Yee, thats hella legit! (Kids love it)

Yee, thats hella legit!

Heia! Jeg er hjemme igjen, yee! 
Korturen var sykt bra, om du ser bort i fra sykdomen jeg drasset rundt på.Nå er jeg selvfølgelig bedre, er det ikke typisk? Det er vel sant det de sier; borte bra, men 'hjemme' best!  (Og mens vi snakker om hjemme, det er bare snakk om 28 DAGER til jeg drar hjem, just tought you should know!)

Anyway. Tur ja. Det startet med en laaaang busstur og endte med en laaaang busstur. Selv om jeg for det meste sov på bussturen tilbake da. 
Vi fikk jobbet med både andre HS kor og en college proffesor. For hver gang vi fikk "hjelp" av folk ble jeg kjempeforvirret. Alle ville jo at vi skulle gjøre forskjellige ting.

Det viktigste var jo at alle AHS korene kom på hver sin 1. plass! CC kom på førsteplass i sølv-et-eller-annet, Chorale og WE kom på førsteplassi gull-et-eller-annet. 
Disney Land var så som så, jeg ville egentlig bare hjem mens vi var der fordi jeg var sykt sliten og føttene mine værket helt forferdelig mye.
Jeg brukte forresten bare 186 kroner på hele turen, 100 av de var egentlig bortkastet penger som jeg måtte bruke på noe salt (Fordi jeg besvimte og trengte salt i kroppen), Juice (Fordi jeg besvimte og ikke kunne drikke noe mer vann) og tamponger (Fordi jeg presterte å legge de igjen på hotellet på fredagen og ingen av jentene i bussen jeg satt på hadde med seg...). Sure penger. 


OG jeg glemte jo nesten å fortelle det aller viktigste; jeg har lært meg et nytt slang ord; så nå går jeg rundt og sier 'Yee' hele tiden. De andre ordene kunne jeg fra før av; 'Hella', 'Hecka', 'legit', 'Fosho' etc. 
Jeg er såååå kul og hella Amerikansk! Yee. Og det er hella legit!   

Her er noen bilder! Enjoy;

Meg og Rita! 

Melody! 

Martel, som ser 'pedo' ut! 

Rafael is working that sweater! 

Jordbær med svulst!

Folk! 

Mere folk! 
 

Ja, det var bildene jeg tok! Jeg filmet for det meste! 

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits