Postman Pat vs. Øyvind! (Kids love it)

Postman Pat vs. Øyvind!

Jeg ble hjemme fra skolen i dag, så om vi ser bort i fra det at jeg failet drastisk med å holde meg våken når jeg sa at jeg skulle stå opp klokken 7 for å gjøre lekser, så har jeg vært veldig effektiv i dag! 
Jeg fikk gjort unna alle leksene, trent, pakket for i morgen og laget meg omelett.
Jeg har magesmerter fra en annen verden, så det er et under at jeg har klart å gjøre alt dette! Jukset litt da, det kalles IBUX i mitt hjerte!  Omeletten min hjalp også litt da, alt blir jo bedre med god mat! 

Ellers kan jeg jo meddele at jeg har denne på hjernen;


Og tro meg, det er til min store sorg for jeg syns ikke den er noe morsom... Men den er stuck i hodet mitt... 
SÅ, da er jeg glad for at superkule Øyvind lagde meg en spilleliste (<-LINK) med bra musikk som kan konkurrere om plassen i hodet mitt! Yee! 
Jeg liker det når jeg kjenner folk som har god smak i musikk! Som Tunnel sangen jeg postet for noen innlegg siden! Den lander helt klart på favoritt lista mi! 

Jaja, Hanna og Annette kommer hjem i dag, så jeg skal gå å rydde rommet mitt! Enda en ting jeg kan legge på effektiv lista mi! Og så skal jeg prøve å styrke det at jeg hører syner. For det senker meg litt, hver gang jeg hører en spesiell lyd går oppmerksomheten min til pc'en, og når jeg først er distrahert, så sitter jeg gjerne på pc'n en liten stund ekstra...

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits