Pappa's lille engel? (Kids love it)

Pappa's lille engel?

Heisann!
I går var jeg syk så jeg gjorde ikke noe stort, som det var verdt å blogge om!  Det eneste spennende som  skjedde var at en idiot hadde tatt med seg pistol på skolen og var sint. Selvfølgelig gikk jeg glipp av det. *Så sur*. Nesten sånn at jeg håper at det skjer igjen! Tenk deg den fine historien jeg kan fortelle barnebarna mine, om jeg overlever!

Dagen i dag var heller ikke særlig spennende, jeg brøyt shopping forbudet mitt og handlet meg nytt undertøy (en av BH'ene jeg skrev jeg ville ha på bildet under, den lysegrønne med matchene truse! Lykkelig) og to bøker, Vixen og Revolution. Begge fra gammeltiden, 1800-1900 tallet! Så det blir fint å lese! Skal bestille meg enda en bok som heter 'The Gift' av James Patterson! 
Og så har jeg funnet ut at jeg burde lære meg litt mer rettskrivning. Ingen flere ejg istedet for jeg! 

Ellers så snakket jeg og Hanna om at en gutt hun kjenner skal bli pappa, og spurte hun pappa hva han syntes, det hadde pappa ingenting å si på. Så spurte Hanna, hva om jeg ble gravid nå da? Da hadde han blitt trist sa han, så sa jeg; Men med meg blir du vel ikke trist, meg forventer du det sikkert av.
Pappa: Selvfølgelig blir jeg trist.
Oda: Ja, men du forventer det vel av meg.
Pappa: Du får ikke ha sex før du er 24.
Hanna: FORSEINT!!
*Pinlig stillhet*
Oda: Hanna, jeg har aldri hatt sex, bannet eller drukket alkohol! *Noe i den duren*

Vel er det ikke det alle piker sier når pappaen deres er i nærheten? Vel, jeg ER jo ukysset og jomfru, har aldri røykt, bannet eller drukket! Nesten i hvertfall! Èn var i hvert fall riktig!
Jeg er jo pappa's lille engel, hvordan kunne jeg ellers hatt råd til  8 BH'er fra VS!? De er jo for dyre for at jeg kunne sponset meg selv i alle! 
Fint at pappa er så god troende! 
Mamma der i mot, hun forstår at slaget er tapt med meg, selv om hun prøver å overbevise meg litt om at det finnes håp for de håpløse også! Ha-ha, yeah right. 
Men for å få avklart en ting, pappa har ikke spandert én BH fra VS på meg, han har lånt meg penger én gang!Nå er klokken halv ni og jeg føler egentlig for å legge meg tidlig. Ikke at jeg er trøtt eller noe, har bare planer om å møte noen kjente og kjære i drømmeland!

Og Katrine, vi HAR en skypedate i morgen, for nå er det for lenge siden jeg hørte stemmen din sist, og jeg har masse å si til deg, vi er jo begge så glade akkurat nå!! Digger, Digger, Digger deg!  


 

Sjekk ut Tumblren til vakkre Katrine her

I love you bestevenn <3

Sjekk ut hva jeg skrev om kjønnshår her

Begge linkene er verdt å sjekke ut! Og dessuten om dere går inn på kjønnshår-innlegget og gir meg ros eller kritikk hjelper dere meg nærmere skrivedrømmen min!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits