Story of my life (Kids love it)

Story of my life

Heisann! Nå sitter jeg glad og fornøyd etter en treningsøkt hvor jeg har økt på vekten på alle styrke apparatene! YEY. Jeg har gått ned fra 100 pound (Da jeg startet) til 80 nå. 
Altså jeg har ikke gått fra 100 til 80 pound, men hvor mye vekt det er på styrke apparatet. Det er et sånt apparat hvor man løfter sin egen vekt, og så kan man legge på hjelpende puonds, så hvis du veier 120 pounds, og stiller inn apparatet på 100 pounds, så løfter du 20 pounds. 
Så da kan man velge mellom parallell grep, militær grip, dip og wide grip. 
Og så har jeg gått opp på nedtrekk, i stedet for å løfte 4,5 løfter jeg en runde med 4,5 og en runde 5,5!


Anyway, var egentlig ikke det jeg skal snakke om. Det jeg skulle snakke om var hvor mye jeg skulle ønske det var kjekke (helst single) menn her i villagen. Det er gutt som jeg er treningsbuddy med, han er voksen-kjekk, men han går med giftering, noe som er nedtur. Vi har liksom blitt så gode venner, jeg holdt til og med en liten konsert for han. Nemo med Nightwish! Da smilte han og var i så godt humør! Chris du er det beste publikummet ever! Tror faktisk han har en liten drittunge også... 
Det er 'The story of my life' at jeg ender på plasser med lite kjekke gutter. BUHUUU. Finner mange snille gutter, men ikke så mange whoa-du-er-stunning-HOT-gutter. Har funnet 2 slike gutter (OK da, sikkert fler) og de bor ikke noen steder hvor jeg har bodd fast for å si det slik...


Anyroad, siden jeg startet dette innlegget har jeg rukket å snakke med Kine i 1 time, 21 minutter og 17 sekunder, tatt et 2 timers langt bad, ja du leste riktig; 2 timer. Nå klør jeg over hele kroppen og ser ut som en rosin. Da jeg lå i badekaret lå i badekaret begynte jeg å høre å et fryktelig bråk, tenkte ikke stort over det før det byttet mellom sangene på itunes, da forsto jeg at det var uvær. Så jeg bestemte meg for å stå opp for å se, og hva ser jeg? Det hagglet som bare faen, og jeg hadde sikkert gått glipp av halvparten fordi jeg lå i badekaret (Det var verd det da). Men Gud jeg har savnet slikt vær, så jeg ble kjempeglad inni meg! Wihuu!

 
Uklare bilder, men dere skjønner tegninga! Jeg filmet det også, men det er litt flau snakking i bakgrunnen så før jeg får redigert det, så får dere bare kose dere med bildene, og så tror jeg det kommer en film på bloggen til H en gang! 

Men nå dør jeg, jeg har hodepine er kvalm og er slapp...

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits