Ameshika

Lykken er...

...Å komme hjem og bli møtt av en velkomskommité som står meg gaver, plakater, smil om munnen og tårer i øynene. Dere er fantastiske, hver enkelt en av dere! <3
Å være hjemme er rart, jeg forventer liksom ikke å se de synene som møter øynene mine. Det jeg forventer er masse hvitt og ikea ting, og ikke alt som jeg en gang var vandt til.  Kjøkkene og soverommet mitt var de største sjokkene, kjøkkenet fordi det var så mørkt (I love it) og stort, og rommet mitt fordi det var så mørkt og lite. Og forferdelig rotete, så i morgen skal det ryddes! 
Jeg har egentlig ikke tid til å være hjemme, i går kom jeg jo ikke hjem til huset vårt før 8 timer etter at jeg hadde landet, og i dag stikker jeg til Trondheim for å være der til i morgen.
Gårsdagen var så utrolig hærlig, først ble jeg jo møtt av 7 nydelige mennesker, før vi (- Katrine...) dro på egon og satt der et par timer. Åååh, det er det jeg kaller lykke altså. Masse latter og smil! Hvordan kunne jeg noen gang forlate denne gjengen? Avsluttet det hele med gåtur med vakkreste Vida opp bakkan, hvor vi snakket om alt mulig. Blir tårefull bare jeg tenker på hvor lykkelig jeg var i går jeg! Og i dag skal jeg jo se de aller fleste (Alle, utenom Maren...) igjen, og så skal vi campe! Det blir stas.
Og med det sagt, så må jeg egentlig bare slutte å skrive nå, frokosten venter og så må jeg finne sokker og pakke til campingen!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Dette er min siste post på denne bloggen, om du ønsker å følge meg videre vil jeg begynne å skrive her (link) igjen fra nå av!

10 måneder alt?

Det er litt rart å tenke på at det er litt mer enn 10 måneder siden jeg satte mine føtter på Amerikansk jord og fikk beskjeden om at de hadde mistet kofferten min. Det er 10 måneder siden ejg var så deprimert at jeg ikke så noe lys i tunnelen. Men det er også 10 måneder siden jeg begynte å skrive ett nytt kapittel i livet mitt. Et kapittel fyllt med glede, sorg, latter, tårer, savn, opplevelser og minner jeg aldri vil glemme. Jeg er glad for alle tårene jeg har felt for de viser at jeg har muligheten til å kjenne savn og at jeg elsker noen. Jeg er glaf for alle latterkulene jeg har hatt med vennene mine som har gitt meg vondt i magen, fordi det viser at jeg har funnet noen som bryr seg om meg her også, og som jeg bryr meg om! 
Olenka og Alex er helt klart de snilleste, gladeste, oppmunterene og egentlig de mest ubeskrivelige menneskene jeg har møtt her i Amerika! Jeg kjenner at det vires om en spiker i hjertet mitt når jeg tenker på at jeg må forlate de og muligens ikke se de igjen. Selvfølgelig har vi lagt planer om å treffes veldig snart, men hvor mange ganger har det ikke oppstått komplikasjoner sånn at man må avslyse det? Jeg håper virkelig ikke det skjer, for er det noen personer jeg håper på å få treffe igjen i nær framtid så er det de to! 
Selvfølgelig kommer jeg til å savne de alle de andre som har fått meg til å smile, le, gråte av glede, få tiden til å fly og bare fått meg til å føle meg velkommen, spesielt Rita, Supun, Curtis, Christopher, Andrew, Alle i AHS choir, Akiko og Li! De har alle en spesiell plass i hjertet mitt! Alle de har jeg opplevd noe med som jeg aldri vil eller kommer til å glemme! Takk for det! 
Å si farvell er ganske så vanskelig, og helt klart ikke noe jeg kommer til å bli vandt til. For jeg sier jo ikke bare farvell til venner og folk jeg nå ser på som familie, jeg sier farvell til flere opplevelser med de, minner jeg aldri får vite om skjedde og lattere som ikke blir delt. 

Jeg er tom for ord, og det skjer egentlig ikke ofte. Men i dag skjedde det. Ikke vet jeg om det er fordi jeg nettopp brukte 20 minutter i dusjen for å skrubbe av meg all negativitet og dermed så tok jeg med noen ord også, eller kanskje det er bare fordi noen ting kan man ikke beskrive uansett hvor mye man prøver. Det er nok, nok en ting jeg ikke får vite svaret på...

Dette er high lights fra året mitt i Amerika: 


Jeg har tilbragt de døgnets 24 timer med gode venner! I går var det jo graduation og etter det et obligatorisk graduation party i den lokale bowlinghallen, før Olenka, Alex, Supun, Curtis, Andrew og jeg prøvde å avslutte kvelden med en gigantisk sleepover. La oss bare si at jeg sov i max 20 minutter hele natten, og jeg er helt fornøyd med det! Og i dag har jeg egentlig bare vært lenket fast til vakreste Olenka og skjønneste Alex, mitt yndlings kjærestepar som jeg kommer til å savne mer enn noen andre her!

Nå er alt nesten pakket og jeg har fått verdens 'beste' bursdagsgave på forskudd; jeg må betale overvekten på kofferten min...   Happy 18th birthday liksom. Jaja, det er fortsatt et halvt år igjen, så kanskje jeg får til å betale gjelden min før da! Men med tanke på hvor mange minner som ligger i den kofferten, så er det verdt det helt og holdent 100% 

Nå er dagen kommet for at jeg skal dra, og nå gjennstår bare det å si farvell.

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Beste følelsen i verden

Eller i hvert fall nesten! Jeg er ferdig med alle eksamene mine, og nå er det et helt år til jeg må tenke på det igjen! Åååh, så godt! Hittil har jeg fått alt fra B-til A- på eksamen, sitter bare å vente på å få karakteren på matteeksamen nå! 
Er det noen som er nyskgerrig på hvordan 'my final report card' blir? Jeg kan gi dere et hint; det inneholder seks 6'ere og ingen karakterer lavere enn 4.Tror aldri jeg har hatt et så bra karakter-kort altså! Jeg er mest fornøyd med å få 6 i økonomi og US. history! Og så å ikke faile Government!

Happy Oda!!

Så jeg startet dette innlegget i går, men så ble jeg distrahert med skype, og så kom Olenka for å hente alle tingene de har kjøpt! Rommet mitt ser fortsatt forferdelig ut, men litt mer ryddig er det jo. Og så er det veldig, veldig, veldig tomt. Men det kommer jo noe godt ut av det!
Jeg savner vennene mine, men etter å ha blitt kjent med Olenka og de, så kommer det fanden meg til å bli vanskelig å dra hjem også... Jeg kommer til å savne lille miss solstråle, som alltid får meg til å le og smile... Men nå har jeg jo en plass og sove om jeg kommer tilbake, noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre! Og så håper jeg at hun og Alex kommer til Norge også!

Imma miss you guys...

Akkurat nå sitter jeg å har min siste skoletime på Albany high, med mindre jeg velger å komme innom på skolen i morgen i US history, vi får se! Det er litt trist at jeg aldri igjen skal ha engelsk med Mr. Purdom igjen eller US. History med Mrs. Lau-Seim, eller kor med Mrs. Stocker, de har liksom blitt yndlingslærerne mine! Så selvfølgelig så måtte de signere årboka mi! Jeg har lært at lærere skriver de fineste tingene, haha! Alltid noe med at det har vært fantastisk å ha meg som elev etc. I hope they're not lying, lol!
Årbok er noe vi burde hatt i Norge altså, konseptet er jo dritbra! En bok fyllt med minner fra året, og så har du senior bilder og baby bilder (Om du er villig til å betale en sum mellom $75-$100 for barnebilder). Og så tar du med deg årboka på skolen hver dag og får vennene dine til å skrive i den!

//bilde fra google//

Norge burde også hatt awards-utdelig på slutten av skoleåret for seniorene. Jeg fikk award i Computer Graphics arts og i kor. Og med kor awarden fikk jeg tom. en sånn ting (som jeg ikke husker navnet på) for å henge rundt skuldrene når jeg graduater. Jeg skal bruke den nesteår i Norge!
Awarden i kor var: Most oustanding soprano! Og det var medelevene mine som valgte meg, jeg ble så rørt!
I Comp. graphic arts, så fikk jeg: Certificate of Excellence! Den kom helt uventet, jeg trodde ikke engang at læreren likte meg, men tydeligvis så gjør han det! Made my day!

Når de leste opp navnet mitt for data awarden så forsto jeg ikke at de mente meg fordi de sa Uda Vaashj, og jeg bare, hmm hvem er det? WTF. det er meg!!! Datt nesten av stolen min!

Happy Uda!

Men pga. dårlige bilder, avslutter jeg her, så skal jeg vise awardene mine når jeg kommer hjem! Om jeg kommer meg hjem i dag da, skal visst både være her og der i dag!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Do it like a dude!

Heia! Jeg lever enda! Jeg driver bare med å være smart! (Noen av jentene i denne familien må jo være det også, just saying). 
Så jeg har lest US. history fra i går fram til nå. Okei da, liten hvit løgn. Olenka og Alex kom på overraskelses besøk i går mens jeg satt og øvde, så tok meg en liten pause! Men det var så værdt det, beste kvelden på lenge!:


Olenka demonstrerer Alex's sin dans! hahaha! 

Alex sto for musikken, lol! 

Striptease! 

Butt-contest! 


SWAG! 

Vi filmet bare, så bildene er printscreenet fra imovie! 

Og i dag har jeg også vært på skolen en liten tur for å få extra credit i kor! Men bortsett fra det og litt soving så har jeg lest. Føler jeg kan det meste, noe som er bra siden jeg har type nødt til å få A på alle eksamene mine...
Ellers så har jeg så smått begynt å pakke, så nå er rommet mitt rasert... Undertøyet er i bokhylla, bøkene i en koffert, klærne mine i en bag og resten av tingene mine er på gulvet. Bortsett fra sminken min som er spredt over alt. KAOS...!!! Just see for yourself:
 Hvor er, hvor er, hvor er Macen min?! 

Alt fra Victorias Secret med unntak 2 truser fra Kapphal. kremt... 

Can I hear you say messy? 


Fant plass til alt tilslutt da, i bokhylla mi som sagt...

Undertøysjunkie? Neeeida... 

10 kroner til de som klarer å se gulvet mit! Haha 

 

Jaja, får komme meg tilbake til US history, 2 kapittel igjen nå!!! (Så gjennstår jo bare å gå gjennom det igjen, starte på data, matte og økonomi... Ferdig på onsdag vel og merke!!)

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Hella legit!

I går skrev jeg på den andre bloggen min igjen, det føltes veldig riktig! Så jeg gleder meg til å gå over til hjertebarnet mitt! Jeg har jo andre blogger, men det var den som gjorde meg til en blogger! Og missforstå meg ikke, jeg liker bloggen her også, men som sagt så er dette en Amerika blogg, og kun en Amerika blogg, så nå som jeg drar hjem snart (Kremt, 11 dager, kremt) så må jeg jo uansett venne meg til å logge på med en annen email! 

Dagen i dag har vært en slapp dag, jeg har øvd til eksamen og trent! Selvfølgelig trent mer enn øvd til eksamen, men skal prøve å få endret på det utover kvelden nå! Jeg har veldig lyst på moreller til eksamen-øvnings-godt! *Ringer pappa* 
Får håpe han finner moreller til meg! Moreller og kirsebær er de beste bærene (Føles feil å skrive bær når de vokser på trær, det er bær ja?) jeg vet av! Kan sikkert spise en kilo av hver alene. Jaja, det er i hvert fall sunt! No candy cravings her i gården nei. Pappa lurte forresten på om jeg var gravid siden jeg har cravings for både ditt og datt for tiden, endrer seg fort gjør det og. Men nei, jeg er nok ikke det. Med mindre jeg er jomfru Maria (Uten jomfrudelen vell og merke, men dere forstår hva jeg mener.)  

I helgen skal jeg forresten begynne å pakke. Nærmere bestemt fredag, for det kommer en dame i helgen og henter kommodene mine, så jeg må legge klær jeg ikke trenger i kofferten, og så skal Olenka sin pappa hente bokhyllen min snart også, så må vel ta ut bøkene mine før eksamens-nærvene slår til for fullt.
Og når vi først snakker om eksamens nærver, jeg må fortsette øvingen, jeg har ganske mye pensum som jeg må gå igjennom om jeg vil oppretholde karakterene mine!

webcam bilde i mitt HJARTE 

Og siden jeg er så jævlig glad for tiden: Ha en strålende langhelg alle dere søte folk der ute! Og om dere er trist og lei, så si til dere selv at du ikke har tid til å være det akkurat nå for nå er det snart sommer! Yee!  

 

Lots of love, 
Oda Karoline <3 

Got to love new things

But hate 0 money. 
Så kanskje jeg har et lite shoppeproblem for tiden, men VictoriasSecret er høyst nødvendig! I dag fikk jeg to truser og en bikinitruse i posten, og like etterpå trykket jeg på purchase knappen på hjemmesiden deres igjen. Denne gangen for en søt-babydoll (Har allerede et par som er 'hot', men veldig upraktisk å sove i, de er mer for show og avrivning) og en ny BH. (Ikke fortell mamma det da!) Denne bloggen har bare 12 dager igjen å leve, før jeg bytter tilbake til http://odakar0line.blogg.no! Så det blir jo stas.
I dag skal jeg ta av neglene mine, endelig! Godt å være negleløs. Haha, altså for de som bare tittet innom her i dag: Jeg skal ta av de fake akrylneglene mine!  Og så skal jeg prøve å komme meg på trening, men støl som bare faen etter badminton i går. Rompa mi kjennes ut som den har fått en omgang krafting spanking, og ryggen og høyre-legg med. 

Nå kommer straks Alex og Olenka, så får vel bare vise dere hva jeg har brukt pengene mine på:


Truser!

Detalj!

Fant ut at bikinitrusa så ut som en moterik-bleie på langt-i-fra-bildet, så her ser dere den up-close!

SKO!! 

Dårlig bilde, og det beklager jeg for. Men her er mine nye skjønnheter! 


Og dette er stoffet på maxi-kjolen min. Jeg skulle også legge ut bilder av solbrillene jeg kjøpte, men det glemte jeg! Jaja. 

Lots of love,
Oda Karoline <3
 

Tomt

It went from this: 

To this:


 

10 måneder verdt av minner og verdifullt skrot pakket i 2 skoesker. De neste 12 dagene skal brukes på å pakke resten og å øve på eksamen. Wish me luck


Teaser på bryllupet!

Bryllupet var nydeligt! Og Matt og Laura er så perfekte sammen! Tror (og håper) at jeg kommer sterkere tilbake snart, men med bare 2 uker igjen av Amerika livet så er det en del løse tråder som må syes inn i bildet og en hel del eksamener å ta hensyn til! Så her er noen bilder! 


Brudeparet!

Første kysset!


Hollywood-kysset!

Kake-kysset!

Første-dans-kysset!

Brudeparet igjen! 

And my dress! 

Minnesota (:

Da er vi framme i Minnesota, i morgen skal vi i bryllup til nydelige Laura og Matt! Det blir kos! Gleder meg siden det er det første bryllupet jeg har vært i! 

De er så skjønne <3

Men nå skal jeg sove, god natt!  

En krokodille her, og en krokodille der.

Heisann! 
Dommedag har ikke tatt med på etterskudd, men derimot så har mage- og ryggsmertene mine bestemt meg for å gi meg en sakte men smertefull død. 
Siden jeg startet dette innlegget for 20 minutter siden, har jeg rukket å tørke meg (Kom ut av dusjen 2 minutter før jeg startet å blogge, lol), irritere meg over neglene mine som er for lange, fått på meg nattien min og tatt bilder til dette innlegget. Effektiv.no! Og for å ikke glemme (Selv om jeg nesten gjorde det); jeg har krysset av enda en dag på kalenderen min! Nå skal jeg bare sove meg fra 19 til 18! Yee.
I dag ble jeg forresten snau. Eller nesten i hvert fall. Jeg drev å fikklet litt med håret mitt og så pluttselig løsnet dette;Har dere sett så mye hår falle ut på en gang før? Har dere sikkert gjort, men det har ikke jeg. Jeg var helt forfjamset altså... Jeg vil IKKE bli skallet... Tror ikke jeg blir det heller, men liksom likevell.... 
Jaja, annet enn å bli halveis snau, så har jeg vært i SF i dag, til tross for magesmerter. Jeg trengte klær til konserten på torsdag, og klær ble det. Tom. sko og solbriller! Yes liksom. 
Jeg har bare tatt bilder av skoene da, flinke meg! Klærne skal dere muligens få se på torsdag, spørs hvor god tid jeg har! Solbrillene får dere se når jeg husker det! Men her er skoene: 

Jeg elsker de og jeg brukte bare 5 minutter på å finne de. Og av de 5 minuttene, brukte jeg 4 1/2 min på å gå til butikken. Det var kjærleik ved fyrste augonkast. 
Men nå skal jeg få skjønnhets søvnen min, for jeg har ikke sovnet 'tidlig' på jævlig lenge... 

Så god natt!

OG btw. Tusen millioner trillioner takk for de skjønne kommentarene på forrige innlegg! Det var kanskje ikke så mange, men gud de var god! Kvalitet ovenfor kvantitet når som helst her i gården altså! Love you guys!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Mitt første Amerikanske prom!

Heisann!
Klokken er 2 ogjeg har teknisksett ikke stått opp enda. Eller jeg har spist frokost og snakket med folk i huset, men så gikk jeg tilbake til senga mi og har store planer om å tilbringe dagen min her. Okei, kanskje ikke hele dagen, men deler! Det ble en sen natt i natt og en sykt slitsom dag i går. 
Dagen starten klokken halv 7 for å gjøre oss klare til pappas graduation, som var så kjedelig at vi sov gjennom store deler, og så var det rett hjem for å gjøre oss klar til prom. Oss er altså meg og Olenka!
Snilleste Annette hjalp oss med sminke og hår, eller hun hjalp oss ikke, hun gjorde alt! Så tusentakk for det! Hanna hjalp til bittelitt hun også, men egentlig sov hun gjennom hele stylingen! 
Jeg bestemte meg for å få sykt dårlig selvtilitt og prøvde å gjøre alt for å ikke grine ut sminken Annette hadde brukt timer på å legge. Det var vel derfor jeg ser så sykt ulykkelig ut på alle bildene som er tatt av meg. Ååh, jeg kjenner det koker inni meg når jeg tenker på hvor mye jeg hater kjolen min egentlig. Jeg ble ikke trist da den ble delvis ødelagt for å si det slik.  Pappa ble vel det, men den kjolen kan brenne for alt jeg bryr meg. Den var så rar i puppene, så den ødela egentlig deler av kvelden min. Anyway, prom var på en båt og da sier det jo seg selv at det var iiiiiskaldt ute, men pga. utsikten så ville gruppa mi bare være ute egentlig, såe flaks for meg at jeg er så varm da. (Og det var ironi). Jeg hakka tenner 3/4 av prom, et under at jeg fortsatt har igjen tenner! Det var ikke før den siste 1 1/2 timen at jeg fant min egen personlige varmer, så takk til deg Brian! Du er kul! :

Personlig varmer ftw!

Og for de som ikke lurer så gikk jeg dateless, selv om Alex prøvde å si at siden jeg og Andrew ikke hadde date kunne vi liks så godt gå sammen, Andrew bare; Det er greit for meg det. Og da måtte jeg bare si: Nei, jeg går alene. 
Stakkar Andrew så litt trist ut når jeg sa det, men det var jo ikke for uten grunn at jeg sa nei til han da han spurte meg sist måned heller. Hadde jeg sagt ja, hadde det 1; blitt rykter. og 2; han kunne fått idéer om at det kunne blitt noe mellom oss. Og det kan det ikke. Såe. 

Men her er flere bilder fra kvelden:
 


Her er vi sammlet i Berkley Rose Garden for litt flere bilder!

Ed, Alex og Andrew!

Båt!

I love you <3

<3

Haha, 'O'en jeg og Olenka prøvde å lage!

Lov å være fjortis, right?

Bros!

With hoes! Haha!

Hoes over bros!

(:

Haha, Brian! 

Her er de orginale 5 (+ meg) som tok meg inn i gjengen sin! You made my year! 

Hahahah! Got to love this! 

Men nå er jeg sykt sliten og har lekser opp til armhulene! Si ifra om dere vil vite mer om prom!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

I morgen er dommedag, så dette blir mest sannsynlig min siste post...

Så, er det felere enn meg som skal til helvette eller? For I kissed a girl and I liked it! Og med å gjøre det, så sikkeret jeg meg en plass i helvette. Ikke at det er så stor forskjell fra det som kommer til å skje på jorda, siden den skal brenne fra i morgen til Oktober. Alt dette pga. homofile. Men jeg vil heller brenne i 5 måneder enn å skrive på bloggen at jeg er enig i de som mener det er homofile sin feil. Homofil kjærlighet, er like verdifull som hetrofil kjærlighet. Bank i bordet.

Det er jo litt trist at jeg kommer til å dø før jeg får oppleve prom, men jeg overlever. (Haha, fail). Min største sorg er jo at jeg ikke får dø med vennene mine, eller ha sengevrestling før dommedag, om ikke jeg bestemmer meg for å senke kriterene mine og ha sex med en random dude da. We'll see!

Nå må jeg vel si ha det bra da, see you in hell!

Kos dere med bilder av meg, om dere ikke får dere et ligg før dere dør, gir jeg dere tilatelse til å bruke de ; ) (Hahah)

\ENJOY!

Føler dere at dere har utnyttet livet til det fulleste og gjort alt det dere ville ha gjort?

Ps: om du er en hunk som er eldre enn 18 og befinner deg i CA fortiden, så må du bare si ifra til meg! Hihi

Lots of love,
Oda Karoline <3Fake nails for prom? Check!

I går dro jeg og Olenka og ordnet neglene våre i en neglesalong! Det var første gangen jeg har fått neglene mine ordnet profesjonelt. Og mest sannsynlig den siste også. Jeg følte at de torturerte neglene mine altså, med masse forskjellige pussemaskiner og diverse. Men det ble jo fint også!


Helt vanlig franskmanikyr, men jeg skal love dere å si at jeg drev å kastet ball med mange andre valg! Men dette var det peneste. Det er akrylnegler tror jeg, og de er tykke som stener og veldig upraktiske. Det værste; jeg kommer ikke til å få de av før om to uker. Det er et slit uten like! Men beauty is a pain som Olenka forteller meg hver gang jeg klager! Så jeg får høre det et par ganger i minuttett, ehe!

Ellers så kan jeg fortelle dere at jeg kuttet leppa mi på et kokriskorn i går. Jeg blødde i hvert fall i 6 timer! Haha, riskorn liksom! Jeg får til det meste!
Men siden det er type umulig å skrive her så avslutter jeg!

Lots of love,
Oda Karoline <3

A confession

Denne vitsen har alltid og kommer alltid til å få meg til å le eller trekke på smilet: Det var en gang, og så ble det en korridor!


Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg elsker vitsen der, men 1. gangen jeg leste den datt jeg av stolen i latterkrampe mens venninna mi bare lo av meg! Haha!

Når har egentlig Norge bursdag?

Heia!
Det er 16. mai (For meg i hvert fall) og jeg er ædru som en annen drue. Eh... Jeg skal innrømme at jeg har litt Skaun abstinenser, selv om jeg ikke har vært på en vellykket Skaun fest på en god stund. Jeg er ikke så glad i 'bonde'fester. De eneste 'bonde'festene jeg har det morsomt på, foregår på Roan! Yee. Liker heller privat fester jeg! 
Bare 27 dager igjen til at jeg også kan feste hver dag uten å bry meg om prøver, skole og annet tull som forhindrer meg i å ha det morsomt. Det tar på å være nerd skal jeg fortelle dere, jeg sitter jo med skolearbeid til langt på ettermiddagen. Kan jo komme av at jeg blir helt sykt lett distrahert. Jeg brukte f.eks. 5 minutter på å skrive den settningen. Haha, lenge leve internettet. 

Fyfaen jeg er deilig, er ikke rart at folk trekker kølapper for å ha sex med meg!

lol
I morgen skal jeg prøve å stå opp tidligere enn vanlig bare for å pynte på meg det norske flagget! YEE!  
Det var egentlig den eneste settningen jeg har om morgendagen, så den ble type random. Kan jo alltids slenge med to settninger, sånn at den slipper å være alene; siden mamma drar hjem på torsdag (Ja jeg er SYKT sjalu) så skal jeg ha vennene mine over på besøk. Det viste seg at de digger mamma, og syns hun er den søteste personen på jord (Lurer på om vi egentlig snakker om samme dame, haha). 
Btw. Hvorfor skriver alle Gratulerer med dagen Norge? Det er ikke akkurat at landet vårt fyller år, det ble jo ikke oppdaget den 17 Mai. Det er jo mer; Gratulerer med grunnlovsdagen Norge! Jaja, folk kan jo ikke alltids være like smart som meg vet dere... (Hahahah, 17 mai har sin egen hjemmeside! YEE)
 
Lol, meg for et år siden. Forandring fryder på utseende, jeg er visst fortsatt en tease. Og ja, lenge leve strømpebukse som gir meg brune føtter! Yee. 
 

Jeg er i et sikkelig bitchy humør nå, og bare hånflirer til alt. Og sier lol og bu-fuckings-hu til alt! Loool. Håper den lol-fasen min går over straks. Det er amerika som fikk meg til å adoptere den, her er jo lol like mye brukt som yes. 

 

Men nå skal jeg gå å spise den isen jeg helt klart ikke burde spise! 

Lots of løweh,
Oda Karoline <3 

Yee, thats hella legit!

Heia! Jeg er hjemme igjen, yee! 
Korturen var sykt bra, om du ser bort i fra sykdomen jeg drasset rundt på.Nå er jeg selvfølgelig bedre, er det ikke typisk? Det er vel sant det de sier; borte bra, men 'hjemme' best!  (Og mens vi snakker om hjemme, det er bare snakk om 28 DAGER til jeg drar hjem, just tought you should know!)

Anyway. Tur ja. Det startet med en laaaang busstur og endte med en laaaang busstur. Selv om jeg for det meste sov på bussturen tilbake da. 
Vi fikk jobbet med både andre HS kor og en college proffesor. For hver gang vi fikk "hjelp" av folk ble jeg kjempeforvirret. Alle ville jo at vi skulle gjøre forskjellige ting.

Det viktigste var jo at alle AHS korene kom på hver sin 1. plass! CC kom på førsteplass i sølv-et-eller-annet, Chorale og WE kom på førsteplassi gull-et-eller-annet. 
Disney Land var så som så, jeg ville egentlig bare hjem mens vi var der fordi jeg var sykt sliten og føttene mine værket helt forferdelig mye.
Jeg brukte forresten bare 186 kroner på hele turen, 100 av de var egentlig bortkastet penger som jeg måtte bruke på noe salt (Fordi jeg besvimte og trengte salt i kroppen), Juice (Fordi jeg besvimte og ikke kunne drikke noe mer vann) og tamponger (Fordi jeg presterte å legge de igjen på hotellet på fredagen og ingen av jentene i bussen jeg satt på hadde med seg...). Sure penger. 


OG jeg glemte jo nesten å fortelle det aller viktigste; jeg har lært meg et nytt slang ord; så nå går jeg rundt og sier 'Yee' hele tiden. De andre ordene kunne jeg fra før av; 'Hella', 'Hecka', 'legit', 'Fosho' etc. 
Jeg er såååå kul og hella Amerikansk! Yee. Og det er hella legit!   

Her er noen bilder! Enjoy;

Meg og Rita! 

Melody! 

Martel, som ser 'pedo' ut! 

Rafael is working that sweater! 

Jordbær med svulst!

Folk! 

Mere folk! 
 

Ja, det var bildene jeg tok! Jeg filmet for det meste! 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

14.mai.2011

Tre, jeg fant tid til å blogge! Nå sitter jeg å ser på en flau mcdonnalds reklame, eller så, den er ferdig nå da! Magen min er et helvete på jord, det gjør så sykt vondt... Jeg ser ikke fram til å synge og gå rundt i Disney Land med mageknipe akkurat. Jaja... Tenkte jeg bare skulle si hei til verdenen før jeg døde! Og vide at jeg ikke er død enda, tom. ikke etter gårsdagens besvimelse...

Men skal gå å klage over magen min.

Lots of love,
Oda Karoline

LA her kommer jeg

I dag stikker jeg på tur, vet ikke om det blir noe blogging, men har Iphonen til mamma da!

Om ikke, snakkes den 15.!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Postman Pat vs. Øyvind!

Jeg ble hjemme fra skolen i dag, så om vi ser bort i fra det at jeg failet drastisk med å holde meg våken når jeg sa at jeg skulle stå opp klokken 7 for å gjøre lekser, så har jeg vært veldig effektiv i dag! 
Jeg fikk gjort unna alle leksene, trent, pakket for i morgen og laget meg omelett.
Jeg har magesmerter fra en annen verden, så det er et under at jeg har klart å gjøre alt dette! Jukset litt da, det kalles IBUX i mitt hjerte!  Omeletten min hjalp også litt da, alt blir jo bedre med god mat! 

Ellers kan jeg jo meddele at jeg har denne på hjernen;


Og tro meg, det er til min store sorg for jeg syns ikke den er noe morsom... Men den er stuck i hodet mitt... 
SÅ, da er jeg glad for at superkule Øyvind lagde meg en spilleliste (<-LINK) med bra musikk som kan konkurrere om plassen i hodet mitt! Yee! 
Jeg liker det når jeg kjenner folk som har god smak i musikk! Som Tunnel sangen jeg postet for noen innlegg siden! Den lander helt klart på favoritt lista mi! 

Jaja, Hanna og Annette kommer hjem i dag, så jeg skal gå å rydde rommet mitt! Enda en ting jeg kan legge på effektiv lista mi! Og så skal jeg prøve å styrke det at jeg hører syner. For det senker meg litt, hver gang jeg hører en spesiell lyd går oppmerksomheten min til pc'en, og når jeg først er distrahert, så sitter jeg gjerne på pc'n en liten stund ekstra...

Lots of love,
Oda Karoline <3 

I want to sleep, but my brain won't stop talking to itself.

Etter å ha vært sykt trett i hele dag, er det typisk at jeg pluttselig skal våkne etter 1 times søvn i senga mi. Så nå er jeg lysvåken, men likevell veldig trett. Jeg tok noe som ligner på en sovetabelett i sted, så får håpe det fungerer. 
Men grunnen til at jeg ligger våken er at det holdes en konferanse i hodet mitt. Det føles i hvert fall sånn, jeg har alt for mange tanker oppi der, og de bare går hverandre på kyrss og tvers mens de konkurrerer om oppmerksomheten min. Jeg regner med at det blir bedre etter hvert, men akkurat nå virker det ikke slik. Kanskje jeg bare skal holde meg hjemme i morgen og få styr på ting og muligens bli bedre. En stor grunn til at jeg er helt død er fordi jeg ikke har fått trent ordentlig siden fredag, og det gir meg så dårlig selvbilde at jeg nesten stryker med. Jeg har jo trent det viktigste; sit-ups, armhevninger, kondisjon og 'båten', men likevell... Jaja, jeg får trene sikkelig, om ikke dobbelt, i morgen og så får jeg håpe at det er treningsrom på hotellet vi skal ligge på i Anaheim.  

Jeg skulle ønske jeg kunne skrive ned tankene mine, men med engang den tanken slår meg, forsvinner alle andre tanker, og hodet mitt er tomt. Jeg tror den tanken er den største bølla, for alle andre er redd for den. Kanskje de er redde for at hvis jeg skriver de ned, så vil de gi mening og da kunne jeg forhindre at de kommer å plager meg.  Vel, når jeg putter det på den måten, er vel 'skrive ned tankene mine'-tanken min reddende engel. 

Noen ganger skulle jeg ønske at det var en avknapp på tankene mine. Men nå tar mageknipen og søvnen snart overhånd, så får vel bare avslutte her!


//bilder Weheartit.com

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Grab somebody sexy tell 'em hey Give me everything tonight

Nok en dag er straks over, det eneste som står på planen nå er middag (Som egentlig er lunch, mellom måltid og middag sammenlagt) og gossip girl før det blir senga! Bli så godt det, etter en lang dag. Jeg pleier ikke å tenke stort over at det er mandag, men i dag gikk dagen usedvanlig tregt da jeg var på skolen, og usedvanlig fort da jeg kom hjem. Pluttselig hadde treningsrommet stengt, så åpnet det igjen og så ble klokken 7 og da ble jeg "tvingt" ut på trening. Snille foreldre, haha 
Ellers så har jeg begynt å designe litt flere kjoler, jeg henter innspirasjon fra denne sangen;  
 

FIne sangen som innspirerer meg til å lage fine kjoler! Husker dere jungelkjolene? De ble innspirert av denne sangen! 

Nå sitter jeg, mamma og pappa og ser på House (Glemte å nevne det i sted), men for å være ærlig vil jeg egenlig bare å gå legge meg. Så tror jeg dropper House til fordel for dusjen! (Joine meg?) 


Men nå avslutter jeg dette randome innlegget! 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Fullt program

Så her sitter jeg da, og må be pappa om hjelp med leksene fordi jeg suger til å prioriter i følge de. Jeg føler jeg prioriterte ganske bra etter å ha skypet nesten ustoppelig i dag! Eneste pausen jeg hadde var vel da jeg, mamma og pappa dro til Golden Gate Park! Vi gikk i The Japaneese Tea Garden og i en rosehage, og det var sykt fint! Så er glad jeg fikk oppleve det! 
Men annet enn det, så har jeg vel egentlig bare vært på skype i dag! Ehee, bra for internetten det ja... (Vi har begrenset tilgang på internett her, vi får bare 24 GB i uka, og det er ganske lite med tanke på hvor mye vi er på internettet) . Jeg er stuptrøtt, men har sykt mye lekser til i morgen, så da sitter jeg her og stresser! Oda i et nøtteskall! 
De neste ukene er busy, busy og enda mer busy! Torsdagen drar jeg til Anaheim (LA) med koret og kommer hjem søndagsmorgen! Uken etterpå er det Prom, som jeg egentlig ikke gleder meg stort til! Jeg har valgt å gå alene, og måtte derfor takke nei til folk, huff det var ikke bra for samvittigheten min. Så er det Variety Show (Konsert) hvor jeg skal synge Liti Kjersti, så er det bryllup, deretter deadweek hvor jeg skal øve til eksamen, så er det eksamen og så skal jeg faen meg hjem! YES. Og sommeren 2011 ser kjempebra ut fra ståpunktet mitt! YES da!! Så derfor blir det muligens dårlig med blogging, men skal gjøre mitt beste! 

'FOR I SOMMER KJÆM Æ ATT, DA TEFFES VI PÅ NY' 

Lots of love,
Oda Karoline <3  

Rister på hodet til meg selv

Klokken er 07.52 i tastende stund og jeg er våken. Jeg lurer litt på hva som er galt med meg i dag fordi jeg har sovet dritdårlig i natt... Så jeg er kvalm som f, og det er egentlig bare et tegn på at jeg burde sove som en stein akkurat nå. Gårdagen var en sånn dag som jeg egentlig ikke tror skjedde, jeg må ha vært rusa på et eller annet. (Jeg var ikke det da, mamma!) Jeg var super effektiv og klarte å delta på en sangkonkurranse med koret mitt, for så å komme hjem å pakke alt jeg eide i 3 kofferter (Jeg skal kjøpe meg en ekstra koffert når jeg reiser hjem skjønner dere) for så å pakke alt ut igjen, for der etter å dra på kino. Whoa, hvem er god liksom? Jeg fant tom. noe jeg kunne kaste av tingene mine, og det er ikke ofte. Jeg kastet f.eks. alle Victorias Secret posene mine, men det skal jeg love dere var med tungt hjerte... 
Nå er jeg veldig distrahert av alt og alle tror det kommer av at jeg egentlig ikke fungerer så bra så tidlig på morgenen. Hmm, jeg kom nettopp på noe, men det burde vel egentlig ikke ut på bloggen.
Dere kan få et bilde av meg i stedet!

Whoa, jeg flasher ikke kløfta mi på dette bildet, jeg må være syk. 

Anyway, for å være distre og bytte tema fra temaet over bildet til;, i dag er det søndag og jeg har masse lekser som var hovedgrunnen til at jeg skulle stå opp rundt halv ni dag, men det ble jo endret når jeg våknet lenge før vekkerklokken i det hele tatt hadde bestemme seg for å ringe... Jeg får vel prøve å sove litt til!  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ja, jeg har hørt om de!

Etter å ha vært på en pub og sett på facinerende folk og hørt på pappas klassekammerater snakke om alt mulig, kom jeg meg endelig hjem. Og gjett om det var godt, for da hadde trusen gnagd i 2 timer og BH'en gikk meg gnagsår. Så for å være ærlig, så var det første jeg gjorde å kvitte meg med alt som heter undertøy og ta på meg en stor slaskebukse. Det er livet! 
Pubben var ganske interessant, jeg liker å sitte å observere folk, og så liker jeg klassekammeratene til pappa. Så jeg burde vel ikke klage!  Observere folk ja, har dere noen gang gjort det? Bare sittet å sett på folk? Annalysert klærne deres, hvordan de går, snakker og generelt oppfører seg og ser ut? Det er som gratisk underholdning. Og hvis du ikke hører hva de sier, klarer du å konsentrere deg ekstra om hva de gjør så du kan se hvilket humør de er i, hvem de snakker med på telefonen, og så mye mer! Prøv det! 
Ellers så har jeg gått inn på hotmailen min 20-tusen ganger og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har også fått masse skrive innspirasjon, bare ikke til  eksamens-oppgaven min... Men jeg driver å skriver noe nytt, tror jeg... Vi får se hvor kreativiteten min tar meg. Akkurat nå er det hele bare en unskyldning, ehe... 
Men nå er klokken blitt 11 og jeg har brukt en hel film på å skrive dette innlegget. FIlmen var have you heard about the Morgans, og den var ganske så bra den! Bortsett fra de øyeblikkene hvor jeg ble rødere enn en solbrent brite og når pappa prøvde å kile meg under føttne. Not funny. 

Dette er det humøret jeg konstant befinner meg i; 


SÅE, sov godt, eller det er vel morgen for dere nå! Men jeg skal sove godt! YES!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Lukten av umh, Norge?

Noen ganger mens jeg har vært her i Amerika, har jeg fått sikkelige flashback. Det kommer som regel om jeg går veldig lenge og ser i bakken mens jeg hører musikk, for da kan hjernen min pluttselig innstille seg på at jeg her hjemme i Norge. For tro det eller ei, gresset her er like grønt som i Norge, og asfalten (?) like grå. Men noen gang kommer det når jeg kjenner en spesiell lukt eller hører noe spesielt.
Som i dag, pluttselig kjente jeg en lukt som minnet meg om jordbær-strøsselet man får på softisen, og så kjente jeg en lukt som minte meg om de pizzabollene de selger på Ica'en pa det lokale'kjøpesenteret' på Orkanger. Og gjett hva jeg fikk lyst på da. Jeg fikk skikkelig flashback til å gå på Oti med Ingebjørg og kjøpe en pizzabolle. Og så fikk jeg flashback til barndommen når jeg, Hanna og pappa kjøpte oss is på OTI, og jeg ikke klarte å bestemme meg mellom sjokoladepulver strøssel og jordbærstræssel. (Mens vi snakker om OTI, jeg går jo glipp av alt som har skjedd mens jeg har vært her, jeg mener innbrudd, seriøst?! Jeg liker ikke folk som kommer til Norge og ikke respekterer oss og reglene våre.

OTI! Bildet lånt fra google.com

Så nå må jeg tilføre enda en ting på lista over hva jeg skal spise/drikke når jeg en gang kommer hjem igjen. (Btw. siden ingen kommenterer her og klager på at jeg nevner det for mye, slik familien min gjør, må jeg bare nevne dette: Det er 1 måned og 6 dager igjen til jeg drar hjem!!!)
Her er listen for dere som ikke er interesserte:

 • Rød HUSHOLDNINGSSAFT
 • Gilde grillpølse med løk!
 • Pizzaboller
 • Tjukkpølse
 • Rød HUSHOLDNINGSSAFT
 • Mårpølse
 • Hestpølse
 • Spekeskinke
 • Norvegia hvitost
 • Kneip
 • Rød HUSHOLDNINGSSAFT!
 • Lyseknekkebrød med lesaposa (Aka. leverpostei)
 • Egon-pizza.
 • Koteletter
 • Monterosa-/Konstadhavenpizza (?)
 • Bigbite med kylling-et-eller-annet.
 • Inger Lise sin pizza.
 • Inger Lise sitt brød!

Lista er veldig lang og kommer til å bli enda lengre, og jeg kommer til å bli feit i sommer! YES!!!!!

Men nå skal jeg prøve å være mer produktiv og skrive mer på eksamensoppgaven min.

Er det noe mer dere syns jeg burde tilføye på lista mi?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Askepott 18 år!!! &lt;3

Gud, hvor fort tiden går. Tenk deg nå er du 18 år bestevenn! Og jeg har kjent deg i ca. TOLV år, det er mange år det! Og jeg er så glad for at jeg faktisk kan skrive ned det! For du er virkelig en ekte venn jenta mi! 
Jeg savner deg masse når jeg er i USA, men jeg er takknemlig for de dagene vi fikk sammen når du var her i februar, de var gull verdt!

Så kjære gammle bestevenninna mi som jeg er så glad i at ord ikke kommer til å klare å beskrive det, håper dagen din blir STRÅLENDE, selv om jeg har hørt rykter om at du kommer til å tilbringe de i en bil! Og jeg må bare beklage at jeg ikke har laget en alkohol-kake som kunne matche kondomkaken jeg lagde til 16-årsdagen din!  Men om du fortsetter å være den du er, så er det en mulighet for at det kommer en kake på døra de i sommer! Hvem vet?! 

Og siden jeg ikke får legge ut bilder av deg, og respekterer det, legger jeg heller ut linken til filmen her som jeg og du lo oss skakk i hjel av sammen! 

MINNER

Og denne selvfølgelig:
 

 

Aksepott, Bestevenninna mi, Vida, jenta mi og Psykopaten, (Kjært barn har mange navn vet du!) I LOVE YOU <3

Lots of love,
Oda Karoline <3 

I wish my heart was as easy to control as my mouth

Because it just won't shut up... 

Push, push, push

Er det flere enn meg som har slike dager hvor man unsetter alt? Spesielt leksene. 
Vel, jeg har en slik dag i dag jeg nemlig. Hjernen min er fylt opp med forvirrende tanker, og prøver å få meg til å ta rare valg, som f.eks. å flytte til Oslo. Hvor jeg fikk den idéen fra vet jeg ikke. Eller jo, jeg vet, men det gir ikke tanken noe mening uansett. Vi har prøve i morgen, og jeg bare; Skal lese etter middagen. Har lekser til i morgen, og jeg bare; Skal gjøre de etter middagen. Må skrive litt på eksamens-oppgaven min i Engelsk, og jeg bare; Gjør det neste år. 
Jeg har virkelig ingen lyst igjen til å lese ørt og førti sider, og skrive ørt og førti sider.
Pc'en er heller ikke til noe hjelp. Den klarer ikke engang å være en distaksjon. Neida, den bare er der og er like kjedelig som jeg er.
Så hvis noen lurte på hva jeg gjorde på mammas bursdag og Voldemorts umh, dødsdag så var det å utsette alt jeg skulle ha gjort for 3 timer siden.
Jeg skal feire at Voldemort er død da, ehe Frida beklager men han skremmer meg!  

Og så har jeg jo trent i dag! Styrke til og med! SCOORE!  + at jeg har snakket med verdens beste rødtopp, Katrine <3

I love you girl!  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Its me and the U.S. Navy

 

I dag er en rar dag, jeg kjøpte meg caps av egen fri vilje, jeg har ikke sett ett eneste norskt-flagg, alt er åpent og jeg har veldig lyst på banan selv om jeg ikke liker det! 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Ps: I still ____ YouMusikk er hoved ingrediensen i fest

Og siden russetiden starter nå, vil jeg dele noen sanger jeg hører på når jeg gjør meg klar for fest. Jeg pleide å ha de på ei festliste på spotifyen min, men den listen ble slettet. Så da lagde jeg en ny til ære for dere! 

Så la oss reise glassene og si SKÅL:

(Fra sist fest jeg var på, som var i september, hahah)
 

Skål <- Listen !


Ellers så må jeg si at liveshowet var vellykket! Jeg er litt sliten, men jeg overlever nok! Snart kommer gitarlæreren min, så det kan jo bli morsomt, jeg har ikke møtt han på en stund. For ting ble litt kleint mellom oss, pluss at kjæresten hans ble sur på meg, og helt ærlig forstår jeg ikke det. For jeg la ikke an på han. ANYWAY. 

I dag når jeg våknet opp så jeg et gigantisk hull i putetrekket mitt, da ble jeg lei meg!  
Og så har jeg skypet med verdens beste Ingrid! Hun er helskjønn! I love you! 

Men nå må jeg ordne meg litt! Så vi snakkes <3 

Live Chat (Skrevet av http://hannavaage.blogg.no)

(Skrevet av Hanna) 

Det er ikke hverdagskost, men det hender at lillesøster og jeg blir bestevenner og de to verste fjortisene du kan tenke deg! Her snakker vi fnising på høyt nivå, barnslige samtaleevner og deling av hemmeligheter. Pluss en god dose latter. På slike dager er jeg utrolig takknemlig for at jeg har en lillesøster! ♥I mellom diskusjonen om hvem som hadde flørtet med mest gutter og hvem som skulle gå å hente juice, fant vi ut at vi skulle ha live chat på bloggen. Har aldri hatt noe lignende før, så vet ikke helt hva det går ut på. For det første må jeg spørre om noen i det hele tatt er interessert i en live chat med Oda og meg? Live chatten vil gå ut på at dere stiller spørsmål, vi svarer. Dere finner på ting vi skal gjøre, vi adlyder og så videre. Tror i alle fall det kan bli utrolig underholdene.Vil dere ha live chat i helgen? Eller skal jeg bare glemme hele ideen?
Om dere vil ha. Hvilket tidspunkt passer best? Lørdag klokken 11.00 eller 20.00, eller søndag klokken10.00?

It hit me like a bitch slap right in my face

Akkurat når jeg skulle reise meg opp for å gjøre lekser ser jeg navnet jeg ikke har tenkt på, på flere måneder. Jeg ble helt tatt på senga (Bokstavelig talt, med tanker på at jeg ligger i senga). Nå er jeg i sjokk tilstand. Jeg har brukt så mye av livet mitt i det siste året på å glemme han, og så pluttselig ser jeg at han er singel og lever livet. Mens jeg sitter med tårevåte øyne og tenker tilbake på det som aldri var noe, og heller aldri kommer til å bli noe. 
Men jeg savner det fordi, mer enn jeg har planer om å innrømme for meg selv.Sukk...
At jeg bringer fram minnene med Muse hjelper heller ikke, men jeg er ikke ut etter hjelp nå. For det er på tide å se problemene i øynene i stedet for å gjøre det jeg alltid gjør, dytter de unna og snur ryggen helt til jeg må snu meg en dag og stirre de rett i øynene.  

Shopping!

Siden livet mitt er kjempeinteressant, har jeg ikke hatt tid til å blogge sånn kjempemye! Påsken og tiden før, har gått med på at jeg har brukt mer penger enn jeg har på shopping, mesteparten i Harry Potter parken, men tenkte jeg skulle vise dere litt av hva jeg kjøpte utenfor HP-ting! Enjoy:
 

Det dere ikke har sett er: En bikini, en VS Bh, 2 truser og et smykke!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dagens outfit

Sukk

Er det flaut at jeg bare vil gå på toalette å gråte i stedet for å gå til neste time?

 

Ingrid: Jeg savner deg også, noe helt fryktelig, hjertet mitt gråter <3

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dagens omelett laget med purreløk og salte tårer

Og drikken serveres i et glass etter ditt valg. Føler du at du er en Bitch eller en Slut? 

 

Jeg kjøpte disse glassene med et håp om at når jeg viste de fram ville familien min protestere og fortelle meg at det ikke passet i det hele tatt. That didn't happend, jeg må vel ta hintet! 

 

Lots of shattered glass,
Oda Karoline <3Visste du at man har mikroskopiske dyr i øyenvippene som har munn og klør?

Heisann!

Jeg går inn og ut av blogg.no, går på "skriv en ny post", går ut av "skriv en ny post, går inn på igjen, skriver noen ord og sletter hele dritten. 
Jeg har mistet all blogglyst akkurat nå, faktisk alt jeg hadde av kreativitet er forsvunnet. Jeg er egentlig bare en seigmann, jeg har føtter, hender, en kropp og et hode, jeg er søt utenpå (!!!), men inni er jeg bare gelé og ganske så ubrukelig. 
Jeg tenner lys og drikker te, jeg spiser pretzel og hater kroppen min, jeg trener hver dag og blir sur fordi jeg ikke er radmagret enda, jeg gruver meg til i sommer hvor gutter kommer til å elske vennene mine og hate meg, fordi jeg er ei feit ku.

Jeg trener og trener, kommer hjem og føler for å knuse speilet. Lina og familien er på roadtrip og de tok med seg Hanna i stedet for meg (HMPFR), så jeg er alene med mamma og pappa og er generelt ganske så ensom.
Jeg bruker dagene mine på å krysse av 2 kalendre, 7 forskjellige nedtellings-ting, og teller dager på fingrene. Folk spør meg hvordan jeg liker det Amerikanske livet nå som jeg har venner, Jeg svarer: Det er bedre, men jeg savner Norge. Men det er noe som stikker i meg når jeg sier det, akkurat som om jeg lyver litt. Vanskelig å forklare... 

Today I don't want to strip for you
 

Men om dere er uinteressert i å høre om mitt misserable liv, og vil at jeg skal skrive om bøkene jeg har lest så rop ut, jeg biter ikke, det er bare øyenvippdyrene som gjør! 

 

Visste du at iskrem er kinesisk mat? Og at en menneske hjerne har kapasitet til å lagre ALT du opplever? 
Jeg vet det i hvert fall, men det er fordi jeg er egentlig er supersmart!

 

... OG BESTANDIG SKA Æ KOMMA PÅ DEN GANGEN, DU OG E VA SAMMEN, JA VI VA! 

Lots of love,
Oda Karoline <3 


Nei vent, må bare få ut litt frustrasjon:
Jeg regner med at alle folka i Norge har sett youtube videoen til ei jente som heter Cathrine (Vet ikke helt hvordan hun skriver navnet sitt), den hvor hun synger Way-oh sangen. SLUTT å trakaser den stakkars jenta. Er det bare meg som synes synd i henne? ARG. Jeg kan ikke påstå at jeg kjenner henne, men jeg gikk i fransk-klassen hennes, og der virket hun bare som ei litt sjenert og ensom jente, og nå skal hun pluttselig være årets største mobbeoffer? Alle som tråkker på henne burde sjemmes. Hun har i hvert fall flere seer-tall enn dere noen gang vil få, uansett om dere er 20000 ganger bedre! Hun er til og med kjent i USA i en alder av 18, er dere det? Nei. 
Alle som tråkker på henne burde kjenne blikket jeg sender de gjennom denne blogg posten altså, og det gjelder deg også Hanna, du får ikke noe spesial behandlig fordi vi ble født ut av samme dame. 

HMPFR  

Min nye bestevenn, spise alle mine gammle bestevenner...

Jeg lever av at

folk forteller meg at jeg har pene pupper

Ulykkelig

Where did all the happiness go? 

KMN 

Tykk og stinn av penger!

Heisann!
Nå lukter huset nyvasket, det er ikke så mye støv på rommet mitt som det pleier å være, alt er ryddet og bursdagsgaven til Lina er pakket inn! Da er det eneste som mangler, Lina og familien hennes!
Kjenner at jeg gleder meg som en liten unge til å se de, Lina er jo den personen som har vært bestevenninna mi lengst, og hun er vel den som vet mest om meg også, skummle saker det altså! 
Anyway, vi kom hjem sent fra Florida i går, så gadd rett og slett ikke å blogge da... Tenkte jeg skulle vise dere alt jeg har handlet senere, i morgen kanskje. Ble kjøpt litt i går også, selv om lommeboka protesterte...

Åh, jeg må bare fortelle dere om en ting som skjedde på flyet i går, som dere sikkert vet så har jeg helt sick flyskrekk og om jeg ikke sitter midtgang så får jeg panikk og tårene bare triller ukontrolert. (Om dere ikke visste det, vet dere det nå!!) Så for å få sitte midtgang måtte jeg sitte alene, og det har jo ingenting å si, MEN den personen jeg satt vedsiden av var så rund at han tok opp halve flysetet mitt. Jeg satt helt most i den ene siden og kunne ikke en gang ta ned det ene armlenet fordi det var bak han. Men i tillegg til å være veldig rund, så hadde han sikkert 1000 dollar (Om ikk mer) bare i seddler, og den feite kortholderen. Jeg var i sjokk når jeg så han bare trekke ut verdens feteste pengebunke fra bukselomma si. Merkelig at han hadde plass til det. Måtte bare fortelle dere det! 

 Her er det jeg har på meg i dag:


Tunika fra Wet Seal, Kjole fra Holister (Kjøpt i går), smykke fra unknown (Har hatt det kjempelenge, sikkert siden barneskolen!!), BH fra Victorias Secret! 


Men må løpe, på tide å hente verdens beste og hennes fantastiske familie! (Som jeg ser på som min andre familie!!) 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Do dreams come true?

Heisann! 
Etter en morsom, men slitsom helg i Universal og Disney ligger jeg sliten på den vonde hotellsenga og hører på Ida Wulff sin spotifyliste.
Jeg har ikke så mye å skrive, annet enn at Universal studios -> Harry Potter parken var fantastisk. Jeg brukte alt for mange penger, og jeg skal vise dere hva jeg kjøpte når jeg kommer hjem! Men la oss bare si at jeg har fått tak i så mye kult!
Selvfølgelig var det ikke 100 % slik jeg hadde tenkt meg, og det irriterte meg grønn at de ikke kunne dele butikkene i forskjellige bygninger. De hadde liksom Owl post office i samme hus som Ollivanders, Zonko og Honeydukes var også i samme bygning, og det var jo litt kjipt. Det var ikke engang skillevegger mellom butikkene, men jeg overlevde og kjøpte meg noe fra hver butikk! Ikke at det sier så mye om hva jeg kjøpte da, for de hadde ikke bare tryllestaver på Ollivanders, de hadde også alt mulig andre ting, som kopper, brevpappir, kapper (SOM JEG HADDE SÅÅÅ LYST PÅ, MEN IKKE FIKK KJØPT MEG FORDI DET KOSTE SEKSHUNDRE KRONER!!!), slips og mye annet! Jeg var praktisk talt i himmelen, men ikke helt for det var helt sick dyrt der. 

Så Harry Potter var en stor favoritt, og jeg håper på å få dele det med de andre vennene mine også!

'Hogwarts'<3

Må ærlig innrømme at både BUTTERBEER og Pumpkin juice ikke smakte så særlig... 

De hadde veldig god mat, Rosmerta er veldig flink!Pygmy puff!! Tut TUTHuset mitt! 

Where does your loyalty stand? v^Hogwarts choir! Which color are you?

I'm all read! 

Jeg har både en Firebolt OG en magisk ford! Slå den du! 

Dag 2: 

Jeg har desverre funnet ut at jeg har blitt litt for stor til å stå i lange varme køer for å oppleve 5 minutter med redsel og latter. Jeg kan få den følelsen av mye annet, og jeg trenger ikke å svette ihjel av det. Det er kjempetrist å tenke på, men jeg overlever nok. Jeg har vært i 3 av de 4 Disney landene 5 dager tilsammen, og det er ganske masse for en 17 år gammel jente! Det er en runde til i Disney land i år, og neste gang blir for håpentligvis med FIKK, om jeg får de til å spare penger da, eller om jeg vinner lotto! Who said dreams didn't come true? Så start å drømme FIKK!  

Jeg og Hanna gikk for det meste rundt å trasket i evigheter, stoppet opp og tok noen karuseller her og der, mest når vi var så varm at vi trengte en pause, og så paraden, som ikke var så stor som jeg husket, det var ingen Tornerose der annet enn meg, hmpfr...
Jeg tror ikke det er noe mer interessangt å skrive om jeg, og jeg hadde ikke klart å skrive noe mer om det var det heller. Jeg er stuptrøtt og vil bare fjærne linsene og lalle. Og håpe på at eksemen jeg fikk av å gå i Disneyland og svette kommer bort i morgen, for det gjør vondt å ha bena sammlet, og ikke alle mennesker liker når jeg skrver så stort som jeg får til med beina.

Her er et bilde rush, have fun, jeg skal S-O-V-E!! (Om ikke solbrentheten forhindrer meg that is...) 

 


GOODFUCKINGSNIGHT I'm flying to Land Of Dreams!

 

Lots of ZZzzZ,
Oda Karoline <3Mine værste barndommsminner

Til psykologen i dag, tok vi opp barndomsminner som kunne ha brunget fram min "frykt" for ordet Nei. Jeg klarer ikke å si nei og jeg hater å spørre folk om ting i frykt for å få nei som svar. Selv om det er noe så enkelt som å spørre ei venninne om jeg kan sove over. 
Så kom vi inn på bursdager, og jeg kjente bare skammen fyke opp i kinnene mine. Gud, som jeg ikke så fram til å ha bursdag, det var liksom den dagen i året jeg håpet bare ville gå over. Eller i hvert fall selskaps delen, jeg ville bare ha gavene, og så kunne folk bare dra igjen liksom.
Jeg kan ikke tenke meg at mine bursdager var en populær event mange gledet seg til. Jeg var en ekte drittunge da jeg var lita, og sjefet alle rundt, som alle barn gjorde, men det var helt ille på bursdagene mine. 

Jeg vet jeg var ille på 1.-4. klasse bursdagene mine, men jeg var værst i 5. og 6. Og en bursdag jeg ikke helt husker når var.  
5. klasse bursdagen min endte med at jeg gikk på verandaen og gråt til jeg SOVNET. Suksess liksom, jeg ville aldri ha grått om Hanna ikke kom ned og spurte 'Hvem vil være med på mitt rom?', når vi satt å diskuterte hvilken film vi skulle se. 2/3 av gjestene mine forsvant. Ingebjørg, Lina og Paul var de eneste som var igjen med meg. (Ekte venner!!).

Året etter på var jeg så redd for at folk skulle stikke av at jeg fant opp en lame historie om at det var laushunder i gata så jeg var livredd for å ha opp verandadøra. Jeg mener det, jeg var redd for at hvis døra var åpen så ville alle gjestene baile på meg igjen. Og så var jeg redd for at hvis jeg ikke bestemte hvem som skulle ligge hvor, så ville ingen ligge vedsiden av meg, vel det skar seg. Endte opp med at jeg ble kjempelei meg, kranglet med gjestene og la meg på mitt eget rom mens pappa måtte ordne opp med gjestene mine. Så fikk jeg dårlig samvittighet-> gikk ned og spurte om jeg også fikk sove med de-> det fikk jeg og så fikk jeg den beste madrassen. (SCOORE!!). Dagen etter tok jeg Mali til side, siden hun var 'queen B' av gjestene mine, skveret opp me henne, og så gikk jeg og skveret opp med resten! 

Så var det et år vi dro til Roan, muligens 8. klasse, men tror det var før, og da kranglet vi over en brusflaske, som jeg mente var min siden jeg var bursdagsbarnet, og så lagde vi et pizza som failet totalt! 
Så stengte jeg gjestene mine (Utenom Lina) inn på toalettet med et uhell. Eller først så stengte jeg de inne, med å åpne en av dørene som er parallell med toalettdøra, men med hånda på hjertet, så var jeg helt sikker på at jeg hadde lukket den nok igjen til at de kunne komme seg ut. Så jeg og Lina gikk ned igjen, og satt å ventet på de. De kom ikke ned så jeg tenkte at de hadde blitt sikkelig sur på meg og stukket av. Jeg ble helt sønderknust fordi de hadde stukket av, så jeg og Lina gikk ut for å se etter de, og så gikk det opp for meg at de fortsatt måtte være stengt inn. OMG. da hadde jeg verdens værste skyldfølelse. De hadde sikkert vært der i 20 minutter. Men jeg mener det jeg tenkte jeg hadde lukket den parallell døra nok til at de kunne komme seg ut.

La oss bare forkorte det hele: Alle bursdagene endte med meg slik ^... 


Så dere kan se hvorfor jeg ikke likte bursdagene mine så godt, og hvorfor ingen andre sikkert ikke likte de. På den 5. klasse bursdagen var jeg så desperat etter å være kul at jeg kun ba folk de 'poplulære' jentene i klassen ba meg om å be, noe som endte i at jeg ikke fikk bedt de som virkelig var 'vennene' mine på det tidspunktet. FAIL.

Huff, jeg er glad jeg har vokst opp og for at Hanna aldri mer kan attende bursdagene mine. Hadde det ikke vært for at hun stjal gjestene mine i 5. klassen (Som btw. var den værste bursdagen i mitt liv!!), så hadde jeg aldri vært så redd de neste årene for at gjestene igjen skulle baile på meg.
Ikke at jeg ikke forstår hvorfor de stakk av da. Men likevell, jeg er glad at jeg slipper å ha henne på bursdagene mine lengre! 

 

Hva er dine værste barndomsminner? Likte du bursdagene dine da du var lita?

 

Lots of løøøøøøwe,
Oda Karoline <3 

JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST

Med store bokstaver. Åååh, akkurat nå er jeg lille frøken sinna, for jeg sitter å skriver på engelsk essayet mitt og så kom jeg inn på et tema som brakte fram masse sinna følelser. Og så klagde jeg til Øyvind, og da sa han at jeg kalgde fælt, og da kom jeg på at mamma, pappa og Hanna ALLTID sier at jeg er negaitv, og da ble jeg enda mer sinna og så følte jeg for å skrike ut? JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST! Men da ville folk bare sett rart på meg og sendt meg på et galesykehus. Så jeg fant ut at jeg skulle skirke det på bloggen igjen.

Så da vet alle at jeg ikke er negativ, jeg er realist. Og så kan jeg gå tilbake på å skrive mange sure tanker på essayet mitt, slik at læreren min synes synd i meg og gir meg en A+++++! Jeg er jo trossalt stjerne studenten hans!

Jeg er foresten solbrent så jeg måtte bruke mamma sin tskjorte i dag, fordi jeg bare har 3 skjorter uten dyp untrigning osm skjuler kragebeina mine, og det er treningsskjorta mi, LFC skjorta mi og t-skjorta som jeg måtte bruke som trenings skjorte i går fordi trenings skjorta var til vask! Men jeg låner ofte kleder av mamma, hun har ganske mye fint egentlig, i hvert fall om det er jeg som har valgt de ut!


Se for deg skjørtet her, med en lyserosa v-halset tskjorte fra SAND, en beige prippen cardigan fra beneton og søte, svarte ballerina sko med roser på! Og håret oppsatt i en gjennomført slaskebun!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Æ Ø Å
æ ø å

Når vindushopping blir til shoppingshopping!

Heisann!
Vi fikk ikke så god tid til å være rikmans jenter, men lenge nok til å finne verdens peneste bikinier fra Victorias Secret (Of cource)! Nå er jeg lykkelig så lenge materielle gleder gjelder, ikke at det er så lenge. Jeg er litt trist pga. personlige grunner, men det ordner seg sikkert så snart jeg får bekreftet at jeg ikke er så dårlig venn som jeg tror jeg er!

ANYWAY, her er de to bikini overdelene, har ikke truser enda, MEN det kommer!


Har bare bilder når den er på meg, og føler ikke for å legge ut årets close-up på puppene mine i dag! Men den er fiiin! 


Og den andre bikinien!

I'm in love, nå skal jeg bare handle truser for alle penga!

Men nå skal jeg prøve å få hjem Hanna før vi skal ut en tur!

Lots of love,
Oda Karoline <3
 

Det er tid for å være snobb

Heisann!
Etter mye om og men har jeg endelig fått overtalt Hanna til å sminke seg og bli med meg på rikmansvindusshopping! Altså, vi skal bare gå i dyre butikker og finne klær vi vil ha, og legge de av! Jeg er i humør for å finne fine dyre klær akkurat nå! Kanskje jeg finner noe fint også, selv om jeg har ingen penger!

Vi sitter vel egentlig bare å venter på å få bilen, for mamma og pappa er på en Japansk festival, noe med blomstring av kirsebær treerne, eller noe! Og så trenger jeg strømpebukse om noen lurte på det!

Så her er rikmans antrekket mitt og sminken min, Haha:
 


Nå må jeg få i meg én osteskive eller noe for å mette sulten! Lots of love,
Oda Karoline <3 

How Do You Measure - Measure A Year?

In Daylights - In Sunsets
In Midnights - In Cups Of Coffee
In Inches - In Miles
In Laughter - In Strife

Ååh, helt siden Bolla-Lillebill(??)festivalen i 09, har jeg vært forelsket i RENT. Det er en helt fantastisk musikal, med nydelig musikk! I love it!


Bilde lånt fra facebook, håper det går greit! Ellers så er det endelig helg, og jeg kan ikke si hvor glad jeg er for at mars er over, snakk om helvettes måned. Startet med meg syk og endte med meg syk. Oh fucking joy. Ikke det at April startet med meg frisk, men jeg er bedre i dag enn jeg var i går! Bank i bordet for det. Og når vi først er inne på det temaet; 
Ingen har klart (Eller prøvd for den saks skyld) å lure meg i dag, utenom kroppen min. I et lite øyeblikk i morges så tenkte jeg 'WHOA, jeg er frisk'. Og så kroppen min bare: APRILSNAR liksom!  
Jaja, nå er det visst korttid i familien vi-har-ei-minste-jente-som-er-avholds-jomfru-og-aldri-har-bannet-i-seg-liv.


Lots of love,
Oda Karoline <3 

Lei av snø og kulde. Nei, vent det er dere det!

Heisann!
Akkurat nå sitter jeg på skolen og sløver, jeg fikk tilatelse fra læreren til å ikke gjøre noen ting! Verdø for meg! Jeg hater egentlig å skrive innlegg med engelsk tastatur, tar jo 100 år. Men anyway.
I dag og i resten av uken og neste uke er det knallblå himmel, ingen skyer, ingen vind og 30 (Jupp, dere leste riktig) varmegrader, jeg har blitt litt rød, men det er totally worth it! Jeg mener, jeg er glad i kulde og snø også, men gud det var godt med varmt vær igjen!
Hihi, kos dere med snømenn og wathever, jeg slutter snart på skolen og da skal jeg nyyyyte det varme været! Og muligens være sosial, me for se!


Litt sånn her er det i dag! VERDØ

Omg, jeg så nettopp på innleggene om Forks, gud jeg savner den byen! PAPPA, vi må ha roadtrip igjen! Jeg vet at Roadtrip med pappa høres selvmord ut, men det er ikke så ille når man har en dritkul destinasjon! Innleggene finner dere i arkiv>August!

Lots of love,
Oda Karoline<3

 

Æ Ø Å
æ ø å

No inspiration

Bah, jeg skal liksom ha skrevet hundresider før Mars er omme, noe som gir meg 1 og en halv dag. Fml. Jeg har ingen innspirasjon og skrivelyst for tiden, det er snart klar for hjemreise så jeg går egentlig bare rundt og gleder meg jeg. 2 måneder og 13 dager om noen lurte!
Så kan ingen fortelle meg hvor stygg og teit jeg er sånn at jeg blir sikkelig sur og får tilbake skrivelysten min? Jeg jobber best når jeg er sinna og deprimert. Så kom igjen, hat meg! Det får meg til å elske meg!

Ellers så kan dere gjøre noe litt mindre drastisk og sende meg innspirasjon i posten, 94706 Albany, CA

 

 

Lots of løøøøøøw,
Oda Karoline<3

Alt er din feil, slik er det bare med den saken

For noen er det årstidene som framkaller depresjonene, for meg er det folk. Spesielt 3 stykker

 

Så hvor var det jeg la den pistolen?  

Guilty pleasure

... Å ta på ny barberte legger og lår
 

... Nylakkerte tåneggler.

... Å gå uten sminke.

 Og å se sick sliten ut... 

... Å ha u-sexy truse på seg
 
Og å ta bilder i spegelet!  

... Å bruke brun leppestift.
 

... Å høre på DJ musikk


... Å "glemme" å tørke støv av sminkebordet.

 

... Å være 17 år og fortsatt ha bamser i sengen.
 

... Å gå naken rundt på rommet med persiennene og Tuplur åpne, så alle kan se inn 

Hva er dine?  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

One word: WHOA

Etter 2 og 1/2 time i kø kom vi endelig inn, hvor vi sto i en time og ventet på miss Spears. Selv om hun sang 3 sanger, var det så verd det. Tanker som 'Hmm, er dette verdt det likevell' for rundt i hodet mitt når jeg ble skvist mot mange gutteromper og kjente min egen rompe bli befølt. Men med en gang Britney satte føttene sine på scenen og showet startet, forsto jeg hvor verd det, det var. Herregud dama har jo vært rollemodellen min siden 1998, og jeg sto 50 meter fra henne. Det var helt sykt. Jeg ropte meg enda mer hes enn det jeg var, noe som sier litt siden jeg ikke hadde stemme før showet startet og jeg tripplet smertene i lungene mine. En ting er sikkert, det blir røntgen i morgen, for herre min jeg klarer snart ikke å sitte, stå, ligge eller puste, noe som er ganske nødvendig i livet mitt.
Oops, skal ikke snakke om meg nå, dette innlegget skal jo være 100 % Britney, og 0% Oda.
Det å se henne, framføre de 3 sangene var helt amazing, selv om jeg var så most at når guttene hoppet, hoppet kroppen min automatiskt fordi den ble ført av de.
Jeg har aldri sett så mange gutter på en konsert før, det var flere gutter enn jenter, det er jeg helt sikker på. Lengesiden jeg har følt en guttekropp bli presset opp mot meg, og så var han ikke engang interessert i meg.  Bah. Oops, I did it again, 100 % Britney Oda, HUNDRE %.

Hun framførte Hold it against me, Big fat bass og till the world ends, med hint av andre sanger. Hver sang to 20 minutt, fordi de måtte ordne scenen mellom hvert show, og så var hun jo med på 'Good morning America', så de måtte ta diverse opptak i mellomtiden og hostene (?) kom ut å snakket til publikum og slikt. 

Men nok snakk, her er hele to 'kollasjen' fra konserten:
 

 

FILMER:

video:mvi1633
video:mvi1639
video:mvi1638
Alle bildene og filmene er tatt av Hanna!
Lots of love,
Oda Karoline<3

God natt Norge, i morgen står Britney Spears på agandaen

Helt siden jeg var en mindre verson av den drittungen jeg er i dag, har jeg dyrket jorden Britney Spears har gått på. Jeg har vært en trofast fan i oppturer og nedturer og jeg er stolt av det. 
Så i morgen skal jeg og Hanna på en gratiskonsert hun holder her i Amerika, vi betalte 250 kroner hver for å få se henne. Ironiskt ikke sant? Det var en gratiskonsert og vi må betale 250 kroner for den. Men det er helt klart verd det! Selv om det kjennes ut som om helsen min har planer om å ta knekken på meg, skal jeg komme meg opp i morgen for å se henne. Hvem bryr seg om at man verken kan snakke, svelge eller stå oppreist? Ikke jeg i hvert fall!

Jeg liker Britney både slik:

Og slik! 

Det eneste Britney har gjort som jeg synes er sikkelig teit var å røyke mens hun var gravid. Det er fy-fy! Men flaks for henne så er begge guttene hennes perfekt!Men for å klare å gjennomføre dette må jeg legge meg, skulle bare skrive at jeg skulle på BS konsert om jeg finner på å glemme det i framtiden!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Late night, early morning

Heisann! 
Akkurat når jeg skulle til å slukke lyset bak øynene for kvelden, skrev vakre Maren til meg på facebook, og det er en god nok unskyldning for meg til å være våken litt lengre!
Jeg hadde en grufull natt i natt (natt til fredag) pga. hva enn som er galt med meg. Våknet hele tiden og var i generelt crappy form da jeg våknet i dag, så når spørsmålet om skolen kom opp var svaret helt klart, 'sove videre'. Ikke fordi jeg følte meg kvalm eller noe, det gjør jeg jo hver dag, så det hadde jeg overlevd, men det kunne blitt et problem i timene at jeg ikke klarte å puste ordentlig eller klarte å sitte oppreist. Tatt seg ut i timene det:
"Umh, excuse me. Do you think I can lay down and not breath for the next 40 seconds?"
Gulvet er sikkert skittent også, ugh... Jeg har blitt helt bakteria freak her i Amerika... Klarer ikke engang å klappe hunden til Olenka, nei det tror jeg kom før jeg flyttet til Amerika foresten. Helt siden jeg hadde en drøm om at spiste eple og klappet en svart hund samtidig, og eple mitt pluttselig hadde masse svarte hår inni seg, har jeg ikke klart å klappe svarte hunder. 

Jeg er merkelig, og jeg liker det!

Så dagen i dag har vært ganske grei, jeg skulle ta røntgen av lungene mine, men stedet vi skulle ta røntgen på var stengt, og vi ville ikke betale 20 000 kroner for å dra på sykehuset å gjøre det, bare om det blir værre og vi helt klart ikke finner en løsning på det. 20 000 er ganske mye det så, og jeg vil heller bruke det på Orlando turen vi skal på om noen uker!

 

Jeg har som vanlig sett masse krim-tv, egentlig ikke masse, men mye nok. Og bare Criminal minds, yndlings episoden min kom til og med i dag. Det gjorde meg glad. Det er den med Jackson Rathbone i, han er så eye-candy!!


Beste krim-tv showet! 

I heart him <3 

Og for å ikke glemme vi så Easy A. Den var bra, men litt urealistisk. Jeg mener, når jeg mistet jomfrudommen min, eller ga bort v-kortet mitt som de så fint sa i filmen, patetisk btw, så spredde det seg ikke rykter som ild i tørt gress og guttene så heller ikke på meg noe anderledes. Hmpfr.  
*SE FOR DEG ET BILDE AV EASY A, fordi jeg gidder ikke å legge opp ett!* 

Jaja, jeg bare babler så tror heller jeg skal finne sega (Jeg har faktisk allerede funnet den!!!!) og slå av lysene bak øynene mine, og håpe på en god natt søvn for første gang på leeeeeeeenge...

God natt!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hjertesmerte


Jeg kom nettopp fra trening som jeg måtte avslutte tidlig (Hmpfr) fordi jeg fikk intense smerter i venstre umh muskel ting. Helt desperat vondt, klarte ikke å puste eller røre noe særlig på meg, og det ble bare værre og værre. Tilslutt måtte jeg bare gå hjem, men jeg kjente at det bare ble enda værre, så smart som jeg er sprang jeg hjem noe som gjorde ting enda værre, og når jeg kom hjem kollapset jeg nesten av smerter. Vet ikke helt hva det er, men det er fortsatt vondt, spesielt hvis jeg puster og sitter oppreist. Fint at det er to helt unødvendige ting ikke sant! Så jeg har konkludert med at hjertet mitt knustes når jeg trente. Underbevisstheten min måtte ha tenkt på noen og innsett at slaget var tapt, som skapte en reaksjon i kroppen min. Teite kropp... Nå er jeg sur på meg selv fordi jeg ikke fikk trent ferdig, og ikke får trent før på lørdag fordi det er helligdag i morgen, selvfølgelig ikke helligdag nok til å ha fri fra skolen... 
Så nå ligger jeg som en krøppling i senga og prøver å finne ut hvem som knuste hjertet mitt, hadde vært fint å vite liksom....  

Ellers så har jeg og Kine bestilt gullbilletter til Eternal Twiligh 6, noe jeg gleder meg fryktelig til det, pluss at 8. April reiser jeg, pappa og Hanna til Florida for å dra til Harry Potter parken, noe jeg gleder meg like mye til! Vi skal selvfølgelig innom Disney Land, men noe sier meg at det ikke blir en karuselltur...

Men nå tar smertene i hjertet overhånd, så må avslutt...

Lots of love (Ironiskt),
Oda Karoline <3

Et øyeblikk jeg aldri glemmer

I engelsken fikk alle elevene (Uten om meg fordi jeg er SPESIELL!) en oppgave hvor man skal skrive om og beskrive en hendelse hvor man husker alt. Abuslutt alt. Jeg har et par slike dager, 30 April, 8. April, 17 Juli, 5 og 30 August. 

Jeg husker alt fra de dagene, hver minste lille detalj, på godt og vondt. Noen dager fordi jeg har spilt de så mange ganger i hodet mitt, noen dager fordi de var så utrolige, eller sikkelig one of a kind dag eller fordi de var helt grufulle... 

Når han begynte å snakke om oppgaven satte det hjernen min i skikkelig i tankemodus, og siden jeg ikke fikk gjøre oppgaven tenkte jeg at jeg heller kunne skrive om den her.  Hvem skal jeg velge liksom? Jeg husker alle dagene like godt, men jeg føler liksom ikke for å legge ut i lange baner om den første gangen det ble noe på meg, eller den første dagen jeg så en slåsskamp close up på en fest, nei det er vel løgn, jeg så en annen en en måned før, men la oss bare si at det er det sikreste minnet å skrive om fra den kvelden. Så kan jeg jo også skrive i lange baner om hvor forferdelig første skoledag i Amerika var, men det har dere hørt masse om før. 
Så da står jeg med to valg, og jeg velger å skrive om 8. April.


8. April. Hvorfor var det en så spesiell dag? Hvorfor husker jeg alt fra den dagen? Jo fordi det var den store gå uten sko dagen, og jeg og Katrine tok utfordringen på strak arm. 
Vel, det startet med at alle vennene mine hadde glemt å innformere meg om at vi startet 10.10 på skolen i stedet for 08.30, HMPFR... Så jeg og Sofie (Som også ikke var innformert) satt på skolen alene da vet du. OG jeg skal love dere at mange så rart på meg når jeg kom uten sko på starten. Jeg som skjemmes av absolutt alt døde jo innvendig mens jeg forbannet vennene mine (Okei da, så gjorde jeg ikk det, men jeg var typen litt snurt). 
Men så begynte folk å komme, og alt var glemt fordi jeg og Katrine gikk uten sko!
Skoledagen var uinteressant, så gidder ikke å gå i detalj. Vi hadde MDD hvor vi øvde til Ibsen staffetten,

og jeg og Katrine prøvde smarte muligheter for å ikke fryse av oss føttene i de snørestene og alt vanne som ekisterte på bakken.Et under at vi, i hvert fall jeg, ikke ble syk.
Vi gikk rundt i byen, og da fikk vi mange, mange rare blikk. Husker så godt en dame som kom opp og spurte oss hvorfor vi ikke hadde sko på oss, hun hadde sett fotavtrykkene våres over alt! Ha-ha.
Vi gikk ikke hele dagen uten sko selvfølgelig, etter en veldig kald bytur bestemte vi oss for å kaste inn håndkleet og varme føttene våres i dusjen. Jeg måtte tom. kaste sokkene mine fordi jeg var så dum å hadde gule sokker på meg. Doh, *face slap*.  
Etter sko-eventyret ventet et nytt oppdrag på oss, nemlig å bake muffins til Ringve Festivalen. Det var ikke bare bare, spesielt ikke når vi gikk tom for smør og egg og måtte på butikken å kjøpe det. For der gikk vi forbi Sunnlands gangsterene (In my Heart<3) og Katrine bestemte seg for å gjøre tryllekunstner.

video:mov00421 (Katrine om du vil at jeg skal fjærne videoen bare si i fra)

Haha, er det rart den jena er en av mine bestevenninner eller?
Muffinsene er et eget kapittel, det begynte ut kjempemorsomt og vi bare smilte og lo. Men når vi begynte på frostingen var vi ganske lei, og jeg var temmelig kvalm av å se på alt smørret.  

SMØRRRRRRRRRRR <3
Da klokken var 1 kunne vi endelig gå å legge oss. Og det var virkelig på tidet. Da hadde vi bakt rundt 80 muffins. Neste dag var veldig tung dag å våkne på. Believe me!Muffins <3

Mary Poppins, I love you <3

Så det var en kort oppsumering av 8. April, og for dere er det kanskje mer interessant å lese om den første gangen jeg fikk meg noe, men for meg så er dette en av mine yndlingsdager, for det skjedde så mye og jeg fikk være med Katrine i 24 timer, og det er VERD DET! 

Katrine, jeg bryr meg ikke om du mener at jeg ikke kommer til å like den du er blitt, for jeg kan aldri gjøre noe annet enn å like deg! Herregud, ei jente med en slik personlighet og utstråling er umulig å ikke like, uansett!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Kvinnefjes og kjekkegutter

U-I-N-T-E-R-E-S-S-A-N-T... 
Det er livet mitt akkurat nå. Jeg gjør lekser og ser masse krim-tv. Og så sover jeg litt også. 
Det er veldig dramatiskt med krim-tv, i går var det et ektepar som stjal masse barn, og om de oppførte seg dårlig ble de kremert levende. I dag har søsken sex (uten å vite de er søsken), fedre dreper barn og ektefeller dreper hverandre   og så dreper bestevenner hverandre. Koselig.  
Livet mitt er som reklamene på TV, kjedelig og uten mening. Noen ganger er det til å bli flau over også. Som den ene delen av hjernen min som prøver sitt beste til å få meg til å like noen, vel du failer. Jeg synes det er teit å være forelsket. Derfor jeg bare har vært det én (Og muligens en 1/2) gang.
Her i Amerika er det i hvert fall ingen kjekke gutter jeg driver å faller for. Kanskje fordi det ikke er noen kjekke gutter her. Eller det er to muligens kjekke gutter, men bare muligens. Jeg holder meg til gutten som forstår meg når jeg banner. Egentlig vil jeg bare holde ned punktum og dø, men så leser mamma bloggen min noen ganger, og jeg gidder ikke å forklare henne alt. Såe, jeg får heller holde meg til å skrive hvor ingen har rett til å stikke nesa si. Å snakk om neser, nesen min er tett selv om Ingrid sprayet nesespray i den fra Norge. Dårlig deal altså. Jeg vurderer å gjøre noe produktivt med livet mitt, som å lage den gaven til Ingrid jeg sa at jeg skulle lage når jeg glemte skypedaten, eller sende gaven til Frida som kom i retur post til meg. Kanskje dere får meg til å gjøre det? Si Oda gjør det, gjør det, gjennom før det. 
Nå skal jeg spise mat, og så skal jeg knaske 20 000 painkillers så kanskje jeg kommer meg igjennom morgen dagen, onsdager er alltid så sykt kjedelige. Bu fuckings hu liksom. Det er 2 måneder og 21 dager igjen til jeg skal hjem, hjem, HJEM! Verdøøø!
Nei nå ble det reklame etter 5 minutter med krim-tv, fml. Jeg går å spiser.

Så, siden dette innlegget ble bildeløst, kan jeg vise dere det vakkre fjeset jeg tegnet i dataklassen i dag (Og forrige uke):

Ha-ha-ha, lattis altså. Hun ser ut som hun er ei 10 år gammel prostituert jente, gjett hvem jeg hadde som modell da.


Snakkes!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Scared

Jeg er redd. Redd hver bidige dag og minutt. Redd for mørket, redd for brann, redd for å skade meg, redd for å falle, redd for smerten. Men jeg er ikke bare redd for hva små barn er redd for, men redd for å vokse opp, redd for å aldri vokse opp, redd for første gangen jeg møter gutten som jeg ikke har sett siden august, redd for at vennene mine har vokst fra meg, redd for at ting ikke blir som det en gang var, redd for at alt har forandret seg, redd for at folk skal se på meg som ei pingle, redd for å være ei pingle, redd for å ikke være sterk nok, og mest av alt redd for at alle tankene mine en dag viser seg å være sanne. 

Jeg er kjemperedd.

Story of my life

Heisann! Nå sitter jeg glad og fornøyd etter en treningsøkt hvor jeg har økt på vekten på alle styrke apparatene! YEY. Jeg har gått ned fra 100 pound (Da jeg startet) til 80 nå. 
Altså jeg har ikke gått fra 100 til 80 pound, men hvor mye vekt det er på styrke apparatet. Det er et sånt apparat hvor man løfter sin egen vekt, og så kan man legge på hjelpende puonds, så hvis du veier 120 pounds, og stiller inn apparatet på 100 pounds, så løfter du 20 pounds. 
Så da kan man velge mellom parallell grep, militær grip, dip og wide grip. 
Og så har jeg gått opp på nedtrekk, i stedet for å løfte 4,5 løfter jeg en runde med 4,5 og en runde 5,5!


Anyway, var egentlig ikke det jeg skal snakke om. Det jeg skulle snakke om var hvor mye jeg skulle ønske det var kjekke (helst single) menn her i villagen. Det er gutt som jeg er treningsbuddy med, han er voksen-kjekk, men han går med giftering, noe som er nedtur. Vi har liksom blitt så gode venner, jeg holdt til og med en liten konsert for han. Nemo med Nightwish! Da smilte han og var i så godt humør! Chris du er det beste publikummet ever! Tror faktisk han har en liten drittunge også... 
Det er 'The story of my life' at jeg ender på plasser med lite kjekke gutter. BUHUUU. Finner mange snille gutter, men ikke så mange whoa-du-er-stunning-HOT-gutter. Har funnet 2 slike gutter (OK da, sikkert fler) og de bor ikke noen steder hvor jeg har bodd fast for å si det slik...


Anyroad, siden jeg startet dette innlegget har jeg rukket å snakke med Kine i 1 time, 21 minutter og 17 sekunder, tatt et 2 timers langt bad, ja du leste riktig; 2 timer. Nå klør jeg over hele kroppen og ser ut som en rosin. Da jeg lå i badekaret lå i badekaret begynte jeg å høre å et fryktelig bråk, tenkte ikke stort over det før det byttet mellom sangene på itunes, da forsto jeg at det var uvær. Så jeg bestemte meg for å stå opp for å se, og hva ser jeg? Det hagglet som bare faen, og jeg hadde sikkert gått glipp av halvparten fordi jeg lå i badekaret (Det var verd det da). Men Gud jeg har savnet slikt vær, så jeg ble kjempeglad inni meg! Wihuu!

 
Uklare bilder, men dere skjønner tegninga! Jeg filmet det også, men det er litt flau snakking i bakgrunnen så før jeg får redigert det, så får dere bare kose dere med bildene, og så tror jeg det kommer en film på bloggen til H en gang! 

Men nå dør jeg, jeg har hodepine er kvalm og er slapp...

Lots of love,
Oda Karoline <3

Pokémon &lt;3

Jeg er dum. Jeg skulle lene hodet tilbake for å slappe av, BÆM så slo jeg hodet i veggen. Lenge leve gullfisk hjerne. 

Tegn på hvor smart og fortumlet jeg nettopp var!

I dag bestemte min kjære George å vise symptomer på sykdom, han svartnet hver 52 sekund, og jeg måtte febrilsk røre på mus-området og trykke på tastaturet. Du får ikke dø fra meg enda altså... Så i dag har jeg flyttet over alle bildene mine til en ekstern harddisk, om noe skulle skje.
Og så har jeg hatt en facebook"diskusjon" om hvilken Pokémon som var kulest og best. Jeg stemmer for min egen kandidat: TOGEPI! Ingen slår Togepi, det er helt klart. Akkurat som at Misty var den kuleste av personene! Åh, jeg savner norsk (fordi jeg vokste opp med norsk) Pokémon, gammel norsk Pokémon, ikke noe nyere verson med nye teite Pokémon og nye teite folk... 

Ja, jeg snakker om Pokémon (Og er stolt av det), og jeg burde vel ta det som et tegn på at det er på tide å legge seg til å sove, jeg er helt utslitt, med verkende hode og kvalme... (HAH, som om det var noe nytt. Jeg har hatt kronisk hodepine og kvalme i snart 3 fuckings år... Prøv å lev med det, så skal vi se hvem som joiner meg i å klage på bloggen sin annen hver dag!) 

Tenkte bare at jeg måtte skrive litt, om jeg i framtiden skulle lure på hva jeg gjorde den 14. Mars.
I morgen drar en gjeng fra min gamle klasse til Palestina, jeg forteller dere bare: Dere får ikke dø, for dere er alt for kule og jeg kommer til å savne dere litt om dere gjør det! Spesielt du Frida, for om du dør kan ingen kurere mine Frida abstinenser, og da har jeg ingen å le med av bæsj og promp samtaler. Og det kan bli litt ensomt. Pluss at jeg tror at Fridzel (??) blir ensom om du dør! Ikke at jeg tror dere dør, men bare sånn at dere vet at dere ikke får lov liksom, da ber jeg lærerne deres om å sette annmerkning på dere! Basta BOM. 
Om dere lurer på hva jeg og Frida snakker om foresten er dette et godt eksempel:

Frida: Miss vil ut så mye fortiden.
Oda: Kanskje hun har kjæreste.
Frida: Ja det eller diaré.
Og ja, vil lo godt av det! Derfor jeg digger den jenta sykt mye! Eller som Hanna oppdaget en blogg si: Jeg iluer Frida veldig mye!

Greit da, gå å lalle. 
Jeg vil så gjerne sovne i natt fordi jeg skal drømme om å komme hjem til disse jentene, som er 4 av de 6 vakreste jentene i verden! ILUER <3Må bare fortelle en ting til først: Fra og med torsdagen er det Harry Potter Weekend på ABC family, så om jeg ikke er å nå på det tidspunktet vet alle hvor jeg er. Pluss at jeg må skrive det på masse plasser for å huske det denne gangen, jeg har allerede gått glipp av 2 eller 3 Harry Potter Weekends, bare fordi jeg er så glemsk!  Og mens vi snakker om Harry Potter, jeg tror jeg skal lese et kapittel i HP boken min! Verdøøøøø!  

Bildet lånt fra http://artdungeon.com/, flere bilder finner du på her

 

Lots of randomnes,
Oda Karoline <3

Gårsdagens shoppingvarer

I går hadde jeg fryktelig hodepine, så da tenke jeg at shopping kunne være den perfekte kuren. Vel jeg hadde fortsatt hodepine etter på, og i tilegg dårlig samvittighet. MEN det var verd det, nesten i hvert fall! 
Her er det jeg kom hjem med:

Dobbel ring fra So Good Jewelry!

Smykke fra So Good Jewerly!

Slange armbånd fra So good Jewelry! 

Og slik så jeg ut i går!

 

Så du noe du likte?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dere altså

Hva er det med Norge? Mistet dere all inteligensen da jeg dro eller? 
For det første, det er TOLVTE Mars i dag, noe som betyr: 3 måneder til hjemreise! Yey!
Og to, drømmeprinsen har enda ikke fortstått at han skal sette seg på den hvite hesten sin og redde meg... Sist nevnte er jo helt åpenlyst. Jenter i nød skal ikke redde seg selv!

Oppgitt!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Red Riding hood

Fy faen for en film. Jeg er målløs, ord finner ikke veien ut på tastaturet. Jeg liker egentlig ikke å se filmer, så jeg blir kanskje ofte positivt overasket, men denne filmen var helt amazing. Catherine Hardwicke klarte det virkeiig denne gangen, hun lagde denne filmen mye bedre enn Twilight, missforstå meg rett, jeg elsker Twilight og det er fortsatt en av mine yndlingsfilmer, men jeg synes ikke Catherine Hardwicke var så flink med den, hun kunne gjort det mye bedre, og jeg sier ikke at Rødhette var bedre, men den er ikke langt unna å dele plassen. 
Jeg kan ikke si så mye om filmen uten å avsløre meg for mye, men jeg kan si at du går glipp av noe om du ikke går på kino og ser den! 

Og det har virkelig ikke noe å si at det var tre veldig kjekke menn med i filmen, 

Max Irons! (He really got the good boy hotness!)

Billy Burke! (Ikke diss min kjærlighet for Billy Burke, han er eye candy for å være en gammel mann! Og han har erfaring og penger, kan det bli bedre? )


Shiloh Fernandez! (Jeg er din om du barberer deg litt!)

 

Åh, jeg vil skrive så mye mer, men da ødelgger jeg for dere! Jeg kan si at den inneholdt alle følelsene jeg kunne tenke meg, og jeg klarte å se den selv om den var skummel til tider og jeg måtte holde Hanna i hånda! Men jeg overlevde, så da kan den ikke være så skummel! 

Bilder av filmen, insert here:

Hva er en film uten litt 'action'? 

Hvorfor er du så damn sexy? 

Dette kommer til å... nei skal ikke si noe jeg!

Se den, Se den, SE DEN!

Nå er innsiden av øyenlokkene mine det eneste jeg skal se, om jeg ikke møter en bondeknøl i drømmene mine, for jeg sier ikke nei takk til litt selskap altså, jeg er jo så fryktelig ensom her i Amerika! 

God natt!

Lots of love,
Oda Karoline<3

Og nevnte jeg: SE DEN!! ?

Min forkjærlighet for bondeknøl, Mercedes-benz og Ford

I morgen er det en STOR dag! Klarer dere å gjette hvorfor skal jeg linke til én av de som gjettet riktig i 3 innlegg! 

I dag var en ganske kjedelig dag, mest interessante som skjedde var når jeg gikk forbi et bilverksted, trakk pusten ekstra godt inn og kjente ilinger i underetasjen. (Haha, kanskje ikke det siste men minner jeg har koblet opp til den lukta kan få hvem som helst til å ringe mr. right)
Jeg virker kanskje ikke som en jente som liker slike ting, men jeg elsker virkelig biler og vil veldig gjerne lære meg hvordan en bil er oppbygd, derfor jeg er så gira på bondeknøl, de vet hvordan de mekker en bil! Og da kan de bare mekke seg en vei mellom beina mine også, med de riktige teknikkene selvfølgelig!  
Er jo ikke bare biler, men mopeder, motorsykkler etc., too bad at de bondeknøla jeg kjenner er større idioter enn meg til tider, trenger et nytt utvalg altså! Eller bare lære meg å mekke selv, er jo noe som heter å tilfretstille seg selv også!

Drømmebilen! Mercedes-benz SUV! Bygde den selv, og den er hybrid! Kostet bare: 

Ehe!
Har alltid hatt en forkjærlig for Mercedez og Ford, så er vel det jeg kommer til å annskaffe meg om noen år! Men bilen ovenfor er min absolutte bil favoritt, får aldri nok av å si; Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV!  (Haha, hadde det ikke vært fint om jeg hadde skrevet det feil nå?)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, har rukket og spist en brødskive og min 6. bar, jeg lever på barer!, og skal hoppe i dusjen mens jeg håper på å ikke brekke anklene!
Kvelden går med på kino tror jeg, og det er jo meget interessant, skal se Little Red Ridinghood, jeg har foresten begynt på en ny bok serie kalt 'fingeravtrykk', den begynte helt sugent (Ikke konseptet, men skrivingen!) og nå er jeg helt hekta, selvfølgelig har jeg bare de tre første bøkene, som jeg har lest ut, og vet ikke hvordan jeg skal få tak i de 4 neste uten å betale $15 i porto eller $50 for én bok... Hørt om serien og vet hvor jeg kan kjøpe resten av bøkene?

Greit, nå er jeg ferdig med randome innlegg! Får heller bruke hjernen min på noe å fornuftig, som å tenke på noen kjekke bondeknøl, om det finnes da!

PS: Annbefaler ingen å google bondeknøl! Haha! Men jeg fant dette da:Lots of love,
Oda Karoline <3

Valgets kvaler

Jeg har to valg, to vanskelige valg, og jeg vet ikke hva som er enklest;
Selge familien eller selge meg selv?

 Lululu, fant ikke noe bedre bilde

Naken

Faen, jeg glemte å gå naken i dag...


Excuse me miss, you need to cover up

Heisann!
Kom nettopp hjem fra skolen så ingenting spennende har skjedd, bortsett fra en liten samtale jeg hadde med en av lærerne rett før jeg gikk inn til engelsktimen:

Lærer: Excuse me, I forgotten your name.
Oda: Oda.
Lærer: Ok, Oma...
Oda: Oda.
Lærer: You need to cover up
*Oda Tenker: I need to pass my classes*
Trekker opp t-skjorten så BH'en ikke synes noe mer.
Lærer: All the way.
Oda trekker litt mer opp, og går sin vei. Når læreren var ute av syne, trakk hun t-skjorten ned igjen. Som sagt, jeg trenger å stå i klassene mine jeg også! 

Dette hadde aldri skjedd i Norge, og I Norge går jeg med enda mer utfordrene klær, jeg mener er dette utfordrene:Tror ikke det du. Hadde det bare vært den blå, så kanskje. Men jeg har jo gått med bare den blå også, ingen som klaget! Just saying

Og dessuten jeg er avhengig av at puppene mine vises litt for at jeg skal klare å bestå dette skole året. Jeg har 4 mannlige lærere (hvor én er homofil,) og i dette øyeblikk en mannlig vikar i en av klassene. Det vil tilsi 4 menn som heller ville ha sett på kløften min enn den dårlige prestasjonen min. Jeg vet helt sikkert at det hjelper med utrigning i 2 av klassene mine, og er det ikke det lærerne vil? At vi skal bestå skoleåret? 
Jeg tar det helt ærlig som smiger når folk under 38 ser på puppene mine, for jeg er stolte av de. Og så kommer det en lærer å ber meg om å dekke de til? Skal man ikke vise det man er stolt over da?
Jeg kjente jeg ble litt irritert på læreren, og følte for å si det jeg tenkte, altså *I need to pass my classes*. 


Nei faen heller, i morgen kommer jeg naken!

Men nå skal jeg trene, og så skal jeg gjøre lekser!

 

Hva er din mening på tildekning? Jeg har jo forståelse for det om det plager noen. Men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke tror det plager noen av lærerne mine at jeg går slik! Og igjen, jeg gikk ikke engang med utrigning... 

Lots of love,
Oda Karoline

Made my day!

Heisann! Nå sitter jeg på rommet mitt med dundrene hodepine og hører på triste sanger. Egentlig hører jeg på en blanding mellom triste og glade sanger, men akkurat nå er det en trist sang! Eller, en blanding kanskje. Fuckin' perfect av Pink, begynner trist men har så mye mening i seg at jeg blir litt glad!

Anyway, var egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Tenkte mer å fortelle dere at i dag har jeg det litt bedre, for jeg har snakket med så mange fine folk! Hva skulle jeg ha gjort uten internettet? Følte meg så kul når jeg multitasket økonomilekse og samtaler med 5 forskjellige folk! 5 folk som made my day! Men så forsvant pluttselig 3 av de akkurat samtidig, er det ikke alltid slik?! 

Jæ, frk. populær liksom! Haha, eller ikke! Tenkte bare å vise verden hvilke folk som made my morning! 


I dag har jeg valget mellom å være produktiv og gjøre masse lekser, eller gjøre ferdig inspoveggen min! Jeg kommer til å begynne med lekser, og ende i å gjøre inspoveggen min ferdig, kjenner jeg meg selv rett i hvert fall. Eller så kommer jeg til å drite i leksene! Er ikke noe jeg må gjøre, bare noe jeg vil gjøre for å opprettholde nerdestatusen min! Skal trene litt i dag, og det gleder jeg meg smålig til! Hater når rutinene mine blir utsatt... På fredag pga. sykdom, i går pga. teite fingeren min og i dag er ikke engang treningssenteret åpent. Fml. Fml har forresten blitt mitt nye yndlingsord! Synes det er så fint, så går rundt å sier det hele tiden. Eller ikke. Skriver det litt mye kanskje, men skal prøve å skjerpe meg! 

Ellers så har det ikke skjedd stort i dag, Liverpool vant en fotballkamp jeg ikke fikk sett fordi jeg sov, men jeg er veldig stolt av de! LFC in my heart!

Fint rom (a)

Stolthet <3

Forresten, jeg skal skrive CV i dag, og prøve å få meg jobb! Så må vel få startet!

Vi snakkes!

Lots of love,
Oda Karoline <3

From &lt;,3 to &lt;3

Heisann! Nå er jeg i litt bedre humør, jeg kan endelig skrive med høyre armen, og jeg er en stolt eier av 5 nye bøker OG en film! 
Jeg kjøpte meg 3 noveller, 1 Harry Potter and the Order of the Phoenix Portfolio, 1 kokebok og Harry Potter and the prisoner of Azkaban- Ultimate Editon! Yeeey! Hvem sa at man ikke kjøpe seg kjærlighet og lykke? Jeg er i hundre, jeg elsker nye bøker det er så fantastisk! Lykkerus!

Edit: Jeg kom på at jeg hadde jo kjøpt meg én Hedvig figur også, og at på torsdag kjøpte jeg meg to bøker: Vixen og Revolution (Fortalte om det i et tidligere blogginnlegg) som jeg også må ha bilde av! Yeeey, flere bøker!


Så nå skal jeg bare ta bilder av alt, så skal jeg legge meg og føle meg litt mer lykkelig!  Men ikke helt perfekt da, perfekt nok! Bøker er som gutter, de kan tilfretstille deg, noen er gode, noen er dårlige, de gir deg lykke, men lykken varer ikke evig! Men likevell klarer man ikke å holde seg unna de!


Fikk # 1 og # 2 i bursdagsgave, så nå er jeg snart halveis, eller er ca. halveis i samlingen! Tror de bare har kommet ut til film # 4 da, så har snart alle som finnes ute! 

Yey! 

Portfolien! 

Ting som var med! DA listen, Don't know what that is, dødsetermaske bilde og noen Proclamations! 

DA!

Den kommer ikke til å være så mye fram! 

Andre små ting som var med, bilder av Harry fra år 1-5, klistremerker og...

Postkort! Uklart bilde<3

Og Scrapbook, som basically er en klistremerke bok! 

Bøkene jeg har kjøpt denne uken! Fra venstre: Revolution, Vixen, Prode & Prejudise, Red Riding Hood og Beastly, sist nevnte så jeg på kino for 2 timer siden! Kjempesøt film, gleder meg til å lese boken! 

Denne skal jeg se om en uke, yey! 

UKLART BILDE (L)

Kokeboken jeg kjøpte meg, gjett hva den består av liksom! 

Denne har jeg ønsket meg lenge! 

BRØD! 


Men nå skal jeg toppe denne fantastiske dagen, jeg tror nemlig at jeg kaster opp snart. Bokstaveligtalt. Følels ut som om jeg har vært på en sikkelig fyllefest og gått på snurr, hangover! Og jeg har ikke en gang rør alkohol på kjempelenge. FML...


God natt!! Skal innformere dere om jeg spyr, så stay tuned!

 

Lots of unødvendig innformasjon,
Oda Karoline <3

worst day of my life

I går tenkte jeg at jeg hadde det ille, i dag ønsker jeg gårsdagen tilbake.
Da jeg våknet opp hadde jeg perioden min og det som følger med. Jeg hadde tidenes periodesmerter, magen og ryggen ropte og skrek bare jeg reiste meg opp. Så i stedet for å dra på Barnes and noble som jeg skulle, ble jeg sengeliggende. Så når jeg hadde ligget i  senga en stund og så skulle bevege meg ut til kjøkkenet for å varme en sånn varmerispølse-ting svimte jeg nesten av pga. en blanding av magesmerter og svimmelhet. 
Så bestemte jeg meg for å dra på B&N likevell fant jeg ikke ipoden min. Lette overalt, og fant den 3 timer senere, men da hadde jeg startet på en lekse jeg ikke fordstår en dritt av. 
Så skulle mamma og pappa på butikken så jeg tenkte å henge meg på, svelget noen ibux og når jeg skulle gå ut døra fant jeg ikke pengeboken jeg hadde for 3 minutter siden. Igjen lette jeg overalt, så tenkte jeg at den kanskje lå i kjøleskapet, med min hjerne kunne jeg ha lagt den der. Jeg snakket med pappa i mobilen for å finne ut om de hadde tatt den med seg:
O: Har dere lommeboken min?
P: Nei, skal jeg hjelpe å  lete?
O: J-HELVETTE

Gjett hva smarte Oda hadde klart da?! Joda slengt kjøleskapet igjen, mens jeg hadde fingeren oppå håndtaket. Kort forklaring, kortere: Det er en mm mellom kjøleskaphåndtaket og frysehåntaket, og likevell hadde jeg klart å skvise fingern min i mellom, og det ende med at fingerneggelen min sprakk... Jeg har ALDRI kjent en smerte som det, og med den smerten i tilegg til periodesmerten. V O N D T... Det gjør fortsatt vondt i fingeren, og dette er et kvarter siden. ÅÅÅH... Skyt meg nå, vær så snill...Jeg lurer litt på hva de under oss tenkte, for det er lenge siden jeg har skreket så mye av smerte, egentlig ropte-skrek jeg ikke så mye, for jeg klappa hånda mi over kjeften for å slippe skammen, men da pappa oppdaget meg klarte jeg ikke å holde meg lengre, så da ropte-skrek jeg høyt og gråt-skrek HØYT. Og for å ikke glemme at jeg trampet i gulvet som en trassing to åring som ikke fikk godteri...
Nå må jeg ikke glemme det beste med hele historien, det var HØYREhånda. Så nå kan jeg ikke gjøre noe med den på en stund... Det vil si ingen skriving, spising med gaffel og kniv samtidig, skriving, dusje med varmt vann (vondt), trene og nevnte jeg skrive? Jer er så sur på meg selv. Jeg skal aldri mer multitaske... A L D R I!!!

Nå skal jeg drukne sorgene mine i et eller annet, er lei av å blogge med venstrearmen, det er ubehagelig å bare bruke én hånd ...

 

FML,
Oda Karoline <3

PS: Jeg hylte på meg vondt i halsen også...

Når man har så mye å si, men ingen å si det til

Mars begynte ikke bra, og jeg ser fortsatt ikke et hvitt flagg i horisonten. Jeg er svimmel, sliten, slapp og redd. Redd for å miste de kjæreste jeg har. I et øyeblikk forstår jeg hvor mye de betyr for meg, og jeg er så lykkelig, og i neste er jeg redd fordi jeg mener jeg kanskje var litt for intens når jeg forklarte hvor glad jeg er i de. 
Tankene mine er som den rykende varme teen jeg drikker, jeg forstår de i et sekund og så forsvinner de ut i universet og jeg får aldri forklaring på hvor de ble av.

For første gang på lenge klarer jeg ikke å sette ord på tankene mine. Dagen i dag har vært en følsesladd berg- og dalbane, med en god dose redsel. Jeg kan vel best beskrive den som den største berg- og dalbanene på Tusenfryd, du er redd, men samtidig kjenner du lykken bruse gjennom kroppen din, helt til du ser endeplassen og du forstår det er over og at nå venter minst 30 minutter med kø.

Jeg tror livet straffer meg for å ha vært for lykkelig og glad for tiden. Jeg kan jo ikke begynne å akseptere Amerika smått om smått, det er i hvert fall forbudt. Og som alltid når man bryter regler, er det straff når man blir oppdaget. Straffen min er en godt og hardt slag i trynet av realitetens hand. God fart tok den seg også. Som når du har en sprettert og tar strikket kjempelangt ut, og i det sekundet du slipper innser du at du har den vendt mot deg selv.
Jeg er ikke deprimert, men jeg kjenner at jeg mentaliteten min beveger seg i den rettningen. Hodet kjennes ut som om det er i et romskip, hvor trykket er kjempe sterkt, og jeg er redd det skal sprenges hvert øyeblikk.
I morgen skal jeg prøve å komme meg på Barnes and Nobles og bare flykte fra realiteten, sette meg ned og lese bøker, og skrive litt.

ÅÅÅH, jeg er så irritert. For første gang i mitt liv kan jeg ikke utrykke meg som jeg vil på bloggen, alt for mange av de jeg kjenner leser det og da skaper jeg bare trøbbel for meg selv. Jeg klarer det ikke mer, jeg sprekker snart. Jeg trenger noen å snakke med, jeg er så desperat. Jeg vil sette ord på redselen min. Hadde jeg hatt et nært forhold til familien min, kunne jeg kanskje snakket med de, men nei jeg klarer det ikke. Er ikke en gang vits i å spørre, Hanna. 
Og jeg vil ikke lasse mer på vennene mine, for akkurat i dette øyeblikket er jeg redd for at de bare skal snu og forlate meg.
Og jeg vet jo at de er opptatt med viktige ting, og at det er natt til de. Men deler av hjernen min klarer ikke å se det, den ser bare kalde rygger som vendes min vei. Jeg blir latt ut av sirkelen igjen.
Så la oss få det svart på hvitt: Amerika jeg hater deg.

Jeg kan ikke skrive noe mer. Jeg hater det, det er bare din feil Amerika.

"How do I live without the ones I love? 
Time still turns the pages of the book it's burned 
Place and time always on my mind 
I have so much to say but you're so far away 

Plans of what our futures hold 
Foolish lies of growing old 
It seems we're so invincible 
The truth is so cold 

A final song, a last request 
A perfect chapter laid to rest 
Now and then I try to find a place in my mind"

Lots of 'sett inn det du føler passer her', 
Oda Karoline 'sett inn det tegnet du føler passer her'

Pappa's lille engel?

Heisann!
I går var jeg syk så jeg gjorde ikke noe stort, som det var verdt å blogge om!  Det eneste spennende som  skjedde var at en idiot hadde tatt med seg pistol på skolen og var sint. Selvfølgelig gikk jeg glipp av det. *Så sur*. Nesten sånn at jeg håper at det skjer igjen! Tenk deg den fine historien jeg kan fortelle barnebarna mine, om jeg overlever!

Dagen i dag var heller ikke særlig spennende, jeg brøyt shopping forbudet mitt og handlet meg nytt undertøy (en av BH'ene jeg skrev jeg ville ha på bildet under, den lysegrønne med matchene truse! Lykkelig) og to bøker, Vixen og Revolution. Begge fra gammeltiden, 1800-1900 tallet! Så det blir fint å lese! Skal bestille meg enda en bok som heter 'The Gift' av James Patterson! 
Og så har jeg funnet ut at jeg burde lære meg litt mer rettskrivning. Ingen flere ejg istedet for jeg! 

Ellers så snakket jeg og Hanna om at en gutt hun kjenner skal bli pappa, og spurte hun pappa hva han syntes, det hadde pappa ingenting å si på. Så spurte Hanna, hva om jeg ble gravid nå da? Da hadde han blitt trist sa han, så sa jeg; Men med meg blir du vel ikke trist, meg forventer du det sikkert av.
Pappa: Selvfølgelig blir jeg trist.
Oda: Ja, men du forventer det vel av meg.
Pappa: Du får ikke ha sex før du er 24.
Hanna: FORSEINT!!
*Pinlig stillhet*
Oda: Hanna, jeg har aldri hatt sex, bannet eller drukket alkohol! *Noe i den duren*

Vel er det ikke det alle piker sier når pappaen deres er i nærheten? Vel, jeg ER jo ukysset og jomfru, har aldri røykt, bannet eller drukket! Nesten i hvertfall! Èn var i hvert fall riktig!
Jeg er jo pappa's lille engel, hvordan kunne jeg ellers hatt råd til  8 BH'er fra VS!? De er jo for dyre for at jeg kunne sponset meg selv i alle! 
Fint at pappa er så god troende! 
Mamma der i mot, hun forstår at slaget er tapt med meg, selv om hun prøver å overbevise meg litt om at det finnes håp for de håpløse også! Ha-ha, yeah right. 
Men for å få avklart en ting, pappa har ikke spandert én BH fra VS på meg, han har lånt meg penger én gang!Nå er klokken halv ni og jeg føler egentlig for å legge meg tidlig. Ikke at jeg er trøtt eller noe, har bare planer om å møte noen kjente og kjære i drømmeland!

Og Katrine, vi HAR en skypedate i morgen, for nå er det for lenge siden jeg hørte stemmen din sist, og jeg har masse å si til deg, vi er jo begge så glade akkurat nå!! Digger, Digger, Digger deg!  


 

Sjekk ut Tumblren til vakkre Katrine her

I love you bestevenn <3

Sjekk ut hva jeg skrev om kjønnshår her

Begge linkene er verdt å sjekke ut! Og dessuten om dere går inn på kjønnshår-innlegget og gir meg ros eller kritikk hjelper dere meg nærmere skrivedrømmen min!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Blubb Blubb kjendiser ass

Blubb Blubb, nå sitter jeg her å venter på at min kjære bror skal fortelle meg at jeg har et supert skrivepotensial, og at jeg skal drite i rettskrivning, droppe skolen og sattse på å bli skribent! Og ikke kom å fortell meg at jeg har store forhåpninger, for jeg har ikke det! Denne gangen har jeg tatt skrivekunnskapene mine til nye baner; jeg har skrevet et innlegg om kjønnshår! Delicat ikke sant? Hmm, tror muligens jeg har fortalt det fra før av, men shit au! 

Jeg er syk i dag, men dro på skolen likevell, klapp på skuldra for meg! Det endte i at jeg spang på skoledoet og tørr-brakk meg! Delicious! Så i dag skal jeg skrive 5 sider på engelsk prosjektet mitt, og så bare kose meg med VOGUE og det lille som er igjen av teen min, er vel mest sannsynlig tomt før jeg får startet på VOGUE.

Ellers kom jeg nettopp innpå en blogg som var hjerteknust over at Selena Gomez har kapret Justin Bieber (Er det slik han skriver navnet sitt). Helt ærlig bryr det meg ikke, jeg synes det bare er trist at Selena har sunket så lavt, for jeg synes hun er ganske så kul! Men Justin? Huff... Der drakk jeg opp teen min og ja... Vi hadde gått tom Splendid, så måtte bruke sukker... Never again! 

Kjendiser ja. Jeg synes det er et alt for stort oppstyr når det kommer til kjendiser, greit du har plakkater av h*n overalt på rommet ditt, du vet hvor h*n befinner seg 24/7, og du spiser bare fisk i karamell saus fordi h*n gjør det. Men trenger du virkelig å ROPE det ut for hele verden?
Jeg er smålig betatt av både Charlie MCDonnell, Robert Pattinson, Jackson Rathbone og Eminem, men jeg holder det for meg selv. Og ROPER det ikke ut på bussen, skolen, gata etc. slik at alle forstår hvor obsessed du er!
Det nærmeste jeg kommer å vise hvor betatt jeg egentlig er, er ved at folk kommer inn på rommet mitt og ser bildet av Charlie, eller t-skjortene og plakatene med Twilighstjernene! 
Misforstå meg rett, jeg er stolt av å like dem, men jeg er ikke stolt av å være menneske når jeg møter alle fjortisfanene på gata! Det er derfor så mange av vennene mine ikke liker Twilight, jeg foretrekker å høre på timeslange foredrag om hvorfor Twilight er dårlig, i stedet for å høre på timeslange foredrag om hvorfor du og Robert Pattinson passer såååå godt sammen, de foredragene får jeg nok av i mitt eget lille hode! 


Dere må innrømme, han er ganske så kjekk!

Men nå er det HellCats, SÅ er det engelsk. Om ikke noe annet kommer i veien, som f.eks. mat eller musikk!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Lærer: Hva er yndlings butikken din? Oda: Victorias Secret

Heisann!  
Nå sitter jeg å gaffler i meg en kjempegod ommelett jeg nettopp lagde meg! Jeg tok egentlig alt sunt i kjøleskapet og kastet det inn i eggeblandingen! Jummy!  
Nå er jeg mett, men vurderer å ta litt til. Nei, jeg kan ikke det!

I dag var første dag tilbake på skolen, og jeg hater å innrømme det, men det var godt! Jeg er sjeleglad for rutinene skolen har med seg, og jeg fikk trent når jeg kom hjem! Nå skal jeg bare begynne med leksene og så er jeg klar til å se Gossip Girl og bare slappe av! Herrrrrligt!
I morgen er det Mars og det eneste jeg vet at Mars fører med seg er 2 konserter(Med koret, kom å se om du er i nærområdet, Ha-ha!), en premiere(Rød Hette med Amanda Seyfried) og en dead-line, som vil si at jeg må skrive over 50 data-skrevne sider før mars er omme! Jo-oy! 
Dere får høre mer om det når Mars er omme!

Nå skal jeg lese høyt et innlegg jeg skrev på den andre bloggen som snart kommer ut, til mamma! Stay tuned!  

Og ja, til overskriften. I Economics i dag, hadde jeg en presentasjon (Jeg var frivillig! Jeg er SÅ stolt av meg selv, jeg er egentlig redd for å snakke i den klassen, fordi jeg ikke har noe peil på Amerikansk økonomi!!!) og på slutten spurte læreren min meg spørsmål. Og et av spørsmålene omhandlet shopping. Jeg sa ærlig som jeg er, at jeg ikke tenkte jeg kom til å bruke mer enn $100 (Altså Ca. 600 Kr) for yndlingsbutikken min fantes ikke i Norge, men før jeg fikk til å snakke videre spurte han hva yndlingsbutikken min var, her er historien på 3 sekunder:

Læreren: Så hva er yndlings butikken din? 
Oda: Umh, Victorias Secret!
*Pinlig stillhet* av en eller merkelig grunn
Hulio: Go CRAZY! 


Disse er de 3 (2 er like) BH'ene jeg skal kjøpe meg kjempestraks! En på Onsdag/Torsdag, og de andre når jeg har penger! Jeg håper at Love Unlined Demi Bra gir like fine pupper om du ikke har silikon også!!

Hahah, det var litt flaut, men jeg bryr meg ikke om hele skolen vet at jeg er VS addicted, 'Cus I am!!


Lots of love,
Oda Karoline <3

Kanibalistiske Disney-eventyr og en liten fugl som drømmer om å reise fra reiret

Heisann! 
Nå har jeg rompa plantet i sofaen med pc'n i fanget. Egentlig burde jeg bytte ut pc'n med en av de mange leksene mine, men jeg har vært flink og gjort ferdig prosjektet mitt i US. Economics, så fortjener en liten blogg pause! 

Vi har som prosjekt å hypotetisk (??) flytte hjemmefra og du får ikke mooche(??) av foreldrene dine! Mooche er å leve under deres paraply og å få fordelene som da følger med, penger, mat, bil etc. 
Så jeg fant drømmeleiligheten min på Solsiden for 8000 i måneden, jeg jobber på meny og tjener ganske mye i måneden, så jeg tror jeg kommer til å klare meg fint når jeg flytter hjemmefra! Jeg klarer ikke å slutte å tenke på den leiligheten der i mot, den var helt perfekt, med perfekt beliggenhet, bah... Og 8000 i måneden er ikke så værst når man bare jobber og muligens tar en kveldsklasse på NTNU, om det går! Nei, jeg tor jeg kommer til å leve livet om et og et halvt år!
Innredning er jo en av mine største passions! Jeg drømmer om å innrede alt mulig til alle muligens tider! Og nei, det er ikke pga. Ida Wulff, jeg har alltid likt å ommøblere og innrede, helt siden jeg var lita!

Så nå skal jeg begynne å spare til leilighet i Trondheim, som vil si litt mindre shopping på meg... Skal bare kjøpe meg én BH på VS! Den er nydelig!


Ellers satt jeg å leste litt på denne siden i går, jeg stumblet meg inn på den!
At Disney har forvrengt eventyrene så utrolig mye visste jeg ikke, men tydeligvis ble Tornerose voldtatt mens hun sov, Udyret ble til et udyr for å ha hatt sex med en hjemløs pike, Snøhvit var 7 år og bekjempet den onde dronningen som måtte danse i illvarme jern sko til hun falt om død (Auch), Pinocchio ble missbrukt og hengt, Hans og Grete sagde av strupen til verinnen sin, Den lillehavfruen ble til sjøgress og byttet tungen sin mot å bli menneske og Rødhette spiste sin EGEN bestemor... 
Og det var bare et par, de nevnte Askepott, prinsessen og frosken og Rumpelstiltskin også!
Og disse folkene idoliserer vi! 


Annbefaler alle å lese igjennom den siden, selv om det er mye å lese OG på engelsk! Du vil aldri tenke på Disney-eventyrene på den samme måten!
Nå skal jeg finne en plass hvor jeg kan kjøpe meg den komplette Brødrene-Grimm sammlingen!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Lille miss matvrak!

Jeg er en av de som er litt i overkant glad i mat, men ikke hvilken som helst mat, bare middag! Jeg er lei alt som heter brød, pålegg, frokostblanding og slik mat som man spiser som frokost, lunch og kveldsmat! 
Nei, jeg vil ha middagsmat 24/7, og da helst bare pizza og fiskepinner!  Jeg går rundt å drømmer om pizza og fiskepinner hele tiden, og hadde jeg hatt nok timer i døgnet hadde jeg spist det mer enn 24/7! Selvfølgelig er det ikke snakk om noe kjøpe pizza, nei helst pizza med grov bunn og masse godt og sunne ting som fyll! Mmmh, jeg får vann i munnen bare av tanken, men det kommer vel av at jeg sitter å drikker te! 

(Ikke grov bunn...)
Så, om du gir meg Pizza og fiskepinner er jeg din for evig, sleng gjerne med hvitløksbrød og da selvfølgelig! Så til den neste gutten som gir meg et livsforbruk av hjemmelaget pizza og fiskepinner med ranch, du skal få se det nye undertøyet som ble med meg hjem fra Victorias Secret!

 


Ellers kan jeg gi meg selv en klapp på skulderen for å ha vært kreativ igjen! I går hadde jeg dårlig selvtilitt, og bestemte meg derfor for å være kreativ til dager som de, her er resultatet:Don't you agree?

 

Nå skal jeg bake muffins som et stykk Olenka skal få!

Lots of love,
Oda Karoline<3

Syk? Nei det bryr vi oss ikke noe om, ikke når man kan snakke 5 timer i strekk om livet!

Heisann! 
I går var en fin dag! Den startet med at jeg og Vida passet på disse skjønne skapningene:

Før jeg og Vida møtte Olenka, Alex, Kimberly, Evan, Andrew  og venninna til Kimberly på Sizzlers for å spise en god lunch! 
I går var Vida's siste dag, så er litt trist for at vi ikke fikk gjort ENDA mer, men jeg må si at det var en koselig siste dag!  
Etter at jeg hadde sakt hade til Vida, med et løfte om å møte henne på flyplassen dro jeg til vakre Olenka hvor vi bare satt på rommet hennes og snakket i fem timer i strekk. Gud, det tar på å snakke engelsk i 5 timer i strekk, med kun pauser når hun snakket, men gud så koselig! 
En av årets koseligste vanlige kvelder, denne vinterferien har vært så fin! Og den har fått meg til å innse at Amerika ikke er så ille, i hvertfall ikke når man har ferie!
Nå er rommet mitt ryddig og jeg sitter vel egenltig bare å venter på å dra til Olenka igjen, jeg er egentlig syk men hysj hysj.
Jeg våknet opp klokken 4.40 i natt med kjempevondt i hals, hode og ryggen, og så frøys jeg sånn inni helvete. Det var helt grufult, og jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er frisk. Halsen og hodet verker, jeg har feber og er generelt kjempe svimmel! Men hvem gidder vel å være syk i ferien sin? Syk kan jeg være i hele neste uke!  

I dag har jeg sendt avgårde Vida til Norge, stalket Norske gutter på facebook og prøvd å få meg selv til å ikke tenke på de som pene, jeg må virkelig kontrolere hormonene mine, de løper jo løpsk! Finnes det noe medisin mot det? Eller må jeg bare vente til skolen starter før jeg går på jakt? 
The story of my life: 
Men nå skal jeg legge ut facebook bilder som kommer til å få guttene til å sikkle etter meg!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hormoner som løper løpsk og ballonger i taket

 

Heisann!
Jeg fikk en kommentar om at jeg ikke blogger nok, og for første gang i mitt liv er det ikke fordi jeg er deprimert, men fordi jeg har det så sykt morsomt. Og fordi jeg har noen hormoner på aveie i kroppen min, som får meg til å ligge å tenke i flere timer når jeg helst vil sove. Og ja, jeg tenker, ikke noe annet.  Jeg er litt usikker på en ting, som jeg forhåpentligvis får fikset på snart! Cross your fingers for me! 
Ellers så har jeg vært på Victoriassecret once more, faktisk har jeg vært der to gager på under 3 dager, og brukt litt for mye penger på noe jeg ikke har tenkt å vise dere, det skal være en overasskelse til mr. Right, en gang i fremtiden. Untatt Vida da, hun får se det! Og Olenka. Men det er vel mest fordi de allerede har sett det!

Jeg har også holdt en overasskelses fest for Vida, en stor suksess btw., vært på Bowling, hvor jeg kom på 3. plass ut av 6., jeg er sååå stolt! La oss se bort i fra at jeg kom på nest siste på runde en. Jeg har vært på café med Vida, hatt piknik i parken med Olenka, Alex, Kimberly, Andrew og Vida, vært å spist på en kinesisk restaurant og spilt pool, hvor jeg og Vida slo Olenka og Even! 

OK, utrolig mye å få med seg, så jeg forstår godt om noen bare leste det første ordet og de fire siste! I would! 
Jeg har selvfølgelig bare tatt bilder fra dissen, og festen, så for dere som heller vil se på bilder istedet for å lese masse kjedelig tekst, this one is for you:

Olenka og Curtis!

Hihi, elsker annsikts utrykkene til folk altså! 

Aidan!

Vi tegnet oss selv, dere ser vel likheten?

Tyskerne! :- D

Gjett hva Vida gjorde heeeeele kvelden, liksom! 

Truth or Dare, som ble til Dare or Dare!

Bromance! 

Curtis fant sitt egentlige kjønn!

Og kappet av seg beina!
Det var bursdagsfesten! Den var enormt bra, nå til gårsdagens dissing:


Takk til Vida for bildet! 

Andrew!

Olenka og Alex, de er så skjønne! De hadde forresten 2 års jubileum på mandag! Aw <3


Kimberly, som er søsteren til Olenka! 

Olenka, hun er så pen! 

Olenka once more! 

Og tilslutt Alex! 

I går var sykt morsomt, faktisk har hele vinterferien vært helt fantastisk! I dag skal jeg være med Olenka til Vida kommer, så går turen til den største fotballkampen Albany Cougars har spilt på lenge, og så skal vi ut å enten feire eller drukne våre sorger før vi muligens ser film! Haha, ikke travelt i det hele tatt liksom! 

GO COUGARS:
I. 
I Believe.
I Believe that we will win, I Believe that we will win, I Believe that we will win etc.

Og, jeg glemte jo helt at jeg nesten er ferdig med inspo-veggen min! Take a look:

Jeg liker den veldig godt! Spesielt disse to bildene:


...

 

 

HAHAHA, so true! 

Men nå skal jeg vurdere det å stå opp, jeg er så sulten! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Dagens Outfit

Jeg har en dårlig vane med å ha noen fjortisinnfall, og dette er et av de, nemlig det å pluttselig ha dagens outfit her og der, for så å kjøpe meg sminke. Huff... Vel jeg skylder på hormonene, de begynner å gå litt løpsk for tiden. 
So here we go: 
Genser: Banana Republic,
Bukse: Forever21,
Sko: ALDO
Smykker: H&M og Indiska tror jeg. 
Klokke: Guess.
Armbånd: Snø of Sweeden
Hårdurt: Forever21

 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

SUPRISE

Heisann! 
Jeg skal en tur til SF for å shoppe, men tenkte å med dele at jeg holdt et supriseparty for bestevenninna mi i går og det gikk strålende bra! Hun ble kjempeglad og det ble igjen alt for mye mat og godteri, fint for meg at jeg er på kake og godteristopp, så kan egentlig ikke spise noe av det som er igjen!
Suits me well!

Skal skrive mer om det senere, men tenkte å legge ut en liten smakebit:


Vi tegnet oss selv på ballonger! 

Curtis! 

HAPPY BIRTHDAY VIDA <3

Alle gjestene!
Fra Høyre: Aidan, Oda, Vida, Alex, Curtis, Andrew og Olenka. Egentlig så ikke Olenka slik ut, men de sprakk ballongen når de ringte en gutt og fortalte han at han skulle holde seg unna meg, og så spakk de ballongen og sa: Noen ble nettopp skutt! Hahaha, digger vennene mine <3

Men må løpe!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Jeg drømmer...

Noen drømmer om kjærlighet og Ida Wulff drømmer om leilighet. Jeg der i mot, jeg drømmer om sommer, smoothie, varme, og alt på dette bildet:

 

Lots of love,
Oda Karoline

Valentine special 1: Flau-Flauere-Oda

Gud og moses, jeg har aldri følt meg så ubekvem i mitt liv før! I dag er det jo valentines day, og det er en litt stor dag på skolen min, fordi koret går rundt å synger, mens de deler ut roser, godteri og kort til folk.
Jeg er både glad og trist for at ingen ga til meg, mest glad, siden jeg ikke er så stor fan av valentinesdag.
Men i lunchen der i mot, daaa var det gjøre-Oda-Flau tid.

Når vi satt i den bittelille bilen til Olenka ga pluttselig Andrew meg et kort, og jeg tenkte 'så koselig kort' og så forventet jeg på en måte at det var et kort fra Alex til Olenka. Men så feil kan jeg ta. Det var nemlig fra Andrew til meg. Jeg ble så flau, for her satt vi i en bitteliten bil, han hadde gitt meg et valenties kort og jeg er på en måte ikke interessert i han, så alt ble bare rart. Jeg takket han og døde litt inni meg. Og det værste er jo at det var det første valentine kortet jeg har fått i mitt liv, i hvertfall som jeg kan huske. Kan bare huske å ha skrevet ett også. Eller 2 nå da, siden Vida fikk et av meg!
Og vet dere hva jeg fikk til gjengjeld? Et Gryffindor skjerf! Jeg er den lykkelikste i verden! Jaaa!!

Jeg glemte jo å nevne noe av det viktigste, jeg liker virkelig ikke valentine day, jeg synes det er upraktisk og at man bare sløser bort pengene sine. Derfro ble ting ekstra kleint!

 

Skal legge innpå bilder av beggedeler når jeg kommer hjem fra skolen!

 

Har dere fått kort eller gaver i dag?
Hva er deres syn på valentine?

 

åø

Memories last forever


Jeg er ikke helt død. Men Amerika gjør meg så forvirret. I den ene øyeblikket nyter jeg oppholdet litt mer enn vanlig, og rett etterpå hater jeg Amerika og sitter å gråter fordi jeg savner vennene mine. Det har vel en sammenheng med at jeg snakker med venner og de forteller meg at de savner meg og det gjør meg trist-glad. Og så hører jeg pluttselig en sang som kan minne meg om koseligeting vi har gjort sammen. Eller kanskje jeg ser på bilder. 
Akkurat i dag er det en blanding mellom samvittighet og minner. Samvittigheten spiser meg opp fordi Ingrid er ATTEN hele år og jeg er ikke der og feirer med henne. Minner fordi Life is a highway kom på ipoden min sånn helt pluttselig, eller ikke sånn helt pluttselig hørte på spillelisten til ei jente som heter Hanne. Og akkurat den sangen minner meg om når jeg og vakre Ingebjørg var hjemme alene hos meg. Vi skulle bake kanelsnurrer, men deigen tok så lang tid at vi spiste den rå og hadde kanelsnurr-deig krig på kjøkkenet mens vi hørte på Celine cd'en til tantebarnet til eksen til Hanna (Komplisert much?). Og mens vi hørte på den, var vi veldig hypre og sprang opp og ned fra kjøkkenet, ut på verandaen og ned i oppkjørselen vår, mens vi lo oss i hjel av randome ord på cden! (Har ingenting i mot verken Celine eller cd'en, jeg og Ingebjørg fant bare noen sanger og ord veldig komiske, for vi var rusa på lykke!). 
Så så vi film, og da mamma og pappa kom hjem og så huset ble de helt i sjokk og vi fikk litt kjeft. Hihi! De ba oss om å rydde, men det endte med at vi kolappset på sofaen og sov hele natten i stedet!
Det var en sånn perfekt kveld, og jeg må si jeg savner de stundene vi hadde sammen. Om det er sant at en latter forlenger livet, lever i hvert fall jeg og Ingebjørg til jorda går under! 


Etter det begynte jeg å tenke litt på alle de suksessfulle Hongsand turene til meg og Vidabestis! Det var heller ikke uten grunn, men grunnen er en overaskelse. (VIda, jeg håper du leser dette og blir nyskgjerrig). 
Men jo, minner. Jeg tror et av de kosligste minnene er grillturen vår. Den var så komisk og søt. Og like unik som oss! 
Men alt som har skjedd på Roan, alt vi har snakket om og alt som foraltid skal forbli på Hongsand, gjør meg trist. Egentlig gjør det meg glad, men det gjør meg trist at det er så lenge til nestegang...
Las Vegas, minner og Chuck Bass &lt;3

Las Vegas baby! Greit det er vel noe man sier før man drar til Las Vegas, men jeg er jo ikke som alle andre! 
Tenkte dere å vise dere litt bilder fra turen, istedet for å skrive om det i lange baner. Men litt baner blir det!


Fredagen startet med trening, før det ble shopping, hvor jeg og Hanna brukte 2 timer på Forever 21 og angret desperat etterpå! Men jeg fikk meg da et nytt outfit:

Genser med Grumpy på, og en snekkershorts!Øyet mitt, dette bildet hadde vært så kult om det ikke hadde vært for "rynkene" jeg ikke gidder å photoshoppe! 

Obligatoriskt før-vi-drar-ut-å-shoppe-bilde!

Så ble det kveld og jeg og Hanna skulle ut på Strippeshow og for å sjekke gutter. Mamma og pappa var i Grand Canyon, så heldigvis slapp vi å ha de etter oss! 
Jeg lover å vise resultatet av strippeshowet, men ikke ha noe håp om at jeg kan vise hvor gira jeg ble. Mente at jeg skulle legge ut bilde av meg på fanget til deilige Tomy! <3


Før strippeshowet dro jeg og Hanna på NyNy fordi jeg savnet hotellet så mye, og det skuffet ikke. Det er helt nydelig der! Gleder meg til jeg og Vida blir 21 for da skal vi dit å feire bursdagen min og bo et par netter på NYNY og noen netter på Paris, og de siste på Cecars palace! 

Ny Ny <3

Når jeg blir rik pga. bøkene mine, skal jeg kjøpe denne butikken! Den er så nydelig!

Planet Hollywood! Mens vi ventet på strippeshowet!

Meg og den fine stanga mi! I want it! 

Så ble det lørdagskveld og jeg og Hanna skulle ut å møte guttene vi hadde møtt kvelden før! Og det var jo bursdagen til Hansi, så vi skulle jo selvfølgelig feire den også! 

Vi spiste middag på en buffe, hvor de hadde sjokoladeglasserte jordbær! NAM! Og sukkerspinn, men visste ikke om Hanna ville ha ut de bildene! 

Obligatoriskt stjele-kameraet-til-Hanna-for-å-være-litt-ego-bilde! 

Meg og Hanna! Tror det er New York, New York dere ser bak oss. Men er litt usikker! 

HAHAHHA, Chris på det bildet her er så urkomiskt! Jeg ler! Chuck bass er så søt på bildet her! 

Og dette bildet her, Hahahah! 

Slæcker før vi skulle ut å være kul! 

Obligatoriskt Oda-og-guttene-bildet, mangler Chuck Bass, noe som er litt trist siden han var den kjekkeste! Jeg druknet i øynene hans! 

Chuck Bass og Oda, lurer på hvorfor jeg er sjokkert! Bildet gir han ingen justice!

Kanskje fordi vi spillte Sex and the City spill! Hi-hi! 

Det var alle de interessante bildene vi tok! Nå skal jeg dusje før det blir Gossip Girl, og så blir det senga! I morgen skal jeg rett hjem for å rydde før Vida kommer! 

Og jeg kom på noe som skjer 12. Mai: Anaheim tur med koret! 
Så da har vi:
12. Februar: Askepott kommer, gleder meg så mye at jeg nesten tisser meg ut!
12. Mars: Ingenting enda...
12. April: Lina mi kommer, åååh jeg gleder meg masse til det også! Får tårer i øynene når jeg tenker på at to av mine beste venner kommer hit! <3
12. Mai: Drar til Anaheim på kor-festival, som innebærer konkurranse og Disneyland en hel dag og kveld! 
12. Juni: Det beste av alt (Sorry Vida og Lina) JEG DRER HJEM!  

Så som dere kanskje forstår har 12 blitt det nye lykke nummeret mitt, for tro det eller ei, dette var alt helt tilfeldig!
TOLV <3

 

Ps: Legger ut turistbildene senere, i morgen håper jeg!

Ps2: Ikke at det er så viktig, siden bildene ikke er så eksepsjonelt fine, men Hanna har tatt LV bildet og NYNY bildet. Og egentlig alle andre bilder jeg er med på, men det sa hun at ikke var så viktig å få med.

Lots of love,
Oda Karoline <3

Heftig kveld i Las Vegas

Heisann!
Selv om min søster bestemte seg for å være en morgen fugl i dag, betyr det vel ikke at jeg skal være det? Hun voknet i 9-10 tiden? Omg. Vi la oss 4 liksom, hadde jeg fått viljen min hadde vi sovet til 4 i dag, men da hadde vel ikke Hanna hatt nok tid til å ordne seg!

Men ellers, i går var fantastisk!
American Storm, som teknisk sett var et strippe show, med deilige (Les: VELDIG Deilige) gutter som kom å danset på jentene i bokser/tanga. Dere skulle bare sett kroppen til han ene, mmmmh. Den var fantastisk! Tony, vil du gifte deg med meg? Håper du ikke er homofil!
Jeg skal legge ut bildet jeg tok med de senere! I promise!I mens kan dere kose dere med et bilde av meg på M&M butikken!

Ellers dro vi på strippebar, hvor jeg fant ut at jeg fortsatt kunne tenkt meg å bli stripper, men ikke for hvem som helst altså!


og så tok vi turen til After-party på MGM

(Hanna er årets verste fotograf <3)
Men nå hører jeg rykter om at vi skal ut å spise frokost (ENDELIG)

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

I forgot to inform you

Heisann!
Jeg glemte jo helt å fortelle dere at jeg stikker til Las Vegas i dag! Vi drar om 3 kvarter!
Så da er det fire dager i neon-lysenes by, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke gleder meg det spor... Jeg er under 21, jeg har mamma med på slep og vi bor ikke engan sentralt... Jeg synes det er litt kjipt for sist gang vi var der bodde vi jo på New York New York, et fantastisk hotell! Men får vell være glad jeg får dra til Las Vegas og skippe en dag med skole!BIlder lånt fra Wheartiti og google!

 

Q: Har du vært i Las Vegas før?

Lots of love,
Oda Karoline <3


Musikk hjelper, I promise

Det er ingen hemmelighet at jeg er deprisiv, og at musikk er det som hjelper meg. Jeg er faktisk avhengig av musikk, og her er noen av de sangene som hjelper meg for tiden, eller hele tiden!

Marry me by Train

My baby by Julia Stone


Imaginary by Evanesecence


Fuckin' perfect by Pink 


Just a dream by Nelly


Cocaine by Nomy


I miss you by Nomy


Never think by Robert Pattinson


Let me sign by Robert Pattinson

Cofiee and cigarets by Michelle Featherstone

Ordinary girl by Miley Cyrus

Mr. Jones by Counting Crows


Secret by The Pierces


The Big Big Bang by Rick Mafia

 

 

Hørt noen av sangene før?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

Lese-Lese-Lese-lesehest

Så ble dagene kjempehektiske, jeg har så utrolig mange bøker jeg må bli ferdige med å lese og det fort, men så vil jeg jo nyte de også!
Etter jeg kom til Amerika leste jeg 15 bøker på 4 måneder, men så begynte jeg på en boksere som er veldig forstyrret (Flowers in the attic, Petals on the wind, If there be thorns,  Seeds of yesterday og Garden of Shadows). Og jeg klarer virkelig ikke å lese den så fort og så mye av den som jeg vil. Jeg må bare legge den i fra meg, ellers blir jeg kjempesur på forfatteren som skriver slik hun skriver. Den er så trist og lei, at til og med jeg, jenta som elsker mord, incest, voldtekt, mysterier og løgner i bøkene sine, synes det er for mye. 
De er fra 1950 tallet og oppover, og derfor er det mye anderledes, og jeg elsker det å oppleve verden fra den tiden, og lære mye nytt. 

Et bok-cover laget til bok en, når de først ble trykt regner jeg med, de bøkene jeg har er penere synes jeg! Kan vise de senere
Første boken handler om 4 barn som blir stengt inn på et loft, i håp om at de en dag skal bli styrt rike og eie alt de vil.
Andre boken handler om livet etter loftet, når Catherine har blitt gamlere, kjempevakker og hennes liv når hun forfører alle mennene hun vil, og planlegger hevn.
Tredje boken handler om livet til Catherines barn, og hvordan deres syn er på verden og familien sin. Før og Etter hemmeligheten blir avslørt.
Fjerde boken vet jeg ikke helt hva handler om, siden jeg ikke har kommet så langt.
Femte boken handler om livet til Alicia (Moren til Faren til Catherine) Og  hvordan det var for henne som giftet seg med en mann 40 eller 50 år gammlere enn henne, og bli hatet av familien. 

Tegning av Dollanger-barna! Elsker tegningen her, den framstiller de perfekt synes jeg! 
Bøkene annbefales, men jeg må si jeg savner romantikken du får i Twilight og Spenningen du får i Harry Potter.


Når jeg er ferdig med Dollanger-serien (Om 2 1/2 bøker) har jeg 21 bøker å lese, og et gavekort på $200 å bruke, så jeg har det travelt. Det er så vanskelig å nyte når man har press på seg, men jeg vet jo at jeg klarer det. Jeg må bare være villig til å gi opp håpet om gode karakterer da... 
Livet i Amerika var enklere når jeg ikke hadde venner, da hadde jeg ingenting å gjøre, og derfor kunne jeg gjøre det jeg elsker mest, dyppe nesen i en bok, og forsvinne. Glemme realiteten og problemene mine, og heller absorbere meg i livet til hovedpersonen og dele dens problemer. Føle lykke når  h*n gjorde det. Sorg når h*n gjorde det. Og føle at problemer var løst når du klappet igjen boken etter å ha lest alt. 

Åååh, gi meg mer tid. Jeg har 12 dager på å lese 600 sider, og det burde egentlig ikke være noe problem. Teite skole...

Jeg vil så gjærne lese Twilight og Harry Potter, men så skal jeg også lese:
Pretty Little Liars

, The Imortal-sagaen,  

og L.F Stolarz bøkene, tid, gi meg tid!


Q: Liker du å lese?
Har du lest noen av disse bøkene før?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

En fin dag å hete Oda Karoline og bo hvor jeg bor på!

Heisann! Nå sitter jeg svett og go, og ser på Pretty Little Liars, skal egentlig vente med å se det til jeg har lest bøkene men shit au. 
Og så er jeg et bunnløst hull i dag, spiser og spiser, og spiser og spiser. Nevnte jeg spiser`Nei? okei, men da kan jeg nevne det da: SPISER. Blir aldri mett, jeg spiste en stor omelett (3 egg), og to 'glass' med frokostblanding. Fortsatt lyst på mer men... 
I går fikk jeg forresten 2 pakker i posten, og i dag fikk sminken min fra Elf!  

Fin ny BH fra VS, hekta på de? Neh! 

Elf sminke, noen som har prøvd det og kan fortelle meg? 
De er litt mer nedtonet enn bildet sier, men de virker helt OK! 


Cd fra en av mine yndlingsfilmer!

Ellers, så har ingenting mer skjedd! I går brukte jeg all min precious tid på Criminal Minds-maranton, og det var så verdt det, selv om  jeg er litt redd for å spise gris nå. Eller ikke redd, mer kvalm. 
Men ja, tenkte bare å vise dere den fine BH'n min, I love it!

Angel Push up Bra om noen lurte !

Lots of love,
Oda Karoline <3

Rosa på ball

 

Heisann! 
Nå sitter jeg og hviler føttene mine etter 2 timer med dansing i høye hæler. Anbefales ikke.  
Ballet besto av sushi, Hamburger, Cup Cakes, Dansing og Freaking. (Freaking er en slags sexy-dans, som ikke er sexy i det hele tatt. Det er tørrjukking med litt mer fart i seg).
Og selvfølgelig teite lærere som ikke liker hvordan vi Norske jenter danser! 
Det mest interessante som skjedde var vel da vi kom inn og måtte ta en sånn alkoholtest-blåse-ting og at vi ikke fikk ha med oss veskene våre inn. Dvs. at jeg ikke fikk ha med meg medisin, mobil eller sminke. Et stykk sur Oda. Jaja, jeg overlevde. 

Meg og Andrew!

Jeg leiker Daniel, som er "forloveden" til Hanna! 


Hanna tok Sexy bilde av meg!
Olenka er så hot! <3

Bank i bordet! 

Ego bildet <3

Hanna og Daniel slowdanset. Skulle ønske jeg hadde blide av at Hanna og en gutt som er retardet (Altså har brain-damage) danset, for det var kjempekomsikt, men også veldig søtt gjort av henne!
Jeg slowdanset bare med guttene fra "gjengen" min, og det var ganske flaut, utenom med Supun, for det var bare koselig på en venne-måte altså! 

Haha, fjortisdans i hjørnet! 

Gruppe bildet (: 
After Partyet der i mot, det besto av Never-have-I-ever og Truth or Dare. Det var veldig morsomt!
Olenka måtte skrive på Alex si rompe, Hanna måtte kysse alle spillerne, Emma fikk seg en vedgie, Jeg måtte gi en rumpemasasje til spiller til høyre for meg, Alex måtte sleike bikini-skillet på puppene til Olenka, Aldrew måtte sleike gulvet og Supun måtte pusse tennene til Hanna! Det var ganske komiskt!  

Olenka er så vakker! 
En minnerik kveld altså!

 

Jeg kjøpte meg et par nye sko i dag, de er gull og passet perfekt til den svarte kjolen jeg brukte på ballet! Hjelp meg å velge kjole til vinterballet i kveld? Eller skal jeg bare gå i babydoll?

I kveld er det vinterball på skolen min, og jeg vet ikke helt hvilken kjole jeg skal gå for. Så kanskje dere vil si hvilken som kler meg best? 
Det er ikke sånn superformelt, men litt formelt er det jo.  Så skrik ut meningene deres, jeg biter ikke. (Så hardt i hvertfall)


Denne er den jeg holder en knapp på, hva er vel bedre enn å komme på ball i babydoll? 

Eller denne, uten BH

Eller med bh. 

Denne er jeg usikker på om jeg vil bruke, føler meg som ei pølse i den... 


Denne er jo fin, men jeg har brukt den så ofte.


Jeg tror jeg går for denne, om jeg ikke får noen kommentarer som forteller meg noe annet

Eller denne, som er den gamleste kjolen min, men som fortsatt er ganske så fin!

 

Så igjen, skrik ut! Hjelp meg med luksusproblemet mitt!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Do the world a favor and go k**l your self

Heisann! I går var jeg på Suzanne Vega konsert, hun er så fantastisk! Og det var nesten verdt å miste søvn over, men bare nesten, fordi det satt e* crazy Dame-Mann-Ting forran meg, vet ikke helt hva h*n var, manns utseende og en dames stemme. 
I hvertfall for å gjøre en lang historie kort, og la oss si at hun var kvinne, selv om jeg er i tvil: 
Jeg sitter å nyter vakker musikk av Suzanne vega og foten min rører seg med takten. Pluttselig snur tingen forran meg seg og sier et eller annet. Jeg visste ikke helt om det var meg hun snakket til så jeg overså det. Men så snur h*n seg og smacker til foten min og sier ett eller annet om at jeg hinder henne å røre setet bakover. Jeg rørte faen meg ikke setet hennes engang.
Jeg har aldri hatt så store problemer med å kontrolere hendene mine, jeg hadde merker i håndflaten fordi jeg måtte klipe sammen hendene mine for å ikke dra til henne. Sinnet kokte så utrolig my i meg, og når jeg er sikkelig sint kommer tårene for å vise det litt ekstra liksom, åååh, så sur. Kjenner at sinnet bobler inni meg akkurat nå. Så får heller bare forklare overskriften og deretter legge ut bilde av hva jeg hadde på meg.
For å i hvertfall gjøre henne litt skade, skrev jeg en hatlapp til henne med ordene  'Do the world a favor and go k**l your self'. Jeg vet det er barnslig, men jeg er jo kjent for lappene mine. Og jeg håper hun følger den, for makan til dritt kjerring. Ok, overdriver vel litt nå, jeg håper ikke hun tar livet sitt, men at hun oppsøker meg, slik at jeg kan gi henne et slag mitt i grisetrynet. 
Hun var sikkert sjalu fordi jeg er så utrolig hot, og hun totalt not. Og fordi jeg faktisk klarte å komme tidsnok, hun kom etter halve konserten var ferdig. Taper.Men for å gå over til noe mer positivt. I dag, i engelskklassen, snakket jeg med læreren om biografen vi driver å skriver, og han kunne fortelle meg at jeg bare kunne drite i karakteren min hele dette semesteret, for jeg kom til å få A uansett (Dette er første uke i 2. semesteret). Jeg er en av de få som faktisk gjør noe, og hadde skrevet 1000 ord i biografen min før de fleste hadde skrevet mer enn 100. Og jeg gikk tom. glipp av halve klassen. Ikke for å skryte altså. Ehe! 
Men over til poenget, det han mente med at jeg kunne drite i karakteren min var at jeg slapp å gjøre de prosjektene de gjorde (Selv om jeg kommer til å gjøre de av frivilje) og heller bare konsentrere meg om å skrive hva jeg vil, og hvordan jeg vil, så skal han hjelpe meg og rette. Så vi har et lite prosjekt på gang, jeg vil ikke skrive så mye mer om det nå, men kanskje om 20 uker! 
Nå vil jeg bare ha det klart at vi ikke gjør en dritt i engelskklassen, som regel sitter vi på pc'ne og surfer på internett, ser film eller alle andre utenom meg og noen få asiatere leker seg på photo booth . Så dag 1 av semesteret, gikk jeg opp til læreren og sa at jeg ville gjøre noe. Jeg ville skrive. Jeg ville være produktiv og lære noe. Og ønsket mitt gikk i oppfyllelse. Jeg digger mr. Purdom, han er fantastisk når det kommer til dette! 
Så stay tuned, om 20 uker vet dere kanskje mer!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Shoes, Shoes, Shoes

Som den rosabloggeren jeg er, ha-ha den var god du, tenkte jeg å legge ut bilder av alle skoene mine. Jeg hadde en liten sko-shoot i sted, brakk nesten armer og ben, bare for dere. Men jeg må ærlig innrømme at jeg liker sko-shoots, for da kan jeg se ut som et dass overalt utenom på føttene, og de har jo sko på seg så ingen som tenker over det! 

Så nå skal jeg bare legge ut bildene her, og så skal jeg lese Twilight. Selv om jeg egentlig burde lese en av de 10 bøkene jeg har ventende i bokhyllen. Og så burde jeg vel også kle på meg.  Hello prioriteringer! Teknisk sett er jeg vel mest sannsynlig på skolen når jeg poster dette innlegget, siden jeg ikke gidder å poste det før i morgen! Sko ja, det var det.

Se og lik:


Ballerina sko!

En av mine "Gamleste" svarte høyhelte. Kjøpte de vel til jula 2009! 


Disse skoene bruker jeg alt for skjeldent... De er nydelige likevell da! 


Dette er vel det høyhelte paret jeg har brukt mest! Jeg digger de! Støveletter fra Aldo, de var dyre, men gud så nydelige! 


Ankletter fra Aldo, som jeg får litt for fort vondt i føttene av. Trist men sant... 


Mine nyeste sko, disse bildene er mye bedre enn de fra forrige innlegg! 


Ankletter uten hæl, jeg har brukt de konstant siden sist Torsdag, da jeg kjøpte de! Jeg elsker de! 


Disse skoene var helt umulig å ta bilde av selv. Man trenger mer enn én person og et stativ når man skal ta bilde av disse nydlige knehøye-støveletten!


Men nå er klokken 21:59 og jeg skal opp fem minutter tidligere enn vanlig i morgen for å ringe Askepott!
God natt, håper å få se deg i drømmene mine!

 

Lots of love,
Oda Karoline.

PS: Dette innlegget ble skrevet 26. Januar, men postet 27. Januar fordi jeg ville det, derfor alt snakket om soving og etc.

New Shoes!

På under en uke har jeg nå kjøpt meg tre par svarte sko! I dag kjøpte jeg meg sko på Target faktisk, verste av alt er at de er plastikk-tresko! Men det var kjærlighet ved første blikk!Om de ikke ser helt nydelig ut på bildet, kan jeg love deg å se de er fine på! Jeg elsker de virkelig! 
Jeg har kjøpt meg 9 par sko alt i alt her i Amerika, 7 av dem er svarte og 3 av de svarte er høyhelte!

 

Hva synes dere?
Skal jeg legge ut bilder av alle skoene mine?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

You can't spell Today without Oda

Aldri tenkt over før, men jeg synes det er litt morsomt å tenke på at engelsk menn bruker navnet mitt daglig uten å tenke over det, og så får de ikke engang til å utale det. 
Ellers er det ganske så tomt på nyhetsfronten. Det var den første dagen i det andre semesteret i dag, og jeg tror nok jeg har 20 lange uker forran meg. 
Oooh, nå kom jeg på enda et fakta her! ALT skjer på den 12! Sånn helt seriøst, alle oppturene skjer den 12 et eller annet.

 

12. Februar: Vida og pappen hennes kommer, så jeg får sett bestevenninna mi igjen!

Vida ikke bli sur på meg nå, for det kan komplisere forholdet vårt, ilu <3

12. April: Lina og familien kommer, så jeg får sett den andre bestevenninna mi og min andre familie igjen.


12. Juni: Oda drar hjem igjen, så jeg får sett resten av bestevenninnene mine og jeg slipper å ha et hjerte fylt med tomrom!
Jeg kunne valgt et bilde hvor man ser flere fjes, men i respekt for Vida gjør jeg ikke det!


Så da lurer jeg virkelig på hva som skjer 12. Mars og 12. Mai! Noen andre venner som kommer? *Sa hun veldig håpefult* Bare 5 000 kroner!

Men nå skal jeg kjøpe meg en perm for 2. semesteret, er i hvertfall ikke plass i den fra første:


<3

Skal bare kle på meg først, tror ikke det blir så populært å komme naken...

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ekte kjærlighet får man i posten

Når det kommer til minner er jeg en liten horder. Jeg klarer ikke å kaste noe, så veggen over skrivepulten min er overfylt med pappirer, alt fra brev fra mine kjæreste til reklamer jeg har fått på gaten til noteark.  Men jeg elsker det. Det er en vegg fylt med minner, som jeg bare kan sette meg ned å titte på når jeg føler for å gråte men ikke har noe å gråte for. Noen ganger må jeg bare gråte, det er godt å få det ut av systemet. Godt å føle seg trist, for så å lese brev fra vakkre mennesker og gjøre tristheten om til lengsel og glede fordi man har så utrolig gode venner og slekt hjemme i Norge. Det at de tar seg tid til å sende brev til meg, det vil jeg se på som ekte kjærlighet blandt venner!


Her er den mest overfylte delen av veggen min. Om dere ser under konfirmasjonskortet ser dere alle brevene jeg jeg har fått. Eller man ser ikke alle, for noen er godt gjemt under de andre brevene! Det ser skikkelig rotete ut, men det er organisert rot, og jeg skal ta med meg alle brevene og kortene hjem til Norge! Og organisere rotet mitt der også! 


Brev fra Lina, Frida, Bestemor, Ingrid og Vida <3

Fine kort fra Lina, Vida, Bestemor og Olenka & Alex! 

Bestemor sendte meg snømann kortet slik at jeg i hvertfall hadde noe snø å se på! Hun er så søt <3 
Så hver gang jeg er på rommet mitt sitter jeg å ser på snø! 

Dette er vel den mest rotete delen av veggen, men jeg lover dere, alt er verdt en plass! Nesten alt i hvertfall!

 

Så til dere som har sendt meg brev, tusen takk det settes så utrolig mye pris på! <3

 

Får dere ofte brev? Og om dere får, samler dere på de til tunge dager? 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Kjole"Design"

På skolen når jeg kjeder meg har jeg en, umh, vane med å tegne kjoler og jumpsuits!  Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen kladder av det! 
Det er min drøm å designe junglekjolene jeg tegnet Og kanskje noen av de andre kjolene, håper Helle, kan lære meg litt og gi meg råd og slikt, for hun har virkelig et designer talent!

 

Man ser de ikke så godt pga. at scanneren er litt teit, men Helle ville at jeg skulle legge ut noen kjoler, så I hope she liked it!

Gi meg gjerne konstruktiv kritikk!

S to the hopping!

Man kan vel feire at finals er over to dager på rad? Jeg var i hvertfall i San Francisco med Olenka, Alex og Andrew i dag og det var kjempekoselig! Mens jeg og Olenka var på 'Jente'shopping, fulgte Alex og Andrew etter som gutter burde gjøre og fant seg en del fine vesker og sko på forever21! Det var mest sannsynlig mer komiskt å se på for meg som så det, enn for dere som bare leser dette svart på hvitt! Vi spiste også opp en XL pizza på 10 minutter, noen var sultne! 
Vi hadde ikke så god tid, men det var jo ikke siste gangen, San Fran er jo bare 20 minutter unna her! + at Olenka og jeg skal ta med Vida på en  skikkelig shopping dag når hun kommer hit! Ihi, gleder meg!

Tror faktisk jeg klarer å holde tulle nyttårsforsettet mitt i år da, det å bruke mer penger på klær enn i fjor. Ha-ha, det var jo bare ment som en tull slik at jeg ikke ble skuffet når jeg ikke klarte å holde det!


Jeg tror jeg tok 4 bilder, men jeg tok bilder av det jeg kjøpte meg istedet da jeg kom hjem: 


Body fra Forever21

CLOSE UP TIME! 

Rosa genser og smykke Forever21! (Føltes merkelig å ha noe rosa i kleskapet igjen! Nydelige kjolen jeg ikke kan ha BH under, men likevell er kjempefin! 

Støvelettene mine <3

Smykke fra Baker!

Det er det fineste smykket jeg har kjøpt meg på lenge! Elsker det!

 

Alt dette kostet rundt 300 kroner til sammen! Kjempebillig egentlig! 

Jeg kan jo egentlig også slenge inn 2 av de 4 bildene jeg tok:


Vakre kjæresteparet! Alex og Olenka! 

Andrew (:


Hva synes du om det jeg kjøpte? Fikk jeg nok for pengene?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Når shopping gir resultater

Heisann! I dag ble jeg ferdig med alt som heter finals for det første semesteret, GODT! Så for å feire det litt trente jeg bort alt det umh, sunne (Kan liksom ikke skrive usunne da jeg ikke har spist verken godteri, kaker, lyst brød etc. og heller ikke drukket brus eller kaffe) jeg har spist. Deretter stakk jeg og mamma til San Francisco på sko shopping! Er det ikke alle jenters drøm det da? Sko shopping i Skoens-stat, med mammas kredittkort? Minuset var jo selvfølgelig at det var mine penger, men ellers var det jo fint!
Jeg kjøpte meg to par sko, og selvfølgelig en BH! Jeg kan ikke gå inn på VS uten å kjøpe meg noe! Jeg har kjøpt meg ting der over 8 ganger! Det høres kanskje ikke så mye ut, men det er kjempedyrt der så! 
Men nok fjas, her er det jeg kjøpte:

Endelig fikk jeg meg støveletter liksom! Sist gang jeg eide et par støveletter gikk jeg i 5. klasse, og de var det noen utenlandske damer som stjal (De bare kom inn på skolen vår stjal masse fra hvor vi hadde hengt av oss jakkene og lagt skoene), og så hadde de vel fått kalde føtter (Ha-ha), så de slengte de utenfor presten sitt hus (Om jeg ikke husker helt feil) og bare stukket av med solene i skoa. Årets mest randome tyveri! Men uansett, da kastet mamma støvelettene mine, fordi jeg kunne få spiker i foten eller noe. Joy!

Og disse skoene! Det er verdens mest behagelige sko! I love them! Det var salg, så de kostet bare $40 dollar, noe jeg synes er dyrt men mamma sa det var billig! 

Og denne da selvfølgeli! Den er helt nydelig! 


Og når det er vist, vil jeg bare vise dere hva jeg fikk i bursdags/julegave av mine nydelige venner Ingrid og Frida!


Frida ga meg et nydelig hårbånd! Du vet, sløyfer og meg! Går som hånd i hanske det! 

OG et bilde! Jeg gleder meg til å komme hjem jeg også Fridz <3

Ingrid hadde tegnet meg! Hun er helt fantastisk flink! 


Fra de begge fikk jeg denne boken! Den var kjempefin! Hi-hi! 


Og så en søt umh, elghundbamse? Lignet litt på alle tre syns jeg! Vel, den er one of a kind om det er det i hvertfall! 

Tusen takk igjen, dere er virkelig fantastiske! <3

 

Men nå skal jeg hente posten, klokken syv på kvelden!

Hva syns dere om skoene?
Har dere blitt fra stjålet såler eller sko?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Future Oda

Long time no see! Jeg driver å prøve å oppdatere utseende, og jeg har masse finals jeg må igjennom! Mangler de 3 siste, og av de befinner de 2 hardeste seg! 
Forrige innlegg var veldig tungt og sytete, men jeg måtte bare få kortene på bordet! Det var ikke i det heletatt ment for at folk skulle synes synd på meg, men for de som likvell ga meg trøstende ord; De betydde veldig mye, og jeg visste ikke hvor mye jeg trengte de før etter på! 
I dag har jeg vært å trent og ligget/stått i solen til jeg kjente at det virkelig tok! Men jeg sa jo at jeg ikke skulle ha noe mer day-to-day innlegg, jeg vil jo ha noe interessant å se tilbake på når jeg leser gjennom USA bloggen min. Men så vil jeg jo også vite hva jeg gjorde de forskjellige dagene, så fremtidige Oda Karoline, dette er til deg:

 • Sto opp
 • Skole-Finals.
 • Trening
 • Solte meg mens jeg øvde til nye finals.
 • Butikken
 • EGO TRIP

Håper du ble fornøyd! Jeg må skuffe deg med at jeg verken har åpnet hjertet mitt eller beina mine for noen i dag heller, om det var det du lurte på, får du heller lese den andre bloggen i arkivet juli 2011 og utover! 
Jeg har bestemt meg for å være lille frøken pripp som verken drikker, fester for mye, eller horer seg forran hele verden. Så skal vi nå se hvor godt jeg klarer det!

Forresten, Framtidens Oda, kan du ikke legge igjen en kommentar og fortelle meg hvordan det gikk? Jeg er allerede nyskjerrig!

Men nå skal jeg kle på meg (Jeg sa jo det var slutt på horingen) og så skal jeg på butikken og speide etter noen kjekkaser (I hvertfall nesten slutt)!Lots of love,
Oda Karoline <3

hits