Visste du at man har mikroskopiske dyr i øyenvippene som har munn og klør? (Kids love it)

Visste du at man har mikroskopiske dyr i øyenvippene som har munn og klør?

Heisann!

Jeg går inn og ut av blogg.no, går på "skriv en ny post", går ut av "skriv en ny post, går inn på igjen, skriver noen ord og sletter hele dritten. 
Jeg har mistet all blogglyst akkurat nå, faktisk alt jeg hadde av kreativitet er forsvunnet. Jeg er egentlig bare en seigmann, jeg har føtter, hender, en kropp og et hode, jeg er søt utenpå (!!!), men inni er jeg bare gelé og ganske så ubrukelig. 
Jeg tenner lys og drikker te, jeg spiser pretzel og hater kroppen min, jeg trener hver dag og blir sur fordi jeg ikke er radmagret enda, jeg gruver meg til i sommer hvor gutter kommer til å elske vennene mine og hate meg, fordi jeg er ei feit ku.

Jeg trener og trener, kommer hjem og føler for å knuse speilet. Lina og familien er på roadtrip og de tok med seg Hanna i stedet for meg (HMPFR), så jeg er alene med mamma og pappa og er generelt ganske så ensom.
Jeg bruker dagene mine på å krysse av 2 kalendre, 7 forskjellige nedtellings-ting, og teller dager på fingrene. Folk spør meg hvordan jeg liker det Amerikanske livet nå som jeg har venner, Jeg svarer: Det er bedre, men jeg savner Norge. Men det er noe som stikker i meg når jeg sier det, akkurat som om jeg lyver litt. Vanskelig å forklare... 

Today I don't want to strip for you
 

Men om dere er uinteressert i å høre om mitt misserable liv, og vil at jeg skal skrive om bøkene jeg har lest så rop ut, jeg biter ikke, det er bare øyenvippdyrene som gjør! 

 

Visste du at iskrem er kinesisk mat? Og at en menneske hjerne har kapasitet til å lagre ALT du opplever? 
Jeg vet det i hvert fall, men det er fordi jeg er egentlig er supersmart!

 

... OG BESTANDIG SKA Æ KOMMA PÅ DEN GANGEN, DU OG E VA SAMMEN, JA VI VA! 

Lots of love,
Oda Karoline <3 


Nei vent, må bare få ut litt frustrasjon:
Jeg regner med at alle folka i Norge har sett youtube videoen til ei jente som heter Cathrine (Vet ikke helt hvordan hun skriver navnet sitt), den hvor hun synger Way-oh sangen. SLUTT å trakaser den stakkars jenta. Er det bare meg som synes synd i henne? ARG. Jeg kan ikke påstå at jeg kjenner henne, men jeg gikk i fransk-klassen hennes, og der virket hun bare som ei litt sjenert og ensom jente, og nå skal hun pluttselig være årets største mobbeoffer? Alle som tråkker på henne burde sjemmes. Hun har i hvert fall flere seer-tall enn dere noen gang vil få, uansett om dere er 20000 ganger bedre! Hun er til og med kjent i USA i en alder av 18, er dere det? Nei. 
Alle som tråkker på henne burde kjenne blikket jeg sender de gjennom denne blogg posten altså, og det gjelder deg også Hanna, du får ikke noe spesial behandlig fordi vi ble født ut av samme dame. 

HMPFR  

Én kommentar

Ingrid

20.apr.2011 kl.18:46

Man skal ikke mobbe! Men det bør jo også gjelde for seg selv. Ikke kall deg selv feite ku osv. Du er nydelig og perfekt akkurat som du er. Jeg blir så lei meg når jeg ser at du skriver det om deg selv, når du er så pen!

Ble veldig dypt her, men syns du du skulle vite det :p

Glad i deg. Gleder meg til du kommer hjem!

Skriv en ny kommentar

hits