Hella legit! (Kids love it)

Hella legit!

I går skrev jeg på den andre bloggen min igjen, det føltes veldig riktig! Så jeg gleder meg til å gå over til hjertebarnet mitt! Jeg har jo andre blogger, men det var den som gjorde meg til en blogger! Og missforstå meg ikke, jeg liker bloggen her også, men som sagt så er dette en Amerika blogg, og kun en Amerika blogg, så nå som jeg drar hjem snart (Kremt, 11 dager, kremt) så må jeg jo uansett venne meg til å logge på med en annen email! 

Dagen i dag har vært en slapp dag, jeg har øvd til eksamen og trent! Selvfølgelig trent mer enn øvd til eksamen, men skal prøve å få endret på det utover kvelden nå! Jeg har veldig lyst på moreller til eksamen-øvnings-godt! *Ringer pappa* 
Får håpe han finner moreller til meg! Moreller og kirsebær er de beste bærene (Føles feil å skrive bær når de vokser på trær, det er bær ja?) jeg vet av! Kan sikkert spise en kilo av hver alene. Jaja, det er i hvert fall sunt! No candy cravings her i gården nei. Pappa lurte forresten på om jeg var gravid siden jeg har cravings for både ditt og datt for tiden, endrer seg fort gjør det og. Men nei, jeg er nok ikke det. Med mindre jeg er jomfru Maria (Uten jomfrudelen vell og merke, men dere forstår hva jeg mener.)  

I helgen skal jeg forresten begynne å pakke. Nærmere bestemt fredag, for det kommer en dame i helgen og henter kommodene mine, så jeg må legge klær jeg ikke trenger i kofferten, og så skal Olenka sin pappa hente bokhyllen min snart også, så må vel ta ut bøkene mine før eksamens-nærvene slår til for fullt.
Og når vi først snakker om eksamens nærver, jeg må fortsette øvingen, jeg har ganske mye pensum som jeg må gå igjennom om jeg vil oppretholde karakterene mine!

webcam bilde i mitt HJARTE 

Og siden jeg er så jævlig glad for tiden: Ha en strålende langhelg alle dere søte folk der ute! Og om dere er trist og lei, så si til dere selv at du ikke har tid til å være det akkurat nå for nå er det snart sommer! Yee!  

 

Lots of love, 
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits