januar 2011

Rosa på ball

 

Heisann! 
Nå sitter jeg og hviler føttene mine etter 2 timer med dansing i høye hæler. Anbefales ikke.  
Ballet besto av sushi, Hamburger, Cup Cakes, Dansing og Freaking. (Freaking er en slags sexy-dans, som ikke er sexy i det hele tatt. Det er tørrjukking med litt mer fart i seg).
Og selvfølgelig teite lærere som ikke liker hvordan vi Norske jenter danser! 
Det mest interessante som skjedde var vel da vi kom inn og måtte ta en sånn alkoholtest-blåse-ting og at vi ikke fikk ha med oss veskene våre inn. Dvs. at jeg ikke fikk ha med meg medisin, mobil eller sminke. Et stykk sur Oda. Jaja, jeg overlevde. 

Meg og Andrew!

Jeg leiker Daniel, som er "forloveden" til Hanna! 


Hanna tok Sexy bilde av meg!
Olenka er så hot! <3

Bank i bordet! 

Ego bildet <3

Hanna og Daniel slowdanset. Skulle ønske jeg hadde blide av at Hanna og en gutt som er retardet (Altså har brain-damage) danset, for det var kjempekomsikt, men også veldig søtt gjort av henne!
Jeg slowdanset bare med guttene fra "gjengen" min, og det var ganske flaut, utenom med Supun, for det var bare koselig på en venne-måte altså! 

Haha, fjortisdans i hjørnet! 

Gruppe bildet (: 
After Partyet der i mot, det besto av Never-have-I-ever og Truth or Dare. Det var veldig morsomt!
Olenka måtte skrive på Alex si rompe, Hanna måtte kysse alle spillerne, Emma fikk seg en vedgie, Jeg måtte gi en rumpemasasje til spiller til høyre for meg, Alex måtte sleike bikini-skillet på puppene til Olenka, Aldrew måtte sleike gulvet og Supun måtte pusse tennene til Hanna! Det var ganske komiskt!  

Olenka er så vakker! 
En minnerik kveld altså!

 

Jeg kjøpte meg et par nye sko i dag, de er gull og passet perfekt til den svarte kjolen jeg brukte på ballet! Hjelp meg å velge kjole til vinterballet i kveld? Eller skal jeg bare gå i babydoll?

I kveld er det vinterball på skolen min, og jeg vet ikke helt hvilken kjole jeg skal gå for. Så kanskje dere vil si hvilken som kler meg best? 
Det er ikke sånn superformelt, men litt formelt er det jo.  Så skrik ut meningene deres, jeg biter ikke. (Så hardt i hvertfall)


Denne er den jeg holder en knapp på, hva er vel bedre enn å komme på ball i babydoll? 

Eller denne, uten BH

Eller med bh. 

Denne er jeg usikker på om jeg vil bruke, føler meg som ei pølse i den... 


Denne er jo fin, men jeg har brukt den så ofte.


Jeg tror jeg går for denne, om jeg ikke får noen kommentarer som forteller meg noe annet

Eller denne, som er den gamleste kjolen min, men som fortsatt er ganske så fin!

 

Så igjen, skrik ut! Hjelp meg med luksusproblemet mitt!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Do the world a favor and go k**l your self

Heisann! I går var jeg på Suzanne Vega konsert, hun er så fantastisk! Og det var nesten verdt å miste søvn over, men bare nesten, fordi det satt e* crazy Dame-Mann-Ting forran meg, vet ikke helt hva h*n var, manns utseende og en dames stemme. 
I hvertfall for å gjøre en lang historie kort, og la oss si at hun var kvinne, selv om jeg er i tvil: 
Jeg sitter å nyter vakker musikk av Suzanne vega og foten min rører seg med takten. Pluttselig snur tingen forran meg seg og sier et eller annet. Jeg visste ikke helt om det var meg hun snakket til så jeg overså det. Men så snur h*n seg og smacker til foten min og sier ett eller annet om at jeg hinder henne å røre setet bakover. Jeg rørte faen meg ikke setet hennes engang.
Jeg har aldri hatt så store problemer med å kontrolere hendene mine, jeg hadde merker i håndflaten fordi jeg måtte klipe sammen hendene mine for å ikke dra til henne. Sinnet kokte så utrolig my i meg, og når jeg er sikkelig sint kommer tårene for å vise det litt ekstra liksom, åååh, så sur. Kjenner at sinnet bobler inni meg akkurat nå. Så får heller bare forklare overskriften og deretter legge ut bilde av hva jeg hadde på meg.
For å i hvertfall gjøre henne litt skade, skrev jeg en hatlapp til henne med ordene  'Do the world a favor and go k**l your self'. Jeg vet det er barnslig, men jeg er jo kjent for lappene mine. Og jeg håper hun følger den, for makan til dritt kjerring. Ok, overdriver vel litt nå, jeg håper ikke hun tar livet sitt, men at hun oppsøker meg, slik at jeg kan gi henne et slag mitt i grisetrynet. 
Hun var sikkert sjalu fordi jeg er så utrolig hot, og hun totalt not. Og fordi jeg faktisk klarte å komme tidsnok, hun kom etter halve konserten var ferdig. Taper.Men for å gå over til noe mer positivt. I dag, i engelskklassen, snakket jeg med læreren om biografen vi driver å skriver, og han kunne fortelle meg at jeg bare kunne drite i karakteren min hele dette semesteret, for jeg kom til å få A uansett (Dette er første uke i 2. semesteret). Jeg er en av de få som faktisk gjør noe, og hadde skrevet 1000 ord i biografen min før de fleste hadde skrevet mer enn 100. Og jeg gikk tom. glipp av halve klassen. Ikke for å skryte altså. Ehe! 
Men over til poenget, det han mente med at jeg kunne drite i karakteren min var at jeg slapp å gjøre de prosjektene de gjorde (Selv om jeg kommer til å gjøre de av frivilje) og heller bare konsentrere meg om å skrive hva jeg vil, og hvordan jeg vil, så skal han hjelpe meg og rette. Så vi har et lite prosjekt på gang, jeg vil ikke skrive så mye mer om det nå, men kanskje om 20 uker! 
Nå vil jeg bare ha det klart at vi ikke gjør en dritt i engelskklassen, som regel sitter vi på pc'ne og surfer på internett, ser film eller alle andre utenom meg og noen få asiatere leker seg på photo booth . Så dag 1 av semesteret, gikk jeg opp til læreren og sa at jeg ville gjøre noe. Jeg ville skrive. Jeg ville være produktiv og lære noe. Og ønsket mitt gikk i oppfyllelse. Jeg digger mr. Purdom, han er fantastisk når det kommer til dette! 
Så stay tuned, om 20 uker vet dere kanskje mer!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Shoes, Shoes, Shoes

Som den rosabloggeren jeg er, ha-ha den var god du, tenkte jeg å legge ut bilder av alle skoene mine. Jeg hadde en liten sko-shoot i sted, brakk nesten armer og ben, bare for dere. Men jeg må ærlig innrømme at jeg liker sko-shoots, for da kan jeg se ut som et dass overalt utenom på føttene, og de har jo sko på seg så ingen som tenker over det! 

Så nå skal jeg bare legge ut bildene her, og så skal jeg lese Twilight. Selv om jeg egentlig burde lese en av de 10 bøkene jeg har ventende i bokhyllen. Og så burde jeg vel også kle på meg.  Hello prioriteringer! Teknisk sett er jeg vel mest sannsynlig på skolen når jeg poster dette innlegget, siden jeg ikke gidder å poste det før i morgen! Sko ja, det var det.

Se og lik:


Ballerina sko!

En av mine "Gamleste" svarte høyhelte. Kjøpte de vel til jula 2009! 


Disse skoene bruker jeg alt for skjeldent... De er nydelige likevell da! 


Dette er vel det høyhelte paret jeg har brukt mest! Jeg digger de! Støveletter fra Aldo, de var dyre, men gud så nydelige! 


Ankletter fra Aldo, som jeg får litt for fort vondt i føttene av. Trist men sant... 


Mine nyeste sko, disse bildene er mye bedre enn de fra forrige innlegg! 


Ankletter uten hæl, jeg har brukt de konstant siden sist Torsdag, da jeg kjøpte de! Jeg elsker de! 


Disse skoene var helt umulig å ta bilde av selv. Man trenger mer enn én person og et stativ når man skal ta bilde av disse nydlige knehøye-støveletten!


Men nå er klokken 21:59 og jeg skal opp fem minutter tidligere enn vanlig i morgen for å ringe Askepott!
God natt, håper å få se deg i drømmene mine!

 

Lots of love,
Oda Karoline.

PS: Dette innlegget ble skrevet 26. Januar, men postet 27. Januar fordi jeg ville det, derfor alt snakket om soving og etc.

New Shoes!

På under en uke har jeg nå kjøpt meg tre par svarte sko! I dag kjøpte jeg meg sko på Target faktisk, verste av alt er at de er plastikk-tresko! Men det var kjærlighet ved første blikk!Om de ikke ser helt nydelig ut på bildet, kan jeg love deg å se de er fine på! Jeg elsker de virkelig! 
Jeg har kjøpt meg 9 par sko alt i alt her i Amerika, 7 av dem er svarte og 3 av de svarte er høyhelte!

 

Hva synes dere?
Skal jeg legge ut bilder av alle skoene mine?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

You can't spell Today without Oda

Aldri tenkt over før, men jeg synes det er litt morsomt å tenke på at engelsk menn bruker navnet mitt daglig uten å tenke over det, og så får de ikke engang til å utale det. 
Ellers er det ganske så tomt på nyhetsfronten. Det var den første dagen i det andre semesteret i dag, og jeg tror nok jeg har 20 lange uker forran meg. 
Oooh, nå kom jeg på enda et fakta her! ALT skjer på den 12! Sånn helt seriøst, alle oppturene skjer den 12 et eller annet.

 

12. Februar: Vida og pappen hennes kommer, så jeg får sett bestevenninna mi igjen!

Vida ikke bli sur på meg nå, for det kan komplisere forholdet vårt, ilu <3

12. April: Lina og familien kommer, så jeg får sett den andre bestevenninna mi og min andre familie igjen.


12. Juni: Oda drar hjem igjen, så jeg får sett resten av bestevenninnene mine og jeg slipper å ha et hjerte fylt med tomrom!
Jeg kunne valgt et bilde hvor man ser flere fjes, men i respekt for Vida gjør jeg ikke det!


Så da lurer jeg virkelig på hva som skjer 12. Mars og 12. Mai! Noen andre venner som kommer? *Sa hun veldig håpefult* Bare 5 000 kroner!

Men nå skal jeg kjøpe meg en perm for 2. semesteret, er i hvertfall ikke plass i den fra første:


<3

Skal bare kle på meg først, tror ikke det blir så populært å komme naken...

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ekte kjærlighet får man i posten

Når det kommer til minner er jeg en liten horder. Jeg klarer ikke å kaste noe, så veggen over skrivepulten min er overfylt med pappirer, alt fra brev fra mine kjæreste til reklamer jeg har fått på gaten til noteark.  Men jeg elsker det. Det er en vegg fylt med minner, som jeg bare kan sette meg ned å titte på når jeg føler for å gråte men ikke har noe å gråte for. Noen ganger må jeg bare gråte, det er godt å få det ut av systemet. Godt å føle seg trist, for så å lese brev fra vakkre mennesker og gjøre tristheten om til lengsel og glede fordi man har så utrolig gode venner og slekt hjemme i Norge. Det at de tar seg tid til å sende brev til meg, det vil jeg se på som ekte kjærlighet blandt venner!


Her er den mest overfylte delen av veggen min. Om dere ser under konfirmasjonskortet ser dere alle brevene jeg jeg har fått. Eller man ser ikke alle, for noen er godt gjemt under de andre brevene! Det ser skikkelig rotete ut, men det er organisert rot, og jeg skal ta med meg alle brevene og kortene hjem til Norge! Og organisere rotet mitt der også! 


Brev fra Lina, Frida, Bestemor, Ingrid og Vida <3

Fine kort fra Lina, Vida, Bestemor og Olenka & Alex! 

Bestemor sendte meg snømann kortet slik at jeg i hvertfall hadde noe snø å se på! Hun er så søt <3 
Så hver gang jeg er på rommet mitt sitter jeg å ser på snø! 

Dette er vel den mest rotete delen av veggen, men jeg lover dere, alt er verdt en plass! Nesten alt i hvertfall!

 

Så til dere som har sendt meg brev, tusen takk det settes så utrolig mye pris på! <3

 

Får dere ofte brev? Og om dere får, samler dere på de til tunge dager? 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Kjole"Design"

På skolen når jeg kjeder meg har jeg en, umh, vane med å tegne kjoler og jumpsuits!  Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen kladder av det! 
Det er min drøm å designe junglekjolene jeg tegnet Og kanskje noen av de andre kjolene, håper Helle, kan lære meg litt og gi meg råd og slikt, for hun har virkelig et designer talent!

 

Man ser de ikke så godt pga. at scanneren er litt teit, men Helle ville at jeg skulle legge ut noen kjoler, så I hope she liked it!

Gi meg gjerne konstruktiv kritikk!

S to the hopping!

Man kan vel feire at finals er over to dager på rad? Jeg var i hvertfall i San Francisco med Olenka, Alex og Andrew i dag og det var kjempekoselig! Mens jeg og Olenka var på 'Jente'shopping, fulgte Alex og Andrew etter som gutter burde gjøre og fant seg en del fine vesker og sko på forever21! Det var mest sannsynlig mer komiskt å se på for meg som så det, enn for dere som bare leser dette svart på hvitt! Vi spiste også opp en XL pizza på 10 minutter, noen var sultne! 
Vi hadde ikke så god tid, men det var jo ikke siste gangen, San Fran er jo bare 20 minutter unna her! + at Olenka og jeg skal ta med Vida på en  skikkelig shopping dag når hun kommer hit! Ihi, gleder meg!

Tror faktisk jeg klarer å holde tulle nyttårsforsettet mitt i år da, det å bruke mer penger på klær enn i fjor. Ha-ha, det var jo bare ment som en tull slik at jeg ikke ble skuffet når jeg ikke klarte å holde det!


Jeg tror jeg tok 4 bilder, men jeg tok bilder av det jeg kjøpte meg istedet da jeg kom hjem: 


Body fra Forever21

CLOSE UP TIME! 

Rosa genser og smykke Forever21! (Føltes merkelig å ha noe rosa i kleskapet igjen! Nydelige kjolen jeg ikke kan ha BH under, men likevell er kjempefin! 

Støvelettene mine <3

Smykke fra Baker!

Det er det fineste smykket jeg har kjøpt meg på lenge! Elsker det!

 

Alt dette kostet rundt 300 kroner til sammen! Kjempebillig egentlig! 

Jeg kan jo egentlig også slenge inn 2 av de 4 bildene jeg tok:


Vakre kjæresteparet! Alex og Olenka! 

Andrew (:


Hva synes du om det jeg kjøpte? Fikk jeg nok for pengene?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Når shopping gir resultater

Heisann! I dag ble jeg ferdig med alt som heter finals for det første semesteret, GODT! Så for å feire det litt trente jeg bort alt det umh, sunne (Kan liksom ikke skrive usunne da jeg ikke har spist verken godteri, kaker, lyst brød etc. og heller ikke drukket brus eller kaffe) jeg har spist. Deretter stakk jeg og mamma til San Francisco på sko shopping! Er det ikke alle jenters drøm det da? Sko shopping i Skoens-stat, med mammas kredittkort? Minuset var jo selvfølgelig at det var mine penger, men ellers var det jo fint!
Jeg kjøpte meg to par sko, og selvfølgelig en BH! Jeg kan ikke gå inn på VS uten å kjøpe meg noe! Jeg har kjøpt meg ting der over 8 ganger! Det høres kanskje ikke så mye ut, men det er kjempedyrt der så! 
Men nok fjas, her er det jeg kjøpte:

Endelig fikk jeg meg støveletter liksom! Sist gang jeg eide et par støveletter gikk jeg i 5. klasse, og de var det noen utenlandske damer som stjal (De bare kom inn på skolen vår stjal masse fra hvor vi hadde hengt av oss jakkene og lagt skoene), og så hadde de vel fått kalde føtter (Ha-ha), så de slengte de utenfor presten sitt hus (Om jeg ikke husker helt feil) og bare stukket av med solene i skoa. Årets mest randome tyveri! Men uansett, da kastet mamma støvelettene mine, fordi jeg kunne få spiker i foten eller noe. Joy!

Og disse skoene! Det er verdens mest behagelige sko! I love them! Det var salg, så de kostet bare $40 dollar, noe jeg synes er dyrt men mamma sa det var billig! 

Og denne da selvfølgeli! Den er helt nydelig! 


Og når det er vist, vil jeg bare vise dere hva jeg fikk i bursdags/julegave av mine nydelige venner Ingrid og Frida!


Frida ga meg et nydelig hårbånd! Du vet, sløyfer og meg! Går som hånd i hanske det! 

OG et bilde! Jeg gleder meg til å komme hjem jeg også Fridz <3

Ingrid hadde tegnet meg! Hun er helt fantastisk flink! 


Fra de begge fikk jeg denne boken! Den var kjempefin! Hi-hi! 


Og så en søt umh, elghundbamse? Lignet litt på alle tre syns jeg! Vel, den er one of a kind om det er det i hvertfall! 

Tusen takk igjen, dere er virkelig fantastiske! <3

 

Men nå skal jeg hente posten, klokken syv på kvelden!

Hva syns dere om skoene?
Har dere blitt fra stjålet såler eller sko?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Future Oda

Long time no see! Jeg driver å prøve å oppdatere utseende, og jeg har masse finals jeg må igjennom! Mangler de 3 siste, og av de befinner de 2 hardeste seg! 
Forrige innlegg var veldig tungt og sytete, men jeg måtte bare få kortene på bordet! Det var ikke i det heletatt ment for at folk skulle synes synd på meg, men for de som likvell ga meg trøstende ord; De betydde veldig mye, og jeg visste ikke hvor mye jeg trengte de før etter på! 
I dag har jeg vært å trent og ligget/stått i solen til jeg kjente at det virkelig tok! Men jeg sa jo at jeg ikke skulle ha noe mer day-to-day innlegg, jeg vil jo ha noe interessant å se tilbake på når jeg leser gjennom USA bloggen min. Men så vil jeg jo også vite hva jeg gjorde de forskjellige dagene, så fremtidige Oda Karoline, dette er til deg:

 • Sto opp
 • Skole-Finals.
 • Trening
 • Solte meg mens jeg øvde til nye finals.
 • Butikken
 • EGO TRIP

Håper du ble fornøyd! Jeg må skuffe deg med at jeg verken har åpnet hjertet mitt eller beina mine for noen i dag heller, om det var det du lurte på, får du heller lese den andre bloggen i arkivet juli 2011 og utover! 
Jeg har bestemt meg for å være lille frøken pripp som verken drikker, fester for mye, eller horer seg forran hele verden. Så skal vi nå se hvor godt jeg klarer det!

Forresten, Framtidens Oda, kan du ikke legge igjen en kommentar og fortelle meg hvordan det gikk? Jeg er allerede nyskjerrig!

Men nå skal jeg kle på meg (Jeg sa jo det var slutt på horingen) og så skal jeg på butikken og speide etter noen kjekkaser (I hvertfall nesten slutt)!Lots of love,
Oda Karoline <3

Hvorfor Amerika ikke er slik jeg tenkte og Gud ikke finnes


Vell det er mange grunner for det, men jeg vil bare legge hovedgrunnene ned på bordet!

Da jeg gikk i 10. klasse var ikke livet mitt helt på topp, jeg var deprimert og jeg hørte daglig at folk snakket stykt om meg. Dette fikk meg til å drømme om å reise langt bort fra Norge, hvor folk var så utrolig kjipe. Det var da jeg begynte å bli seriøs med drømmen om Amerika.  
Men så begynte jeg på vgs. og på en ny skole med helt nye folk, hvor jeg kjente absolutt ingen! Jeg startet med blanke ark og ble kjent med noen fantastiske mennesker, som forandret livet mitt helt. 
Fra og med da begynte jeg å stille et lite spørsmåls tegn til USA, det lille spm. tegnet vokste seg større og større jo mer jeg bondet med de nye vennene mine, og traff nye folk.
I Desember 2009 ble jeg kjent med en gutt som åpnet øynene mine for Media og komunikasjon, og nye drømmer begynte å utvikle seg for meg, mens andre drømmer ble lagt på is. USA drømmen, var en av drømmene jeg la på is. Da bestemte jeg meg for at jeg ikke ville til USA, for uansett hvor mye jeg vendte og vridde på det, passet ikke Amerika inn i de nye drømmene mine.

Så fra da av begynte jeg å legge livet mitt om uten Amerika i tankene, den lille store bagatellen var det at pappa hadde virkelig fått sansen for Amerika-drømmen, og hadde søkt seg til Berkely, CA. for året 2010-2011. Dette passet jo ikke inn i mine drømmer, men jeg prøvde å begynne å legge de om igjen og være positiv til å reise hit. Jeg forsto jo at jeg ikke hadde mye valg om at pappa kom inn. 
Dagene gikk med på å late som om Amerika var super kult og at jeg gledet meg masse, og at jeg ønsket at pappa kom inn.
Nettene der i mot, gikk med på stille tårer og i perioder gikk jeg så langt at jeg ba til Gud om at pappa ikke skulle komme inn.
Av det lærte jeg to ting, En: Jeg er en god løgner, for jeg fikk alle til å tro at jeg så fram til Amerika, til og med meg selv til tider; 2: Gud fantes ikke, for bønnene mine ble aldri hørt.
En vakker dag, som ikke var så vakker, fikk pappa beskjed om at han hadde kommet inn. 
Verden raste sammen for meg innvendig, alle drømmene jeg hadde laget for 2010-2011 ble ødelagt, de små babyene mine som ikke engang hadde fått tid til å begynne å leve. Død før jeg fikk kjenne de.
Etter den dagen pappa fikk de "gode"nyhetene har jeg prøvd så godt å lagt om hjernen min på å dra hit. Men jeg har møtt så mange hindringer på veien, som ikke lot meg gjøre det. Sommeren 2010 er et eks., det var den beste sommeren jeg hadde hatt på lang tid. Jeg lærte så mye av den sommeren, og igjen ble noen nye baby drømmer laget. Og senere ble de igjen drept før de hadde fått kjent dagslys...

Amerika i seg selv er et helt annet kapittel. Her har jeg møtt flere hull enn den skjøre kroppen min kunne klare. Jeg har flere åpne sår enn jeg har arr, og det er ikke slik en 17 år gammel jente skal kjenne verden. 
Et av sårene som har begynt å blitt ett arr er venneproblemet.
I over 3 måneder gikk jeg uten en eneste venn. Jeg ble kjent med ei jente som jeg spiste lunch med, men jeg kan ikke kalle henne en venn fordi vi møttes aldri på fritiden, og snakket aldri om noe annet enn overflaten.
Så møtte jeg Olenka og vennegjengen hennes, og livet ble litt lettere, men det ble helt klart ikke like fint som det jeg hadde i Norge.
Det å ikke ha noen nære venner å støtte seg på og snakke med i vanskelige tider, tar virkelig på. Det er den tyngste belastningen til kroppen min, og en av grunnene til at jeg ofte sovner med våte kinn. 


En annen belastning er sjokket over hvor kalde meneskene her var. Jeg hørte så mye skryt av de fra rådgiveren min. Hun ga meg skikkelige forventninger, men første skoledag var, med hånden på hjertet, den værste dagen i hele mitt liv. Jeg har aldri følt meg så ensom, forlatt, misforstått, deprimert og forferdelig trist før. Tanken på den dagen får tårer til å snike seg fram i øynene mine. Så jeg skal unngå å snakke om det. 

Men ja, de er kalde her. Av de 6 fagene jeg har på skolen, er det bare i 2 fag jeg føler meg inkludert i, matte og kor. 
I de andre fagene sitter jeg helt alene. Det er skjeldent att noen spørr om jeg vil være med på gruppe med de. Jeg har fått en ny regel, om å ikke snu meg i timene. Det er helt forferdelig å snu seg og se at du er den eneste som jobber alene. Er jeg så ille? Det er jo ikke akkurat slik at jeg ikke forstår alt som blir sagt i klassen, så jeg får jo alltid til å henge med på hva vi enn holder på med. Jeg har til og med blitt en killer på å skrive stikkord, så ting går fortere med meg! Hvorfor er et evig stilt spørsmål til meg. 


Etter det å ha møtt på så mange nedturer, stilte jeg hjernen min inn på hjemlengsel modus, og når jeg er innstilt på noe, har jeg vansker med å stille meg tilbake. Jeg gikk jo rundt å tenkte at dette ikke kunne forbedre seg, men det gjorde det jo når jeg ble kjent med noen. Ikke nok til å gjøre om hjernen min, men litt.
Det at hjernen min er stilt inn på Norge modus, gjør meg fortere sliten og jeg klarer ikke å gjøre så mye på en dag som jeg pleier. Etter skolen er jeg helt ferdig f.eks., når jeg kommer hjem er øynene mine tunge og hjernen er sliten. Jeg legger meg klokken 9 om kvelden, og da er jeg gjerne så trett at jeg så vidt klarer å holde opp øynene. For i hjernen min er da klokken 6 om morgen. Det er jo selvfølgelig et problem, for det er jo ofte om kvelden familien er samlet til å spille kort eller se noe morsomt på tv, noe jeg så og si alltid går glipp av. Og det igjen gjør hverdagene mine til en hverdag som nesten bare består av skole, soving og litt pc. Ingenting kosligt eller morsomt, som film, tv, kortspill etc. Og en slik hverdag er virkelig ikke å annbefale.

Dette er da bare overflaten om hvorfor Amerika er som om jeg har sprunget på en glassdør. Jeg ante fred og ingen fare, og pluttselig *BAM* der var det noe. 
Det er jo mye mer til det, men visse ting skal ikke legges ut på nettet!Jeg vet at innlegget her var utrolig langt og helt sikkert tungt å lese, men jeg måtte bare få det ut.

Summertime

Her i Albany er det akkurat like varmt som det pleier å være på en kjølig sommer dag i Trøndelag! Det vil si at man kan godt ligge ute i shorts og bikini uten å fryse, men det kommer en kjørlig bris hvert halve minutt, men ikke kaldere enn at jeg ikke kan over se det! Jeg har vært ute i 2 timer nå, og håper på å bli brunere før jeg om 5 måneder stikker til Norge igjen. Bestevenn skal jo til Afrika i sommer, og kan ikke ha noe at hun skal være brunere enn meg når vi møtes da! 

Ute har jeg solt meg (ofc.), men jeg har også øvd litt til eksamen, lest litt i min lille sosial-bibel: 
,


Og lakket totelottene mine himmelblå! (Før noen klager, det er meningen at bildet skal være ute av fokus, jeg hater tær!)

Hele grunnen til innlegget her var vel egentlig å skryte om at jeg kan ligge ute og sole meg 15. januar uten å dø av kulde-herpes! Og å skryte litt av den nye t-skjorten jeg har kjøpt meg:


GO CALL BEARS! 

Ellers har jeg ikke mer å skryte av, så jeg får heller friste dere: 

Mmmh, iskald juice <3
Friste friste, jeg kan ha isbiter i juicen min. Selvfølgelig dere kan jo bare sette ut juicen i hagen i 5 sek så fryser den, men jeg foretrekker fortsatt isbiter framfor et helt frosset glass!

Straks skal jeg begynne å tenke på å få på meg trenings tøy for å trene av meg den hvite utveksten som vokser midt på kroppen min! 
Så dere får ha en fin kveld videre og så håper jeg at dere ikke dør av kulde-herpes, jeg skal ut å slikke litt mer sol før den forsvinner! Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Du skremte meg først, men jeg var tørst!

Jeg lagde meg et 13 Januars forsett den 13 Januar, om at om jeg bare hadde 'I dag har jeg gjort ditt og datt' å skrive om, trengte jeg ikke å blogge den dagen!
For det er jo uansett ingen som finner det interessant, med mindre du er stalkeren min da, da er vel de innleggene interessante!
Og det er ikke noe spenende som skjer heller, jeg har tentamen neste uke så jeg må bruke tiden min på å late som jeg er nerd, og så har jeg en utrolig sterk hodepine.

Men jeg har fått en ny romkammerat, han heter Tupplur! Vi har blitt bestevenner, men slapp av Vida jeg har ikke byttet deg ut (enda)!

Endelig sier jeg bare, jeg er lei av å ha lyst rom! 
Tupplur <3

 

Ellers synes jeg alle burde høre på sangen her, den er fantastisk <3

Lots of love, 
Oda Karoline <3

 

Topp 10, som ble til Topp 12 kjendis crushes!

I går så jeg Edward Scissorhands og det inspirerte meg til dette innlegget! Jeg hadde jo en cruch på Johnny Depp da jeg var lita, eller jeg har vel fortsatt det! Det er ingen spesiell rekkefølge, bare sånn jeg kommer på de! 

PS: Ikke missforstå meg med å tro at jeg har vært forelsket i de! Når jeg tenket crush, tenker jeg mer på å stalke de på internettet, for så å se på bilder av de! Utenom noen da! Som Eminem og Robert Pattinson, hvor jeg satt å tenkte på de daglig, hadde plakater av de og kunne lyricsene utenatt!

 1. Eminem:
  Jeg har likt han siden Sjur startet å høre på han, altså for mange herrens år siden! Og jeg er fortsatt en trofast Eminem fan, men hadde en periode hvor jeg var obsessed og satt og pugget lyricsene hans! But can you blame me? He's gorgeous!
 2. Robert Pattinson:  My dream prince! Han er vel den jeg har hatt den største crushen på! Han var liksom et lyspunkt i min deprimerte hverdag og musikken hans hjalp meg veldig gjennom de tyngste dagene. Så jeg har et helt spesielt forhold til han! (Ha-ha, hvor fjortis-fan hørtes ikke det ut liksom?!).
 3. Øyvind "Vinnie" Sauvik:

  Fra Paperboys! Åååh, han er perfection! Norsk, kjekk og flink til å rappe! Da han var med på det store korslaget heiet jeg meg hes og gråt jeg da han gikk ut! Ha-ha, obsession! Jeg har likt han siden jeg var lita, for paperboys ble ofte spilt i huset vårt!
 4. Johnny Depp:

  What can I say? Jeg tror nesten alle jenter  (og noen gutter) har hatt en crush på han altså! But who can blame us? He's H-O-T!
 5. Aaron Johnson:

  Han er drømmeprins! Kjekk, min alder, flink skuespiller og flink til å synge! (The Stiff Dylans)  Jeg så han først i Angus, Thongs and Perfect Snogging, og falt pladask for han! Så så jeg han senere i Kick Ass! Men så fant jeg ut at han var gift med ei dame på 40...
 6. Jackson Rathbone:

  Vell, han falt jeg for etter jeg hadde sett Twilight et par ganger! Dialekten hans er helt fantastisk og utseende hans også! Jeg forstår ikke hvordan folk kan si at han er stygg? Hvor har dere øynene deres hen?
 7. Nick Jonas:

  Vell, jeg hadde vel en mer crush på stemmen hans! Men han er søt! Det var liksom tabu og snakke om The Jonas Brothes, pga. at de var Disney Channel kjediser, men jeg er helt sikker på at om Disney ikke hadde oppdaget de først, hadde flere snakket høyt om at de likte de! Men fortsatt, han synger fantastisk, men har mistet sjarmen sin! Eller så har guttesmaken min utviklet seg!
 8. Billy Boyd:

  Etter jeg så LOTR og hørte Pippins song, falt jeg litt for han! Han er jo kjekk! Selv om mange sier at han er for gammel, men I like them old and experienced!
 9. Alex Pettyfer:

  Han er vel egentlig bare kjekk, men jeg har stalket han litt på internett, så jeg tenkte det teltes som en liten crush!
 10. James & Oliver Phelps:

  To stykk i ett sleng! Men pytt pytt, de er årets kjekkeste tvillinger! Aaah, de tilfredstiller meg med utseende sitt altså! Ha-ha! Kjekke er de i hvertfall! Det har jeg syntes siden jeg satte meg inn i Harry Potter verdenen!
 11. Rupert Grint:

  Han er kjekk! Jeg har ikke alltid gjort det, men tid gjør underverker vet dere! Og så har han en veldig pen kropp etter han begynte å trene! Mmmh, me like!
 12. Jason Dohring:

  Han er et øyesyn altså! Etter Veronica Mars drømte jeg noen gang om han! Men det var aldri noen mareritt altså! Har ikke så mye å si, men han er delisious!


Spm: Så hva er deres topp 12 kjendis crushes? Noen likense som meg? 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

7 Januar? Whoa

Jeg har bodd her i 5 av de 10 månedene jeg skal bo her. De 5 mest misserable månedene mitt 17 år lange liv. Hmm, rart å tenke på. Kanskje jeg skal vise dere bilder av høydepunktene i de 5 månedene en gang.

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Kolakaker

Det lukter kolakaker i hele klasserommet akkurat nå. Jeg har veldig lyst på kolakaker!

Ellers så sitter jeg med votter inne. Det er kalt i California liksom. Hvor feil er ikke det? Jeg synes i hvertfall det er kjempefeil!
Is på bilruten er det også. Men snø? Neh, trodde ikke det du...

Morgen dagen en viktig dag forresten! Det er også en viktig dag neste tirsdag! Så om du klarer å gjette hvorfor så får du kanskje en liten premie i posten til høsten. Ikke faen om jeg gidder å bruke over 100 kroner på å sende gaver til Norge! Det er det man har søsken for vet du, søsken som er heldige og får dra tilbake (Eller har dratt tilbake) til Norge. Jaja, en pris må de betale, og det å sende gaver for meg, synes jeg de skulle gjøre med glede!

 

Men nå avslutter jeg, jeg får ikke kalstet inn noe bilder... Eller jo, jeg kan laste inn det siste prosjektet vi gjorde i data:WHOA, Cuba liksom!

 

Lots of love,
Oda Karoline som har syyyyykt lyst på kolakaer. Får bake når jeg kommer hjem!

Tomt

Da jeg kom hjem idag, kom jeg hjem til et tomt hus. Det var merkelig, for jeg er blitt så vandt til å ha Lulle (Sjur altså, eller som mamma sier: Bollefis) her! Det er jo trist at han og farmor dro, (mest Sjur, misforstå meg rett, det er ikke noe galt med farmor, men jeg er ganske så lei av å svare på de samme spm. om igjen og om igjen!) men jeg må nok innrømme at jeg er sykelig sjalu på de som kan dra hjem. Ekte hjem, ikke late-som-om-man-bor-i-Amerika-hjem. Så da gjør jeg som jeg pleier å gjøre når jeg er ganske så trist, jeg skur opp musikken og rydder rommet mitt!
Sjokk? Ja jeg vet, Oda rydder rommet sitt ukentlig liksom.
Men det er noe Amerika har lært meg; om man ikke rydder rommet sitt ofte, blir det maur innvasjon, og det er nasty! Andre ting Amerika har lært meg, er å sette pris på vennene mine, og hvor avhengig jeg er av folk i hverdagen. Det er ofte jeg er ganske så alene i skoledagene... Det er kun i lunchen jeg har noen å være med. Så jeg har lært hvor viktig det er å ha venner!

Har jo lært nyttige ting også da, som å kle meg bedre, bruke mer tid på utsene etc. Ha-ha, tulla! Nyttige ting som U.S History! Ikke Government, det er ikke nyttig!

Ellers har jeg skrevet ut nye inspirasjons bilder, men så gikk vi tom for pappir, så mangler fortsatt noen bilder! Her er bildene jeg skrev ut;
Og her er noen av de jeg skal skrive ut;


Jeg henter inspirasjon fra Kristen Bell (Har allerede skrevet ut bilde av henne før, link), Emma Watson, Taylor Momsen og Helena Bonham Carter! 

Nå har jeg brukt alt for mye av den verdifulle tiden min på dette innlegegt!

Lots of love,
Oda Karoline <3

De første ord i det nye året

Jeg føler meg gavmild i dag. Så jeg skal poste noen ord jeg skrev i min tømme-hodet-for-alle-tanker-bok. Hope you enjoy:

Tyveelleve. ToNullEnEn. Totusenogelleve. 2011. Så mange måter å skrive det på. Og like mange, om ikke flere forventninger for dette året. Vil det bringe med seg glede? Sorg? Tårer? Latter? Spørsmål? Svar? Nye venner? Kjærlighet? Ingenting er sikkert. Bare det at man må vente å finne ut av det selv.

Men hva gjør man da når man har så mye plass i hodet til å fundere over det nye året? Lager man nyttårs forsetter som man ikke klarer å holde? Finner man opp fantasier og mål som man kanskje ikke klarer å oppnå? Tenker man bare på alt som skal bli bedre dette året? Eller gjør man det omvendte og tenker på alt som kan gå galt?

Vil man bli mer lykkelig dette året? Eller var året som nettopp gikk forbi så bra at man ikke tror at det nye året ikke har en sjangs?

Vil man felle flere tårer? Vil man bli fratatt pusten flere ganger? Eller vil alt bare være som året før?

Og hva med de gammle som har levd et så langt liv at man ikke tenker engang på at det er et nytt år? Hva gjør de når de blir spurt om det nye året? Hva foregår oppe i hodet deres da? Er de lykkelige for å ha klart å leve så lenge? Eller tenker de bare på at nå er det snart på tide å trekke det siste åndedraget? 
Så mange spørsmål. Og ikke like mange svar. Men noen svar er det alltids.

Dette året vil bringe med seg nye skapninger og det vil forsvinne gamle skapninger. Det vil bringe med seg latter og tårer. Nye venner og kanskje kjærlighet. Man vil tenke tilbake på de gode minnene og like året. Og man vil tenke tilbake på de vonde og hate det. Alle vil oppleve noe av det samme. Ingen vil stå alene dette året. For det vil alltid være noen av de billionene som bor på den blå og grønne kloden vår som opplever det samme som deg i det samme sekund. Uansett om den personen oppeholder seg på den andre siden av jorden.

Så la oss nå begynne å telle minner. Tell gangene når du blir fratatt pusten. Tell tårene som triller nedover kinnene dine. Både de som kommer av lykke. Og de som teller av sorg.

Om du er heldig blir du kanskje den gamleste personen på denne jorden. Og den klokeste.

Mitt første år i tonullenen kommer av rakettshowet jeg så. Det tok pusten fra meg. Så selv om jeg bare har levd to-timer og førti-minutter i dette året, er jeg allerede blitt 1 år. Hvor gammel er du blitt?

 

Nå er det på tide å skrive mine siste første ord.
Oda Karoline. Første Januar TotusenOgElleve.

hits