One word: WHOA (Kids love it)

One word: WHOA

Etter 2 og 1/2 time i kø kom vi endelig inn, hvor vi sto i en time og ventet på miss Spears. Selv om hun sang 3 sanger, var det så verd det. Tanker som 'Hmm, er dette verdt det likevell' for rundt i hodet mitt når jeg ble skvist mot mange gutteromper og kjente min egen rompe bli befølt. Men med en gang Britney satte føttene sine på scenen og showet startet, forsto jeg hvor verd det, det var. Herregud dama har jo vært rollemodellen min siden 1998, og jeg sto 50 meter fra henne. Det var helt sykt. Jeg ropte meg enda mer hes enn det jeg var, noe som sier litt siden jeg ikke hadde stemme før showet startet og jeg tripplet smertene i lungene mine. En ting er sikkert, det blir røntgen i morgen, for herre min jeg klarer snart ikke å sitte, stå, ligge eller puste, noe som er ganske nødvendig i livet mitt.
Oops, skal ikke snakke om meg nå, dette innlegget skal jo være 100 % Britney, og 0% Oda.
Det å se henne, framføre de 3 sangene var helt amazing, selv om jeg var så most at når guttene hoppet, hoppet kroppen min automatiskt fordi den ble ført av de.
Jeg har aldri sett så mange gutter på en konsert før, det var flere gutter enn jenter, det er jeg helt sikker på. Lengesiden jeg har følt en guttekropp bli presset opp mot meg, og så var han ikke engang interessert i meg.  Bah. Oops, I did it again, 100 % Britney Oda, HUNDRE %.

Hun framførte Hold it against me, Big fat bass og till the world ends, med hint av andre sanger. Hver sang to 20 minutt, fordi de måtte ordne scenen mellom hvert show, og så var hun jo med på 'Good morning America', så de måtte ta diverse opptak i mellomtiden og hostene (?) kom ut å snakket til publikum og slikt. 

Men nok snakk, her er hele to 'kollasjen' fra konserten:
 

 

FILMER:

video:mvi1633
video:mvi1639
video:mvi1638
Alle bildene og filmene er tatt av Hanna!
Lots of love,
Oda Karoline<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits