JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST (Kids love it)

JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST

Med store bokstaver. Åååh, akkurat nå er jeg lille frøken sinna, for jeg sitter å skriver på engelsk essayet mitt og så kom jeg inn på et tema som brakte fram masse sinna følelser. Og så klagde jeg til Øyvind, og da sa han at jeg kalgde fælt, og da kom jeg på at mamma, pappa og Hanna ALLTID sier at jeg er negaitv, og da ble jeg enda mer sinna og så følte jeg for å skrike ut? JEG ER IKKE NEGATIV, JEG ER REALIST! Men da ville folk bare sett rart på meg og sendt meg på et galesykehus. Så jeg fant ut at jeg skulle skirke det på bloggen igjen.

Så da vet alle at jeg ikke er negativ, jeg er realist. Og så kan jeg gå tilbake på å skrive mange sure tanker på essayet mitt, slik at læreren min synes synd i meg og gir meg en A+++++! Jeg er jo trossalt stjerne studenten hans!

Jeg er foresten solbrent så jeg måtte bruke mamma sin tskjorte i dag, fordi jeg bare har 3 skjorter uten dyp untrigning osm skjuler kragebeina mine, og det er treningsskjorta mi, LFC skjorta mi og t-skjorta som jeg måtte bruke som trenings skjorte i går fordi trenings skjorta var til vask! Men jeg låner ofte kleder av mamma, hun har ganske mye fint egentlig, i hvert fall om det er jeg som har valgt de ut!


Se for deg skjørtet her, med en lyserosa v-halset tskjorte fra SAND, en beige prippen cardigan fra beneton og søte, svarte ballerina sko med roser på! Og håret oppsatt i en gjennomført slaskebun!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Æ Ø Å
æ ø å

2 kommentarer

cathsverden

05.apr.2011 kl.00:45

SV: tusen takk for fin kommetar. setter utrolig pris på å det du forteller meg. kan kanskje virke veldig teit, men er på en måte litt godt å vite at man ikke er den eneste i verden som føler og opplever det samme som meg. så det at du deler dine egne opplevelser synes jeg er utrolig snilt gjort :) det får meg liksom på bedre tanker hvis du skjønner. føler meg liksom ikke så alene, selvom jeg kun har møtt deg en gang, og du nå befinner deg på andre siden av jorda.

og når vi snakker om å føle det samme, så kan jeg si at det du skriver her i innlegget ditt, har jeg opplevd hele livet. akkurat det der med at jeg ikke er negativ, men realistisk, det sier jeg hele tiden. og jeg har ofte fått høre det samme som deg. så jeg forstår at du blir sinna. vet godt hvordan det er. utrolig irriterende å bare bli møtt med kommentarer om at du er så sur og negativ når du ikke er det. ARG! kjenner jeg blir irritert av å lese det du skriver. Håper ting går litt bedre nå hverfall:)

Sjur Vaage

08.apr.2011 kl.18:24

Odin i Valhall, jente!

Ikke skriv når du er så forbanna, det er en gru å se alle feilene dine. :|

Og ikke kjeft på meg for å korrigere deg, du ber meg om det uansett.

Du klager mye og det nytter ikke å si at du er realist, det sier både mamma og jeg, og du vet like godt som meg at vi er alle tre negative pessimister, ikke prøv deg på noe annet engang.

Also, ang. bildet du postet, sorry, men jeg kan ikke uttale meg i det hele tatt, siden du er klin lik ei venninne av meg fra Østlandet på det. Spesielt ansiktsuttrykket. Det blir weird.

Og du låner klærne til mamma, og så sier du at du hater henne og at hun er verdens verste etc? Tsk, tsk. Ikke bra. Dårlige tendenser det der. Tror du må snakke med psykologen din om det. Røsk opp i det jævlige. That's what I do, jeg har nå skiftet psykolog for å få bedre hjelp. :D

Skriv en ny kommentar

hits