april 2011

Musikk er hoved ingrediensen i fest

Og siden russetiden starter nå, vil jeg dele noen sanger jeg hører på når jeg gjør meg klar for fest. Jeg pleide å ha de på ei festliste på spotifyen min, men den listen ble slettet. Så da lagde jeg en ny til ære for dere! 

Så la oss reise glassene og si SKÅL:

(Fra sist fest jeg var på, som var i september, hahah)
 

Skål <- Listen !


Ellers så må jeg si at liveshowet var vellykket! Jeg er litt sliten, men jeg overlever nok! Snart kommer gitarlæreren min, så det kan jo bli morsomt, jeg har ikke møtt han på en stund. For ting ble litt kleint mellom oss, pluss at kjæresten hans ble sur på meg, og helt ærlig forstår jeg ikke det. For jeg la ikke an på han. ANYWAY. 

I dag når jeg våknet opp så jeg et gigantisk hull i putetrekket mitt, da ble jeg lei meg!  
Og så har jeg skypet med verdens beste Ingrid! Hun er helskjønn! I love you! 

Men nå må jeg ordne meg litt! Så vi snakkes <3 

Live Chat (Skrevet av http://hannavaage.blogg.no)

(Skrevet av Hanna) 

Det er ikke hverdagskost, men det hender at lillesøster og jeg blir bestevenner og de to verste fjortisene du kan tenke deg! Her snakker vi fnising på høyt nivå, barnslige samtaleevner og deling av hemmeligheter. Pluss en god dose latter. På slike dager er jeg utrolig takknemlig for at jeg har en lillesøster! ♥I mellom diskusjonen om hvem som hadde flørtet med mest gutter og hvem som skulle gå å hente juice, fant vi ut at vi skulle ha live chat på bloggen. Har aldri hatt noe lignende før, så vet ikke helt hva det går ut på. For det første må jeg spørre om noen i det hele tatt er interessert i en live chat med Oda og meg? Live chatten vil gå ut på at dere stiller spørsmål, vi svarer. Dere finner på ting vi skal gjøre, vi adlyder og så videre. Tror i alle fall det kan bli utrolig underholdene.Vil dere ha live chat i helgen? Eller skal jeg bare glemme hele ideen?
Om dere vil ha. Hvilket tidspunkt passer best? Lørdag klokken 11.00 eller 20.00, eller søndag klokken10.00?

It hit me like a bitch slap right in my face

Akkurat når jeg skulle reise meg opp for å gjøre lekser ser jeg navnet jeg ikke har tenkt på, på flere måneder. Jeg ble helt tatt på senga (Bokstavelig talt, med tanker på at jeg ligger i senga). Nå er jeg i sjokk tilstand. Jeg har brukt så mye av livet mitt i det siste året på å glemme han, og så pluttselig ser jeg at han er singel og lever livet. Mens jeg sitter med tårevåte øyne og tenker tilbake på det som aldri var noe, og heller aldri kommer til å bli noe. 
Men jeg savner det fordi, mer enn jeg har planer om å innrømme for meg selv.Sukk...
At jeg bringer fram minnene med Muse hjelper heller ikke, men jeg er ikke ut etter hjelp nå. For det er på tide å se problemene i øynene i stedet for å gjøre det jeg alltid gjør, dytter de unna og snur ryggen helt til jeg må snu meg en dag og stirre de rett i øynene.  

Shopping!

Siden livet mitt er kjempeinteressant, har jeg ikke hatt tid til å blogge sånn kjempemye! Påsken og tiden før, har gått med på at jeg har brukt mer penger enn jeg har på shopping, mesteparten i Harry Potter parken, men tenkte jeg skulle vise dere litt av hva jeg kjøpte utenfor HP-ting! Enjoy:
 

Det dere ikke har sett er: En bikini, en VS Bh, 2 truser og et smykke!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dagens outfit

Gratulerer med dagen verdensbeste BESTEMOR (L)

Kjære vakre, nydelig og beste bestemoren i verden (Fra mitt perspektiv), gratulerer med dagen! Du er kanskje gammel og tenker at du vil møte evighetens søvn snart, men jeg vet bedre enn deg! Jeg vet at du vil leve evig, for min kjærlighet til deg vil holde deg i livet. Punktum finale! 

Bestemor du betyr alt for meg, du er perfekt i mine øyne! Jeg er så glad for at du er i livet mitt! Jeg vet du ikke er den flinkeste til å utrykke følelser, men jeg kan se det i øynene dine at du bryr deg! Hihi, du er fantastisk bestemor! Selv om jeg vet at du ikke leser dette, syns jeg verden burde vite hvor ubeskrivelig du er for meg!

Jeg er alltid glad på ditt fang, uansett! alder!! 

<3
 
Jeg elsker dette bildet, jeg forstår ikke hvorfor alle sier at du ikke vil like at jeg har det overalt! 

Søskenkjærlighet som den skal være!! <3

 

Så igjen, gratulerer med at du har levd i mange år! 

Ditt minste barnebarn elsker deg! 

Lots of love,
Oda Karoline <3Sukk

Er det flaut at jeg bare vil gå på toalette å gråte i stedet for å gå til neste time?

 

Ingrid: Jeg savner deg også, noe helt fryktelig, hjertet mitt gråter <3

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dagens omelett laget med purreløk og salte tårer

Og drikken serveres i et glass etter ditt valg. Føler du at du er en Bitch eller en Slut? 

 

Jeg kjøpte disse glassene med et håp om at når jeg viste de fram ville familien min protestere og fortelle meg at det ikke passet i det hele tatt. That didn't happend, jeg må vel ta hintet! 

 

Lots of shattered glass,
Oda Karoline <3Visste du at man har mikroskopiske dyr i øyenvippene som har munn og klør?

Heisann!

Jeg går inn og ut av blogg.no, går på "skriv en ny post", går ut av "skriv en ny post, går inn på igjen, skriver noen ord og sletter hele dritten. 
Jeg har mistet all blogglyst akkurat nå, faktisk alt jeg hadde av kreativitet er forsvunnet. Jeg er egentlig bare en seigmann, jeg har føtter, hender, en kropp og et hode, jeg er søt utenpå (!!!), men inni er jeg bare gelé og ganske så ubrukelig. 
Jeg tenner lys og drikker te, jeg spiser pretzel og hater kroppen min, jeg trener hver dag og blir sur fordi jeg ikke er radmagret enda, jeg gruver meg til i sommer hvor gutter kommer til å elske vennene mine og hate meg, fordi jeg er ei feit ku.

Jeg trener og trener, kommer hjem og føler for å knuse speilet. Lina og familien er på roadtrip og de tok med seg Hanna i stedet for meg (HMPFR), så jeg er alene med mamma og pappa og er generelt ganske så ensom.
Jeg bruker dagene mine på å krysse av 2 kalendre, 7 forskjellige nedtellings-ting, og teller dager på fingrene. Folk spør meg hvordan jeg liker det Amerikanske livet nå som jeg har venner, Jeg svarer: Det er bedre, men jeg savner Norge. Men det er noe som stikker i meg når jeg sier det, akkurat som om jeg lyver litt. Vanskelig å forklare... 

Today I don't want to strip for you
 

Men om dere er uinteressert i å høre om mitt misserable liv, og vil at jeg skal skrive om bøkene jeg har lest så rop ut, jeg biter ikke, det er bare øyenvippdyrene som gjør! 

 

Visste du at iskrem er kinesisk mat? Og at en menneske hjerne har kapasitet til å lagre ALT du opplever? 
Jeg vet det i hvert fall, men det er fordi jeg er egentlig er supersmart!

 

... OG BESTANDIG SKA Æ KOMMA PÅ DEN GANGEN, DU OG E VA SAMMEN, JA VI VA! 

Lots of love,
Oda Karoline <3 


Nei vent, må bare få ut litt frustrasjon:
Jeg regner med at alle folka i Norge har sett youtube videoen til ei jente som heter Cathrine (Vet ikke helt hvordan hun skriver navnet sitt), den hvor hun synger Way-oh sangen. SLUTT å trakaser den stakkars jenta. Er det bare meg som synes synd i henne? ARG. Jeg kan ikke påstå at jeg kjenner henne, men jeg gikk i fransk-klassen hennes, og der virket hun bare som ei litt sjenert og ensom jente, og nå skal hun pluttselig være årets største mobbeoffer? Alle som tråkker på henne burde sjemmes. Hun har i hvert fall flere seer-tall enn dere noen gang vil få, uansett om dere er 20000 ganger bedre! Hun er til og med kjent i USA i en alder av 18, er dere det? Nei. 
Alle som tråkker på henne burde kjenne blikket jeg sender de gjennom denne blogg posten altså, og det gjelder deg også Hanna, du får ikke noe spesial behandlig fordi vi ble født ut av samme dame. 

HMPFR  

Min nye bestevenn, spise alle mine gammle bestevenner...

Jeg lever av at

folk forteller meg at jeg har pene pupper

Mattips # 2, For det kan bare Odamor

Og bare, bare hun! Og snart dere da! 

Jeg skal nemlig vise dere hvordan lage verdensbeste omelett! 

I dag lager jeg det for ca. 4 personer, så dere trenger:

5 egg.
Skinke
Paprika
Purreløk (Om dere har, jeg hadde det ikke i dag desverre...)
Ranch (Eller en annen form for dressing)
Rømme.
Pepper
Salt
Oregano blader


Knekk eggene og pisk til det er fluffy og skummete. Dette tar gjerne 3-4 minutter, for det blir bedre jo lengre du pisker.
Deretter kutt opp skinke, paprika og de andre grønnsakene du muligens måtte velge. Men husk at less is more på akkurat denne omeletten!


Putt oppi litt ranch (Eller en annen dressing) og en dært rømme. Så tar du oppi krydderet og pisker godt
 

Tilslutt heller du alt opp i en smurt panne og steker det til det er gyldent på begge sider, (Det blir som regel brunere på den siden du steker først, men det er helt OK!)


VOILA: 

 

Enjoy!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ulykkelig

Where did all the happiness go? 

KMN 

Tykk og stinn av penger!

Heisann!
Nå lukter huset nyvasket, det er ikke så mye støv på rommet mitt som det pleier å være, alt er ryddet og bursdagsgaven til Lina er pakket inn! Da er det eneste som mangler, Lina og familien hennes!
Kjenner at jeg gleder meg som en liten unge til å se de, Lina er jo den personen som har vært bestevenninna mi lengst, og hun er vel den som vet mest om meg også, skummle saker det altså! 
Anyway, vi kom hjem sent fra Florida i går, så gadd rett og slett ikke å blogge da... Tenkte jeg skulle vise dere alt jeg har handlet senere, i morgen kanskje. Ble kjøpt litt i går også, selv om lommeboka protesterte...

Åh, jeg må bare fortelle dere om en ting som skjedde på flyet i går, som dere sikkert vet så har jeg helt sick flyskrekk og om jeg ikke sitter midtgang så får jeg panikk og tårene bare triller ukontrolert. (Om dere ikke visste det, vet dere det nå!!) Så for å få sitte midtgang måtte jeg sitte alene, og det har jo ingenting å si, MEN den personen jeg satt vedsiden av var så rund at han tok opp halve flysetet mitt. Jeg satt helt most i den ene siden og kunne ikke en gang ta ned det ene armlenet fordi det var bak han. Men i tillegg til å være veldig rund, så hadde han sikkert 1000 dollar (Om ikk mer) bare i seddler, og den feite kortholderen. Jeg var i sjokk når jeg så han bare trekke ut verdens feteste pengebunke fra bukselomma si. Merkelig at han hadde plass til det. Måtte bare fortelle dere det! 

 Her er det jeg har på meg i dag:


Tunika fra Wet Seal, Kjole fra Holister (Kjøpt i går), smykke fra unknown (Har hatt det kjempelenge, sikkert siden barneskolen!!), BH fra Victorias Secret! 


Men må løpe, på tide å hente verdens beste og hennes fantastiske familie! (Som jeg ser på som min andre familie!!) 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Do dreams come true?

Heisann! 
Etter en morsom, men slitsom helg i Universal og Disney ligger jeg sliten på den vonde hotellsenga og hører på Ida Wulff sin spotifyliste.
Jeg har ikke så mye å skrive, annet enn at Universal studios -> Harry Potter parken var fantastisk. Jeg brukte alt for mange penger, og jeg skal vise dere hva jeg kjøpte når jeg kommer hjem! Men la oss bare si at jeg har fått tak i så mye kult!
Selvfølgelig var det ikke 100 % slik jeg hadde tenkt meg, og det irriterte meg grønn at de ikke kunne dele butikkene i forskjellige bygninger. De hadde liksom Owl post office i samme hus som Ollivanders, Zonko og Honeydukes var også i samme bygning, og det var jo litt kjipt. Det var ikke engang skillevegger mellom butikkene, men jeg overlevde og kjøpte meg noe fra hver butikk! Ikke at det sier så mye om hva jeg kjøpte da, for de hadde ikke bare tryllestaver på Ollivanders, de hadde også alt mulig andre ting, som kopper, brevpappir, kapper (SOM JEG HADDE SÅÅÅ LYST PÅ, MEN IKKE FIKK KJØPT MEG FORDI DET KOSTE SEKSHUNDRE KRONER!!!), slips og mye annet! Jeg var praktisk talt i himmelen, men ikke helt for det var helt sick dyrt der. 

Så Harry Potter var en stor favoritt, og jeg håper på å få dele det med de andre vennene mine også!

'Hogwarts'<3

Må ærlig innrømme at både BUTTERBEER og Pumpkin juice ikke smakte så særlig... 

De hadde veldig god mat, Rosmerta er veldig flink!Pygmy puff!! Tut TUTHuset mitt! 

Where does your loyalty stand? v^Hogwarts choir! Which color are you?

I'm all read! 

Jeg har både en Firebolt OG en magisk ford! Slå den du! 

Dag 2: 

Jeg har desverre funnet ut at jeg har blitt litt for stor til å stå i lange varme køer for å oppleve 5 minutter med redsel og latter. Jeg kan få den følelsen av mye annet, og jeg trenger ikke å svette ihjel av det. Det er kjempetrist å tenke på, men jeg overlever nok. Jeg har vært i 3 av de 4 Disney landene 5 dager tilsammen, og det er ganske masse for en 17 år gammel jente! Det er en runde til i Disney land i år, og neste gang blir for håpentligvis med FIKK, om jeg får de til å spare penger da, eller om jeg vinner lotto! Who said dreams didn't come true? Så start å drømme FIKK!  

Jeg og Hanna gikk for det meste rundt å trasket i evigheter, stoppet opp og tok noen karuseller her og der, mest når vi var så varm at vi trengte en pause, og så paraden, som ikke var så stor som jeg husket, det var ingen Tornerose der annet enn meg, hmpfr...
Jeg tror ikke det er noe mer interessangt å skrive om jeg, og jeg hadde ikke klart å skrive noe mer om det var det heller. Jeg er stuptrøtt og vil bare fjærne linsene og lalle. Og håpe på at eksemen jeg fikk av å gå i Disneyland og svette kommer bort i morgen, for det gjør vondt å ha bena sammlet, og ikke alle mennesker liker når jeg skrver så stort som jeg får til med beina.

Her er et bilde rush, have fun, jeg skal S-O-V-E!! (Om ikke solbrentheten forhindrer meg that is...) 

 


GOODFUCKINGSNIGHT I'm flying to Land Of Dreams!

 

Lots of ZZzzZ,
Oda Karoline <3Verdens beste er 16 år &lt;3

Heisann! 
Jeg er i Florida for de som lurte, og jeg tror det ligger en forbannelse over at jeg skal ha dårlig flyopplevelse når jeg drar hit! Jeg har flyskrekk og jeg kan bare sitte mitdgang, hvorfor vet jeg ikke. Jeg bare fikk flyskrekk og fant ut at jeg bare kunne sitte midtgang, vel i dag fant jeg ut hva som skjer om jeg ikke sitter midtgang. Jeg fikk ikke puste, tårene randt og nevnte jeg at jeg ikke fikk puste? Det var en grufull opplevelse. Og på det første flyte vi tok, gjorde det så vondt i bihulene mine at jeg nesten kastet opp. 
Dagen i dag har vel egentlig bare gått  med på mimring, og så passerte klokken 6 her i Florida, og det betry at verdens beste Lina har bursdag! 
Gratulerer så utrolig masse med dagen bestevenn! At vi hatet hverandre før er umulig å forstå, for nå betyr du så utrolig mye for meg! Jeg hadde vært lost uten din voksenhet og betryggende ord!
Og om det ikke hadde vært for deg, hvem skulle da ha vært med meg å kjøpe angrepiller og sovet på benker med? Hvem skulle passet på meg når jeg var redd for elg på klumpen? Eller vent, du sovnet og passet ikke på meg... Men det var koselig fordi!
Og hvem skulle ha gått i mot meg når jeg var 1 sekund unna å besvime mellom Troningen og Kråkfjorden? Og passet på at jeg ikke besvimte!
Du er den perfekte bestevenninne Lina! Elsker deg <3


Whoa, long time ago! 

Noen år siden dette også! 

Åfjord turen! I love you! 


Og du er en av de modigste jentene jeg kjenner! 

Og du er en av rollemodellene mine, for du er så viljesterk! 


Og ikke minst vakker!

Den perfekte Bestevenninne <3

Husk at nå er du lovlig og at du ikke skal gå i mine fotspor! Hihi! <3

Lots of love,
Oda Karoline<3
 

Mine værste barndommsminner

Til psykologen i dag, tok vi opp barndomsminner som kunne ha brunget fram min "frykt" for ordet Nei. Jeg klarer ikke å si nei og jeg hater å spørre folk om ting i frykt for å få nei som svar. Selv om det er noe så enkelt som å spørre ei venninne om jeg kan sove over. 
Så kom vi inn på bursdager, og jeg kjente bare skammen fyke opp i kinnene mine. Gud, som jeg ikke så fram til å ha bursdag, det var liksom den dagen i året jeg håpet bare ville gå over. Eller i hvert fall selskaps delen, jeg ville bare ha gavene, og så kunne folk bare dra igjen liksom.
Jeg kan ikke tenke meg at mine bursdager var en populær event mange gledet seg til. Jeg var en ekte drittunge da jeg var lita, og sjefet alle rundt, som alle barn gjorde, men det var helt ille på bursdagene mine. 

Jeg vet jeg var ille på 1.-4. klasse bursdagene mine, men jeg var værst i 5. og 6. Og en bursdag jeg ikke helt husker når var.  
5. klasse bursdagen min endte med at jeg gikk på verandaen og gråt til jeg SOVNET. Suksess liksom, jeg ville aldri ha grått om Hanna ikke kom ned og spurte 'Hvem vil være med på mitt rom?', når vi satt å diskuterte hvilken film vi skulle se. 2/3 av gjestene mine forsvant. Ingebjørg, Lina og Paul var de eneste som var igjen med meg. (Ekte venner!!).

Året etter på var jeg så redd for at folk skulle stikke av at jeg fant opp en lame historie om at det var laushunder i gata så jeg var livredd for å ha opp verandadøra. Jeg mener det, jeg var redd for at hvis døra var åpen så ville alle gjestene baile på meg igjen. Og så var jeg redd for at hvis jeg ikke bestemte hvem som skulle ligge hvor, så ville ingen ligge vedsiden av meg, vel det skar seg. Endte opp med at jeg ble kjempelei meg, kranglet med gjestene og la meg på mitt eget rom mens pappa måtte ordne opp med gjestene mine. Så fikk jeg dårlig samvittighet-> gikk ned og spurte om jeg også fikk sove med de-> det fikk jeg og så fikk jeg den beste madrassen. (SCOORE!!). Dagen etter tok jeg Mali til side, siden hun var 'queen B' av gjestene mine, skveret opp me henne, og så gikk jeg og skveret opp med resten! 

Så var det et år vi dro til Roan, muligens 8. klasse, men tror det var før, og da kranglet vi over en brusflaske, som jeg mente var min siden jeg var bursdagsbarnet, og så lagde vi et pizza som failet totalt! 
Så stengte jeg gjestene mine (Utenom Lina) inn på toalettet med et uhell. Eller først så stengte jeg de inne, med å åpne en av dørene som er parallell med toalettdøra, men med hånda på hjertet, så var jeg helt sikker på at jeg hadde lukket den nok igjen til at de kunne komme seg ut. Så jeg og Lina gikk ned igjen, og satt å ventet på de. De kom ikke ned så jeg tenkte at de hadde blitt sikkelig sur på meg og stukket av. Jeg ble helt sønderknust fordi de hadde stukket av, så jeg og Lina gikk ut for å se etter de, og så gikk det opp for meg at de fortsatt måtte være stengt inn. OMG. da hadde jeg verdens værste skyldfølelse. De hadde sikkert vært der i 20 minutter. Men jeg mener det jeg tenkte jeg hadde lukket den parallell døra nok til at de kunne komme seg ut.

La oss bare forkorte det hele: Alle bursdagene endte med meg slik ^... 


Så dere kan se hvorfor jeg ikke likte bursdagene mine så godt, og hvorfor ingen andre sikkert ikke likte de. På den 5. klasse bursdagen var jeg så desperat etter å være kul at jeg kun ba folk de 'poplulære' jentene i klassen ba meg om å be, noe som endte i at jeg ikke fikk bedt de som virkelig var 'vennene' mine på det tidspunktet. FAIL.

Huff, jeg er glad jeg har vokst opp og for at Hanna aldri mer kan attende bursdagene mine. Hadde det ikke vært for at hun stjal gjestene mine i 5. klassen (Som btw. var den værste bursdagen i mitt liv!!), så hadde jeg aldri vært så redd de neste årene for at gjestene igjen skulle baile på meg.
Ikke at jeg ikke forstår hvorfor de stakk av da. Men likevell, jeg er glad at jeg slipper å ha henne på bursdagene mine lengre! 

 

Hva er dine værste barndomsminner? Likte du bursdagene dine da du var lita?

 

Lots of løøøøøøwe,
Oda Karoline <3 

JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST

Med store bokstaver. Åååh, akkurat nå er jeg lille frøken sinna, for jeg sitter å skriver på engelsk essayet mitt og så kom jeg inn på et tema som brakte fram masse sinna følelser. Og så klagde jeg til Øyvind, og da sa han at jeg kalgde fælt, og da kom jeg på at mamma, pappa og Hanna ALLTID sier at jeg er negaitv, og da ble jeg enda mer sinna og så følte jeg for å skrike ut? JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST! Men da ville folk bare sett rart på meg og sendt meg på et galesykehus. Så jeg fant ut at jeg skulle skirke det på bloggen igjen.

Så da vet alle at jeg ikke er negativ, jeg er realist. Og så kan jeg gå tilbake på å skrive mange sure tanker på essayet mitt, slik at læreren min synes synd i meg og gir meg en A+++++! Jeg er jo trossalt stjerne studenten hans!

Jeg er foresten solbrent så jeg måtte bruke mamma sin tskjorte i dag, fordi jeg bare har 3 skjorter uten dyp untrigning osm skjuler kragebeina mine, og det er treningsskjorta mi, LFC skjorta mi og t-skjorta som jeg måtte bruke som trenings skjorte i går fordi trenings skjorta var til vask! Men jeg låner ofte kleder av mamma, hun har ganske mye fint egentlig, i hvert fall om det er jeg som har valgt de ut!


Se for deg skjørtet her, med en lyserosa v-halset tskjorte fra SAND, en beige prippen cardigan fra beneton og søte, svarte ballerina sko med roser på! Og håret oppsatt i en gjennomført slaskebun!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Æ Ø Å
æ ø å

Når vindushopping blir til shoppingshopping!

Heisann!
Vi fikk ikke så god tid til å være rikmans jenter, men lenge nok til å finne verdens peneste bikinier fra Victorias Secret (Of cource)! Nå er jeg lykkelig så lenge materielle gleder gjelder, ikke at det er så lenge. Jeg er litt trist pga. personlige grunner, men det ordner seg sikkert så snart jeg får bekreftet at jeg ikke er så dårlig venn som jeg tror jeg er!

ANYWAY, her er de to bikini overdelene, har ikke truser enda, MEN det kommer!


Har bare bilder når den er på meg, og føler ikke for å legge ut årets close-up på puppene mine i dag! Men den er fiiin! 


Og den andre bikinien!

I'm in love, nå skal jeg bare handle truser for alle penga!

Men nå skal jeg prøve å få hjem Hanna før vi skal ut en tur!

Lots of love,
Oda Karoline <3
 

Det er tid for å være snobb

Heisann!
Etter mye om og men har jeg endelig fått overtalt Hanna til å sminke seg og bli med meg på rikmansvindusshopping! Altså, vi skal bare gå i dyre butikker og finne klær vi vil ha, og legge de av! Jeg er i humør for å finne fine dyre klær akkurat nå! Kanskje jeg finner noe fint også, selv om jeg har ingen penger!

Vi sitter vel egentlig bare å venter på å få bilen, for mamma og pappa er på en Japansk festival, noe med blomstring av kirsebær treerne, eller noe! Og så trenger jeg strømpebukse om noen lurte på det!

Så her er rikmans antrekket mitt og sminken min, Haha:
 


Nå må jeg få i meg én osteskive eller noe for å mette sulten! Lots of love,
Oda Karoline <3 

How Do You Measure - Measure A Year?

In Daylights - In Sunsets
In Midnights - In Cups Of Coffee
In Inches - In Miles
In Laughter - In Strife

Ååh, helt siden Bolla-Lillebill(??)festivalen i 09, har jeg vært forelsket i RENT. Det er en helt fantastisk musikal, med nydelig musikk! I love it!


Bilde lånt fra facebook, håper det går greit! Ellers så er det endelig helg, og jeg kan ikke si hvor glad jeg er for at mars er over, snakk om helvettes måned. Startet med meg syk og endte med meg syk. Oh fucking joy. Ikke det at April startet med meg frisk, men jeg er bedre i dag enn jeg var i går! Bank i bordet for det. Og når vi først er inne på det temaet; 
Ingen har klart (Eller prøvd for den saks skyld) å lure meg i dag, utenom kroppen min. I et lite øyeblikk i morges så tenkte jeg 'WHOA, jeg er frisk'. Og så kroppen min bare: APRILSNAR liksom!  
Jaja, nå er det visst korttid i familien vi-har-ei-minste-jente-som-er-avholds-jomfru-og-aldri-har-bannet-i-seg-liv.


Lots of love,
Oda Karoline <3 

hits