Tykk og stinn av penger! (Kids love it)

Tykk og stinn av penger!

Heisann!
Nå lukter huset nyvasket, det er ikke så mye støv på rommet mitt som det pleier å være, alt er ryddet og bursdagsgaven til Lina er pakket inn! Da er det eneste som mangler, Lina og familien hennes!
Kjenner at jeg gleder meg som en liten unge til å se de, Lina er jo den personen som har vært bestevenninna mi lengst, og hun er vel den som vet mest om meg også, skummle saker det altså! 
Anyway, vi kom hjem sent fra Florida i går, så gadd rett og slett ikke å blogge da... Tenkte jeg skulle vise dere alt jeg har handlet senere, i morgen kanskje. Ble kjøpt litt i går også, selv om lommeboka protesterte...

Åh, jeg må bare fortelle dere om en ting som skjedde på flyet i går, som dere sikkert vet så har jeg helt sick flyskrekk og om jeg ikke sitter midtgang så får jeg panikk og tårene bare triller ukontrolert. (Om dere ikke visste det, vet dere det nå!!) Så for å få sitte midtgang måtte jeg sitte alene, og det har jo ingenting å si, MEN den personen jeg satt vedsiden av var så rund at han tok opp halve flysetet mitt. Jeg satt helt most i den ene siden og kunne ikke en gang ta ned det ene armlenet fordi det var bak han. Men i tillegg til å være veldig rund, så hadde han sikkert 1000 dollar (Om ikk mer) bare i seddler, og den feite kortholderen. Jeg var i sjokk når jeg så han bare trekke ut verdens feteste pengebunke fra bukselomma si. Merkelig at han hadde plass til det. Måtte bare fortelle dere det! 

 Her er det jeg har på meg i dag:


Tunika fra Wet Seal, Kjole fra Holister (Kjøpt i går), smykke fra unknown (Har hatt det kjempelenge, sikkert siden barneskolen!!), BH fra Victorias Secret! 


Men må løpe, på tide å hente verdens beste og hennes fantastiske familie! (Som jeg ser på som min andre familie!!) 

Lots of love,
Oda Karoline <3 

Én kommentar

freelikeme

13.apr.2011 kl.00:26

utrolig fin blogg, her må jeg følge med!

Skriv en ny kommentar

hits