Et øyeblikk jeg aldri glemmer (Kids love it)

Et øyeblikk jeg aldri glemmer

I engelsken fikk alle elevene (Uten om meg fordi jeg er SPESIELL!) en oppgave hvor man skal skrive om og beskrive en hendelse hvor man husker alt. Abuslutt alt. Jeg har et par slike dager, 30 April, 8. April, 17 Juli, 5 og 30 August. 

Jeg husker alt fra de dagene, hver minste lille detalj, på godt og vondt. Noen dager fordi jeg har spilt de så mange ganger i hodet mitt, noen dager fordi de var så utrolige, eller sikkelig one of a kind dag eller fordi de var helt grufulle... 

Når han begynte å snakke om oppgaven satte det hjernen min i skikkelig i tankemodus, og siden jeg ikke fikk gjøre oppgaven tenkte jeg at jeg heller kunne skrive om den her.  Hvem skal jeg velge liksom? Jeg husker alle dagene like godt, men jeg føler liksom ikke for å legge ut i lange baner om den første gangen det ble noe på meg, eller den første dagen jeg så en slåsskamp close up på en fest, nei det er vel løgn, jeg så en annen en en måned før, men la oss bare si at det er det sikreste minnet å skrive om fra den kvelden. Så kan jeg jo også skrive i lange baner om hvor forferdelig første skoledag i Amerika var, men det har dere hørt masse om før. 
Så da står jeg med to valg, og jeg velger å skrive om 8. April.


8. April. Hvorfor var det en så spesiell dag? Hvorfor husker jeg alt fra den dagen? Jo fordi det var den store gå uten sko dagen, og jeg og Katrine tok utfordringen på strak arm. 
Vel, det startet med at alle vennene mine hadde glemt å innformere meg om at vi startet 10.10 på skolen i stedet for 08.30, HMPFR... Så jeg og Sofie (Som også ikke var innformert) satt på skolen alene da vet du. OG jeg skal love dere at mange så rart på meg når jeg kom uten sko på starten. Jeg som skjemmes av absolutt alt døde jo innvendig mens jeg forbannet vennene mine (Okei da, så gjorde jeg ikk det, men jeg var typen litt snurt). 
Men så begynte folk å komme, og alt var glemt fordi jeg og Katrine gikk uten sko!
Skoledagen var uinteressant, så gidder ikke å gå i detalj. Vi hadde MDD hvor vi øvde til Ibsen staffetten,

og jeg og Katrine prøvde smarte muligheter for å ikke fryse av oss føttene i de snørestene og alt vanne som ekisterte på bakken.Et under at vi, i hvert fall jeg, ikke ble syk.
Vi gikk rundt i byen, og da fikk vi mange, mange rare blikk. Husker så godt en dame som kom opp og spurte oss hvorfor vi ikke hadde sko på oss, hun hadde sett fotavtrykkene våres over alt! Ha-ha.
Vi gikk ikke hele dagen uten sko selvfølgelig, etter en veldig kald bytur bestemte vi oss for å kaste inn håndkleet og varme føttene våres i dusjen. Jeg måtte tom. kaste sokkene mine fordi jeg var så dum å hadde gule sokker på meg. Doh, *face slap*.  
Etter sko-eventyret ventet et nytt oppdrag på oss, nemlig å bake muffins til Ringve Festivalen. Det var ikke bare bare, spesielt ikke når vi gikk tom for smør og egg og måtte på butikken å kjøpe det. For der gikk vi forbi Sunnlands gangsterene (In my Heart<3) og Katrine bestemte seg for å gjøre tryllekunstner.

video:mov00421 (Katrine om du vil at jeg skal fjærne videoen bare si i fra)

Haha, er det rart den jena er en av mine bestevenninner eller?
Muffinsene er et eget kapittel, det begynte ut kjempemorsomt og vi bare smilte og lo. Men når vi begynte på frostingen var vi ganske lei, og jeg var temmelig kvalm av å se på alt smørret.  

SMØRRRRRRRRRRR <3
Da klokken var 1 kunne vi endelig gå å legge oss. Og det var virkelig på tidet. Da hadde vi bakt rundt 80 muffins. Neste dag var veldig tung dag å våkne på. Believe me!Muffins <3

Mary Poppins, I love you <3

Så det var en kort oppsumering av 8. April, og for dere er det kanskje mer interessant å lese om den første gangen jeg fikk meg noe, men for meg så er dette en av mine yndlingsdager, for det skjedde så mye og jeg fikk være med Katrine i 24 timer, og det er VERD DET! 

Katrine, jeg bryr meg ikke om du mener at jeg ikke kommer til å like den du er blitt, for jeg kan aldri gjøre noe annet enn å like deg! Herregud, ei jente med en slik personlighet og utstråling er umulig å ikke like, uansett!

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

Delle

24.mar.2011 kl.20:22

Nå fikk jeg lyst på cupcakes!!! :(

Katrine

02.apr.2011 kl.13:56

I løw yu laik very matsj, jess! <3

Skriv en ny kommentar

hits