Lykken er... (Kids love it)

Lykken er...

...Å komme hjem og bli møtt av en velkomskommité som står meg gaver, plakater, smil om munnen og tårer i øynene. Dere er fantastiske, hver enkelt en av dere! <3
Å være hjemme er rart, jeg forventer liksom ikke å se de synene som møter øynene mine. Det jeg forventer er masse hvitt og ikea ting, og ikke alt som jeg en gang var vandt til.  Kjøkkene og soverommet mitt var de største sjokkene, kjøkkenet fordi det var så mørkt (I love it) og stort, og rommet mitt fordi det var så mørkt og lite. Og forferdelig rotete, så i morgen skal det ryddes! 
Jeg har egentlig ikke tid til å være hjemme, i går kom jeg jo ikke hjem til huset vårt før 8 timer etter at jeg hadde landet, og i dag stikker jeg til Trondheim for å være der til i morgen.
Gårsdagen var så utrolig hærlig, først ble jeg jo møtt av 7 nydelige mennesker, før vi (- Katrine...) dro på egon og satt der et par timer. Åååh, det er det jeg kaller lykke altså. Masse latter og smil! Hvordan kunne jeg noen gang forlate denne gjengen? Avsluttet det hele med gåtur med vakkreste Vida opp bakkan, hvor vi snakket om alt mulig. Blir tårefull bare jeg tenker på hvor lykkelig jeg var i går jeg! Og i dag skal jeg jo se de aller fleste (Alle, utenom Maren...) igjen, og så skal vi campe! Det blir stas.
Og med det sagt, så må jeg egentlig bare slutte å skrive nå, frokosten venter og så må jeg finne sokker og pakke til campingen!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Dette er min siste post på denne bloggen, om du ønsker å følge meg videre vil jeg begynne å skrive her (link) igjen fra nå av!

Én kommentar

Thuy

14.jun.2011 kl.13:18

Velkommen hjem! Moro å se hva du har opplevd i USA

Skriv en ny kommentar

hits