Kanibalistiske Disney-eventyr og en liten fugl som drømmer om å reise fra reiret (Kids love it)

Kanibalistiske Disney-eventyr og en liten fugl som drømmer om å reise fra reiret

Heisann! 
Nå har jeg rompa plantet i sofaen med pc'n i fanget. Egentlig burde jeg bytte ut pc'n med en av de mange leksene mine, men jeg har vært flink og gjort ferdig prosjektet mitt i US. Economics, så fortjener en liten blogg pause! 

Vi har som prosjekt å hypotetisk (??) flytte hjemmefra og du får ikke mooche(??) av foreldrene dine! Mooche er å leve under deres paraply og å få fordelene som da følger med, penger, mat, bil etc. 
Så jeg fant drømmeleiligheten min på Solsiden for 8000 i måneden, jeg jobber på meny og tjener ganske mye i måneden, så jeg tror jeg kommer til å klare meg fint når jeg flytter hjemmefra! Jeg klarer ikke å slutte å tenke på den leiligheten der i mot, den var helt perfekt, med perfekt beliggenhet, bah... Og 8000 i måneden er ikke så værst når man bare jobber og muligens tar en kveldsklasse på NTNU, om det går! Nei, jeg tor jeg kommer til å leve livet om et og et halvt år!
Innredning er jo en av mine største passions! Jeg drømmer om å innrede alt mulig til alle muligens tider! Og nei, det er ikke pga. Ida Wulff, jeg har alltid likt å ommøblere og innrede, helt siden jeg var lita!

Så nå skal jeg begynne å spare til leilighet i Trondheim, som vil si litt mindre shopping på meg... Skal bare kjøpe meg én BH på VS! Den er nydelig!


Ellers satt jeg å leste litt på denne siden i går, jeg stumblet meg inn på den!
At Disney har forvrengt eventyrene så utrolig mye visste jeg ikke, men tydeligvis ble Tornerose voldtatt mens hun sov, Udyret ble til et udyr for å ha hatt sex med en hjemløs pike, Snøhvit var 7 år og bekjempet den onde dronningen som måtte danse i illvarme jern sko til hun falt om død (Auch), Pinocchio ble missbrukt og hengt, Hans og Grete sagde av strupen til verinnen sin, Den lillehavfruen ble til sjøgress og byttet tungen sin mot å bli menneske og Rødhette spiste sin EGEN bestemor... 
Og det var bare et par, de nevnte Askepott, prinsessen og frosken og Rumpelstiltskin også!
Og disse folkene idoliserer vi! 


Annbefaler alle å lese igjennom den siden, selv om det er mye å lese OG på engelsk! Du vil aldri tenke på Disney-eventyrene på den samme måten!
Nå skal jeg finne en plass hvor jeg kan kjøpe meg den komplette Brødrene-Grimm sammlingen!

Lots of love,
Oda Karoline <3

5 kommentarer

Hanne Eide

27.feb.2011 kl.23:05

hahaha, tror jeg skal lese den nettsida akkurat NÅ...

Helle

28.feb.2011 kl.09:56

Nå skal jeg boikotte den siden for evig tid, Disney er hellig!! Og jeg er jo tross alt Belle.

Hanne Eide

28.feb.2011 kl.10:40

sv; Jeg fikk skikkeloig lyst til å lese dem jeg, haha: )

Hanne Eide

28.feb.2011 kl.10:42

Har forresten lest en gammel versjon av Hans og Grete (Grimm), hvor Hans stikker ut øynene på alle kalvene og kaster dem på Grete...

Ingrid

28.feb.2011 kl.16:42

Oda, jeg elsker disney. Jeg kommer ikke til å ville ødelegge noe jeg liker så mye, så det så ;-)

Savner deg!

Skriv en ny kommentar

hits