Fullt program (Kids love it)

Fullt program

Så her sitter jeg da, og må be pappa om hjelp med leksene fordi jeg suger til å prioriter i følge de. Jeg føler jeg prioriterte ganske bra etter å ha skypet nesten ustoppelig i dag! Eneste pausen jeg hadde var vel da jeg, mamma og pappa dro til Golden Gate Park! Vi gikk i The Japaneese Tea Garden og i en rosehage, og det var sykt fint! Så er glad jeg fikk oppleve det! 
Men annet enn det, så har jeg vel egentlig bare vært på skype i dag! Ehee, bra for internetten det ja... (Vi har begrenset tilgang på internett her, vi får bare 24 GB i uka, og det er ganske lite med tanke på hvor mye vi er på internettet) . Jeg er stuptrøtt, men har sykt mye lekser til i morgen, så da sitter jeg her og stresser! Oda i et nøtteskall! 
De neste ukene er busy, busy og enda mer busy! Torsdagen drar jeg til Anaheim (LA) med koret og kommer hjem søndagsmorgen! Uken etterpå er det Prom, som jeg egentlig ikke gleder meg stort til! Jeg har valgt å gå alene, og måtte derfor takke nei til folk, huff det var ikke bra for samvittigheten min. Så er det Variety Show (Konsert) hvor jeg skal synge Liti Kjersti, så er det bryllup, deretter deadweek hvor jeg skal øve til eksamen, så er det eksamen og så skal jeg faen meg hjem! YES. Og sommeren 2011 ser kjempebra ut fra ståpunktet mitt! YES da!! Så derfor blir det muligens dårlig med blogging, men skal gjøre mitt beste! 

'FOR I SOMMER KJÆM Æ ATT, DA TEFFES VI PÅ NY' 

Lots of love,
Oda Karoline <3  

Én kommentar

Ingrid

09.mai.2011 kl.18:22

Gleder meg til du kommer hjem!! Har gjort det kjempelenge <3

Skriv en ny kommentar

hits