februar 2011

Kanibalistiske Disney-eventyr og en liten fugl som drømmer om å reise fra reiret

Heisann! 
Nå har jeg rompa plantet i sofaen med pc'n i fanget. Egentlig burde jeg bytte ut pc'n med en av de mange leksene mine, men jeg har vært flink og gjort ferdig prosjektet mitt i US. Economics, så fortjener en liten blogg pause! 

Vi har som prosjekt å hypotetisk (??) flytte hjemmefra og du får ikke mooche(??) av foreldrene dine! Mooche er å leve under deres paraply og å få fordelene som da følger med, penger, mat, bil etc. 
Så jeg fant drømmeleiligheten min på Solsiden for 8000 i måneden, jeg jobber på meny og tjener ganske mye i måneden, så jeg tror jeg kommer til å klare meg fint når jeg flytter hjemmefra! Jeg klarer ikke å slutte å tenke på den leiligheten der i mot, den var helt perfekt, med perfekt beliggenhet, bah... Og 8000 i måneden er ikke så værst når man bare jobber og muligens tar en kveldsklasse på NTNU, om det går! Nei, jeg tor jeg kommer til å leve livet om et og et halvt år!
Innredning er jo en av mine største passions! Jeg drømmer om å innrede alt mulig til alle muligens tider! Og nei, det er ikke pga. Ida Wulff, jeg har alltid likt å ommøblere og innrede, helt siden jeg var lita!

Så nå skal jeg begynne å spare til leilighet i Trondheim, som vil si litt mindre shopping på meg... Skal bare kjøpe meg én BH på VS! Den er nydelig!


Ellers satt jeg å leste litt på denne siden i går, jeg stumblet meg inn på den!
At Disney har forvrengt eventyrene så utrolig mye visste jeg ikke, men tydeligvis ble Tornerose voldtatt mens hun sov, Udyret ble til et udyr for å ha hatt sex med en hjemløs pike, Snøhvit var 7 år og bekjempet den onde dronningen som måtte danse i illvarme jern sko til hun falt om død (Auch), Pinocchio ble missbrukt og hengt, Hans og Grete sagde av strupen til verinnen sin, Den lillehavfruen ble til sjøgress og byttet tungen sin mot å bli menneske og Rødhette spiste sin EGEN bestemor... 
Og det var bare et par, de nevnte Askepott, prinsessen og frosken og Rumpelstiltskin også!
Og disse folkene idoliserer vi! 


Annbefaler alle å lese igjennom den siden, selv om det er mye å lese OG på engelsk! Du vil aldri tenke på Disney-eventyrene på den samme måten!
Nå skal jeg finne en plass hvor jeg kan kjøpe meg den komplette Brødrene-Grimm sammlingen!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Lille miss matvrak!

Jeg er en av de som er litt i overkant glad i mat, men ikke hvilken som helst mat, bare middag! Jeg er lei alt som heter brød, pålegg, frokostblanding og slik mat som man spiser som frokost, lunch og kveldsmat! 
Nei, jeg vil ha middagsmat 24/7, og da helst bare pizza og fiskepinner!  Jeg går rundt å drømmer om pizza og fiskepinner hele tiden, og hadde jeg hatt nok timer i døgnet hadde jeg spist det mer enn 24/7! Selvfølgelig er det ikke snakk om noe kjøpe pizza, nei helst pizza med grov bunn og masse godt og sunne ting som fyll! Mmmh, jeg får vann i munnen bare av tanken, men det kommer vel av at jeg sitter å drikker te! 

(Ikke grov bunn...)
Så, om du gir meg Pizza og fiskepinner er jeg din for evig, sleng gjerne med hvitløksbrød og da selvfølgelig! Så til den neste gutten som gir meg et livsforbruk av hjemmelaget pizza og fiskepinner med ranch, du skal få se det nye undertøyet som ble med meg hjem fra Victorias Secret!

 


Ellers kan jeg gi meg selv en klapp på skulderen for å ha vært kreativ igjen! I går hadde jeg dårlig selvtilitt, og bestemte meg derfor for å være kreativ til dager som de, her er resultatet:Don't you agree?

 

Nå skal jeg bake muffins som et stykk Olenka skal få!

Lots of love,
Oda Karoline<3

Syk? Nei det bryr vi oss ikke noe om, ikke når man kan snakke 5 timer i strekk om livet!

Heisann! 
I går var en fin dag! Den startet med at jeg og Vida passet på disse skjønne skapningene:

Før jeg og Vida møtte Olenka, Alex, Kimberly, Evan, Andrew  og venninna til Kimberly på Sizzlers for å spise en god lunch! 
I går var Vida's siste dag, så er litt trist for at vi ikke fikk gjort ENDA mer, men jeg må si at det var en koselig siste dag!  
Etter at jeg hadde sakt hade til Vida, med et løfte om å møte henne på flyplassen dro jeg til vakre Olenka hvor vi bare satt på rommet hennes og snakket i fem timer i strekk. Gud, det tar på å snakke engelsk i 5 timer i strekk, med kun pauser når hun snakket, men gud så koselig! 
En av årets koseligste vanlige kvelder, denne vinterferien har vært så fin! Og den har fått meg til å innse at Amerika ikke er så ille, i hvertfall ikke når man har ferie!
Nå er rommet mitt ryddig og jeg sitter vel egenltig bare å venter på å dra til Olenka igjen, jeg er egentlig syk men hysj hysj.
Jeg våknet opp klokken 4.40 i natt med kjempevondt i hals, hode og ryggen, og så frøys jeg sånn inni helvete. Det var helt grufult, og jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er frisk. Halsen og hodet verker, jeg har feber og er generelt kjempe svimmel! Men hvem gidder vel å være syk i ferien sin? Syk kan jeg være i hele neste uke!  

I dag har jeg sendt avgårde Vida til Norge, stalket Norske gutter på facebook og prøvd å få meg selv til å ikke tenke på de som pene, jeg må virkelig kontrolere hormonene mine, de løper jo løpsk! Finnes det noe medisin mot det? Eller må jeg bare vente til skolen starter før jeg går på jakt? 
The story of my life: 
Men nå skal jeg legge ut facebook bilder som kommer til å få guttene til å sikkle etter meg!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hormoner som løper løpsk og ballonger i taket

 

Heisann!
Jeg fikk en kommentar om at jeg ikke blogger nok, og for første gang i mitt liv er det ikke fordi jeg er deprimert, men fordi jeg har det så sykt morsomt. Og fordi jeg har noen hormoner på aveie i kroppen min, som får meg til å ligge å tenke i flere timer når jeg helst vil sove. Og ja, jeg tenker, ikke noe annet.  Jeg er litt usikker på en ting, som jeg forhåpentligvis får fikset på snart! Cross your fingers for me! 
Ellers så har jeg vært på Victoriassecret once more, faktisk har jeg vært der to gager på under 3 dager, og brukt litt for mye penger på noe jeg ikke har tenkt å vise dere, det skal være en overasskelse til mr. Right, en gang i fremtiden. Untatt Vida da, hun får se det! Og Olenka. Men det er vel mest fordi de allerede har sett det!

Jeg har også holdt en overasskelses fest for Vida, en stor suksess btw., vært på Bowling, hvor jeg kom på 3. plass ut av 6., jeg er sååå stolt! La oss se bort i fra at jeg kom på nest siste på runde en. Jeg har vært på café med Vida, hatt piknik i parken med Olenka, Alex, Kimberly, Andrew og Vida, vært å spist på en kinesisk restaurant og spilt pool, hvor jeg og Vida slo Olenka og Even! 

OK, utrolig mye å få med seg, så jeg forstår godt om noen bare leste det første ordet og de fire siste! I would! 
Jeg har selvfølgelig bare tatt bilder fra dissen, og festen, så for dere som heller vil se på bilder istedet for å lese masse kjedelig tekst, this one is for you:

Olenka og Curtis!

Hihi, elsker annsikts utrykkene til folk altså! 

Aidan!

Vi tegnet oss selv, dere ser vel likheten?

Tyskerne! :- D

Gjett hva Vida gjorde heeeeele kvelden, liksom! 

Truth or Dare, som ble til Dare or Dare!

Bromance! 

Curtis fant sitt egentlige kjønn!

Og kappet av seg beina!
Det var bursdagsfesten! Den var enormt bra, nå til gårsdagens dissing:


Takk til Vida for bildet! 

Andrew!

Olenka og Alex, de er så skjønne! De hadde forresten 2 års jubileum på mandag! Aw <3


Kimberly, som er søsteren til Olenka! 

Olenka, hun er så pen! 

Olenka once more! 

Og tilslutt Alex! 

I går var sykt morsomt, faktisk har hele vinterferien vært helt fantastisk! I dag skal jeg være med Olenka til Vida kommer, så går turen til den største fotballkampen Albany Cougars har spilt på lenge, og så skal vi ut å enten feire eller drukne våre sorger før vi muligens ser film! Haha, ikke travelt i det hele tatt liksom! 

GO COUGARS:
I. 
I Believe.
I Believe that we will win, I Believe that we will win, I Believe that we will win etc.

Og, jeg glemte jo helt at jeg nesten er ferdig med inspo-veggen min! Take a look:

Jeg liker den veldig godt! Spesielt disse to bildene:


...

 

 

HAHAHA, so true! 

Men nå skal jeg vurdere det å stå opp, jeg er så sulten! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Vi snakker om... sex

Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er så stor fan av å reklamere for meg selv, men akkurat nå har jeg skrevet et innlegg på denne bloggen som oppfordrer folk å snakke mer åpent om sex, så da vil jeg gjerne at dere leser det og sier meg din mening om det! 

Så lover jeg dere å aldri reklamere for meg selv igjen!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dagens Outfit

Jeg har en dårlig vane med å ha noen fjortisinnfall, og dette er et av de, nemlig det å pluttselig ha dagens outfit her og der, for så å kjøpe meg sminke. Huff... Vel jeg skylder på hormonene, de begynner å gå litt løpsk for tiden. 
So here we go: 
Genser: Banana Republic,
Bukse: Forever21,
Sko: ALDO
Smykker: H&M og Indiska tror jeg. 
Klokke: Guess.
Armbånd: Snø of Sweeden
Hårdurt: Forever21

 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

SUPRISE

Heisann! 
Jeg skal en tur til SF for å shoppe, men tenkte å med dele at jeg holdt et supriseparty for bestevenninna mi i går og det gikk strålende bra! Hun ble kjempeglad og det ble igjen alt for mye mat og godteri, fint for meg at jeg er på kake og godteristopp, så kan egentlig ikke spise noe av det som er igjen!
Suits me well!

Skal skrive mer om det senere, men tenkte å legge ut en liten smakebit:


Vi tegnet oss selv på ballonger! 

Curtis! 

HAPPY BIRTHDAY VIDA <3

Alle gjestene!
Fra Høyre: Aidan, Oda, Vida, Alex, Curtis, Andrew og Olenka. Egentlig så ikke Olenka slik ut, men de sprakk ballongen når de ringte en gutt og fortalte han at han skulle holde seg unna meg, og så spakk de ballongen og sa: Noen ble nettopp skutt! Hahaha, digger vennene mine <3

Men må løpe!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Jeg drømmer...

Noen drømmer om kjærlighet og Ida Wulff drømmer om leilighet. Jeg der i mot, jeg drømmer om sommer, smoothie, varme, og alt på dette bildet:

 

Lots of love,
Oda Karoline

mat-tips #1 Pasta ala Oda

Heisann! Tenkte å prøve å begynne med noe nytt, nemlig mattips. Jeg elsker å lage mat og å bake, så om jeg lager noe jeg føler for å dele, kommer jeg til å prøve å huske det!

I går lagde jeg spaghetti, men gjorde en liten vri som tom. fikk Hanna til å smake på sausen, tror ikke hun likte det der i mot! Uansett, alle andre likte det!

Det du trenger: 

 • Tynne spaghetti (Kan bruke alt annet av pasta om man heller vil det)
 • Kjøttdeig, jeg bruker karbonadedeig, siden det er litt sunnere!
 • Tomatsaus, (Tror vi bruker en fra Dolmi eller domino i Norge! God er den i hvert fall, uansett hvilket merke den er fra)
 • Krydder
 • Fløte.
 • Nanbrød
 • Salat.

Dette gjør du:

 

 1. Sett på vannet for pastaen og vent på at det koker før du har i pastaen. 
 2. Når pastaen har kokt i 10 min begynner du å steke kjøttdeigen. Kryddre den lett når alt er brunt, med det krydderet du vil ha, vi bruker et krydder fra Natvig (Eller heter det det!?) som har mange krydder i et!


 3. Begynn å varm tomatsausen og tilsett fløten til den er litt mer flytende enn fast. OBS: ikke ha i for my fløte, for det tar bort tomatsmaken og blir litt for klissete. 
 4. Når det er igjen 3 minutter av pastaen, sett inn nanbrødene i en forvarm ovn! 
 5. Server det hver for seg eller sammen, og enjoy!

  (Ok, så ser det ut som jeg har spist av det men har ikke gjort det)   Dagens outfit består (Besto, for nå har jeg treningsklær) av: Genser og bukse fra Forever21, Blondebody fra Gina Tricot, Armbånd fra snow of sweenden og vet ikke, sløyfer fra H&M barneavdeling! 

Lots of love, 
Oda Karoline <3

 

Valentine special 1: Flau-Flauere-Oda

Gud og moses, jeg har aldri følt meg så ubekvem i mitt liv før! I dag er det jo valentines day, og det er en litt stor dag på skolen min, fordi koret går rundt å synger, mens de deler ut roser, godteri og kort til folk.
Jeg er både glad og trist for at ingen ga til meg, mest glad, siden jeg ikke er så stor fan av valentinesdag.
Men i lunchen der i mot, daaa var det gjøre-Oda-Flau tid.

Når vi satt i den bittelille bilen til Olenka ga pluttselig Andrew meg et kort, og jeg tenkte 'så koselig kort' og så forventet jeg på en måte at det var et kort fra Alex til Olenka. Men så feil kan jeg ta. Det var nemlig fra Andrew til meg. Jeg ble så flau, for her satt vi i en bitteliten bil, han hadde gitt meg et valenties kort og jeg er på en måte ikke interessert i han, så alt ble bare rart. Jeg takket han og døde litt inni meg. Og det værste er jo at det var det første valentine kortet jeg har fått i mitt liv, i hvertfall som jeg kan huske. Kan bare huske å ha skrevet ett også. Eller 2 nå da, siden Vida fikk et av meg!
Og vet dere hva jeg fikk til gjengjeld? Et Gryffindor skjerf! Jeg er den lykkelikste i verden! Jaaa!!

Jeg glemte jo å nevne noe av det viktigste, jeg liker virkelig ikke valentine day, jeg synes det er upraktisk og at man bare sløser bort pengene sine. Derfro ble ting ekstra kleint!

 

Skal legge innpå bilder av beggedeler når jeg kommer hjem fra skolen!

 

Har dere fått kort eller gaver i dag?
Hva er deres syn på valentine?

 

åø

Jeg er så lykkelig

Heisann!
Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig lykkelig akkurat i dette sekundet. For det begynner å gå opp for meg at Vida kommer i morgen. Omg. Bestevenninna mi kommer! åh, jeg gleder meg sånn, tisser nesten på meg!
Det er 6 måneder siden jeg sist så og klemmet henne. Et par timer før jeg skulle dra, klemte vi sikkert i et kvarter i strekk, og det var så trygt og godt. Jeg gleder meg sånn bestevenn!Ilu <3
Nå skal jeg straks hjem fra skolen og så er det HELG!!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Memories last forever


Jeg er ikke helt død. Men Amerika gjør meg så forvirret. I den ene øyeblikket nyter jeg oppholdet litt mer enn vanlig, og rett etterpå hater jeg Amerika og sitter å gråter fordi jeg savner vennene mine. Det har vel en sammenheng med at jeg snakker med venner og de forteller meg at de savner meg og det gjør meg trist-glad. Og så hører jeg pluttselig en sang som kan minne meg om koseligeting vi har gjort sammen. Eller kanskje jeg ser på bilder. 
Akkurat i dag er det en blanding mellom samvittighet og minner. Samvittigheten spiser meg opp fordi Ingrid er ATTEN hele år og jeg er ikke der og feirer med henne. Minner fordi Life is a highway kom på ipoden min sånn helt pluttselig, eller ikke sånn helt pluttselig hørte på spillelisten til ei jente som heter Hanne. Og akkurat den sangen minner meg om når jeg og vakre Ingebjørg var hjemme alene hos meg. Vi skulle bake kanelsnurrer, men deigen tok så lang tid at vi spiste den rå og hadde kanelsnurr-deig krig på kjøkkenet mens vi hørte på Celine cd'en til tantebarnet til eksen til Hanna (Komplisert much?). Og mens vi hørte på den, var vi veldig hypre og sprang opp og ned fra kjøkkenet, ut på verandaen og ned i oppkjørselen vår, mens vi lo oss i hjel av randome ord på cden! (Har ingenting i mot verken Celine eller cd'en, jeg og Ingebjørg fant bare noen sanger og ord veldig komiske, for vi var rusa på lykke!). 
Så så vi film, og da mamma og pappa kom hjem og så huset ble de helt i sjokk og vi fikk litt kjeft. Hihi! De ba oss om å rydde, men det endte med at vi kolappset på sofaen og sov hele natten i stedet!
Det var en sånn perfekt kveld, og jeg må si jeg savner de stundene vi hadde sammen. Om det er sant at en latter forlenger livet, lever i hvert fall jeg og Ingebjørg til jorda går under! 


Etter det begynte jeg å tenke litt på alle de suksessfulle Hongsand turene til meg og Vidabestis! Det var heller ikke uten grunn, men grunnen er en overaskelse. (VIda, jeg håper du leser dette og blir nyskgjerrig). 
Men jo, minner. Jeg tror et av de kosligste minnene er grillturen vår. Den var så komisk og søt. Og like unik som oss! 
Men alt som har skjedd på Roan, alt vi har snakket om og alt som foraltid skal forbli på Hongsand, gjør meg trist. Egentlig gjør det meg glad, men det gjør meg trist at det er så lenge til nestegang...
Las Vegas, minner og Chuck Bass &lt;3

Las Vegas baby! Greit det er vel noe man sier før man drar til Las Vegas, men jeg er jo ikke som alle andre! 
Tenkte dere å vise dere litt bilder fra turen, istedet for å skrive om det i lange baner. Men litt baner blir det!


Fredagen startet med trening, før det ble shopping, hvor jeg og Hanna brukte 2 timer på Forever 21 og angret desperat etterpå! Men jeg fikk meg da et nytt outfit:

Genser med Grumpy på, og en snekkershorts!Øyet mitt, dette bildet hadde vært så kult om det ikke hadde vært for "rynkene" jeg ikke gidder å photoshoppe! 

Obligatoriskt før-vi-drar-ut-å-shoppe-bilde!

Så ble det kveld og jeg og Hanna skulle ut på Strippeshow og for å sjekke gutter. Mamma og pappa var i Grand Canyon, så heldigvis slapp vi å ha de etter oss! 
Jeg lover å vise resultatet av strippeshowet, men ikke ha noe håp om at jeg kan vise hvor gira jeg ble. Mente at jeg skulle legge ut bilde av meg på fanget til deilige Tomy! <3


Før strippeshowet dro jeg og Hanna på NyNy fordi jeg savnet hotellet så mye, og det skuffet ikke. Det er helt nydelig der! Gleder meg til jeg og Vida blir 21 for da skal vi dit å feire bursdagen min og bo et par netter på NYNY og noen netter på Paris, og de siste på Cecars palace! 

Ny Ny <3

Når jeg blir rik pga. bøkene mine, skal jeg kjøpe denne butikken! Den er så nydelig!

Planet Hollywood! Mens vi ventet på strippeshowet!

Meg og den fine stanga mi! I want it! 

Så ble det lørdagskveld og jeg og Hanna skulle ut å møte guttene vi hadde møtt kvelden før! Og det var jo bursdagen til Hansi, så vi skulle jo selvfølgelig feire den også! 

Vi spiste middag på en buffe, hvor de hadde sjokoladeglasserte jordbær! NAM! Og sukkerspinn, men visste ikke om Hanna ville ha ut de bildene! 

Obligatoriskt stjele-kameraet-til-Hanna-for-å-være-litt-ego-bilde! 

Meg og Hanna! Tror det er New York, New York dere ser bak oss. Men er litt usikker! 

HAHAHHA, Chris på det bildet her er så urkomiskt! Jeg ler! Chuck bass er så søt på bildet her! 

Og dette bildet her, Hahahah! 

Slæcker før vi skulle ut å være kul! 

Obligatoriskt Oda-og-guttene-bildet, mangler Chuck Bass, noe som er litt trist siden han var den kjekkeste! Jeg druknet i øynene hans! 

Chuck Bass og Oda, lurer på hvorfor jeg er sjokkert! Bildet gir han ingen justice!

Kanskje fordi vi spillte Sex and the City spill! Hi-hi! 

Det var alle de interessante bildene vi tok! Nå skal jeg dusje før det blir Gossip Girl, og så blir det senga! I morgen skal jeg rett hjem for å rydde før Vida kommer! 

Og jeg kom på noe som skjer 12. Mai: Anaheim tur med koret! 
Så da har vi:
12. Februar: Askepott kommer, gleder meg så mye at jeg nesten tisser meg ut!
12. Mars: Ingenting enda...
12. April: Lina mi kommer, åååh jeg gleder meg masse til det også! Får tårer i øynene når jeg tenker på at to av mine beste venner kommer hit! <3
12. Mai: Drar til Anaheim på kor-festival, som innebærer konkurranse og Disneyland en hel dag og kveld! 
12. Juni: Det beste av alt (Sorry Vida og Lina) JEG DRER HJEM!  

Så som dere kanskje forstår har 12 blitt det nye lykke nummeret mitt, for tro det eller ei, dette var alt helt tilfeldig!
TOLV <3

 

Ps: Legger ut turistbildene senere, i morgen håper jeg!

Ps2: Ikke at det er så viktig, siden bildene ikke er så eksepsjonelt fine, men Hanna har tatt LV bildet og NYNY bildet. Og egentlig alle andre bilder jeg er med på, men det sa hun at ikke var så viktig å få med.

Lots of love,
Oda Karoline <3

Heftig kveld i Las Vegas

Heisann!
Selv om min søster bestemte seg for å være en morgen fugl i dag, betyr det vel ikke at jeg skal være det? Hun voknet i 9-10 tiden? Omg. Vi la oss 4 liksom, hadde jeg fått viljen min hadde vi sovet til 4 i dag, men da hadde vel ikke Hanna hatt nok tid til å ordne seg!

Men ellers, i går var fantastisk!
American Storm, som teknisk sett var et strippe show, med deilige (Les: VELDIG Deilige) gutter som kom å danset på jentene i bokser/tanga. Dere skulle bare sett kroppen til han ene, mmmmh. Den var fantastisk! Tony, vil du gifte deg med meg? Håper du ikke er homofil!
Jeg skal legge ut bildet jeg tok med de senere! I promise!I mens kan dere kose dere med et bilde av meg på M&M butikken!

Ellers dro vi på strippebar, hvor jeg fant ut at jeg fortsatt kunne tenkt meg å bli stripper, men ikke for hvem som helst altså!


og så tok vi turen til After-party på MGM

(Hanna er årets verste fotograf <3)
Men nå hører jeg rykter om at vi skal ut å spise frokost (ENDELIG)

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

I forgot to inform you

Heisann!
Jeg glemte jo helt å fortelle dere at jeg stikker til Las Vegas i dag! Vi drar om 3 kvarter!
Så da er det fire dager i neon-lysenes by, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke gleder meg det spor... Jeg er under 21, jeg har mamma med på slep og vi bor ikke engan sentralt... Jeg synes det er litt kjipt for sist gang vi var der bodde vi jo på New York New York, et fantastisk hotell! Men får vell være glad jeg får dra til Las Vegas og skippe en dag med skole!BIlder lånt fra Wheartiti og google!

 

Q: Har du vært i Las Vegas før?

Lots of love,
Oda Karoline <3


Musikk hjelper, I promise

Det er ingen hemmelighet at jeg er deprisiv, og at musikk er det som hjelper meg. Jeg er faktisk avhengig av musikk, og her er noen av de sangene som hjelper meg for tiden, eller hele tiden!

Marry me by Train

My baby by Julia Stone


Imaginary by Evanesecence


Fuckin' perfect by Pink 


Just a dream by Nelly


Cocaine by Nomy


I miss you by Nomy


Never think by Robert Pattinson


Let me sign by Robert Pattinson

Cofiee and cigarets by Michelle Featherstone

Ordinary girl by Miley Cyrus

Mr. Jones by Counting Crows


Secret by The Pierces


The Big Big Bang by Rick Mafia

 

 

Hørt noen av sangene før?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Lese-Lese-Lese-lesehest

Så ble dagene kjempehektiske, jeg har så utrolig mange bøker jeg må bli ferdige med å lese og det fort, men så vil jeg jo nyte de også!
Etter jeg kom til Amerika leste jeg 15 bøker på 4 måneder, men så begynte jeg på en boksere som er veldig forstyrret (Flowers in the attic, Petals on the wind, If there be thorns,  Seeds of yesterday og Garden of Shadows). Og jeg klarer virkelig ikke å lese den så fort og så mye av den som jeg vil. Jeg må bare legge den i fra meg, ellers blir jeg kjempesur på forfatteren som skriver slik hun skriver. Den er så trist og lei, at til og med jeg, jenta som elsker mord, incest, voldtekt, mysterier og løgner i bøkene sine, synes det er for mye. 
De er fra 1950 tallet og oppover, og derfor er det mye anderledes, og jeg elsker det å oppleve verden fra den tiden, og lære mye nytt. 

Et bok-cover laget til bok en, når de først ble trykt regner jeg med, de bøkene jeg har er penere synes jeg! Kan vise de senere
Første boken handler om 4 barn som blir stengt inn på et loft, i håp om at de en dag skal bli styrt rike og eie alt de vil.
Andre boken handler om livet etter loftet, når Catherine har blitt gamlere, kjempevakker og hennes liv når hun forfører alle mennene hun vil, og planlegger hevn.
Tredje boken handler om livet til Catherines barn, og hvordan deres syn er på verden og familien sin. Før og Etter hemmeligheten blir avslørt.
Fjerde boken vet jeg ikke helt hva handler om, siden jeg ikke har kommet så langt.
Femte boken handler om livet til Alicia (Moren til Faren til Catherine) Og  hvordan det var for henne som giftet seg med en mann 40 eller 50 år gammlere enn henne, og bli hatet av familien. 

Tegning av Dollanger-barna! Elsker tegningen her, den framstiller de perfekt synes jeg! 
Bøkene annbefales, men jeg må si jeg savner romantikken du får i Twilight og Spenningen du får i Harry Potter.


Når jeg er ferdig med Dollanger-serien (Om 2 1/2 bøker) har jeg 21 bøker å lese, og et gavekort på $200 å bruke, så jeg har det travelt. Det er så vanskelig å nyte når man har press på seg, men jeg vet jo at jeg klarer det. Jeg må bare være villig til å gi opp håpet om gode karakterer da... 
Livet i Amerika var enklere når jeg ikke hadde venner, da hadde jeg ingenting å gjøre, og derfor kunne jeg gjøre det jeg elsker mest, dyppe nesen i en bok, og forsvinne. Glemme realiteten og problemene mine, og heller absorbere meg i livet til hovedpersonen og dele dens problemer. Føle lykke når  h*n gjorde det. Sorg når h*n gjorde det. Og føle at problemer var løst når du klappet igjen boken etter å ha lest alt. 

Åååh, gi meg mer tid. Jeg har 12 dager på å lese 600 sider, og det burde egentlig ikke være noe problem. Teite skole...

Jeg vil så gjærne lese Twilight og Harry Potter, men så skal jeg også lese:
Pretty Little Liars

, The Imortal-sagaen,  

og L.F Stolarz bøkene, tid, gi meg tid!


Q: Liker du å lese?
Har du lest noen av disse bøkene før?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

En fin dag å hete Oda Karoline og bo hvor jeg bor på!

Heisann! Nå sitter jeg svett og go, og ser på Pretty Little Liars, skal egentlig vente med å se det til jeg har lest bøkene men shit au. 
Og så er jeg et bunnløst hull i dag, spiser og spiser, og spiser og spiser. Nevnte jeg spiser`Nei? okei, men da kan jeg nevne det da: SPISER. Blir aldri mett, jeg spiste en stor omelett (3 egg), og to 'glass' med frokostblanding. Fortsatt lyst på mer men... 
I går fikk jeg forresten 2 pakker i posten, og i dag fikk sminken min fra Elf!  

Fin ny BH fra VS, hekta på de? Neh! 

Elf sminke, noen som har prøvd det og kan fortelle meg? 
De er litt mer nedtonet enn bildet sier, men de virker helt OK! 


Cd fra en av mine yndlingsfilmer!

Ellers, så har ingenting mer skjedd! I går brukte jeg all min precious tid på Criminal Minds-maranton, og det var så verdt det, selv om  jeg er litt redd for å spise gris nå. Eller ikke redd, mer kvalm. 
Men ja, tenkte bare å vise dere den fine BH'n min, I love it!

Angel Push up Bra om noen lurte !

Lots of love,
Oda Karoline <3

hits