Do it like a dude! (Kids love it)

Do it like a dude!

Heia! Jeg lever enda! Jeg driver bare med å være smart! (Noen av jentene i denne familien må jo være det også, just saying). 
Så jeg har lest US. history fra i går fram til nå. Okei da, liten hvit løgn. Olenka og Alex kom på overraskelses besøk i går mens jeg satt og øvde, så tok meg en liten pause! Men det var så værdt det, beste kvelden på lenge!:


Olenka demonstrerer Alex's sin dans! hahaha! 

Alex sto for musikken, lol! 

Striptease! 

Butt-contest! 


SWAG! 

Vi filmet bare, så bildene er printscreenet fra imovie! 

Og i dag har jeg også vært på skolen en liten tur for å få extra credit i kor! Men bortsett fra det og litt soving så har jeg lest. Føler jeg kan det meste, noe som er bra siden jeg har type nødt til å få A på alle eksamene mine...
Ellers så har jeg så smått begynt å pakke, så nå er rommet mitt rasert... Undertøyet er i bokhylla, bøkene i en koffert, klærne mine i en bag og resten av tingene mine er på gulvet. Bortsett fra sminken min som er spredt over alt. KAOS...!!! Just see for yourself:
 Hvor er, hvor er, hvor er Macen min?! 

Alt fra Victorias Secret med unntak 2 truser fra Kapphal. kremt... 

Can I hear you say messy? 


Fant plass til alt tilslutt da, i bokhylla mi som sagt...

Undertøysjunkie? Neeeida... 

10 kroner til de som klarer å se gulvet mit! Haha 

 

Jaja, får komme meg tilbake til US history, 2 kapittel igjen nå!!! (Så gjennstår jo bare å gå gjennom det igjen, starte på data, matte og økonomi... Ferdig på onsdag vel og merke!!)

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Én kommentar

Helle

05.jun.2011 kl.20:36

JEG SER GULVET DITT!! It's my money :D

Skriv en ny kommentar

hits