Lærer: Hva er yndlings butikken din? Oda: Victorias Secret (Kids love it)

Lærer: Hva er yndlings butikken din? Oda: Victorias Secret

Heisann!  
Nå sitter jeg å gaffler i meg en kjempegod ommelett jeg nettopp lagde meg! Jeg tok egentlig alt sunt i kjøleskapet og kastet det inn i eggeblandingen! Jummy!  
Nå er jeg mett, men vurderer å ta litt til. Nei, jeg kan ikke det!

I dag var første dag tilbake på skolen, og jeg hater å innrømme det, men det var godt! Jeg er sjeleglad for rutinene skolen har med seg, og jeg fikk trent når jeg kom hjem! Nå skal jeg bare begynne med leksene og så er jeg klar til å se Gossip Girl og bare slappe av! Herrrrrligt!
I morgen er det Mars og det eneste jeg vet at Mars fører med seg er 2 konserter(Med koret, kom å se om du er i nærområdet, Ha-ha!), en premiere(Rød Hette med Amanda Seyfried) og en dead-line, som vil si at jeg må skrive over 50 data-skrevne sider før mars er omme! Jo-oy! 
Dere får høre mer om det når Mars er omme!

Nå skal jeg lese høyt et innlegg jeg skrev på den andre bloggen som snart kommer ut, til mamma! Stay tuned!  

Og ja, til overskriften. I Economics i dag, hadde jeg en presentasjon (Jeg var frivillig! Jeg er SÅ stolt av meg selv, jeg er egentlig redd for å snakke i den klassen, fordi jeg ikke har noe peil på Amerikansk økonomi!!!) og på slutten spurte læreren min meg spørsmål. Og et av spørsmålene omhandlet shopping. Jeg sa ærlig som jeg er, at jeg ikke tenkte jeg kom til å bruke mer enn $100 (Altså Ca. 600 Kr) for yndlingsbutikken min fantes ikke i Norge, men før jeg fikk til å snakke videre spurte han hva yndlingsbutikken min var, her er historien på 3 sekunder:

Læreren: Så hva er yndlings butikken din? 
Oda: Umh, Victorias Secret!
*Pinlig stillhet* av en eller merkelig grunn
Hulio: Go CRAZY! 


Disse er de 3 (2 er like) BH'ene jeg skal kjøpe meg kjempestraks! En på Onsdag/Torsdag, og de andre når jeg har penger! Jeg håper at Love Unlined Demi Bra gir like fine pupper om du ikke har silikon også!!

Hahah, det var litt flaut, men jeg bryr meg ikke om hele skolen vet at jeg er VS addicted, 'Cus I am!!


Lots of love,
Oda Karoline <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits