Ja, jeg har hørt om de! (Kids love it)

Ja, jeg har hørt om de!

Etter å ha vært på en pub og sett på facinerende folk og hørt på pappas klassekammerater snakke om alt mulig, kom jeg meg endelig hjem. Og gjett om det var godt, for da hadde trusen gnagd i 2 timer og BH'en gikk meg gnagsår. Så for å være ærlig, så var det første jeg gjorde å kvitte meg med alt som heter undertøy og ta på meg en stor slaskebukse. Det er livet! 
Pubben var ganske interessant, jeg liker å sitte å observere folk, og så liker jeg klassekammeratene til pappa. Så jeg burde vel ikke klage!  Observere folk ja, har dere noen gang gjort det? Bare sittet å sett på folk? Annalysert klærne deres, hvordan de går, snakker og generelt oppfører seg og ser ut? Det er som gratisk underholdning. Og hvis du ikke hører hva de sier, klarer du å konsentrere deg ekstra om hva de gjør så du kan se hvilket humør de er i, hvem de snakker med på telefonen, og så mye mer! Prøv det! 
Ellers så har jeg gått inn på hotmailen min 20-tusen ganger og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har også fått masse skrive innspirasjon, bare ikke til  eksamens-oppgaven min... Men jeg driver å skriver noe nytt, tror jeg... Vi får se hvor kreativiteten min tar meg. Akkurat nå er det hele bare en unskyldning, ehe... 
Men nå er klokken blitt 11 og jeg har brukt en hel film på å skrive dette innlegget. FIlmen var have you heard about the Morgans, og den var ganske så bra den! Bortsett fra de øyeblikkene hvor jeg ble rødere enn en solbrent brite og når pappa prøvde å kile meg under føttne. Not funny. 

Dette er det humøret jeg konstant befinner meg i; 


SÅE, sov godt, eller det er vel morgen for dere nå! Men jeg skal sove godt! YES!

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits