Lille miss matvrak! (Kids love it)

Lille miss matvrak!

Jeg er en av de som er litt i overkant glad i mat, men ikke hvilken som helst mat, bare middag! Jeg er lei alt som heter brød, pålegg, frokostblanding og slik mat som man spiser som frokost, lunch og kveldsmat! 
Nei, jeg vil ha middagsmat 24/7, og da helst bare pizza og fiskepinner!  Jeg går rundt å drømmer om pizza og fiskepinner hele tiden, og hadde jeg hatt nok timer i døgnet hadde jeg spist det mer enn 24/7! Selvfølgelig er det ikke snakk om noe kjøpe pizza, nei helst pizza med grov bunn og masse godt og sunne ting som fyll! Mmmh, jeg får vann i munnen bare av tanken, men det kommer vel av at jeg sitter å drikker te! 

(Ikke grov bunn...)
Så, om du gir meg Pizza og fiskepinner er jeg din for evig, sleng gjerne med hvitløksbrød og da selvfølgelig! Så til den neste gutten som gir meg et livsforbruk av hjemmelaget pizza og fiskepinner med ranch, du skal få se det nye undertøyet som ble med meg hjem fra Victorias Secret!

 


Ellers kan jeg gi meg selv en klapp på skulderen for å ha vært kreativ igjen! I går hadde jeg dårlig selvtilitt, og bestemte meg derfor for å være kreativ til dager som de, her er resultatet:Don't you agree?

 

Nå skal jeg bake muffins som et stykk Olenka skal få!

Lots of love,
Oda Karoline<3

7 kommentarer

Kine Emelie

27.feb.2011 kl.01:02

ah, elsker pizza med grov bunn jeg og :)

Janette

27.feb.2011 kl.01:02

åååååh pizza<3

Mathias W - Photograpy

27.feb.2011 kl.01:08

pene bilder,kommentere tilbake?

AneSofieAulie

27.feb.2011 kl.01:11

nam:)

Malin

27.feb.2011 kl.01:29

Enig! Grov pizzabunn med masse digg fyll slår aldri feil. Og plakatene til og med meg litt nå :D
Hahah, for noen plakater du har laget deg! I alle fall ikke noe galt med selvtillitten ;)

Men du? Kan du ikke få større skrift i innleggene dine? Er umulig å lese hva som står der. hihi (a)

Ingrid

28.feb.2011 kl.17:14

SV; Maskør og parykkmaker. Det er kult og jeg får arbeidet med hendene på en kreativ måte. Men da måtte jeg ha søkt design og håndtverk 1. året på vgs D: Som om jeg visste hva jeg ville bli på den tiden.. Gah :(

Skriv en ny kommentar

hits