Verdens beste er 16 år <3 (Kids love it)

Verdens beste er 16 år &lt;3

Heisann! 
Jeg er i Florida for de som lurte, og jeg tror det ligger en forbannelse over at jeg skal ha dårlig flyopplevelse når jeg drar hit! Jeg har flyskrekk og jeg kan bare sitte mitdgang, hvorfor vet jeg ikke. Jeg bare fikk flyskrekk og fant ut at jeg bare kunne sitte midtgang, vel i dag fant jeg ut hva som skjer om jeg ikke sitter midtgang. Jeg fikk ikke puste, tårene randt og nevnte jeg at jeg ikke fikk puste? Det var en grufull opplevelse. Og på det første flyte vi tok, gjorde det så vondt i bihulene mine at jeg nesten kastet opp. 
Dagen i dag har vel egentlig bare gått  med på mimring, og så passerte klokken 6 her i Florida, og det betry at verdens beste Lina har bursdag! 
Gratulerer så utrolig masse med dagen bestevenn! At vi hatet hverandre før er umulig å forstå, for nå betyr du så utrolig mye for meg! Jeg hadde vært lost uten din voksenhet og betryggende ord!
Og om det ikke hadde vært for deg, hvem skulle da ha vært med meg å kjøpe angrepiller og sovet på benker med? Hvem skulle passet på meg når jeg var redd for elg på klumpen? Eller vent, du sovnet og passet ikke på meg... Men det var koselig fordi!
Og hvem skulle ha gått i mot meg når jeg var 1 sekund unna å besvime mellom Troningen og Kråkfjorden? Og passet på at jeg ikke besvimte!
Du er den perfekte bestevenninne Lina! Elsker deg <3


Whoa, long time ago! 

Noen år siden dette også! 

Åfjord turen! I love you! 


Og du er en av de modigste jentene jeg kjenner! 

Og du er en av rollemodellene mine, for du er så viljesterk! 


Og ikke minst vakker!

Den perfekte Bestevenninne <3

Husk at nå er du lovlig og at du ikke skal gå i mine fotspor! Hihi! <3

Lots of love,
Oda Karoline<3
 

Én kommentar

Sjur Vaage

09.apr.2011 kl.04:41

Nei, la oss virkelig håpe at hun ikke ender opp som deg.

No offence. :P

Skriv en ny kommentar

hits