Made my day! (Kids love it)

Made my day!

Heisann! Nå sitter jeg på rommet mitt med dundrene hodepine og hører på triste sanger. Egentlig hører jeg på en blanding mellom triste og glade sanger, men akkurat nå er det en trist sang! Eller, en blanding kanskje. Fuckin' perfect av Pink, begynner trist men har så mye mening i seg at jeg blir litt glad!

Anyway, var egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Tenkte mer å fortelle dere at i dag har jeg det litt bedre, for jeg har snakket med så mange fine folk! Hva skulle jeg ha gjort uten internettet? Følte meg så kul når jeg multitasket økonomilekse og samtaler med 5 forskjellige folk! 5 folk som made my day! Men så forsvant pluttselig 3 av de akkurat samtidig, er det ikke alltid slik?! 

Jæ, frk. populær liksom! Haha, eller ikke! Tenkte bare å vise verden hvilke folk som made my morning! 


I dag har jeg valget mellom å være produktiv og gjøre masse lekser, eller gjøre ferdig inspoveggen min! Jeg kommer til å begynne med lekser, og ende i å gjøre inspoveggen min ferdig, kjenner jeg meg selv rett i hvert fall. Eller så kommer jeg til å drite i leksene! Er ikke noe jeg må gjøre, bare noe jeg vil gjøre for å opprettholde nerdestatusen min! Skal trene litt i dag, og det gleder jeg meg smålig til! Hater når rutinene mine blir utsatt... På fredag pga. sykdom, i går pga. teite fingeren min og i dag er ikke engang treningssenteret åpent. Fml. Fml har forresten blitt mitt nye yndlingsord! Synes det er så fint, så går rundt å sier det hele tiden. Eller ikke. Skriver det litt mye kanskje, men skal prøve å skjerpe meg! 

Ellers så har det ikke skjedd stort i dag, Liverpool vant en fotballkamp jeg ikke fikk sett fordi jeg sov, men jeg er veldig stolt av de! LFC in my heart!

Fint rom (a)

Stolthet <3

Forresten, jeg skal skrive CV i dag, og prøve å få meg jobb! Så må vel få startet!

Vi snakkes!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits