Late night, early morning (Kids love it)

Late night, early morning

Heisann! 
Akkurat når jeg skulle til å slukke lyset bak øynene for kvelden, skrev vakre Maren til meg på facebook, og det er en god nok unskyldning for meg til å være våken litt lengre!
Jeg hadde en grufull natt i natt (natt til fredag) pga. hva enn som er galt med meg. Våknet hele tiden og var i generelt crappy form da jeg våknet i dag, så når spørsmålet om skolen kom opp var svaret helt klart, 'sove videre'. Ikke fordi jeg følte meg kvalm eller noe, det gjør jeg jo hver dag, så det hadde jeg overlevd, men det kunne blitt et problem i timene at jeg ikke klarte å puste ordentlig eller klarte å sitte oppreist. Tatt seg ut i timene det:
"Umh, excuse me. Do you think I can lay down and not breath for the next 40 seconds?"
Gulvet er sikkert skittent også, ugh... Jeg har blitt helt bakteria freak her i Amerika... Klarer ikke engang å klappe hunden til Olenka, nei det tror jeg kom før jeg flyttet til Amerika foresten. Helt siden jeg hadde en drøm om at spiste eple og klappet en svart hund samtidig, og eple mitt pluttselig hadde masse svarte hår inni seg, har jeg ikke klart å klappe svarte hunder. 

Jeg er merkelig, og jeg liker det!

Så dagen i dag har vært ganske grei, jeg skulle ta røntgen av lungene mine, men stedet vi skulle ta røntgen på var stengt, og vi ville ikke betale 20 000 kroner for å dra på sykehuset å gjøre det, bare om det blir værre og vi helt klart ikke finner en løsning på det. 20 000 er ganske mye det så, og jeg vil heller bruke det på Orlando turen vi skal på om noen uker!

 

Jeg har som vanlig sett masse krim-tv, egentlig ikke masse, men mye nok. Og bare Criminal minds, yndlings episoden min kom til og med i dag. Det gjorde meg glad. Det er den med Jackson Rathbone i, han er så eye-candy!!


Beste krim-tv showet! 

I heart him <3 

Og for å ikke glemme vi så Easy A. Den var bra, men litt urealistisk. Jeg mener, når jeg mistet jomfrudommen min, eller ga bort v-kortet mitt som de så fint sa i filmen, patetisk btw, så spredde det seg ikke rykter som ild i tørt gress og guttene så heller ikke på meg noe anderledes. Hmpfr.  
*SE FOR DEG ET BILDE AV EASY A, fordi jeg gidder ikke å legge opp ett!* 

Jaja, jeg bare babler så tror heller jeg skal finne sega (Jeg har faktisk allerede funnet den!!!!) og slå av lysene bak øynene mine, og håpe på en god natt søvn for første gang på leeeeeeeenge...

God natt!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Én kommentar

quimoi

26.mar.2011 kl.18:38

Jeg elsker Criminal Minds! Spesielt fordi det er ekte historier :D

Skriv en ny kommentar

hits