more than six feet hight on a street corner. (Det er forbudt å ha mer enn1,82 m høyt med hestegjødsel på et gatehjørne) 
 • Giving or receiving oral sex is prohibited. (Det er forbudt å få eller gi oralsex)
 • In San Francisco, there is an ordinance, which bans the picking up and throwing of used confetti.  (I San Francisco, er det en forordning som gjør det forbudt å plukke opp og kaste brukt konfetti.)
Av en eller annen merkelig grunn, tror jeg at regel nr. 4 blir brutt daglig. Regel nummer 2 også.  Haha, jeg lo så godt da jeg leste regel nr. 1 og 2! 

Q: Hva syns du om reglene? Er det rare regler hvor du skal bo?

Lots of love,
Oda Karoline <3

What to do

Nå er det 15 dager til jeg stikker av. Så jeg tenkte jeg skal lage meg en ha-alt-dette-klart-før-du-drar-liste. Og finne ut om jeg klarer å holde den. Som regel klarer jeg ikke å holde slike lister. But anyway. 

 • Treffe så mange venner som mulig
 • Handle meg avtalebok (Jeg hater å ha en slik bok, jeg føler meg voksen -,-)
 • Handle meg treningsting
 • Dra å se Eclipse for 4. gang.

 • Kjøpe meg flybøker. (Alice in wonderland & The jungel book)
 • FInne reiseantrekk.
 • Pakke.
 • Finne ut hva jeg skal gjøre med bøkene mine.
 • Kjøpe meg en stor veske å reise med.
 • Male noen bilder.
 • Kjøpe meg gode og pene sko å reise i.
 • Pakke skolesaker. 
 • Rydde rommet mitt. 
 • Skaffe meg noen piller som gjør meg trett. 
 • Klemme ihjel vennene mine.

 • Ny musikk

Jeg kommer sikkert til å legge mer på listen etterhvert! 

Lots of love,
Oda Karoline

Du vet, her skal jeg bo jeg.

Til min store sorg, og gamlefolks glede har min pappa blogg. Og min mamma har planer om å anskaffe seg en. Dette er for meg sosialt selvmord. Men i dag kom pappa sin blogg til nytte. For der har han lagt ut bilder! Verdø for meg liksom, så kan jeg gi dere en sneakpeak!


Så dette er utsikten fra et random sted pappa sykklet til. 

Dette er bak huset vårt, eller så er det en sykkelsti. Beats me. 

Dette bildet vet jeg derimot hvor er fra. Det er nemlig huset vårt, som vi må dele med en random person. Vi bor i andre etasje. Oh happy day. 

Åh, dere kommer ikke til å tro dette: Vi har ikke vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Jeg hater det. Derimot har vi et the laundry house. Så her har jeg venner og bekjente som blir sendt til fantastiske steder med både oppvaskmaskin og vaskemaskin, så ender jeg i en liten leilighet med 3 folk jeg ikke kommer over ends med og uten noen form for vaskemaskiner... Men hey, jeg kan kjøpe meg et telt og bo i hagen, så blir det ikke så langt å gå til når jeg skal vaske klær heller! 

Og dette er visst bak huset vårt. 

Så, nå vet dere like mye som meg om mitt hjem for det neste året. 

Lots of love,
Oda Karoline

"Emergency, step away from the windows"

Hellu internettfolk!
Da har jeg akkurat dusjet etter å ha vært i Oslo. Der er det skittent. Vel I Oslo har jeg vært mang en gang, men det som var anderledes med denne gangen var at kroppen min og tankene mine var i Amerika samtidig. Joda, jeg har vært på den amrikanske ambasaden for å få visum. Det var koslig det, jeg må si at jeg falt virkelig for vaktene ved sikkerhetst tingen. Ikke at de var så særlig kjekke, men de var så utrolig koslige. Da jeg skulle gå igjennom metalldetektoren, sa de dette:
Vakt 1: Yeah, walk slowly.
Oda: *Gjorde-jeg-det-riktig-utrykk*
Vakt 1: You are good at this.
Vakt 2: Yeah, a real bastard! 
Oda: *Betyr-ikke-bastard-drittunge-fjes* Og så måtte jeg bare smile.

Så brukte jeg et skikkelig langt smykke, med en klokke. Så var kjedet så langt, at vakta sleit litt med å få den til å ligge på bordet. Etter noen sekunder med sliting sa han "Fuck this" og smilte bredt til meg. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile og le! Alle burde være like koslige og morsomme som de. 

Å så tar vi en bildepause for å vise at jeg kan ha det morsomt:

Da jeg var velframme i pauserommet, stilte jeg meg ved vinduene for å vente på mamma og Hanna. Pluttselig skrues en alarm på, og en stemme sier: "Emergency,  step away from the windows."  "Emergency, step away from the windows." (De snakket noe om å dukke også, men jeg husker ikke helt hva de sa.) Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, så jeg bare sto ved vinduene helt til Hanna kom jeg. Da brukte jeg henne som en unnsyldning til å flytte meg rolig bort fra vinduene. Det hele var egentlig ganske ekkelt. Hanna måtte bli fulgt til pauserommet av en vakt. Og pluttselig kom en annen vakt og prøvde å si noen beroligenes ord, som bare gjorde meg mer skremt. 
Heldigvis gikk alt bra og ingen ble skutt. Ikke som jeg vet av i hvertfall. Vi fikk ordet visum og jeg fikk endelig halt mamma og Hanna bort på 'Kaffebrenneriet'. 


Kaffen til mamma fascinerete meg, for bladet kom ikke bort før mamma hadde drukket opp!
Og så smoothien på flyplassen som jeg ikke klarer å bestemme meg om var god eller fæl. 
Den gikk snart ut på dato ihvertfall!
Nå er jeg endelig hjemme, og snart skal jeg lage pakkeliste til Amerika. Selv om det er 16 dager til jeg drar. Åh, jeg må jo finne ut hvordan jeg skal få fraktet 22 kilo med bøker til Amerika, har du noe forslag? 

Edit: Jada, jeg skrev duck. Men det var et uhell, jeg tenkte ikke over hva jeg skrev! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ny blogg, gammel Oda

Hei!

Nå har jeg anskaffet meg en amerika blogg. Ugh, noe så fjortis. Men jeg har en god unnsyldning: Jeg skal bare skrive på den ett år, og den ble til slik at jeg hadde alle amerika minnene på ett sted. Som et plaster på såret, kan jeg meddele at dette ikke blir så mye anderledes fra den første bloggen min. Jeg kommer fortsatt til å skrive det som faller meg inn, jeg har fortsatt en stor dose selv ironi og jeg liker fortsatt å hakke ned på ting!

 

Meg første gangen jeg var i USA.         Og meg andre gangen jeg var i USA.
Legg merke til hvordan jeg står!            Jeg fant meg ei lita kongle jeg ikke fikk
                                                                     ta med meg hjem : (

Men ved opprettelsen av denne bloggen, må jeg sette http://odakar0line.blogg.no på hyllen i ett helt år. Buhu. Det kommer bare til å være rart og trist. MEN fortvil ikke helt. For om jeg pluttselig ser noen jenter med fake rumper eller pluttselig joiner en BDSM klubb, så skal dere få vite alt om det i form av Dagens Tema. Jeg tror faktisk jeg skal skrive litt om BDSM på http://odakar0line.blogg.no, før jeg stikker av. Jeg har da 15 dager på å skrive 2 dagens tema, så nå må dere holde øynene oppe! Og om jeg blir deprimert i statene, kommer jeg ikke til å skrive om det her, men på den andre bloggen. 

Så det kan jo være lurt å sjekke på den én gang i uka.


Lurer på om jeg finner igjen kroppen min i Amerika. Puppene kan de gjerne beholde, men jeg hadde ikke klaget om jeg fant igjen de lårene og den magen. Jeg får hyre en dektektiv eller noe!

 

 

Nå skal jeg prøve å sove igjen!

 

Lots of love, Oda Karoline <3

hits