Do dreams come true? (Kids love it)

Do dreams come true?

Heisann! 
Etter en morsom, men slitsom helg i Universal og Disney ligger jeg sliten på den vonde hotellsenga og hører på Ida Wulff sin spotifyliste.
Jeg har ikke så mye å skrive, annet enn at Universal studios -> Harry Potter parken var fantastisk. Jeg brukte alt for mange penger, og jeg skal vise dere hva jeg kjøpte når jeg kommer hjem! Men la oss bare si at jeg har fått tak i så mye kult!
Selvfølgelig var det ikke 100 % slik jeg hadde tenkt meg, og det irriterte meg grønn at de ikke kunne dele butikkene i forskjellige bygninger. De hadde liksom Owl post office i samme hus som Ollivanders, Zonko og Honeydukes var også i samme bygning, og det var jo litt kjipt. Det var ikke engang skillevegger mellom butikkene, men jeg overlevde og kjøpte meg noe fra hver butikk! Ikke at det sier så mye om hva jeg kjøpte da, for de hadde ikke bare tryllestaver på Ollivanders, de hadde også alt mulig andre ting, som kopper, brevpappir, kapper (SOM JEG HADDE SÅÅÅ LYST PÅ, MEN IKKE FIKK KJØPT MEG FORDI DET KOSTE SEKSHUNDRE KRONER!!!), slips og mye annet! Jeg var praktisk talt i himmelen, men ikke helt for det var helt sick dyrt der. 

Så Harry Potter var en stor favoritt, og jeg håper på å få dele det med de andre vennene mine også!

'Hogwarts'<3

Må ærlig innrømme at både BUTTERBEER og Pumpkin juice ikke smakte så særlig... 

De hadde veldig god mat, Rosmerta er veldig flink!Pygmy puff!! Tut TUTHuset mitt! 

Where does your loyalty stand? v^Hogwarts choir! Which color are you?

I'm all read! 

Jeg har både en Firebolt OG en magisk ford! Slå den du! 

Dag 2: 

Jeg har desverre funnet ut at jeg har blitt litt for stor til å stå i lange varme køer for å oppleve 5 minutter med redsel og latter. Jeg kan få den følelsen av mye annet, og jeg trenger ikke å svette ihjel av det. Det er kjempetrist å tenke på, men jeg overlever nok. Jeg har vært i 3 av de 4 Disney landene 5 dager tilsammen, og det er ganske masse for en 17 år gammel jente! Det er en runde til i Disney land i år, og neste gang blir for håpentligvis med FIKK, om jeg får de til å spare penger da, eller om jeg vinner lotto! Who said dreams didn't come true? Så start å drømme FIKK!  

Jeg og Hanna gikk for det meste rundt å trasket i evigheter, stoppet opp og tok noen karuseller her og der, mest når vi var så varm at vi trengte en pause, og så paraden, som ikke var så stor som jeg husket, det var ingen Tornerose der annet enn meg, hmpfr...
Jeg tror ikke det er noe mer interessangt å skrive om jeg, og jeg hadde ikke klart å skrive noe mer om det var det heller. Jeg er stuptrøtt og vil bare fjærne linsene og lalle. Og håpe på at eksemen jeg fikk av å gå i Disneyland og svette kommer bort i morgen, for det gjør vondt å ha bena sammlet, og ikke alle mennesker liker når jeg skrver så stort som jeg får til med beina.

Her er et bilde rush, have fun, jeg skal S-O-V-E!! (Om ikke solbrentheten forhindrer meg that is...) 

 


GOODFUCKINGSNIGHT I'm flying to Land Of Dreams!

 

Lots of ZZzzZ,
Oda Karoline <3Én kommentar

Ingrid

11.apr.2011 kl.17:29

GAH! Jeg er ikke sjalu!!

Jo, jeg er det, kjempemasse, og selvfølgelig skal vi til Harry Potter land og DISNEYLAND sammen!

Hvis jeg bytter ut min bokstav i FIKK med din, så blir det FOKK :'D

Ilu<3

Skriv en ny kommentar

hits