Min forkjærlighet for bondeknøl, Mercedes-benz og Ford (Kids love it)

Min forkjærlighet for bondeknøl, Mercedes-benz og Ford

I morgen er det en STOR dag! Klarer dere å gjette hvorfor skal jeg linke til én av de som gjettet riktig i 3 innlegg! 

I dag var en ganske kjedelig dag, mest interessante som skjedde var når jeg gikk forbi et bilverksted, trakk pusten ekstra godt inn og kjente ilinger i underetasjen. (Haha, kanskje ikke det siste men minner jeg har koblet opp til den lukta kan få hvem som helst til å ringe mr. right)
Jeg virker kanskje ikke som en jente som liker slike ting, men jeg elsker virkelig biler og vil veldig gjerne lære meg hvordan en bil er oppbygd, derfor jeg er så gira på bondeknøl, de vet hvordan de mekker en bil! Og da kan de bare mekke seg en vei mellom beina mine også, med de riktige teknikkene selvfølgelig!  
Er jo ikke bare biler, men mopeder, motorsykkler etc., too bad at de bondeknøla jeg kjenner er større idioter enn meg til tider, trenger et nytt utvalg altså! Eller bare lære meg å mekke selv, er jo noe som heter å tilfretstille seg selv også!

Drømmebilen! Mercedes-benz SUV! Bygde den selv, og den er hybrid! Kostet bare: 

Ehe!
Har alltid hatt en forkjærlig for Mercedez og Ford, så er vel det jeg kommer til å annskaffe meg om noen år! Men bilen ovenfor er min absolutte bil favoritt, får aldri nok av å si; Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV! Mercedes-Benz SUV!  (Haha, hadde det ikke vært fint om jeg hadde skrevet det feil nå?)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, har rukket og spist en brødskive og min 6. bar, jeg lever på barer!, og skal hoppe i dusjen mens jeg håper på å ikke brekke anklene!
Kvelden går med på kino tror jeg, og det er jo meget interessant, skal se Little Red Ridinghood, jeg har foresten begynt på en ny bok serie kalt 'fingeravtrykk', den begynte helt sugent (Ikke konseptet, men skrivingen!) og nå er jeg helt hekta, selvfølgelig har jeg bare de tre første bøkene, som jeg har lest ut, og vet ikke hvordan jeg skal få tak i de 4 neste uten å betale $15 i porto eller $50 for én bok... Hørt om serien og vet hvor jeg kan kjøpe resten av bøkene?

Greit, nå er jeg ferdig med randome innlegg! Får heller bruke hjernen min på noe å fornuftig, som å tenke på noen kjekke bondeknøl, om det finnes da!

PS: Annbefaler ingen å google bondeknøl! Haha! Men jeg fant dette da:Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

cathsverden

12.mar.2011 kl.02:47

SV: nei det var ikke så ille når vi var tre, men som sagt så har prisen gått opp så nå koster det samme rommet 50 pund mer hver natt, så det vil si nesten 1300 kroner per natt. men det er plass til fire der da, så da blir det endra rimligere. og som jeg sa så finneste andre romtyper som er billigere

Nina-Martine

12.mar.2011 kl.17:07

Mercedes og Ford er mine yndlingsmerker også! Henholdsvis SLK og Mustang. Har en SLK nå, og en vakker dag skal jeg ha en stilig Mustang :) Vi har planene klare i alle fall :p

Skriv en ny kommentar

hits