Pokémon <3 (Kids love it)

Pokémon &lt;3

Jeg er dum. Jeg skulle lene hodet tilbake for å slappe av, BÆM så slo jeg hodet i veggen. Lenge leve gullfisk hjerne. 

Tegn på hvor smart og fortumlet jeg nettopp var!

I dag bestemte min kjære George å vise symptomer på sykdom, han svartnet hver 52 sekund, og jeg måtte febrilsk røre på mus-området og trykke på tastaturet. Du får ikke dø fra meg enda altså... Så i dag har jeg flyttet over alle bildene mine til en ekstern harddisk, om noe skulle skje.
Og så har jeg hatt en facebook"diskusjon" om hvilken Pokémon som var kulest og best. Jeg stemmer for min egen kandidat: TOGEPI! Ingen slår Togepi, det er helt klart. Akkurat som at Misty var den kuleste av personene! Åh, jeg savner norsk (fordi jeg vokste opp med norsk) Pokémon, gammel norsk Pokémon, ikke noe nyere verson med nye teite Pokémon og nye teite folk... 

Ja, jeg snakker om Pokémon (Og er stolt av det), og jeg burde vel ta det som et tegn på at det er på tide å legge seg til å sove, jeg er helt utslitt, med verkende hode og kvalme... (HAH, som om det var noe nytt. Jeg har hatt kronisk hodepine og kvalme i snart 3 fuckings år... Prøv å lev med det, så skal vi se hvem som joiner meg i å klage på bloggen sin annen hver dag!) 

Tenkte bare at jeg måtte skrive litt, om jeg i framtiden skulle lure på hva jeg gjorde den 14. Mars.
I morgen drar en gjeng fra min gamle klasse til Palestina, jeg forteller dere bare: Dere får ikke dø, for dere er alt for kule og jeg kommer til å savne dere litt om dere gjør det! Spesielt du Frida, for om du dør kan ingen kurere mine Frida abstinenser, og da har jeg ingen å le med av bæsj og promp samtaler. Og det kan bli litt ensomt. Pluss at jeg tror at Fridzel (??) blir ensom om du dør! Ikke at jeg tror dere dør, men bare sånn at dere vet at dere ikke får lov liksom, da ber jeg lærerne deres om å sette annmerkning på dere! Basta BOM. 
Om dere lurer på hva jeg og Frida snakker om foresten er dette et godt eksempel:

Frida: Miss vil ut så mye fortiden.
Oda: Kanskje hun har kjæreste.
Frida: Ja det eller diaré.
Og ja, vil lo godt av det! Derfor jeg digger den jenta sykt mye! Eller som Hanna oppdaget en blogg si: Jeg iluer Frida veldig mye!

Greit da, gå å lalle. 
Jeg vil så gjerne sovne i natt fordi jeg skal drømme om å komme hjem til disse jentene, som er 4 av de 6 vakreste jentene i verden! ILUER <3Må bare fortelle en ting til først: Fra og med torsdagen er det Harry Potter Weekend på ABC family, så om jeg ikke er å nå på det tidspunktet vet alle hvor jeg er. Pluss at jeg må skrive det på masse plasser for å huske det denne gangen, jeg har allerede gått glipp av 2 eller 3 Harry Potter Weekends, bare fordi jeg er så glemsk!  Og mens vi snakker om Harry Potter, jeg tror jeg skal lese et kapittel i HP boken min! Verdøøøøø!  

Bildet lånt fra http://artdungeon.com/, flere bilder finner du på her

 

Lots of randomnes,
Oda Karoline <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits