From <,3 to <3 (Kids love it)

From &lt;,3 to &lt;3

Heisann! Nå er jeg i litt bedre humør, jeg kan endelig skrive med høyre armen, og jeg er en stolt eier av 5 nye bøker OG en film! 
Jeg kjøpte meg 3 noveller, 1 Harry Potter and the Order of the Phoenix Portfolio, 1 kokebok og Harry Potter and the prisoner of Azkaban- Ultimate Editon! Yeeey! Hvem sa at man ikke kjøpe seg kjærlighet og lykke? Jeg er i hundre, jeg elsker nye bøker det er så fantastisk! Lykkerus!

Edit: Jeg kom på at jeg hadde jo kjøpt meg én Hedvig figur også, og at på torsdag kjøpte jeg meg to bøker: Vixen og Revolution (Fortalte om det i et tidligere blogginnlegg) som jeg også må ha bilde av! Yeeey, flere bøker!


Så nå skal jeg bare ta bilder av alt, så skal jeg legge meg og føle meg litt mer lykkelig!  Men ikke helt perfekt da, perfekt nok! Bøker er som gutter, de kan tilfretstille deg, noen er gode, noen er dårlige, de gir deg lykke, men lykken varer ikke evig! Men likevell klarer man ikke å holde seg unna de!


Fikk # 1 og # 2 i bursdagsgave, så nå er jeg snart halveis, eller er ca. halveis i samlingen! Tror de bare har kommet ut til film # 4 da, så har snart alle som finnes ute! 

Yey! 

Portfolien! 

Ting som var med! DA listen, Don't know what that is, dødsetermaske bilde og noen Proclamations! 

DA!

Den kommer ikke til å være så mye fram! 

Andre små ting som var med, bilder av Harry fra år 1-5, klistremerker og...

Postkort! Uklart bilde<3

Og Scrapbook, som basically er en klistremerke bok! 

Bøkene jeg har kjøpt denne uken! Fra venstre: Revolution, Vixen, Prode & Prejudise, Red Riding Hood og Beastly, sist nevnte så jeg på kino for 2 timer siden! Kjempesøt film, gleder meg til å lese boken! 

Denne skal jeg se om en uke, yey! 

UKLART BILDE (L)

Kokeboken jeg kjøpte meg, gjett hva den består av liksom! 

Denne har jeg ønsket meg lenge! 

BRØD! 


Men nå skal jeg toppe denne fantastiske dagen, jeg tror nemlig at jeg kaster opp snart. Bokstaveligtalt. Følels ut som om jeg har vært på en sikkelig fyllefest og gått på snurr, hangover! Og jeg har ikke en gang rør alkohol på kjempelenge. FML...


God natt!! Skal innformere dere om jeg spyr, så stay tuned!

 

Lots of unødvendig innformasjon,
Oda Karoline <3

Én kommentar

Malin

06.mar.2011 kl.21:01

Så bra at du føler deg bedre i dag :-)

Skriv en ny kommentar

hits