Rister på hodet til meg selv (Kids love it)

Rister på hodet til meg selv

Klokken er 07.52 i tastende stund og jeg er våken. Jeg lurer litt på hva som er galt med meg i dag fordi jeg har sovet dritdårlig i natt... Så jeg er kvalm som f, og det er egentlig bare et tegn på at jeg burde sove som en stein akkurat nå. Gårdagen var en sånn dag som jeg egentlig ikke tror skjedde, jeg må ha vært rusa på et eller annet. (Jeg var ikke det da, mamma!) Jeg var super effektiv og klarte å delta på en sangkonkurranse med koret mitt, for så å komme hjem å pakke alt jeg eide i 3 kofferter (Jeg skal kjøpe meg en ekstra koffert når jeg reiser hjem skjønner dere) for så å pakke alt ut igjen, for der etter å dra på kino. Whoa, hvem er god liksom? Jeg fant tom. noe jeg kunne kaste av tingene mine, og det er ikke ofte. Jeg kastet f.eks. alle Victorias Secret posene mine, men det skal jeg love dere var med tungt hjerte... 
Nå er jeg veldig distrahert av alt og alle tror det kommer av at jeg egentlig ikke fungerer så bra så tidlig på morgenen. Hmm, jeg kom nettopp på noe, men det burde vel egentlig ikke ut på bloggen.
Dere kan få et bilde av meg i stedet!

Whoa, jeg flasher ikke kløfta mi på dette bildet, jeg må være syk. 

Anyway, for å være distre og bytte tema fra temaet over bildet til;, i dag er det søndag og jeg har masse lekser som var hovedgrunnen til at jeg skulle stå opp rundt halv ni dag, men det ble jo endret når jeg våknet lenge før vekkerklokken i det hele tatt hadde bestemme seg for å ringe... Jeg får vel prøve å sove litt til!  

 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits