mai 2011

Got to love new things

But hate 0 money. 
Så kanskje jeg har et lite shoppeproblem for tiden, men VictoriasSecret er høyst nødvendig! I dag fikk jeg to truser og en bikinitruse i posten, og like etterpå trykket jeg på purchase knappen på hjemmesiden deres igjen. Denne gangen for en søt-babydoll (Har allerede et par som er 'hot', men veldig upraktisk å sove i, de er mer for show og avrivning) og en ny BH. (Ikke fortell mamma det da!) Denne bloggen har bare 12 dager igjen å leve, før jeg bytter tilbake til http://odakar0line.blogg.no! Så det blir jo stas.
I dag skal jeg ta av neglene mine, endelig! Godt å være negleløs. Haha, altså for de som bare tittet innom her i dag: Jeg skal ta av de fake akrylneglene mine!  Og så skal jeg prøve å komme meg på trening, men støl som bare faen etter badminton i går. Rompa mi kjennes ut som den har fått en omgang krafting spanking, og ryggen og høyre-legg med. 

Nå kommer straks Alex og Olenka, så får vel bare vise dere hva jeg har brukt pengene mine på:


Truser!

Detalj!

Fant ut at bikinitrusa så ut som en moterik-bleie på langt-i-fra-bildet, så her ser dere den up-close!

SKO!! 

Dårlig bilde, og det beklager jeg for. Men her er mine nye skjønnheter! 


Og dette er stoffet på maxi-kjolen min. Jeg skulle også legge ut bilder av solbrillene jeg kjøpte, men det glemte jeg! Jaja. 

Lots of love,
Oda Karoline <3
 

Tomt

It went from this: 

To this:


 

10 måneder verdt av minner og verdifullt skrot pakket i 2 skoesker. De neste 12 dagene skal brukes på å pakke resten og å øve på eksamen. Wish me luck


Teaser på bryllupet!

Bryllupet var nydeligt! Og Matt og Laura er så perfekte sammen! Tror (og håper) at jeg kommer sterkere tilbake snart, men med bare 2 uker igjen av Amerika livet så er det en del løse tråder som må syes inn i bildet og en hel del eksamener å ta hensyn til! Så her er noen bilder! 


Brudeparet!

Første kysset!


Hollywood-kysset!

Kake-kysset!

Første-dans-kysset!

Brudeparet igjen! 

And my dress! 

Minnesota (:

Da er vi framme i Minnesota, i morgen skal vi i bryllup til nydelige Laura og Matt! Det blir kos! Gleder meg siden det er det første bryllupet jeg har vært i! 

De er så skjønne <3

Men nå skal jeg sove, god natt!  

En krokodille her, og en krokodille der.

Heisann! 
Dommedag har ikke tatt med på etterskudd, men derimot så har mage- og ryggsmertene mine bestemt meg for å gi meg en sakte men smertefull død. 
Siden jeg startet dette innlegget for 20 minutter siden, har jeg rukket å tørke meg (Kom ut av dusjen 2 minutter før jeg startet å blogge, lol), irritere meg over neglene mine som er for lange, fått på meg nattien min og tatt bilder til dette innlegget. Effektiv.no! Og for å ikke glemme (Selv om jeg nesten gjorde det); jeg har krysset av enda en dag på kalenderen min! Nå skal jeg bare sove meg fra 19 til 18! Yee.
I dag ble jeg forresten snau. Eller nesten i hvert fall. Jeg drev å fikklet litt med håret mitt og så pluttselig løsnet dette;Har dere sett så mye hår falle ut på en gang før? Har dere sikkert gjort, men det har ikke jeg. Jeg var helt forfjamset altså... Jeg vil IKKE bli skallet... Tror ikke jeg blir det heller, men liksom likevell.... 
Jaja, annet enn å bli halveis snau, så har jeg vært i SF i dag, til tross for magesmerter. Jeg trengte klær til konserten på torsdag, og klær ble det. Tom. sko og solbriller! Yes liksom. 
Jeg har bare tatt bilder av skoene da, flinke meg! Klærne skal dere muligens få se på torsdag, spørs hvor god tid jeg har! Solbrillene får dere se når jeg husker det! Men her er skoene: 

Jeg elsker de og jeg brukte bare 5 minutter på å finne de. Og av de 5 minuttene, brukte jeg 4 1/2 min på å gå til butikken. Det var kjærleik ved fyrste augonkast. 
Men nå skal jeg få skjønnhets søvnen min, for jeg har ikke sovnet 'tidlig' på jævlig lenge... 

Så god natt!

OG btw. Tusen millioner trillioner takk for de skjønne kommentarene på forrige innlegg! Det var kanskje ikke så mange, men gud de var god! Kvalitet ovenfor kvantitet når som helst her i gården altså! Love you guys!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Mitt første Amerikanske prom!

Heisann!
Klokken er 2 ogjeg har teknisksett ikke stått opp enda. Eller jeg har spist frokost og snakket med folk i huset, men så gikk jeg tilbake til senga mi og har store planer om å tilbringe dagen min her. Okei, kanskje ikke hele dagen, men deler! Det ble en sen natt i natt og en sykt slitsom dag i går. 
Dagen starten klokken halv 7 for å gjøre oss klare til pappas graduation, som var så kjedelig at vi sov gjennom store deler, og så var det rett hjem for å gjøre oss klar til prom. Oss er altså meg og Olenka!
Snilleste Annette hjalp oss med sminke og hår, eller hun hjalp oss ikke, hun gjorde alt! Så tusentakk for det! Hanna hjalp til bittelitt hun også, men egentlig sov hun gjennom hele stylingen! 
Jeg bestemte meg for å få sykt dårlig selvtilitt og prøvde å gjøre alt for å ikke grine ut sminken Annette hadde brukt timer på å legge. Det var vel derfor jeg ser så sykt ulykkelig ut på alle bildene som er tatt av meg. Ååh, jeg kjenner det koker inni meg når jeg tenker på hvor mye jeg hater kjolen min egentlig. Jeg ble ikke trist da den ble delvis ødelagt for å si det slik.  Pappa ble vel det, men den kjolen kan brenne for alt jeg bryr meg. Den var så rar i puppene, så den ødela egentlig deler av kvelden min. Anyway, prom var på en båt og da sier det jo seg selv at det var iiiiiskaldt ute, men pga. utsikten så ville gruppa mi bare være ute egentlig, såe flaks for meg at jeg er så varm da. (Og det var ironi). Jeg hakka tenner 3/4 av prom, et under at jeg fortsatt har igjen tenner! Det var ikke før den siste 1 1/2 timen at jeg fant min egen personlige varmer, så takk til deg Brian! Du er kul! :

Personlig varmer ftw!

Og for de som ikke lurer så gikk jeg dateless, selv om Alex prøvde å si at siden jeg og Andrew ikke hadde date kunne vi liks så godt gå sammen, Andrew bare; Det er greit for meg det. Og da måtte jeg bare si: Nei, jeg går alene. 
Stakkar Andrew så litt trist ut når jeg sa det, men det var jo ikke for uten grunn at jeg sa nei til han da han spurte meg sist måned heller. Hadde jeg sagt ja, hadde det 1; blitt rykter. og 2; han kunne fått idéer om at det kunne blitt noe mellom oss. Og det kan det ikke. Såe. 

Men her er flere bilder fra kvelden:
 


Her er vi sammlet i Berkley Rose Garden for litt flere bilder!

Ed, Alex og Andrew!

Båt!

I love you <3

<3

Haha, 'O'en jeg og Olenka prøvde å lage!

Lov å være fjortis, right?

Bros!

With hoes! Haha!

Hoes over bros!

(:

Haha, Brian! 

Her er de orginale 5 (+ meg) som tok meg inn i gjengen sin! You made my year! 

Hahahah! Got to love this! 

Men nå er jeg sykt sliten og har lekser opp til armhulene! Si ifra om dere vil vite mer om prom!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

I morgen er dommedag, så dette blir mest sannsynlig min siste post...

Så, er det felere enn meg som skal til helvette eller? For I kissed a girl and I liked it! Og med å gjøre det, så sikkeret jeg meg en plass i helvette. Ikke at det er så stor forskjell fra det som kommer til å skje på jorda, siden den skal brenne fra i morgen til Oktober. Alt dette pga. homofile. Men jeg vil heller brenne i 5 måneder enn å skrive på bloggen at jeg er enig i de som mener det er homofile sin feil. Homofil kjærlighet, er like verdifull som hetrofil kjærlighet. Bank i bordet.

Det er jo litt trist at jeg kommer til å dø før jeg får oppleve prom, men jeg overlever. (Haha, fail). Min største sorg er jo at jeg ikke får dø med vennene mine, eller ha sengevrestling før dommedag, om ikke jeg bestemmer meg for å senke kriterene mine og ha sex med en random dude da. We'll see!

Nå må jeg vel si ha det bra da, see you in hell!

Kos dere med bilder av meg, om dere ikke får dere et ligg før dere dør, gir jeg dere tilatelse til å bruke de ; ) (Hahah)

\ENJOY!

Føler dere at dere har utnyttet livet til det fulleste og gjort alt det dere ville ha gjort?

Ps: om du er en hunk som er eldre enn 18 og befinner deg i CA fortiden, så må du bare si ifra til meg! Hihi

Lots of love,
Oda Karoline <3Fake nails for prom? Check!

I går dro jeg og Olenka og ordnet neglene våre i en neglesalong! Det var første gangen jeg har fått neglene mine ordnet profesjonelt. Og mest sannsynlig den siste også. Jeg følte at de torturerte neglene mine altså, med masse forskjellige pussemaskiner og diverse. Men det ble jo fint også!


Helt vanlig franskmanikyr, men jeg skal love dere å si at jeg drev å kastet ball med mange andre valg! Men dette var det peneste. Det er akrylnegler tror jeg, og de er tykke som stener og veldig upraktiske. Det værste; jeg kommer ikke til å få de av før om to uker. Det er et slit uten like! Men beauty is a pain som Olenka forteller meg hver gang jeg klager! Så jeg får høre det et par ganger i minuttett, ehe!

Ellers så kan jeg fortelle dere at jeg kuttet leppa mi på et kokriskorn i går. Jeg blødde i hvert fall i 6 timer! Haha, riskorn liksom! Jeg får til det meste!
Men siden det er type umulig å skrive her så avslutter jeg!

Lots of love,
Oda Karoline <3

A confession

Denne vitsen har alltid og kommer alltid til å få meg til å le eller trekke på smilet: Det var en gang, og så ble det en korridor!


Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg elsker vitsen der, men 1. gangen jeg leste den datt jeg av stolen i latterkrampe mens venninna mi bare lo av meg! Haha!

Når har egentlig Norge bursdag?

Heia!
Det er 16. mai (For meg i hvert fall) og jeg er ædru som en annen drue. Eh... Jeg skal innrømme at jeg har litt Skaun abstinenser, selv om jeg ikke har vært på en vellykket Skaun fest på en god stund. Jeg er ikke så glad i 'bonde'fester. De eneste 'bonde'festene jeg har det morsomt på, foregår på Roan! Yee. Liker heller privat fester jeg! 
Bare 27 dager igjen til at jeg også kan feste hver dag uten å bry meg om prøver, skole og annet tull som forhindrer meg i å ha det morsomt. Det tar på å være nerd skal jeg fortelle dere, jeg sitter jo med skolearbeid til langt på ettermiddagen. Kan jo komme av at jeg blir helt sykt lett distrahert. Jeg brukte f.eks. 5 minutter på å skrive den settningen. Haha, lenge leve internettet. 

Fyfaen jeg er deilig, er ikke rart at folk trekker kølapper for å ha sex med meg!

lol
I morgen skal jeg prøve å stå opp tidligere enn vanlig bare for å pynte på meg det norske flagget! YEE!  
Det var egentlig den eneste settningen jeg har om morgendagen, så den ble type random. Kan jo alltids slenge med to settninger, sånn at den slipper å være alene; siden mamma drar hjem på torsdag (Ja jeg er SYKT sjalu) så skal jeg ha vennene mine over på besøk. Det viste seg at de digger mamma, og syns hun er den søteste personen på jord (Lurer på om vi egentlig snakker om samme dame, haha). 
Btw. Hvorfor skriver alle Gratulerer med dagen Norge? Det er ikke akkurat at landet vårt fyller år, det ble jo ikke oppdaget den 17 Mai. Det er jo mer; Gratulerer med grunnlovsdagen Norge! Jaja, folk kan jo ikke alltids være like smart som meg vet dere... (Hahahah, 17 mai har sin egen hjemmeside! YEE)
 
Lol, meg for et år siden. Forandring fryder på utseende, jeg er visst fortsatt en tease. Og ja, lenge leve strømpebukse som gir meg brune føtter! Yee. 
 

Jeg er i et sikkelig bitchy humør nå, og bare hånflirer til alt. Og sier lol og bu-fuckings-hu til alt! Loool. Håper den lol-fasen min går over straks. Det er amerika som fikk meg til å adoptere den, her er jo lol like mye brukt som yes. 

 

Men nå skal jeg gå å spise den isen jeg helt klart ikke burde spise! 

Lots of løweh,
Oda Karoline <3 

Yee, thats hella legit!

Heia! Jeg er hjemme igjen, yee! 
Korturen var sykt bra, om du ser bort i fra sykdomen jeg drasset rundt på.Nå er jeg selvfølgelig bedre, er det ikke typisk? Det er vel sant det de sier; borte bra, men 'hjemme' best!  (Og mens vi snakker om hjemme, det er bare snakk om 28 DAGER til jeg drar hjem, just tought you should know!)

Anyway. Tur ja. Det startet med en laaaang busstur og endte med en laaaang busstur. Selv om jeg for det meste sov på bussturen tilbake da. 
Vi fikk jobbet med både andre HS kor og en college proffesor. For hver gang vi fikk "hjelp" av folk ble jeg kjempeforvirret. Alle ville jo at vi skulle gjøre forskjellige ting.

Det viktigste var jo at alle AHS korene kom på hver sin 1. plass! CC kom på førsteplass i sølv-et-eller-annet, Chorale og WE kom på førsteplassi gull-et-eller-annet. 
Disney Land var så som så, jeg ville egentlig bare hjem mens vi var der fordi jeg var sykt sliten og føttene mine værket helt forferdelig mye.
Jeg brukte forresten bare 186 kroner på hele turen, 100 av de var egentlig bortkastet penger som jeg måtte bruke på noe salt (Fordi jeg besvimte og trengte salt i kroppen), Juice (Fordi jeg besvimte og ikke kunne drikke noe mer vann) og tamponger (Fordi jeg presterte å legge de igjen på hotellet på fredagen og ingen av jentene i bussen jeg satt på hadde med seg...). Sure penger. 


OG jeg glemte jo nesten å fortelle det aller viktigste; jeg har lært meg et nytt slang ord; så nå går jeg rundt og sier 'Yee' hele tiden. De andre ordene kunne jeg fra før av; 'Hella', 'Hecka', 'legit', 'Fosho' etc. 
Jeg er såååå kul og hella Amerikansk! Yee. Og det er hella legit!   

Her er noen bilder! Enjoy;

Meg og Rita! 

Melody! 

Martel, som ser 'pedo' ut! 

Rafael is working that sweater! 

Jordbær med svulst!

Folk! 

Mere folk! 
 

Ja, det var bildene jeg tok! Jeg filmet for det meste! 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

14.mai.2011

Tre, jeg fant tid til å blogge! Nå sitter jeg å ser på en flau mcdonnalds reklame, eller så, den er ferdig nå da! Magen min er et helvete på jord, det gjør så sykt vondt... Jeg ser ikke fram til å synge og gå rundt i Disney Land med mageknipe akkurat. Jaja... Tenkte jeg bare skulle si hei til verdenen før jeg døde! Og vide at jeg ikke er død enda, tom. ikke etter gårsdagens besvimelse...

Men skal gå å klage over magen min.

Lots of love,
Oda Karoline

LA her kommer jeg

I dag stikker jeg på tur, vet ikke om det blir noe blogging, men har Iphonen til mamma da!

Om ikke, snakkes den 15.!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Postman Pat vs. Øyvind!

Jeg ble hjemme fra skolen i dag, så om vi ser bort i fra det at jeg failet drastisk med å holde meg våken når jeg sa at jeg skulle stå opp klokken 7 for å gjøre lekser, så har jeg vært veldig effektiv i dag! 
Jeg fikk gjort unna alle leksene, trent, pakket for i morgen og laget meg omelett.
Jeg har magesmerter fra en annen verden, så det er et under at jeg har klart å gjøre alt dette! Jukset litt da, det kalles IBUX i mitt hjerte!  Omeletten min hjalp også litt da, alt blir jo bedre med god mat! 

Ellers kan jeg jo meddele at jeg har denne på hjernen;


Og tro meg, det er til min store sorg for jeg syns ikke den er noe morsom... Men den er stuck i hodet mitt... 
SÅ, da er jeg glad for at superkule Øyvind lagde meg en spilleliste (<-LINK) med bra musikk som kan konkurrere om plassen i hodet mitt! Yee! 
Jeg liker det når jeg kjenner folk som har god smak i musikk! Som Tunnel sangen jeg postet for noen innlegg siden! Den lander helt klart på favoritt lista mi! 

Jaja, Hanna og Annette kommer hjem i dag, så jeg skal gå å rydde rommet mitt! Enda en ting jeg kan legge på effektiv lista mi! Og så skal jeg prøve å styrke det at jeg hører syner. For det senker meg litt, hver gang jeg hører en spesiell lyd går oppmerksomheten min til pc'en, og når jeg først er distrahert, så sitter jeg gjerne på pc'n en liten stund ekstra...

Lots of love,
Oda Karoline <3 

I want to sleep, but my brain won't stop talking to itself.

Etter å ha vært sykt trett i hele dag, er det typisk at jeg pluttselig skal våkne etter 1 times søvn i senga mi. Så nå er jeg lysvåken, men likevell veldig trett. Jeg tok noe som ligner på en sovetabelett i sted, så får håpe det fungerer. 
Men grunnen til at jeg ligger våken er at det holdes en konferanse i hodet mitt. Det føles i hvert fall sånn, jeg har alt for mange tanker oppi der, og de bare går hverandre på kyrss og tvers mens de konkurrerer om oppmerksomheten min. Jeg regner med at det blir bedre etter hvert, men akkurat nå virker det ikke slik. Kanskje jeg bare skal holde meg hjemme i morgen og få styr på ting og muligens bli bedre. En stor grunn til at jeg er helt død er fordi jeg ikke har fått trent ordentlig siden fredag, og det gir meg så dårlig selvbilde at jeg nesten stryker med. Jeg har jo trent det viktigste; sit-ups, armhevninger, kondisjon og 'båten', men likevell... Jaja, jeg får trene sikkelig, om ikke dobbelt, i morgen og så får jeg håpe at det er treningsrom på hotellet vi skal ligge på i Anaheim.  

Jeg skulle ønske jeg kunne skrive ned tankene mine, men med engang den tanken slår meg, forsvinner alle andre tanker, og hodet mitt er tomt. Jeg tror den tanken er den største bølla, for alle andre er redd for den. Kanskje de er redde for at hvis jeg skriver de ned, så vil de gi mening og da kunne jeg forhindre at de kommer å plager meg.  Vel, når jeg putter det på den måten, er vel 'skrive ned tankene mine'-tanken min reddende engel. 

Noen ganger skulle jeg ønske at det var en avknapp på tankene mine. Men nå tar mageknipen og søvnen snart overhånd, så får vel bare avslutte her!


//bilder Weheartit.com

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Grab somebody sexy tell 'em hey Give me everything tonight

Nok en dag er straks over, det eneste som står på planen nå er middag (Som egentlig er lunch, mellom måltid og middag sammenlagt) og gossip girl før det blir senga! Bli så godt det, etter en lang dag. Jeg pleier ikke å tenke stort over at det er mandag, men i dag gikk dagen usedvanlig tregt da jeg var på skolen, og usedvanlig fort da jeg kom hjem. Pluttselig hadde treningsrommet stengt, så åpnet det igjen og så ble klokken 7 og da ble jeg "tvingt" ut på trening. Snille foreldre, haha 
Ellers så har jeg begynt å designe litt flere kjoler, jeg henter innspirasjon fra denne sangen;  
 

FIne sangen som innspirerer meg til å lage fine kjoler! Husker dere jungelkjolene? De ble innspirert av denne sangen! 

Nå sitter jeg, mamma og pappa og ser på House (Glemte å nevne det i sted), men for å være ærlig vil jeg egenlig bare å gå legge meg. Så tror jeg dropper House til fordel for dusjen! (Joine meg?) 


Men nå avslutter jeg dette randome innlegget! 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Fullt program

Så her sitter jeg da, og må be pappa om hjelp med leksene fordi jeg suger til å prioriter i følge de. Jeg føler jeg prioriterte ganske bra etter å ha skypet nesten ustoppelig i dag! Eneste pausen jeg hadde var vel da jeg, mamma og pappa dro til Golden Gate Park! Vi gikk i The Japaneese Tea Garden og i en rosehage, og det var sykt fint! Så er glad jeg fikk oppleve det! 
Men annet enn det, så har jeg vel egentlig bare vært på skype i dag! Ehee, bra for internetten det ja... (Vi har begrenset tilgang på internett her, vi får bare 24 GB i uka, og det er ganske lite med tanke på hvor mye vi er på internettet) . Jeg er stuptrøtt, men har sykt mye lekser til i morgen, så da sitter jeg her og stresser! Oda i et nøtteskall! 
De neste ukene er busy, busy og enda mer busy! Torsdagen drar jeg til Anaheim (LA) med koret og kommer hjem søndagsmorgen! Uken etterpå er det Prom, som jeg egentlig ikke gleder meg stort til! Jeg har valgt å gå alene, og måtte derfor takke nei til folk, huff det var ikke bra for samvittigheten min. Så er det Variety Show (Konsert) hvor jeg skal synge Liti Kjersti, så er det bryllup, deretter deadweek hvor jeg skal øve til eksamen, så er det eksamen og så skal jeg faen meg hjem! YES. Og sommeren 2011 ser kjempebra ut fra ståpunktet mitt! YES da!! Så derfor blir det muligens dårlig med blogging, men skal gjøre mitt beste! 

'FOR I SOMMER KJÆM Æ ATT, DA TEFFES VI PÅ NY' 

Lots of love,
Oda Karoline <3  

Rister på hodet til meg selv

Klokken er 07.52 i tastende stund og jeg er våken. Jeg lurer litt på hva som er galt med meg i dag fordi jeg har sovet dritdårlig i natt... Så jeg er kvalm som f, og det er egentlig bare et tegn på at jeg burde sove som en stein akkurat nå. Gårdagen var en sånn dag som jeg egentlig ikke tror skjedde, jeg må ha vært rusa på et eller annet. (Jeg var ikke det da, mamma!) Jeg var super effektiv og klarte å delta på en sangkonkurranse med koret mitt, for så å komme hjem å pakke alt jeg eide i 3 kofferter (Jeg skal kjøpe meg en ekstra koffert når jeg reiser hjem skjønner dere) for så å pakke alt ut igjen, for der etter å dra på kino. Whoa, hvem er god liksom? Jeg fant tom. noe jeg kunne kaste av tingene mine, og det er ikke ofte. Jeg kastet f.eks. alle Victorias Secret posene mine, men det skal jeg love dere var med tungt hjerte... 
Nå er jeg veldig distrahert av alt og alle tror det kommer av at jeg egentlig ikke fungerer så bra så tidlig på morgenen. Hmm, jeg kom nettopp på noe, men det burde vel egentlig ikke ut på bloggen.
Dere kan få et bilde av meg i stedet!

Whoa, jeg flasher ikke kløfta mi på dette bildet, jeg må være syk. 

Anyway, for å være distre og bytte tema fra temaet over bildet til;, i dag er det søndag og jeg har masse lekser som var hovedgrunnen til at jeg skulle stå opp rundt halv ni dag, men det ble jo endret når jeg våknet lenge før vekkerklokken i det hele tatt hadde bestemme seg for å ringe... Jeg får vel prøve å sove litt til!  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ja, jeg har hørt om de!

Etter å ha vært på en pub og sett på facinerende folk og hørt på pappas klassekammerater snakke om alt mulig, kom jeg meg endelig hjem. Og gjett om det var godt, for da hadde trusen gnagd i 2 timer og BH'en gikk meg gnagsår. Så for å være ærlig, så var det første jeg gjorde å kvitte meg med alt som heter undertøy og ta på meg en stor slaskebukse. Det er livet! 
Pubben var ganske interessant, jeg liker å sitte å observere folk, og så liker jeg klassekammeratene til pappa. Så jeg burde vel ikke klage!  Observere folk ja, har dere noen gang gjort det? Bare sittet å sett på folk? Annalysert klærne deres, hvordan de går, snakker og generelt oppfører seg og ser ut? Det er som gratisk underholdning. Og hvis du ikke hører hva de sier, klarer du å konsentrere deg ekstra om hva de gjør så du kan se hvilket humør de er i, hvem de snakker med på telefonen, og så mye mer! Prøv det! 
Ellers så har jeg gått inn på hotmailen min 20-tusen ganger og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har også fått masse skrive innspirasjon, bare ikke til  eksamens-oppgaven min... Men jeg driver å skriver noe nytt, tror jeg... Vi får se hvor kreativiteten min tar meg. Akkurat nå er det hele bare en unskyldning, ehe... 
Men nå er klokken blitt 11 og jeg har brukt en hel film på å skrive dette innlegget. FIlmen var have you heard about the Morgans, og den var ganske så bra den! Bortsett fra de øyeblikkene hvor jeg ble rødere enn en solbrent brite og når pappa prøvde å kile meg under føttne. Not funny. 

Dette er det humøret jeg konstant befinner meg i; 


SÅE, sov godt, eller det er vel morgen for dere nå! Men jeg skal sove godt! YES!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Lukten av umh, Norge?

Noen ganger mens jeg har vært her i Amerika, har jeg fått sikkelige flashback. Det kommer som regel om jeg går veldig lenge og ser i bakken mens jeg hører musikk, for da kan hjernen min pluttselig innstille seg på at jeg her hjemme i Norge. For tro det eller ei, gresset her er like grønt som i Norge, og asfalten (?) like grå. Men noen gang kommer det når jeg kjenner en spesiell lukt eller hører noe spesielt.
Som i dag, pluttselig kjente jeg en lukt som minnet meg om jordbær-strøsselet man får på softisen, og så kjente jeg en lukt som minte meg om de pizzabollene de selger på Ica'en pa det lokale'kjøpesenteret' på Orkanger. Og gjett hva jeg fikk lyst på da. Jeg fikk skikkelig flashback til å gå på Oti med Ingebjørg og kjøpe en pizzabolle. Og så fikk jeg flashback til barndommen når jeg, Hanna og pappa kjøpte oss is på OTI, og jeg ikke klarte å bestemme meg mellom sjokoladepulver strøssel og jordbærstræssel. (Mens vi snakker om OTI, jeg går jo glipp av alt som har skjedd mens jeg har vært her, jeg mener innbrudd, seriøst?! Jeg liker ikke folk som kommer til Norge og ikke respekterer oss og reglene våre.

OTI! Bildet lånt fra google.com

Så nå må jeg tilføre enda en ting på lista over hva jeg skal spise/drikke når jeg en gang kommer hjem igjen. (Btw. siden ingen kommenterer her og klager på at jeg nevner det for mye, slik familien min gjør, må jeg bare nevne dette: Det er 1 måned og 6 dager igjen til jeg drar hjem!!!)
Her er listen for dere som ikke er interesserte:

 • Rød HUSHOLDNINGSSAFT
 • Gilde grillpølse med løk!
 • Pizzaboller
 • Tjukkpølse
 • Rød HUSHOLDNINGSSAFT
 • Mårpølse
 • Hestpølse
 • Spekeskinke
 • Norvegia hvitost
 • Kneip
 • Rød HUSHOLDNINGSSAFT!
 • Lyseknekkebrød med lesaposa (Aka. leverpostei)
 • Egon-pizza.
 • Koteletter
 • Monterosa-/Konstadhavenpizza (?)
 • Bigbite med kylling-et-eller-annet.
 • Inger Lise sin pizza.
 • Inger Lise sitt brød!

Lista er veldig lang og kommer til å bli enda lengre, og jeg kommer til å bli feit i sommer! YES!!!!!

Men nå skal jeg prøve å være mer produktiv og skrive mer på eksamensoppgaven min.

Er det noe mer dere syns jeg burde tilføye på lista mi?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Askepott 18 år!!! &lt;3

Gud, hvor fort tiden går. Tenk deg nå er du 18 år bestevenn! Og jeg har kjent deg i ca. TOLV år, det er mange år det! Og jeg er så glad for at jeg faktisk kan skrive ned det! For du er virkelig en ekte venn jenta mi! 
Jeg savner deg masse når jeg er i USA, men jeg er takknemlig for de dagene vi fikk sammen når du var her i februar, de var gull verdt!

Så kjære gammle bestevenninna mi som jeg er så glad i at ord ikke kommer til å klare å beskrive det, håper dagen din blir STRÅLENDE, selv om jeg har hørt rykter om at du kommer til å tilbringe de i en bil! Og jeg må bare beklage at jeg ikke har laget en alkohol-kake som kunne matche kondomkaken jeg lagde til 16-årsdagen din!  Men om du fortsetter å være den du er, så er det en mulighet for at det kommer en kake på døra de i sommer! Hvem vet?! 

Og siden jeg ikke får legge ut bilder av deg, og respekterer det, legger jeg heller ut linken til filmen her som jeg og du lo oss skakk i hjel av sammen! 

MINNER

Og denne selvfølgelig:
 

 

Aksepott, Bestevenninna mi, Vida, jenta mi og Psykopaten, (Kjært barn har mange navn vet du!) I LOVE YOU <3

Lots of love,
Oda Karoline <3 

I wish my heart was as easy to control as my mouth

Because it just won't shut up... 

Push, push, push

Er det flere enn meg som har slike dager hvor man unsetter alt? Spesielt leksene. 
Vel, jeg har en slik dag i dag jeg nemlig. Hjernen min er fylt opp med forvirrende tanker, og prøver å få meg til å ta rare valg, som f.eks. å flytte til Oslo. Hvor jeg fikk den idéen fra vet jeg ikke. Eller jo, jeg vet, men det gir ikke tanken noe mening uansett. Vi har prøve i morgen, og jeg bare; Skal lese etter middagen. Har lekser til i morgen, og jeg bare; Skal gjøre de etter middagen. Må skrive litt på eksamens-oppgaven min i Engelsk, og jeg bare; Gjør det neste år. 
Jeg har virkelig ingen lyst igjen til å lese ørt og førti sider, og skrive ørt og førti sider.
Pc'en er heller ikke til noe hjelp. Den klarer ikke engang å være en distaksjon. Neida, den bare er der og er like kjedelig som jeg er.
Så hvis noen lurte på hva jeg gjorde på mammas bursdag og Voldemorts umh, dødsdag så var det å utsette alt jeg skulle ha gjort for 3 timer siden.
Jeg skal feire at Voldemort er død da, ehe Frida beklager men han skremmer meg!  

Og så har jeg jo trent i dag! Styrke til og med! SCOORE!  + at jeg har snakket med verdens beste rødtopp, Katrine <3

I love you girl!  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Its me and the U.S. Navy

 

I dag er en rar dag, jeg kjøpte meg caps av egen fri vilje, jeg har ikke sett ett eneste norskt-flagg, alt er åpent og jeg har veldig lyst på banan selv om jeg ikke liker det! 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Ps: I still ____ Youhits