mars 2011

Lei av snø og kulde. Nei, vent det er dere det!

Heisann!
Akkurat nå sitter jeg på skolen og sløver, jeg fikk tilatelse fra læreren til å ikke gjøre noen ting! Verdø for meg! Jeg hater egentlig å skrive innlegg med engelsk tastatur, tar jo 100 år. Men anyway.
I dag og i resten av uken og neste uke er det knallblå himmel, ingen skyer, ingen vind og 30 (Jupp, dere leste riktig) varmegrader, jeg har blitt litt rød, men det er totally worth it! Jeg mener, jeg er glad i kulde og snø også, men gud det var godt med varmt vær igjen!
Hihi, kos dere med snømenn og wathever, jeg slutter snart på skolen og da skal jeg nyyyyte det varme været! Og muligens være sosial, me for se!


Litt sånn her er det i dag! VERDØ

Omg, jeg så nettopp på innleggene om Forks, gud jeg savner den byen! PAPPA, vi må ha roadtrip igjen! Jeg vet at Roadtrip med pappa høres selvmord ut, men det er ikke så ille når man har en dritkul destinasjon! Innleggene finner dere i arkiv>August!

Lots of love,
Oda Karoline<3

 

Æ Ø Å
æ ø å

No inspiration

Bah, jeg skal liksom ha skrevet hundresider før Mars er omme, noe som gir meg 1 og en halv dag. Fml. Jeg har ingen innspirasjon og skrivelyst for tiden, det er snart klar for hjemreise så jeg går egentlig bare rundt og gleder meg jeg. 2 måneder og 13 dager om noen lurte!
Så kan ingen fortelle meg hvor stygg og teit jeg er sånn at jeg blir sikkelig sur og får tilbake skrivelysten min? Jeg jobber best når jeg er sinna og deprimert. Så kom igjen, hat meg! Det får meg til å elske meg!

Ellers så kan dere gjøre noe litt mindre drastisk og sende meg innspirasjon i posten, 94706 Albany, CA

 

 

Lots of løøøøøøw,
Oda Karoline<3

Alt er din feil, slik er det bare med den saken

For noen er det årstidene som framkaller depresjonene, for meg er det folk. Spesielt 3 stykker

 

Så hvor var det jeg la den pistolen?  

Guilty pleasure

... Å ta på ny barberte legger og lår
 

... Nylakkerte tåneggler.

... Å gå uten sminke.

 Og å se sick sliten ut... 

... Å ha u-sexy truse på seg
 
Og å ta bilder i spegelet!  

... Å bruke brun leppestift.
 

... Å høre på DJ musikk


... Å "glemme" å tørke støv av sminkebordet.

 

... Å være 17 år og fortsatt ha bamser i sengen.
 

... Å gå naken rundt på rommet med persiennene og Tuplur åpne, så alle kan se inn 

Hva er dine?  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

One word: WHOA

Etter 2 og 1/2 time i kø kom vi endelig inn, hvor vi sto i en time og ventet på miss Spears. Selv om hun sang 3 sanger, var det så verd det. Tanker som 'Hmm, er dette verdt det likevell' for rundt i hodet mitt når jeg ble skvist mot mange gutteromper og kjente min egen rompe bli befølt. Men med en gang Britney satte føttene sine på scenen og showet startet, forsto jeg hvor verd det, det var. Herregud dama har jo vært rollemodellen min siden 1998, og jeg sto 50 meter fra henne. Det var helt sykt. Jeg ropte meg enda mer hes enn det jeg var, noe som sier litt siden jeg ikke hadde stemme før showet startet og jeg tripplet smertene i lungene mine. En ting er sikkert, det blir røntgen i morgen, for herre min jeg klarer snart ikke å sitte, stå, ligge eller puste, noe som er ganske nødvendig i livet mitt.
Oops, skal ikke snakke om meg nå, dette innlegget skal jo være 100 % Britney, og 0% Oda.
Det å se henne, framføre de 3 sangene var helt amazing, selv om jeg var så most at når guttene hoppet, hoppet kroppen min automatiskt fordi den ble ført av de.
Jeg har aldri sett så mange gutter på en konsert før, det var flere gutter enn jenter, det er jeg helt sikker på. Lengesiden jeg har følt en guttekropp bli presset opp mot meg, og så var han ikke engang interessert i meg.  Bah. Oops, I did it again, 100 % Britney Oda, HUNDRE %.

Hun framførte Hold it against me, Big fat bass og till the world ends, med hint av andre sanger. Hver sang to 20 minutt, fordi de måtte ordne scenen mellom hvert show, og så var hun jo med på 'Good morning America', så de måtte ta diverse opptak i mellomtiden og hostene (?) kom ut å snakket til publikum og slikt. 

Men nok snakk, her er hele to 'kollasjen' fra konserten:
 

 

FILMER:

video:mvi1633
video:mvi1639
video:mvi1638
Alle bildene og filmene er tatt av Hanna!
Lots of love,
Oda Karoline<3

God natt Norge, i morgen står Britney Spears på agandaen

Helt siden jeg var en mindre verson av den drittungen jeg er i dag, har jeg dyrket jorden Britney Spears har gått på. Jeg har vært en trofast fan i oppturer og nedturer og jeg er stolt av det. 
Så i morgen skal jeg og Hanna på en gratiskonsert hun holder her i Amerika, vi betalte 250 kroner hver for å få se henne. Ironiskt ikke sant? Det var en gratiskonsert og vi må betale 250 kroner for den. Men det er helt klart verd det! Selv om det kjennes ut som om helsen min har planer om å ta knekken på meg, skal jeg komme meg opp i morgen for å se henne. Hvem bryr seg om at man verken kan snakke, svelge eller stå oppreist? Ikke jeg i hvert fall!

Jeg liker Britney både slik:

Og slik! 

Det eneste Britney har gjort som jeg synes er sikkelig teit var å røyke mens hun var gravid. Det er fy-fy! Men flaks for henne så er begge guttene hennes perfekt!Men for å klare å gjennomføre dette må jeg legge meg, skulle bare skrive at jeg skulle på BS konsert om jeg finner på å glemme det i framtiden!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Late night, early morning

Heisann! 
Akkurat når jeg skulle til å slukke lyset bak øynene for kvelden, skrev vakre Maren til meg på facebook, og det er en god nok unskyldning for meg til å være våken litt lengre!
Jeg hadde en grufull natt i natt (natt til fredag) pga. hva enn som er galt med meg. Våknet hele tiden og var i generelt crappy form da jeg våknet i dag, så når spørsmålet om skolen kom opp var svaret helt klart, 'sove videre'. Ikke fordi jeg følte meg kvalm eller noe, det gjør jeg jo hver dag, så det hadde jeg overlevd, men det kunne blitt et problem i timene at jeg ikke klarte å puste ordentlig eller klarte å sitte oppreist. Tatt seg ut i timene det:
"Umh, excuse me. Do you think I can lay down and not breath for the next 40 seconds?"
Gulvet er sikkert skittent også, ugh... Jeg har blitt helt bakteria freak her i Amerika... Klarer ikke engang å klappe hunden til Olenka, nei det tror jeg kom før jeg flyttet til Amerika foresten. Helt siden jeg hadde en drøm om at spiste eple og klappet en svart hund samtidig, og eple mitt pluttselig hadde masse svarte hår inni seg, har jeg ikke klart å klappe svarte hunder. 

Jeg er merkelig, og jeg liker det!

Så dagen i dag har vært ganske grei, jeg skulle ta røntgen av lungene mine, men stedet vi skulle ta røntgen på var stengt, og vi ville ikke betale 20 000 kroner for å dra på sykehuset å gjøre det, bare om det blir værre og vi helt klart ikke finner en løsning på det. 20 000 er ganske mye det så, og jeg vil heller bruke det på Orlando turen vi skal på om noen uker!

 

Jeg har som vanlig sett masse krim-tv, egentlig ikke masse, men mye nok. Og bare Criminal minds, yndlings episoden min kom til og med i dag. Det gjorde meg glad. Det er den med Jackson Rathbone i, han er så eye-candy!!


Beste krim-tv showet! 

I heart him <3 

Og for å ikke glemme vi så Easy A. Den var bra, men litt urealistisk. Jeg mener, når jeg mistet jomfrudommen min, eller ga bort v-kortet mitt som de så fint sa i filmen, patetisk btw, så spredde det seg ikke rykter som ild i tørt gress og guttene så heller ikke på meg noe anderledes. Hmpfr.  
*SE FOR DEG ET BILDE AV EASY A, fordi jeg gidder ikke å legge opp ett!* 

Jaja, jeg bare babler så tror heller jeg skal finne sega (Jeg har faktisk allerede funnet den!!!!) og slå av lysene bak øynene mine, og håpe på en god natt søvn for første gang på leeeeeeeenge...

God natt!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hjertesmerte


Jeg kom nettopp fra trening som jeg måtte avslutte tidlig (Hmpfr) fordi jeg fikk intense smerter i venstre umh muskel ting. Helt desperat vondt, klarte ikke å puste eller røre noe særlig på meg, og det ble bare værre og værre. Tilslutt måtte jeg bare gå hjem, men jeg kjente at det bare ble enda værre, så smart som jeg er sprang jeg hjem noe som gjorde ting enda værre, og når jeg kom hjem kollapset jeg nesten av smerter. Vet ikke helt hva det er, men det er fortsatt vondt, spesielt hvis jeg puster og sitter oppreist. Fint at det er to helt unødvendige ting ikke sant! Så jeg har konkludert med at hjertet mitt knustes når jeg trente. Underbevisstheten min måtte ha tenkt på noen og innsett at slaget var tapt, som skapte en reaksjon i kroppen min. Teite kropp... Nå er jeg sur på meg selv fordi jeg ikke fikk trent ferdig, og ikke får trent før på lørdag fordi det er helligdag i morgen, selvfølgelig ikke helligdag nok til å ha fri fra skolen... 
Så nå ligger jeg som en krøppling i senga og prøver å finne ut hvem som knuste hjertet mitt, hadde vært fint å vite liksom....  

Ellers så har jeg og Kine bestilt gullbilletter til Eternal Twiligh 6, noe jeg gleder meg fryktelig til det, pluss at 8. April reiser jeg, pappa og Hanna til Florida for å dra til Harry Potter parken, noe jeg gleder meg like mye til! Vi skal selvfølgelig innom Disney Land, men noe sier meg at det ikke blir en karuselltur...

Men nå tar smertene i hjertet overhånd, så må avslutt...

Lots of love (Ironiskt),
Oda Karoline <3

Et øyeblikk jeg aldri glemmer

I engelsken fikk alle elevene (Uten om meg fordi jeg er SPESIELL!) en oppgave hvor man skal skrive om og beskrive en hendelse hvor man husker alt. Abuslutt alt. Jeg har et par slike dager, 30 April, 8. April, 17 Juli, 5 og 30 August. 

Jeg husker alt fra de dagene, hver minste lille detalj, på godt og vondt. Noen dager fordi jeg har spilt de så mange ganger i hodet mitt, noen dager fordi de var så utrolige, eller sikkelig one of a kind dag eller fordi de var helt grufulle... 

Når han begynte å snakke om oppgaven satte det hjernen min i skikkelig i tankemodus, og siden jeg ikke fikk gjøre oppgaven tenkte jeg at jeg heller kunne skrive om den her.  Hvem skal jeg velge liksom? Jeg husker alle dagene like godt, men jeg føler liksom ikke for å legge ut i lange baner om den første gangen det ble noe på meg, eller den første dagen jeg så en slåsskamp close up på en fest, nei det er vel løgn, jeg så en annen en en måned før, men la oss bare si at det er det sikreste minnet å skrive om fra den kvelden. Så kan jeg jo også skrive i lange baner om hvor forferdelig første skoledag i Amerika var, men det har dere hørt masse om før. 
Så da står jeg med to valg, og jeg velger å skrive om 8. April.


8. April. Hvorfor var det en så spesiell dag? Hvorfor husker jeg alt fra den dagen? Jo fordi det var den store gå uten sko dagen, og jeg og Katrine tok utfordringen på strak arm. 
Vel, det startet med at alle vennene mine hadde glemt å innformere meg om at vi startet 10.10 på skolen i stedet for 08.30, HMPFR... Så jeg og Sofie (Som også ikke var innformert) satt på skolen alene da vet du. OG jeg skal love dere at mange så rart på meg når jeg kom uten sko på starten. Jeg som skjemmes av absolutt alt døde jo innvendig mens jeg forbannet vennene mine (Okei da, så gjorde jeg ikk det, men jeg var typen litt snurt). 
Men så begynte folk å komme, og alt var glemt fordi jeg og Katrine gikk uten sko!
Skoledagen var uinteressant, så gidder ikke å gå i detalj. Vi hadde MDD hvor vi øvde til Ibsen staffetten,

og jeg og Katrine prøvde smarte muligheter for å ikke fryse av oss føttene i de snørestene og alt vanne som ekisterte på bakken.Et under at vi, i hvert fall jeg, ikke ble syk.
Vi gikk rundt i byen, og da fikk vi mange, mange rare blikk. Husker så godt en dame som kom opp og spurte oss hvorfor vi ikke hadde sko på oss, hun hadde sett fotavtrykkene våres over alt! Ha-ha.
Vi gikk ikke hele dagen uten sko selvfølgelig, etter en veldig kald bytur bestemte vi oss for å kaste inn håndkleet og varme føttene våres i dusjen. Jeg måtte tom. kaste sokkene mine fordi jeg var så dum å hadde gule sokker på meg. Doh, *face slap*.  
Etter sko-eventyret ventet et nytt oppdrag på oss, nemlig å bake muffins til Ringve Festivalen. Det var ikke bare bare, spesielt ikke når vi gikk tom for smør og egg og måtte på butikken å kjøpe det. For der gikk vi forbi Sunnlands gangsterene (In my Heart<3) og Katrine bestemte seg for å gjøre tryllekunstner.

video:mov00421 (Katrine om du vil at jeg skal fjærne videoen bare si i fra)

Haha, er det rart den jena er en av mine bestevenninner eller?
Muffinsene er et eget kapittel, det begynte ut kjempemorsomt og vi bare smilte og lo. Men når vi begynte på frostingen var vi ganske lei, og jeg var temmelig kvalm av å se på alt smørret.  

SMØRRRRRRRRRRR <3
Da klokken var 1 kunne vi endelig gå å legge oss. Og det var virkelig på tidet. Da hadde vi bakt rundt 80 muffins. Neste dag var veldig tung dag å våkne på. Believe me!Muffins <3

Mary Poppins, I love you <3

Så det var en kort oppsumering av 8. April, og for dere er det kanskje mer interessant å lese om den første gangen jeg fikk meg noe, men for meg så er dette en av mine yndlingsdager, for det skjedde så mye og jeg fikk være med Katrine i 24 timer, og det er VERD DET! 

Katrine, jeg bryr meg ikke om du mener at jeg ikke kommer til å like den du er blitt, for jeg kan aldri gjøre noe annet enn å like deg! Herregud, ei jente med en slik personlighet og utstråling er umulig å ikke like, uansett!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Kvinnefjes og kjekkegutter

U-I-N-T-E-R-E-S-S-A-N-T... 
Det er livet mitt akkurat nå. Jeg gjør lekser og ser masse krim-tv. Og så sover jeg litt også. 
Det er veldig dramatiskt med krim-tv, i går var det et ektepar som stjal masse barn, og om de oppførte seg dårlig ble de kremert levende. I dag har søsken sex (uten å vite de er søsken), fedre dreper barn og ektefeller dreper hverandre   og så dreper bestevenner hverandre. Koselig.  
Livet mitt er som reklamene på TV, kjedelig og uten mening. Noen ganger er det til å bli flau over også. Som den ene delen av hjernen min som prøver sitt beste til å få meg til å like noen, vel du failer. Jeg synes det er teit å være forelsket. Derfor jeg bare har vært det én (Og muligens en 1/2) gang.
Her i Amerika er det i hvert fall ingen kjekke gutter jeg driver å faller for. Kanskje fordi det ikke er noen kjekke gutter her. Eller det er to muligens kjekke gutter, men bare muligens. Jeg holder meg til gutten som forstår meg når jeg banner. Egentlig vil jeg bare holde ned punktum og dø, men så leser mamma bloggen min noen ganger, og jeg gidder ikke å forklare henne alt. Såe, jeg får heller holde meg til å skrive hvor ingen har rett til å stikke nesa si. Å snakk om neser, nesen min er tett selv om Ingrid sprayet nesespray i den fra Norge. Dårlig deal altså. Jeg vurderer å gjøre noe produktivt med livet mitt, som å lage den gaven til Ingrid jeg sa at jeg skulle lage når jeg glemte skypedaten, eller sende gaven til Frida som kom i retur post til meg. Kanskje dere får meg til å gjøre det? Si Oda gjør det, gjør det, gjennom før det. 
Nå skal jeg spise mat, og så skal jeg knaske 20 000 painkillers så kanskje jeg kommer meg igjennom morgen dagen, onsdager er alltid så sykt kjedelige. Bu fuckings hu liksom. Det er 2 måneder og 21 dager igjen til jeg skal hjem, hjem, HJEM! Verdøøø!
Nei nå ble det reklame etter 5 minutter med krim-tv, fml. Jeg går å spiser.

Så, siden dette innlegget ble bildeløst, kan jeg vise dere det vakkre fjeset jeg tegnet i dataklassen i dag (Og forrige uke):

Ha-ha-ha, lattis altså. Hun ser ut som hun er ei 10 år gammel prostituert jente, gjett hvem jeg hadde som modell da.


Snakkes!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Scared

Jeg er redd. Redd hver bidige dag og minutt. Redd for mørket, redd for brann, redd for å skade meg, redd for å falle, redd for smerten. Men jeg er ikke bare redd for hva små barn er redd for, men redd for å vokse opp, redd for å aldri vokse opp, redd for første gangen jeg møter gutten som jeg ikke har sett siden august, redd for at vennene mine har vokst fra meg, redd for at ting ikke blir som det en gang var, redd for at alt har forandret seg, redd for at folk skal se på meg som ei pingle, redd for å være ei pingle, redd for å ikke være sterk nok, og mest av alt redd for at alle tankene mine en dag viser seg å være sanne. 

Jeg er kjemperedd.

Story of my life

Heisann! Nå sitter jeg glad og fornøyd etter en treningsøkt hvor jeg har økt på vekten på alle styrke apparatene! YEY. Jeg har gått ned fra 100 pound (Da jeg startet) til 80 nå. 
Altså jeg har ikke gått fra 100 til 80 pound, men hvor mye vekt det er på styrke apparatet. Det er et sånt apparat hvor man løfter sin egen vekt, og så kan man legge på hjelpende puonds, så hvis du veier 120 pounds, og stiller inn apparatet på 100 pounds, så løfter du 20 pounds. 
Så da kan man velge mellom parallell grep, militær grip, dip og wide grip. 
Og så har jeg gått opp på nedtrekk, i stedet for å løfte 4,5 løfter jeg en runde med 4,5 og en runde 5,5!


Anyway, var egentlig ikke det jeg skal snakke om. Det jeg skulle snakke om var hvor mye jeg skulle ønske det var kjekke (helst single) menn her i villagen. Det er gutt som jeg er treningsbuddy med, han er voksen-kjekk, men han går med giftering, noe som er nedtur. Vi har liksom blitt så gode venner, jeg holdt til og med en liten konsert for han. Nemo med Nightwish! Da smilte han og var i så godt humør! Chris du er det beste publikummet ever! Tror faktisk han har en liten drittunge også... 
Det er 'The story of my life' at jeg ender på plasser med lite kjekke gutter. BUHUUU. Finner mange snille gutter, men ikke så mange whoa-du-er-stunning-HOT-gutter. Har funnet 2 slike gutter (OK da, sikkert fler) og de bor ikke noen steder hvor jeg har bodd fast for å si det slik...


Anyroad, siden jeg startet dette innlegget har jeg rukket å snakke med Kine i 1 time, 21 minutter og 17 sekunder, tatt et 2 timers langt bad, ja du leste riktig; 2 timer. Nå klør jeg over hele kroppen og ser ut som en rosin. Da jeg lå i badekaret lå i badekaret begynte jeg å høre å et fryktelig bråk, tenkte ikke stort over det før det byttet mellom sangene på itunes, da forsto jeg at det var uvær. Så jeg bestemte meg for å stå opp for å se, og hva ser jeg? Det hagglet som bare faen, og jeg hadde sikkert gått glipp av halvparten fordi jeg lå i badekaret (Det var verd det da). Men Gud jeg har savnet slikt vær, så jeg ble kjempeglad inni meg! Wihuu!

 
Uklare bilder, men dere skjønner tegninga! Jeg filmet det også, men det er litt flau snakking i bakgrunnen så før jeg får redigert det, så får dere bare kose dere med bildene, og så tror jeg det kommer en film på bloggen til H en gang! 

Men nå dør jeg, jeg har hodepine er kvalm og er slapp...

Lots of love,
Oda Karoline <3

Pokémon &lt;3

Jeg er dum. Jeg skulle lene hodet tilbake for å slappe av, BÆM så slo jeg hodet i veggen. Lenge leve gullfisk hjerne. 

Tegn på hvor smart og fortumlet jeg nettopp var!

I dag bestemte min kjære George å vise symptomer på sykdom, han svartnet hver 52 sekund, og jeg måtte febrilsk røre på mus-området og trykke på tastaturet. Du får ikke dø fra meg enda altså... Så i dag har jeg flyttet over alle bildene mine til en ekstern harddisk, om noe skulle skje.
Og så har jeg hatt en facebook"diskusjon" om hvilken Pokémon som var kulest og best. Jeg stemmer for min egen kandidat: TOGEPI! Ingen slår Togepi, det er helt klart. Akkurat som at Misty var den kuleste av personene! Åh, jeg savner norsk (fordi jeg vokste opp med norsk) Pokémon, gammel norsk Pokémon, ikke noe nyere verson med nye teite Pokémon og nye teite folk... 

Ja, jeg snakker om Pokémon (Og er stolt av det), og jeg burde vel ta det som et tegn på at det er på tide å legge seg til å sove, jeg er helt utslitt, med verkende hode og kvalme... (HAH, som om det var noe nytt. Jeg har hatt kronisk hodepine og kvalme i snart 3 fuckings år... Prøv å lev med det, så skal vi se hvem som joiner meg i å klage på bloggen sin annen hver dag!) 

Tenkte bare at jeg måtte skrive litt, om jeg i framtiden skulle lure på hva jeg gjorde den 14. Mars.
I morgen drar en gjeng fra min gamle klasse til Palestina, jeg forteller dere bare: Dere får ikke dø, for dere er alt for kule og jeg kommer til å savne dere litt om dere gjør det! Spesielt du Frida, for om du dør kan ingen kurere mine Frida abstinenser, og da har jeg ingen å le med av bæsj og promp samtaler. Og det kan bli litt ensomt. Pluss at jeg tror at Fridzel (??) blir ensom om du dør! Ikke at jeg tror dere dør, men bare sånn at dere vet at dere ikke får lov liksom, da ber jeg lærerne deres om å sette annmerkning på dere! Basta BOM. 
Om dere lurer på hva jeg og Frida snakker om foresten er dette et godt eksempel:

Frida: Miss vil ut så mye fortiden.
Oda: Kanskje hun har kjæreste.
Frida: Ja det eller diaré.
Og ja, vil lo godt av det! Derfor jeg digger den jenta sykt mye! Eller som Hanna oppdaget en blogg si: Jeg iluer Frida veldig mye!

Greit da, gå å lalle. 
Jeg vil så gjerne sovne i natt fordi jeg skal drømme om å komme hjem til disse jentene, som er 4 av de 6 vakreste jentene i verden! ILUER <3Må bare fortelle en ting til først: Fra og med torsdagen er det Harry Potter Weekend på ABC family, så om jeg ikke er å nå på det tidspunktet vet alle hvor jeg er. Pluss at jeg må skrive det på masse plasser for å huske det denne gangen, jeg har allerede gått glipp av 2 eller 3 Harry Potter Weekends, bare fordi jeg er så glemsk!  Og mens vi snakker om Harry Potter, jeg tror jeg skal lese et kapittel i HP boken min! Verdøøøøø!  

Bildet lånt fra http://artdungeon.com/, flere bilder finner du på her

 

Lots of randomnes,
Oda Karoline <3

Gårsdagens shoppingvarer

I går hadde jeg fryktelig hodepine, så da tenke jeg at shopping kunne være den perfekte kuren. Vel jeg hadde fortsatt hodepine etter på, og i tilegg dårlig samvittighet. MEN det var verd det, nesten i hvert fall! 
Her er det jeg kom hjem med:

Dobbel ring fra So Good Jewelry!

Smykke fra So Good Jewerly!

Slange armbånd fra So good Jewelry! 

Og slik så jeg ut i går!

 

Så du noe du likte?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dere altså

Hva er det med Norge? Mistet dere all inteligensen da jeg dro eller? 
For det første, det er TOLVTE Mars i dag, noe som betyr: 3 måneder til hjemreise! Yey!
Og to, drømmeprinsen har enda ikke fortstått at han skal sette seg på den hvite hesten sin og redde meg... Sist nevnte er jo helt åpenlyst. Jenter i nød skal ikke redde seg selv!

Oppgitt!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Red Riding hood

Fy faen for en film. Jeg er målløs, ord finner ikke veien ut på tastaturet. Jeg liker egentlig ikke å se filmer, så jeg blir kanskje ofte positivt overasket, men denne filmen var helt amazing. Catherine Hardwicke klarte det virkeiig denne gangen, hun lagde denne filmen mye bedre enn Twilight, missforstå meg rett, jeg elsker Twilight og det er fortsatt en av mine yndlingsfilmer, men jeg synes ikke Catherine Hardwicke var så flink med den, hun kunne gjort det mye bedre, og jeg sier ikke at Rødhette var bedre, men den er ikke langt unna å dele plassen. 
Jeg kan ikke si så mye om filmen uten å avsløre meg for mye, men jeg kan si at du går glipp av noe om du ikke går på kino og ser den! 

Og det har virkelig ikke noe å si at det var tre veldig kjekke menn med i filmen, 

Max Irons! (He really got the good boy hotness!)

Billy Burke! (Ikke diss min kjærlighet for Billy Burke, han er eye candy for å være en gammel mann! Og han har erfaring og penger, kan det bli bedre? )


Shiloh Fernandez! (Jeg er din om du barberer deg litt!)

 

Åh, jeg vil skrive så mye mer, men da ødelgger jeg for dere! Jeg kan si at den inneholdt alle følelsene jeg kunne tenke meg, og jeg klarte å se den selv om den var skummel til tider og jeg måtte holde Hanna i hånda! Men jeg overlevde, så da kan den ikke være så skummel! 

Bilder av filmen, insert here:

Hva er en film uten litt 'action'? 

Hvorfor er du så damn sexy? 

Dette kommer til å... nei skal ikke si noe jeg!

Se den, Se den, SE DEN!

Nå er innsiden av øyenlokkene mine det eneste jeg skal se, om jeg ikke møter en bondeknøl i drømmene mine, for jeg sier ikke nei takk til litt selskap altså, jeg er jo så fryktelig ensom her i Amerika! 

God natt!

Lots of love,
Oda Karoline<3

Og nevnte jeg: SE DEN!! ?

Min forkjærlighet for bondeknøl, Mercedes-benz og Ford

I morgen er det en STOR dag! Klarer dere å gjette hvorfor skal jeg linke til én av de som gjettet riktig i 3 innlegg! 

I dag var en ganske kjedelig dag, mest interessante som skjedde var når jeg gikk forbi et bilverksted, trakk pusten ekstra godt inn og kjente ilinger i underetasjen. (Haha, kanskje ikke det siste men minner jeg har koblet opp til den lukta kan få hvem som helst til å ringe mr. right)
Jeg virker kanskje ikke som en jente som liker slike ting, men jeg elsker virkelig biler og vil veldig gjerne lære meg hvordan en bil er oppbygd, derfor jeg er så gira på bondeknøl, de vet hvordan de mekker en bil! Og da kan de bare mekke seg en vei mellom beina mine også, med de riktige teknikkene selvfølgelig!  
Er jo ikke bare biler, men mopeder, motorsykkler etc., too bad at de bondeknøla jeg kjenner er større idioter enn meg til tider, trenger et nytt utvalg altså! Eller bare lære meg å mekke selv, er jo noe som heter å tilfretstille seg selv også!

Drømmebilen! Mercedes-benz SUV! Bygde den selv, og den er hybrid! Kostet bare: 

Ehe!
Har alltid hatt en forkjærlig for Mercedez og Ford, så er vel det jeg kommer til å annskaffe meg om noen år! Men bilen ovenfor er min absolutte bil favoritt, får aldri nok av å si; Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV!  (Haha, hadde det ikke vært fint om jeg hadde skrevet det feil nå?)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, har rukket og spist en brødskive og min 6. bar, jeg lever på barer!, og skal hoppe i dusjen mens jeg håper på å ikke brekke anklene!
Kvelden går med på kino tror jeg, og det er jo meget interessant, skal se Little Red Ridinghood, jeg har foresten begynt på en ny bok serie kalt 'fingeravtrykk', den begynte helt sugent (Ikke konseptet, men skrivingen!) og nå er jeg helt hekta, selvfølgelig har jeg bare de tre første bøkene, som jeg har lest ut, og vet ikke hvordan jeg skal få tak i de 4 neste uten å betale $15 i porto eller $50 for én bok... Hørt om serien og vet hvor jeg kan kjøpe resten av bøkene?

Greit, nå er jeg ferdig med randome innlegg! Får heller bruke hjernen min på noe å fornuftig, som å tenke på noen kjekke bondeknøl, om det finnes da!

PS: Annbefaler ingen å google bondeknøl! Haha! Men jeg fant dette da:Lots of love,
Oda Karoline <3

Valgets kvaler

Jeg har to valg, to vanskelige valg, og jeg vet ikke hva som er enklest;
Selge familien eller selge meg selv?

 Lululu, fant ikke noe bedre bilde

Naken

Faen, jeg glemte å gå naken i dag...


Excuse me miss, you need to cover up

Heisann!
Kom nettopp hjem fra skolen så ingenting spennende har skjedd, bortsett fra en liten samtale jeg hadde med en av lærerne rett før jeg gikk inn til engelsktimen:

Lærer: Excuse me, I forgotten your name.
Oda: Oda.
Lærer: Ok, Oma...
Oda: Oda.
Lærer: You need to cover up
*Oda Tenker: I need to pass my classes*
Trekker opp t-skjorten så BH'en ikke synes noe mer.
Lærer: All the way.
Oda trekker litt mer opp, og går sin vei. Når læreren var ute av syne, trakk hun t-skjorten ned igjen. Som sagt, jeg trenger å stå i klassene mine jeg også! 

Dette hadde aldri skjedd i Norge, og I Norge går jeg med enda mer utfordrene klær, jeg mener er dette utfordrene:Tror ikke det du. Hadde det bare vært den blå, så kanskje. Men jeg har jo gått med bare den blå også, ingen som klaget! Just saying

Og dessuten jeg er avhengig av at puppene mine vises litt for at jeg skal klare å bestå dette skole året. Jeg har 4 mannlige lærere (hvor én er homofil,) og i dette øyeblikk en mannlig vikar i en av klassene. Det vil tilsi 4 menn som heller ville ha sett på kløften min enn den dårlige prestasjonen min. Jeg vet helt sikkert at det hjelper med utrigning i 2 av klassene mine, og er det ikke det lærerne vil? At vi skal bestå skoleåret? 
Jeg tar det helt ærlig som smiger når folk under 38 ser på puppene mine, for jeg er stolte av de. Og så kommer det en lærer å ber meg om å dekke de til? Skal man ikke vise det man er stolt over da?
Jeg kjente jeg ble litt irritert på læreren, og følte for å si det jeg tenkte, altså *I need to pass my classes*. 


Nei faen heller, i morgen kommer jeg naken!

Men nå skal jeg trene, og så skal jeg gjøre lekser!

 

Hva er din mening på tildekning? Jeg har jo forståelse for det om det plager noen. Men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke tror det plager noen av lærerne mine at jeg går slik! Og igjen, jeg gikk ikke engang med utrigning... 

Lots of love,
Oda Karoline

Made my day!

Heisann! Nå sitter jeg på rommet mitt med dundrene hodepine og hører på triste sanger. Egentlig hører jeg på en blanding mellom triste og glade sanger, men akkurat nå er det en trist sang! Eller, en blanding kanskje. Fuckin' perfect av Pink, begynner trist men har så mye mening i seg at jeg blir litt glad!

Anyway, var egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Tenkte mer å fortelle dere at i dag har jeg det litt bedre, for jeg har snakket med så mange fine folk! Hva skulle jeg ha gjort uten internettet? Følte meg så kul når jeg multitasket økonomilekse og samtaler med 5 forskjellige folk! 5 folk som made my day! Men så forsvant pluttselig 3 av de akkurat samtidig, er det ikke alltid slik?! 

Jæ, frk. populær liksom! Haha, eller ikke! Tenkte bare å vise verden hvilke folk som made my morning! 


I dag har jeg valget mellom å være produktiv og gjøre masse lekser, eller gjøre ferdig inspoveggen min! Jeg kommer til å begynne med lekser, og ende i å gjøre inspoveggen min ferdig, kjenner jeg meg selv rett i hvert fall. Eller så kommer jeg til å drite i leksene! Er ikke noe jeg må gjøre, bare noe jeg vil gjøre for å opprettholde nerdestatusen min! Skal trene litt i dag, og det gleder jeg meg smålig til! Hater når rutinene mine blir utsatt... På fredag pga. sykdom, i går pga. teite fingeren min og i dag er ikke engang treningssenteret åpent. Fml. Fml har forresten blitt mitt nye yndlingsord! Synes det er så fint, så går rundt å sier det hele tiden. Eller ikke. Skriver det litt mye kanskje, men skal prøve å skjerpe meg! 

Ellers så har det ikke skjedd stort i dag, Liverpool vant en fotballkamp jeg ikke fikk sett fordi jeg sov, men jeg er veldig stolt av de! LFC in my heart!

Fint rom (a)

Stolthet <3

Forresten, jeg skal skrive CV i dag, og prøve å få meg jobb! Så må vel få startet!

Vi snakkes!

Lots of love,
Oda Karoline <3

From &lt;,3 to &lt;3

Heisann! Nå er jeg i litt bedre humør, jeg kan endelig skrive med høyre armen, og jeg er en stolt eier av 5 nye bøker OG en film! 
Jeg kjøpte meg 3 noveller, 1 Harry Potter and the Order of the Phoenix Portfolio, 1 kokebok og Harry Potter and the prisoner of Azkaban- Ultimate Editon! Yeeey! Hvem sa at man ikke kjøpe seg kjærlighet og lykke? Jeg er i hundre, jeg elsker nye bøker det er så fantastisk! Lykkerus!

Edit: Jeg kom på at jeg hadde jo kjøpt meg én Hedvig figur også, og at på torsdag kjøpte jeg meg to bøker: Vixen og Revolution (Fortalte om det i et tidligere blogginnlegg) som jeg også må ha bilde av! Yeeey, flere bøker!


Så nå skal jeg bare ta bilder av alt, så skal jeg legge meg og føle meg litt mer lykkelig!  Men ikke helt perfekt da, perfekt nok! Bøker er som gutter, de kan tilfretstille deg, noen er gode, noen er dårlige, de gir deg lykke, men lykken varer ikke evig! Men likevell klarer man ikke å holde seg unna de!


Fikk # 1 og # 2 i bursdagsgave, så nå er jeg snart halveis, eller er ca. halveis i samlingen! Tror de bare har kommet ut til film # 4 da, så har snart alle som finnes ute! 

Yey! 

Portfolien! 

Ting som var med! DA listen, Don't know what that is, dødsetermaske bilde og noen Proclamations! 

DA!

Den kommer ikke til å være så mye fram! 

Andre små ting som var med, bilder av Harry fra år 1-5, klistremerker og...

Postkort! Uklart bilde<3

Og Scrapbook, som basically er en klistremerke bok! 

Bøkene jeg har kjøpt denne uken! Fra venstre: Revolution, Vixen, Prode & Prejudise, Red Riding Hood og Beastly, sist nevnte så jeg på kino for 2 timer siden! Kjempesøt film, gleder meg til å lese boken! 

Denne skal jeg se om en uke, yey! 

UKLART BILDE (L)

Kokeboken jeg kjøpte meg, gjett hva den består av liksom! 

Denne har jeg ønsket meg lenge! 

BRØD! 


Men nå skal jeg toppe denne fantastiske dagen, jeg tror nemlig at jeg kaster opp snart. Bokstaveligtalt. Følels ut som om jeg har vært på en sikkelig fyllefest og gått på snurr, hangover! Og jeg har ikke en gang rør alkohol på kjempelenge. FML...


God natt!! Skal innformere dere om jeg spyr, så stay tuned!

 

Lots of unødvendig innformasjon,
Oda Karoline <3

worst day of my life

I går tenkte jeg at jeg hadde det ille, i dag ønsker jeg gårsdagen tilbake.
Da jeg våknet opp hadde jeg perioden min og det som følger med. Jeg hadde tidenes periodesmerter, magen og ryggen ropte og skrek bare jeg reiste meg opp. Så i stedet for å dra på Barnes and noble som jeg skulle, ble jeg sengeliggende. Så når jeg hadde ligget i  senga en stund og så skulle bevege meg ut til kjøkkenet for å varme en sånn varmerispølse-ting svimte jeg nesten av pga. en blanding av magesmerter og svimmelhet. 
Så bestemte jeg meg for å dra på B&N likevell fant jeg ikke ipoden min. Lette overalt, og fant den 3 timer senere, men da hadde jeg startet på en lekse jeg ikke fordstår en dritt av. 
Så skulle mamma og pappa på butikken så jeg tenkte å henge meg på, svelget noen ibux og når jeg skulle gå ut døra fant jeg ikke pengeboken jeg hadde for 3 minutter siden. Igjen lette jeg overalt, så tenkte jeg at den kanskje lå i kjøleskapet, med min hjerne kunne jeg ha lagt den der. Jeg snakket med pappa i mobilen for å finne ut om de hadde tatt den med seg:
O: Har dere lommeboken min?
P: Nei, skal jeg hjelpe å  lete?
O: J-HELVETTE

Gjett hva smarte Oda hadde klart da?! Joda slengt kjøleskapet igjen, mens jeg hadde fingeren oppå håndtaket. Kort forklaring, kortere: Det er en mm mellom kjøleskaphåndtaket og frysehåntaket, og likevell hadde jeg klart å skvise fingern min i mellom, og det ende med at fingerneggelen min sprakk... Jeg har ALDRI kjent en smerte som det, og med den smerten i tilegg til periodesmerten. V O N D T... Det gjør fortsatt vondt i fingeren, og dette er et kvarter siden. ÅÅÅH... Skyt meg nå, vær så snill...Jeg lurer litt på hva de under oss tenkte, for det er lenge siden jeg har skreket så mye av smerte, egentlig ropte-skrek jeg ikke så mye, for jeg klappa hånda mi over kjeften for å slippe skammen, men da pappa oppdaget meg klarte jeg ikke å holde meg lengre, så da ropte-skrek jeg høyt og gråt-skrek HØYT. Og for å ikke glemme at jeg trampet i gulvet som en trassing to åring som ikke fikk godteri...
Nå må jeg ikke glemme det beste med hele historien, det var HØYREhånda. Så nå kan jeg ikke gjøre noe med den på en stund... Det vil si ingen skriving, spising med gaffel og kniv samtidig, skriving, dusje med varmt vann (vondt), trene og nevnte jeg skrive? Jer er så sur på meg selv. Jeg skal aldri mer multitaske... A L D R I!!!

Nå skal jeg drukne sorgene mine i et eller annet, er lei av å blogge med venstrearmen, det er ubehagelig å bare bruke én hånd ...

 

FML,
Oda Karoline <3

PS: Jeg hylte på meg vondt i halsen også...

Når man har så mye å si, men ingen å si det til

Mars begynte ikke bra, og jeg ser fortsatt ikke et hvitt flagg i horisonten. Jeg er svimmel, sliten, slapp og redd. Redd for å miste de kjæreste jeg har. I et øyeblikk forstår jeg hvor mye de betyr for meg, og jeg er så lykkelig, og i neste er jeg redd fordi jeg mener jeg kanskje var litt for intens når jeg forklarte hvor glad jeg er i de. 
Tankene mine er som den rykende varme teen jeg drikker, jeg forstår de i et sekund og så forsvinner de ut i universet og jeg får aldri forklaring på hvor de ble av.

For første gang på lenge klarer jeg ikke å sette ord på tankene mine. Dagen i dag har vært en følsesladd berg- og dalbane, med en god dose redsel. Jeg kan vel best beskrive den som den største berg- og dalbanene på Tusenfryd, du er redd, men samtidig kjenner du lykken bruse gjennom kroppen din, helt til du ser endeplassen og du forstår det er over og at nå venter minst 30 minutter med kø.

Jeg tror livet straffer meg for å ha vært for lykkelig og glad for tiden. Jeg kan jo ikke begynne å akseptere Amerika smått om smått, det er i hvert fall forbudt. Og som alltid når man bryter regler, er det straff når man blir oppdaget. Straffen min er en godt og hardt slag i trynet av realitetens hand. God fart tok den seg også. Som når du har en sprettert og tar strikket kjempelangt ut, og i det sekundet du slipper innser du at du har den vendt mot deg selv.
Jeg er ikke deprimert, men jeg kjenner at jeg mentaliteten min beveger seg i den rettningen. Hodet kjennes ut som om det er i et romskip, hvor trykket er kjempe sterkt, og jeg er redd det skal sprenges hvert øyeblikk.
I morgen skal jeg prøve å komme meg på Barnes and Nobles og bare flykte fra realiteten, sette meg ned og lese bøker, og skrive litt.

ÅÅÅH, jeg er så irritert. For første gang i mitt liv kan jeg ikke utrykke meg som jeg vil på bloggen, alt for mange av de jeg kjenner leser det og da skaper jeg bare trøbbel for meg selv. Jeg klarer det ikke mer, jeg sprekker snart. Jeg trenger noen å snakke med, jeg er så desperat. Jeg vil sette ord på redselen min. Hadde jeg hatt et nært forhold til familien min, kunne jeg kanskje snakket med de, men nei jeg klarer det ikke. Er ikke en gang vits i å spørre, Hanna. 
Og jeg vil ikke lasse mer på vennene mine, for akkurat i dette øyeblikket er jeg redd for at de bare skal snu og forlate meg.
Og jeg vet jo at de er opptatt med viktige ting, og at det er natt til de. Men deler av hjernen min klarer ikke å se det, den ser bare kalde rygger som vendes min vei. Jeg blir latt ut av sirkelen igjen.
Så la oss få det svart på hvitt: Amerika jeg hater deg.

Jeg kan ikke skrive noe mer. Jeg hater det, det er bare din feil Amerika.

"How do I live without the ones I love? 
Time still turns the pages of the book it's burned 
Place and time always on my mind 
I have so much to say but you're so far away 

Plans of what our futures hold 
Foolish lies of growing old 
It seems we're so invincible 
The truth is so cold 

A final song, a last request 
A perfect chapter laid to rest 
Now and then I try to find a place in my mind"

Lots of 'sett inn det du føler passer her', 
Oda Karoline 'sett inn det tegnet du føler passer her'

Pappa's lille engel?

Heisann!
I går var jeg syk så jeg gjorde ikke noe stort, som det var verdt å blogge om!  Det eneste spennende som  skjedde var at en idiot hadde tatt med seg pistol på skolen og var sint. Selvfølgelig gikk jeg glipp av det. *Så sur*. Nesten sånn at jeg håper at det skjer igjen! Tenk deg den fine historien jeg kan fortelle barnebarna mine, om jeg overlever!

Dagen i dag var heller ikke særlig spennende, jeg brøyt shopping forbudet mitt og handlet meg nytt undertøy (en av BH'ene jeg skrev jeg ville ha på bildet under, den lysegrønne med matchene truse! Lykkelig) og to bøker, Vixen og Revolution. Begge fra gammeltiden, 1800-1900 tallet! Så det blir fint å lese! Skal bestille meg enda en bok som heter 'The Gift' av James Patterson! 
Og så har jeg funnet ut at jeg burde lære meg litt mer rettskrivning. Ingen flere ejg istedet for jeg! 

Ellers så snakket jeg og Hanna om at en gutt hun kjenner skal bli pappa, og spurte hun pappa hva han syntes, det hadde pappa ingenting å si på. Så spurte Hanna, hva om jeg ble gravid nå da? Da hadde han blitt trist sa han, så sa jeg; Men med meg blir du vel ikke trist, meg forventer du det sikkert av.
Pappa: Selvfølgelig blir jeg trist.
Oda: Ja, men du forventer det vel av meg.
Pappa: Du får ikke ha sex før du er 24.
Hanna: FORSEINT!!
*Pinlig stillhet*
Oda: Hanna, jeg har aldri hatt sex, bannet eller drukket alkohol! *Noe i den duren*

Vel er det ikke det alle piker sier når pappaen deres er i nærheten? Vel, jeg ER jo ukysset og jomfru, har aldri røykt, bannet eller drukket! Nesten i hvertfall! Èn var i hvert fall riktig!
Jeg er jo pappa's lille engel, hvordan kunne jeg ellers hatt råd til  8 BH'er fra VS!? De er jo for dyre for at jeg kunne sponset meg selv i alle! 
Fint at pappa er så god troende! 
Mamma der i mot, hun forstår at slaget er tapt med meg, selv om hun prøver å overbevise meg litt om at det finnes håp for de håpløse også! Ha-ha, yeah right. 
Men for å få avklart en ting, pappa har ikke spandert én BH fra VS på meg, han har lånt meg penger én gang!Nå er klokken halv ni og jeg føler egentlig for å legge meg tidlig. Ikke at jeg er trøtt eller noe, har bare planer om å møte noen kjente og kjære i drømmeland!

Og Katrine, vi HAR en skypedate i morgen, for nå er det for lenge siden jeg hørte stemmen din sist, og jeg har masse å si til deg, vi er jo begge så glade akkurat nå!! Digger, Digger, Digger deg!  


 

Sjekk ut Tumblren til vakkre Katrine her

I love you bestevenn <3

Sjekk ut hva jeg skrev om kjønnshår her

Begge linkene er verdt å sjekke ut! Og dessuten om dere går inn på kjønnshår-innlegget og gir meg ros eller kritikk hjelper dere meg nærmere skrivedrømmen min!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Blubb Blubb kjendiser ass

Blubb Blubb, nå sitter jeg her å venter på at min kjære bror skal fortelle meg at jeg har et supert skrivepotensial, og at jeg skal drite i rettskrivning, droppe skolen og sattse på å bli skribent! Og ikke kom å fortell meg at jeg har store forhåpninger, for jeg har ikke det! Denne gangen har jeg tatt skrivekunnskapene mine til nye baner; jeg har skrevet et innlegg om kjønnshår! Delicat ikke sant? Hmm, tror muligens jeg har fortalt det fra før av, men shit au! 

Jeg er syk i dag, men dro på skolen likevell, klapp på skuldra for meg! Det endte i at jeg spang på skoledoet og tørr-brakk meg! Delicious! Så i dag skal jeg skrive 5 sider på engelsk prosjektet mitt, og så bare kose meg med VOGUE og det lille som er igjen av teen min, er vel mest sannsynlig tomt før jeg får startet på VOGUE.

Ellers kom jeg nettopp innpå en blogg som var hjerteknust over at Selena Gomez har kapret Justin Bieber (Er det slik han skriver navnet sitt). Helt ærlig bryr det meg ikke, jeg synes det bare er trist at Selena har sunket så lavt, for jeg synes hun er ganske så kul! Men Justin? Huff... Der drakk jeg opp teen min og ja... Vi hadde gått tom Splendid, så måtte bruke sukker... Never again! 

Kjendiser ja. Jeg synes det er et alt for stort oppstyr når det kommer til kjendiser, greit du har plakkater av h*n overalt på rommet ditt, du vet hvor h*n befinner seg 24/7, og du spiser bare fisk i karamell saus fordi h*n gjør det. Men trenger du virkelig å ROPE det ut for hele verden?
Jeg er smålig betatt av både Charlie MCDonnell, Robert Pattinson, Jackson Rathbone og Eminem, men jeg holder det for meg selv. Og ROPER det ikke ut på bussen, skolen, gata etc. slik at alle forstår hvor obsessed du er!
Det nærmeste jeg kommer å vise hvor betatt jeg egentlig er, er ved at folk kommer inn på rommet mitt og ser bildet av Charlie, eller t-skjortene og plakatene med Twilighstjernene! 
Misforstå meg rett, jeg er stolt av å like dem, men jeg er ikke stolt av å være menneske når jeg møter alle fjortisfanene på gata! Det er derfor så mange av vennene mine ikke liker Twilight, jeg foretrekker å høre på timeslange foredrag om hvorfor Twilight er dårlig, i stedet for å høre på timeslange foredrag om hvorfor du og Robert Pattinson passer såååå godt sammen, de foredragene får jeg nok av i mitt eget lille hode! 


Dere må innrømme, han er ganske så kjekk!

Men nå er det HellCats, SÅ er det engelsk. Om ikke noe annet kommer i veien, som f.eks. mat eller musikk!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Lærer: Hva er yndlings butikken din? Oda: Victorias Secret

Heisann!  
Nå sitter jeg å gaffler i meg en kjempegod ommelett jeg nettopp lagde meg! Jeg tok egentlig alt sunt i kjøleskapet og kastet det inn i eggeblandingen! Jummy!  
Nå er jeg mett, men vurderer å ta litt til. Nei, jeg kan ikke det!

I dag var første dag tilbake på skolen, og jeg hater å innrømme det, men det var godt! Jeg er sjeleglad for rutinene skolen har med seg, og jeg fikk trent når jeg kom hjem! Nå skal jeg bare begynne med leksene og så er jeg klar til å se Gossip Girl og bare slappe av! Herrrrrligt!
I morgen er det Mars og det eneste jeg vet at Mars fører med seg er 2 konserter(Med koret, kom å se om du er i nærområdet, Ha-ha!), en premiere(Rød Hette med Amanda Seyfried) og en dead-line, som vil si at jeg må skrive over 50 data-skrevne sider før mars er omme! Jo-oy! 
Dere får høre mer om det når Mars er omme!

Nå skal jeg lese høyt et innlegg jeg skrev på den andre bloggen som snart kommer ut, til mamma! Stay tuned!  

Og ja, til overskriften. I Economics i dag, hadde jeg en presentasjon (Jeg var frivillig! Jeg er SÅ stolt av meg selv, jeg er egentlig redd for å snakke i den klassen, fordi jeg ikke har noe peil på Amerikansk økonomi!!!) og på slutten spurte læreren min meg spørsmål. Og et av spørsmålene omhandlet shopping. Jeg sa ærlig som jeg er, at jeg ikke tenkte jeg kom til å bruke mer enn $100 (Altså Ca. 600 Kr) for yndlingsbutikken min fantes ikke i Norge, men før jeg fikk til å snakke videre spurte han hva yndlingsbutikken min var, her er historien på 3 sekunder:

Læreren: Så hva er yndlings butikken din? 
Oda: Umh, Victorias Secret!
*Pinlig stillhet* av en eller merkelig grunn
Hulio: Go CRAZY! 


Disse er de 3 (2 er like) BH'ene jeg skal kjøpe meg kjempestraks! En på Onsdag/Torsdag, og de andre når jeg har penger! Jeg håper at Love Unlined Demi Bra gir like fine pupper om du ikke har silikon også!!

Hahah, det var litt flaut, men jeg bryr meg ikke om hele skolen vet at jeg er VS addicted, 'Cus I am!!


Lots of love,
Oda Karoline <3

hits