Beste følelsen i verden (Kids love it)

Beste følelsen i verden

Eller i hvert fall nesten! Jeg er ferdig med alle eksamene mine, og nå er det et helt år til jeg må tenke på det igjen! Åååh, så godt! Hittil har jeg fått alt fra B-til A- på eksamen, sitter bare å vente på å få karakteren på matteeksamen nå! 
Er det noen som er nyskgerrig på hvordan 'my final report card' blir? Jeg kan gi dere et hint; det inneholder seks 6'ere og ingen karakterer lavere enn 4.Tror aldri jeg har hatt et så bra karakter-kort altså! Jeg er mest fornøyd med å få 6 i økonomi og US. history! Og så å ikke faile Government!

Happy Oda!!

Så jeg startet dette innlegget i går, men så ble jeg distrahert med skype, og så kom Olenka for å hente alle tingene de har kjøpt! Rommet mitt ser fortsatt forferdelig ut, men litt mer ryddig er det jo. Og så er det veldig, veldig, veldig tomt. Men det kommer jo noe godt ut av det!
Jeg savner vennene mine, men etter å ha blitt kjent med Olenka og de, så kommer det fanden meg til å bli vanskelig å dra hjem også... Jeg kommer til å savne lille miss solstråle, som alltid får meg til å le og smile... Men nå har jeg jo en plass og sove om jeg kommer tilbake, noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre! Og så håper jeg at hun og Alex kommer til Norge også!

Imma miss you guys...

Akkurat nå sitter jeg å har min siste skoletime på Albany high, med mindre jeg velger å komme innom på skolen i morgen i US history, vi får se! Det er litt trist at jeg aldri igjen skal ha engelsk med Mr. Purdom igjen eller US. History med Mrs. Lau-Seim, eller kor med Mrs. Stocker, de har liksom blitt yndlingslærerne mine! Så selvfølgelig så måtte de signere årboka mi! Jeg har lært at lærere skriver de fineste tingene, haha! Alltid noe med at det har vært fantastisk å ha meg som elev etc. I hope they're not lying, lol!
Årbok er noe vi burde hatt i Norge altså, konseptet er jo dritbra! En bok fyllt med minner fra året, og så har du senior bilder og baby bilder (Om du er villig til å betale en sum mellom $75-$100 for barnebilder). Og så tar du med deg årboka på skolen hver dag og får vennene dine til å skrive i den!

//bilde fra google//

Norge burde også hatt awards-utdelig på slutten av skoleåret for seniorene. Jeg fikk award i Computer Graphics arts og i kor. Og med kor awarden fikk jeg tom. en sånn ting (som jeg ikke husker navnet på) for å henge rundt skuldrene når jeg graduater. Jeg skal bruke den nesteår i Norge!
Awarden i kor var: Most oustanding soprano! Og det var medelevene mine som valgte meg, jeg ble så rørt!
I Comp. graphic arts, så fikk jeg: Certificate of Excellence! Den kom helt uventet, jeg trodde ikke engang at læreren likte meg, men tydeligvis så gjør han det! Made my day!

Når de leste opp navnet mitt for data awarden så forsto jeg ikke at de mente meg fordi de sa Uda Vaashj, og jeg bare, hmm hvem er det? WTF. det er meg!!! Datt nesten av stolen min!

Happy Uda!

Men pga. dårlige bilder, avslutter jeg her, så skal jeg vise awardene mine når jeg kommer hjem! Om jeg kommer meg hjem i dag da, skal visst både være her og der i dag!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Én kommentar

Benedikte =D

09.jun.2011 kl.18:17

Jeg er også ferdig med alle eksamen for i år. Jeg har også fem 6ere på karakterarket tror jeg :D

Skriv en ny kommentar

hits