Kvinnefjes og kjekkegutter (Kids love it)

Kvinnefjes og kjekkegutter

U-I-N-T-E-R-E-S-S-A-N-T... 
Det er livet mitt akkurat nå. Jeg gjør lekser og ser masse krim-tv. Og så sover jeg litt også. 
Det er veldig dramatiskt med krim-tv, i går var det et ektepar som stjal masse barn, og om de oppførte seg dårlig ble de kremert levende. I dag har søsken sex (uten å vite de er søsken), fedre dreper barn og ektefeller dreper hverandre   og så dreper bestevenner hverandre. Koselig.  
Livet mitt er som reklamene på TV, kjedelig og uten mening. Noen ganger er det til å bli flau over også. Som den ene delen av hjernen min som prøver sitt beste til å få meg til å like noen, vel du failer. Jeg synes det er teit å være forelsket. Derfor jeg bare har vært det én (Og muligens en 1/2) gang.
Her i Amerika er det i hvert fall ingen kjekke gutter jeg driver å faller for. Kanskje fordi det ikke er noen kjekke gutter her. Eller det er to muligens kjekke gutter, men bare muligens. Jeg holder meg til gutten som forstår meg når jeg banner. Egentlig vil jeg bare holde ned punktum og dø, men så leser mamma bloggen min noen ganger, og jeg gidder ikke å forklare henne alt. Såe, jeg får heller holde meg til å skrive hvor ingen har rett til å stikke nesa si. Å snakk om neser, nesen min er tett selv om Ingrid sprayet nesespray i den fra Norge. Dårlig deal altså. Jeg vurderer å gjøre noe produktivt med livet mitt, som å lage den gaven til Ingrid jeg sa at jeg skulle lage når jeg glemte skypedaten, eller sende gaven til Frida som kom i retur post til meg. Kanskje dere får meg til å gjøre det? Si Oda gjør det, gjør det, gjennom før det. 
Nå skal jeg spise mat, og så skal jeg knaske 20 000 painkillers så kanskje jeg kommer meg igjennom morgen dagen, onsdager er alltid så sykt kjedelige. Bu fuckings hu liksom. Det er 2 måneder og 21 dager igjen til jeg skal hjem, hjem, HJEM! Verdøøø!
Nei nå ble det reklame etter 5 minutter med krim-tv, fml. Jeg går å spiser.

Så, siden dette innlegget ble bildeløst, kan jeg vise dere det vakkre fjeset jeg tegnet i dataklassen i dag (Og forrige uke):

Ha-ha-ha, lattis altså. Hun ser ut som hun er ei 10 år gammel prostituert jente, gjett hvem jeg hadde som modell da.


Snakkes!

Lots of love,
Oda Karoline <3

3 kommentarer

June

23.mar.2011 kl.11:52

Hadde jeg tippet ville jeg si at den første er Criminal Minds - og han "store" gutten som dokumenterer de enkelte barna ved å ta bilde av de, at han spiller Jack i One Tree Hill. Nummer to går jeg for at er CSI: Miami - klarte bare å tenke på den når hun jenta er gravid å de dreper deres felles far. Siste går jeg får .. Criminal Minds. Klarte ikke å plassere den, for _den_ er standard.

Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

Helle

23.mar.2011 kl.14:42

Gjør det, gjør det, gjennomfør det!!

Ingrid

23.mar.2011 kl.17:45

Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

Nesesprayen min skal ikke klandres her altså. Det er snørret ditt som er så macho bare. Gleder meg til du kommer hjem :-)<3

Skriv en ny kommentar

hits