Når har egentlig Norge bursdag? (Kids love it)

Når har egentlig Norge bursdag?

Heia!
Det er 16. mai (For meg i hvert fall) og jeg er ædru som en annen drue. Eh... Jeg skal innrømme at jeg har litt Skaun abstinenser, selv om jeg ikke har vært på en vellykket Skaun fest på en god stund. Jeg er ikke så glad i 'bonde'fester. De eneste 'bonde'festene jeg har det morsomt på, foregår på Roan! Yee. Liker heller privat fester jeg! 
Bare 27 dager igjen til at jeg også kan feste hver dag uten å bry meg om prøver, skole og annet tull som forhindrer meg i å ha det morsomt. Det tar på å være nerd skal jeg fortelle dere, jeg sitter jo med skolearbeid til langt på ettermiddagen. Kan jo komme av at jeg blir helt sykt lett distrahert. Jeg brukte f.eks. 5 minutter på å skrive den settningen. Haha, lenge leve internettet. 

Fyfaen jeg er deilig, er ikke rart at folk trekker kølapper for å ha sex med meg!

lol
I morgen skal jeg prøve å stå opp tidligere enn vanlig bare for å pynte på meg det norske flagget! YEE!  
Det var egentlig den eneste settningen jeg har om morgendagen, så den ble type random. Kan jo alltids slenge med to settninger, sånn at den slipper å være alene; siden mamma drar hjem på torsdag (Ja jeg er SYKT sjalu) så skal jeg ha vennene mine over på besøk. Det viste seg at de digger mamma, og syns hun er den søteste personen på jord (Lurer på om vi egentlig snakker om samme dame, haha). 
Btw. Hvorfor skriver alle Gratulerer med dagen Norge? Det er ikke akkurat at landet vårt fyller år, det ble jo ikke oppdaget den 17 Mai. Det er jo mer; Gratulerer med grunnlovsdagen Norge! Jaja, folk kan jo ikke alltids være like smart som meg vet dere... (Hahahah, 17 mai har sin egen hjemmeside! YEE)
 
Lol, meg for et år siden. Forandring fryder på utseende, jeg er visst fortsatt en tease. Og ja, lenge leve strømpebukse som gir meg brune føtter! Yee. 
 

Jeg er i et sikkelig bitchy humør nå, og bare hånflirer til alt. Og sier lol og bu-fuckings-hu til alt! Loool. Håper den lol-fasen min går over straks. Det er amerika som fikk meg til å adoptere den, her er jo lol like mye brukt som yes. 

 

Men nå skal jeg gå å spise den isen jeg helt klart ikke burde spise! 

Lots of løweh,
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits