worst day of my life (Kids love it)

worst day of my life

I går tenkte jeg at jeg hadde det ille, i dag ønsker jeg gårsdagen tilbake.
Da jeg våknet opp hadde jeg perioden min og det som følger med. Jeg hadde tidenes periodesmerter, magen og ryggen ropte og skrek bare jeg reiste meg opp. Så i stedet for å dra på Barnes and noble som jeg skulle, ble jeg sengeliggende. Så når jeg hadde ligget i  senga en stund og så skulle bevege meg ut til kjøkkenet for å varme en sånn varmerispølse-ting svimte jeg nesten av pga. en blanding av magesmerter og svimmelhet. 
Så bestemte jeg meg for å dra på B&N likevell fant jeg ikke ipoden min. Lette overalt, og fant den 3 timer senere, men da hadde jeg startet på en lekse jeg ikke fordstår en dritt av. 
Så skulle mamma og pappa på butikken så jeg tenkte å henge meg på, svelget noen ibux og når jeg skulle gå ut døra fant jeg ikke pengeboken jeg hadde for 3 minutter siden. Igjen lette jeg overalt, så tenkte jeg at den kanskje lå i kjøleskapet, med min hjerne kunne jeg ha lagt den der. Jeg snakket med pappa i mobilen for å finne ut om de hadde tatt den med seg:
O: Har dere lommeboken min?
P: Nei, skal jeg hjelpe å  lete?
O: J-HELVETTE

Gjett hva smarte Oda hadde klart da?! Joda slengt kjøleskapet igjen, mens jeg hadde fingeren oppå håndtaket. Kort forklaring, kortere: Det er en mm mellom kjøleskaphåndtaket og frysehåntaket, og likevell hadde jeg klart å skvise fingern min i mellom, og det ende med at fingerneggelen min sprakk... Jeg har ALDRI kjent en smerte som det, og med den smerten i tilegg til periodesmerten. V O N D T... Det gjør fortsatt vondt i fingeren, og dette er et kvarter siden. ÅÅÅH... Skyt meg nå, vær så snill...Jeg lurer litt på hva de under oss tenkte, for det er lenge siden jeg har skreket så mye av smerte, egentlig ropte-skrek jeg ikke så mye, for jeg klappa hånda mi over kjeften for å slippe skammen, men da pappa oppdaget meg klarte jeg ikke å holde meg lengre, så da ropte-skrek jeg høyt og gråt-skrek HØYT. Og for å ikke glemme at jeg trampet i gulvet som en trassing to åring som ikke fikk godteri...
Nå må jeg ikke glemme det beste med hele historien, det var HØYREhånda. Så nå kan jeg ikke gjøre noe med den på en stund... Det vil si ingen skriving, spising med gaffel og kniv samtidig, skriving, dusje med varmt vann (vondt), trene og nevnte jeg skrive? Jer er så sur på meg selv. Jeg skal aldri mer multitaske... A L D R I!!!

Nå skal jeg drukne sorgene mine i et eller annet, er lei av å blogge med venstrearmen, det er ubehagelig å bare bruke én hånd ...

 

FML,
Oda Karoline <3

PS: Jeg hylte på meg vondt i halsen også...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits