Red Riding hood (Kids love it)

Red Riding hood

Fy faen for en film. Jeg er målløs, ord finner ikke veien ut på tastaturet. Jeg liker egentlig ikke å se filmer, så jeg blir kanskje ofte positivt overasket, men denne filmen var helt amazing. Catherine Hardwicke klarte det virkeiig denne gangen, hun lagde denne filmen mye bedre enn Twilight, missforstå meg rett, jeg elsker Twilight og det er fortsatt en av mine yndlingsfilmer, men jeg synes ikke Catherine Hardwicke var så flink med den, hun kunne gjort det mye bedre, og jeg sier ikke at Rødhette var bedre, men den er ikke langt unna å dele plassen. 
Jeg kan ikke si så mye om filmen uten å avsløre meg for mye, men jeg kan si at du går glipp av noe om du ikke går på kino og ser den! 

Og det har virkelig ikke noe å si at det var tre veldig kjekke menn med i filmen, 

Max Irons! (He really got the good boy hotness!)

Billy Burke! (Ikke diss min kjærlighet for Billy Burke, han er eye candy for å være en gammel mann! Og han har erfaring og penger, kan det bli bedre? )


Shiloh Fernandez! (Jeg er din om du barberer deg litt!)

 

Åh, jeg vil skrive så mye mer, men da ødelgger jeg for dere! Jeg kan si at den inneholdt alle følelsene jeg kunne tenke meg, og jeg klarte å se den selv om den var skummel til tider og jeg måtte holde Hanna i hånda! Men jeg overlevde, så da kan den ikke være så skummel! 

Bilder av filmen, insert here:

Hva er en film uten litt 'action'? 

Hvorfor er du så damn sexy? 

Dette kommer til å... nei skal ikke si noe jeg!

Se den, Se den, SE DEN!

Nå er innsiden av øyenlokkene mine det eneste jeg skal se, om jeg ikke møter en bondeknøl i drømmene mine, for jeg sier ikke nei takk til litt selskap altså, jeg er jo så fryktelig ensom her i Amerika! 

God natt!

Lots of love,
Oda Karoline<3

Og nevnte jeg: SE DEN!! ?

3 kommentarer

Enig! See den! :D

btw, koselig at du ble så redd at du måtte holde meg i hånda. hihih ;)

☮ C h e r r y

12.mar.2011 kl.11:26

kult :)

cathsverden

12.mar.2011 kl.14:57

SV: hadde jeg vært de så hadde jeg ringt hotellet :) jeg ringte for to dager siden og booket rommet. dessuten fikk vi høre at hotellet var fullt da vi måtte finne nytt hotell dagen før, men da jeg ringte var det ikke noe problem :) jeg anbefaler deg å bo på hilton der det hele foregår. tro meg, programmet er så stappfullt og fullpakket at det ikke lønner seg å bo et annet sted

Skriv en ny kommentar

hits