Mitt første Amerikanske prom! (Kids love it)

Mitt første Amerikanske prom!

Heisann!
Klokken er 2 ogjeg har teknisksett ikke stått opp enda. Eller jeg har spist frokost og snakket med folk i huset, men så gikk jeg tilbake til senga mi og har store planer om å tilbringe dagen min her. Okei, kanskje ikke hele dagen, men deler! Det ble en sen natt i natt og en sykt slitsom dag i går. 
Dagen starten klokken halv 7 for å gjøre oss klare til pappas graduation, som var så kjedelig at vi sov gjennom store deler, og så var det rett hjem for å gjøre oss klar til prom. Oss er altså meg og Olenka!
Snilleste Annette hjalp oss med sminke og hår, eller hun hjalp oss ikke, hun gjorde alt! Så tusentakk for det! Hanna hjalp til bittelitt hun også, men egentlig sov hun gjennom hele stylingen! 
Jeg bestemte meg for å få sykt dårlig selvtilitt og prøvde å gjøre alt for å ikke grine ut sminken Annette hadde brukt timer på å legge. Det var vel derfor jeg ser så sykt ulykkelig ut på alle bildene som er tatt av meg. Ååh, jeg kjenner det koker inni meg når jeg tenker på hvor mye jeg hater kjolen min egentlig. Jeg ble ikke trist da den ble delvis ødelagt for å si det slik.  Pappa ble vel det, men den kjolen kan brenne for alt jeg bryr meg. Den var så rar i puppene, så den ødela egentlig deler av kvelden min. Anyway, prom var på en båt og da sier det jo seg selv at det var iiiiiskaldt ute, men pga. utsikten så ville gruppa mi bare være ute egentlig, såe flaks for meg at jeg er så varm da. (Og det var ironi). Jeg hakka tenner 3/4 av prom, et under at jeg fortsatt har igjen tenner! Det var ikke før den siste 1 1/2 timen at jeg fant min egen personlige varmer, så takk til deg Brian! Du er kul! :

Personlig varmer ftw!

Og for de som ikke lurer så gikk jeg dateless, selv om Alex prøvde å si at siden jeg og Andrew ikke hadde date kunne vi liks så godt gå sammen, Andrew bare; Det er greit for meg det. Og da måtte jeg bare si: Nei, jeg går alene. 
Stakkar Andrew så litt trist ut når jeg sa det, men det var jo ikke for uten grunn at jeg sa nei til han da han spurte meg sist måned heller. Hadde jeg sagt ja, hadde det 1; blitt rykter. og 2; han kunne fått idéer om at det kunne blitt noe mellom oss. Og det kan det ikke. Såe. 

Men her er flere bilder fra kvelden:
 


Her er vi sammlet i Berkley Rose Garden for litt flere bilder!

Ed, Alex og Andrew!

Båt!

I love you <3

<3

Haha, 'O'en jeg og Olenka prøvde å lage!

Lov å være fjortis, right?

Bros!

With hoes! Haha!

Hoes over bros!

(:

Haha, Brian! 

Her er de orginale 5 (+ meg) som tok meg inn i gjengen sin! You made my year! 

Hahahah! Got to love this! 

Men nå er jeg sykt sliten og har lekser opp til armhulene! Si ifra om dere vil vite mer om prom!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

9 kommentarer

Nina

23.mai.2011 kl.14:41

Du er veldig vakker!

23.mai.2011 kl.16:27

Hihi, så små de andre er. Hvor lang er du?

23.mai.2011 kl.16:28

Hihi, så små de andre er. Hvor lang er du?

Mors rebell herjer i USA!

23.mai.2011 kl.16:49

Anonym: Jeg er 171 cm over bakken, men så må det taes i betrakning at jeg har på meg 5 in. Steve Madden sko! Så på prom var jeg veldig lang...

ragga

23.mai.2011 kl.17:15

syns du var kjempeflott jeg, og det var ikke noe rart med kjolen :-D

Ingrid

23.mai.2011 kl.18:21

Kjolen var nydelig på deg, du er så fin <3
Så gøy! Misunner deg!

Oda Kringstad

23.mai.2011 kl.21:00

Synes du var veldig fin i kjolen! Du var en av de fineste på bildene. Så kjempegøy ut :-)

Helle

24.mai.2011 kl.19:27

Herregud, du var jo nydelig!!! Mener ikke å høres så overrasket ut, du skjønnet hva jeg mener :)
Men Oda, han på det nederste bildet sammen med deg og Olenka må jo sies å være relativt kjekk! Bring him back to Norway?
PS: Kjolen var skikkelig fin, spesielt med deg inni!

Skriv en ny kommentar

hits