Blubb Blubb kjendiser ass (Kids love it)

Blubb Blubb kjendiser ass

Blubb Blubb, nå sitter jeg her å venter på at min kjære bror skal fortelle meg at jeg har et supert skrivepotensial, og at jeg skal drite i rettskrivning, droppe skolen og sattse på å bli skribent! Og ikke kom å fortell meg at jeg har store forhåpninger, for jeg har ikke det! Denne gangen har jeg tatt skrivekunnskapene mine til nye baner; jeg har skrevet et innlegg om kjønnshår! Delicat ikke sant? Hmm, tror muligens jeg har fortalt det fra før av, men shit au! 

Jeg er syk i dag, men dro på skolen likevell, klapp på skuldra for meg! Det endte i at jeg spang på skoledoet og tørr-brakk meg! Delicious! Så i dag skal jeg skrive 5 sider på engelsk prosjektet mitt, og så bare kose meg med VOGUE og det lille som er igjen av teen min, er vel mest sannsynlig tomt før jeg får startet på VOGUE.

Ellers kom jeg nettopp innpå en blogg som var hjerteknust over at Selena Gomez har kapret Justin Bieber (Er det slik han skriver navnet sitt). Helt ærlig bryr det meg ikke, jeg synes det bare er trist at Selena har sunket så lavt, for jeg synes hun er ganske så kul! Men Justin? Huff... Der drakk jeg opp teen min og ja... Vi hadde gått tom Splendid, så måtte bruke sukker... Never again! 

Kjendiser ja. Jeg synes det er et alt for stort oppstyr når det kommer til kjendiser, greit du har plakkater av h*n overalt på rommet ditt, du vet hvor h*n befinner seg 24/7, og du spiser bare fisk i karamell saus fordi h*n gjør det. Men trenger du virkelig å ROPE det ut for hele verden?
Jeg er smålig betatt av både Charlie MCDonnell, Robert Pattinson, Jackson Rathbone og Eminem, men jeg holder det for meg selv. Og ROPER det ikke ut på bussen, skolen, gata etc. slik at alle forstår hvor obsessed du er!
Det nærmeste jeg kommer å vise hvor betatt jeg egentlig er, er ved at folk kommer inn på rommet mitt og ser bildet av Charlie, eller t-skjortene og plakatene med Twilighstjernene! 
Misforstå meg rett, jeg er stolt av å like dem, men jeg er ikke stolt av å være menneske når jeg møter alle fjortisfanene på gata! Det er derfor så mange av vennene mine ikke liker Twilight, jeg foretrekker å høre på timeslange foredrag om hvorfor Twilight er dårlig, i stedet for å høre på timeslange foredrag om hvorfor du og Robert Pattinson passer såååå godt sammen, de foredragene får jeg nok av i mitt eget lille hode! 


Dere må innrømme, han er ganske så kjekk!

Men nå er det HellCats, SÅ er det engelsk. Om ikke noe annet kommer i veien, som f.eks. mat eller musikk!

Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

Hanna

02.mar.2011 kl.07:51

Men du skrev et blogginnlegg om at du var betatt av dem. Det må du ikke glemme Odis ;)

Mors rebell herjer i USA!

03.mar.2011 kl.06:01

Hanna: Jeg skrev et innlegg om hvilke kjediser jeg har vært betatt av i løpet av livet mitt!

Skriv en ny kommentar

hits