Før jeg stakk til Ameshika liksom

Hadebra <3

Ha det bra Norge <3
Nå skal jeg opp å drikke kaffe, for vi drar om 20 min. Vet ikke om det blir noe blogging før Amerika! Så intil da, ha det bra, jeg er glad i alle vennene mine og vi snakkes på skype Vida <3

Lots of love,
Oda Karoline <3

De beste i vennene finner du i hjertet mitt


Fra Frida <3

Fra Frida <3

Fra Kine <3

Fra Kine <3

Fra Katrine <3

Fra Karoline <3

Fra Kine <3

Fra Ingrid <3

Fra Vida <3

Fra Karoline <3

Fra Vida <3

Fra Vida <3

Dere er ubeskrivelige ;* 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Til venner og familie

Som dere kanskje ser så har jeg fått sånn fancy klokke ting på bloggen, slik at man bedre kan holde styr på hva klokken er i Albany og i Norge. Jeg tenkte det var smart for da slipper man å ringe midt på natten til hverandre! Håper de kommer i bruk, slik at jeg ikke trenger å vokne klokken 4 fordi vennene mine har problemer i matte. Haha, neida! Jeg kan være mattelæreren til dere 24/7! Spesielt deg Katrine, husk at hjelpetelefonen fortsatt gjelder.

Lots of love,
Oda Karoline <3

10 kg klar, 28 kg til disposisjon

Dette er nesten alle klærne jeg skal ha med til USA. Det eneste jeg mangler er truser, t-skjorter og ting jeg skal bruke de kommende 12 dagene, og muligens det som er til vask. Alt på bildet veide 10 kg. og jeg regner ikke med at det som er igjen veier mer enn 2. Dette gir meg 28 kg til disposisjon! Jey. Nå har jeg plass til masse bøker! Men jeg skal ikke pakke 40 kg, for jeg tenker at jeg vil jo handle i USA også. Så kanskje jeg pakker 20 kg til, og har 8 kg å gå på. Det er en fin ordning. Jeg har ogå funnet plass til bøkene mine, den aller beste VIda skal være barnevakt ett år. Problemet er at jeg ikke vet om jeg klarer å si hadet i et helt ÅR. Jeg elsker virkelig bøkene mine, de har vært med meg gjennom tykt og tynt. 
Huff, nå skal jeg klippe gresset ikke sutre!

Lots of love,
Oda Karoline

Stupid laws in San Francisco

  • It is illegal to wipe one's car with used underwear. (Det er ulovlig å tørke en bil med brukt undertøy)
  • Persons classified as "ugly" may not walk down any street. (Personer klassifisert som stygg har ikke lov å vise seg offentlig)
  • It is illegal to pile horse manure more than six feet hight on a street corner. (Det er forbudt å ha mer enn1,82 m høyt med hestegjødsel på et gatehjørne) 
  • Giving or receiving oral sex is prohibited. (Det er forbudt å få eller gi oralsex)
  • In San Francisco, there is an ordinance, which bans the picking up and throwing of used confetti.  (I San Francisco, er det en forordning som gjør det forbudt å plukke opp og kaste brukt konfetti.)
Av en eller annen merkelig grunn, tror jeg at regel nr. 4 blir brutt daglig. Regel nummer 2 også.  Haha, jeg lo så godt da jeg leste regel nr. 1 og 2! 

Q: Hva syns du om reglene? Er det rare regler hvor du skal bo?

Lots of love,
Oda Karoline <3

Du vet, her skal jeg bo jeg.

Til min store sorg, og gamlefolks glede har min pappa blogg. Og min mamma har planer om å anskaffe seg en. Dette er for meg sosialt selvmord. Men i dag kom pappa sin blogg til nytte. For der har han lagt ut bilder! Verdø for meg liksom, så kan jeg gi dere en sneakpeak!


Så dette er utsikten fra et random sted pappa sykklet til. 

Dette er bak huset vårt, eller så er det en sykkelsti. Beats me. 

Dette bildet vet jeg derimot hvor er fra. Det er nemlig huset vårt, som vi må dele med en random person. Vi bor i andre etasje. Oh happy day. 

Åh, dere kommer ikke til å tro dette: Vi har ikke vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Jeg hater det. Derimot har vi et the laundry house. Så her har jeg venner og bekjente som blir sendt til fantastiske steder med både oppvaskmaskin og vaskemaskin, så ender jeg i en liten leilighet med 3 folk jeg ikke kommer over ends med og uten noen form for vaskemaskiner... Men hey, jeg kan kjøpe meg et telt og bo i hagen, så blir det ikke så langt å gå til når jeg skal vaske klær heller! 

Og dette er visst bak huset vårt. 

Så, nå vet dere like mye som meg om mitt hjem for det neste året. 

Lots of love,
Oda Karoline

Ny blogg, gammel Oda

Hei!

Nå har jeg anskaffet meg en amerika blogg. Ugh, noe så fjortis. Men jeg har en god unnsyldning: Jeg skal bare skrive på den ett år, og den ble til slik at jeg hadde alle amerika minnene på ett sted. Som et plaster på såret, kan jeg meddele at dette ikke blir så mye anderledes fra den første bloggen min. Jeg kommer fortsatt til å skrive det som faller meg inn, jeg har fortsatt en stor dose selv ironi og jeg liker fortsatt å hakke ned på ting!

 

Meg første gangen jeg var i USA.         Og meg andre gangen jeg var i USA.
Legg merke til hvordan jeg står!            Jeg fant meg ei lita kongle jeg ikke fikk
                                                                     ta med meg hjem : (

Men ved opprettelsen av denne bloggen, må jeg sette http://odakar0line.blogg.no på hyllen i ett helt år. Buhu. Det kommer bare til å være rart og trist. MEN fortvil ikke helt. For om jeg pluttselig ser noen jenter med fake rumper eller pluttselig joiner en BDSM klubb, så skal dere få vite alt om det i form av Dagens Tema. Jeg tror faktisk jeg skal skrive litt om BDSM på http://odakar0line.blogg.no, før jeg stikker av. Jeg har da 15 dager på å skrive 2 dagens tema, så nå må dere holde øynene oppe! Og om jeg blir deprimert i statene, kommer jeg ikke til å skrive om det her, men på den andre bloggen. 

Så det kan jo være lurt å sjekke på den én gang i uka.


Lurer på om jeg finner igjen kroppen min i Amerika. Puppene kan de gjerne beholde, men jeg hadde ikke klaget om jeg fant igjen de lårene og den magen. Jeg får hyre en dektektiv eller noe!

 

 

Nå skal jeg prøve å sove igjen!

 

Lots of love, Oda Karoline <3

hits