En krokodille her, og en krokodille der. (Kids love it)

En krokodille her, og en krokodille der.

Heisann! 
Dommedag har ikke tatt med på etterskudd, men derimot så har mage- og ryggsmertene mine bestemt meg for å gi meg en sakte men smertefull død. 
Siden jeg startet dette innlegget for 20 minutter siden, har jeg rukket å tørke meg (Kom ut av dusjen 2 minutter før jeg startet å blogge, lol), irritere meg over neglene mine som er for lange, fått på meg nattien min og tatt bilder til dette innlegget. Effektiv.no! Og for å ikke glemme (Selv om jeg nesten gjorde det); jeg har krysset av enda en dag på kalenderen min! Nå skal jeg bare sove meg fra 19 til 18! Yee.
I dag ble jeg forresten snau. Eller nesten i hvert fall. Jeg drev å fikklet litt med håret mitt og så pluttselig løsnet dette;Har dere sett så mye hår falle ut på en gang før? Har dere sikkert gjort, men det har ikke jeg. Jeg var helt forfjamset altså... Jeg vil IKKE bli skallet... Tror ikke jeg blir det heller, men liksom likevell.... 
Jaja, annet enn å bli halveis snau, så har jeg vært i SF i dag, til tross for magesmerter. Jeg trengte klær til konserten på torsdag, og klær ble det. Tom. sko og solbriller! Yes liksom. 
Jeg har bare tatt bilder av skoene da, flinke meg! Klærne skal dere muligens få se på torsdag, spørs hvor god tid jeg har! Solbrillene får dere se når jeg husker det! Men her er skoene: 

Jeg elsker de og jeg brukte bare 5 minutter på å finne de. Og av de 5 minuttene, brukte jeg 4 1/2 min på å gå til butikken. Det var kjærleik ved fyrste augonkast. 
Men nå skal jeg få skjønnhets søvnen min, for jeg har ikke sovnet 'tidlig' på jævlig lenge... 

Så god natt!

OG btw. Tusen millioner trillioner takk for de skjønne kommentarene på forrige innlegg! Det var kanskje ikke så mange, men gud de var god! Kvalitet ovenfor kvantitet når som helst her i gården altså! Love you guys!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits