Syk? Nei det bryr vi oss ikke noe om, ikke når man kan snakke 5 timer i strekk om livet! (Kids love it)

Syk? Nei det bryr vi oss ikke noe om, ikke når man kan snakke 5 timer i strekk om livet!

Heisann! 
I går var en fin dag! Den startet med at jeg og Vida passet på disse skjønne skapningene:

Før jeg og Vida møtte Olenka, Alex, Kimberly, Evan, Andrew  og venninna til Kimberly på Sizzlers for å spise en god lunch! 
I går var Vida's siste dag, så er litt trist for at vi ikke fikk gjort ENDA mer, men jeg må si at det var en koselig siste dag!  
Etter at jeg hadde sakt hade til Vida, med et løfte om å møte henne på flyplassen dro jeg til vakre Olenka hvor vi bare satt på rommet hennes og snakket i fem timer i strekk. Gud, det tar på å snakke engelsk i 5 timer i strekk, med kun pauser når hun snakket, men gud så koselig! 
En av årets koseligste vanlige kvelder, denne vinterferien har vært så fin! Og den har fått meg til å innse at Amerika ikke er så ille, i hvertfall ikke når man har ferie!
Nå er rommet mitt ryddig og jeg sitter vel egenltig bare å venter på å dra til Olenka igjen, jeg er egentlig syk men hysj hysj.
Jeg våknet opp klokken 4.40 i natt med kjempevondt i hals, hode og ryggen, og så frøys jeg sånn inni helvete. Det var helt grufult, og jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er frisk. Halsen og hodet verker, jeg har feber og er generelt kjempe svimmel! Men hvem gidder vel å være syk i ferien sin? Syk kan jeg være i hele neste uke!  

I dag har jeg sendt avgårde Vida til Norge, stalket Norske gutter på facebook og prøvd å få meg selv til å ikke tenke på de som pene, jeg må virkelig kontrolere hormonene mine, de løper jo løpsk! Finnes det noe medisin mot det? Eller må jeg bare vente til skolen starter før jeg går på jakt? 
The story of my life: 
Men nå skal jeg legge ut facebook bilder som kommer til å få guttene til å sikkle etter meg!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Én kommentar

Sjur Vaage

26.feb.2011 kl.21:12

Isj, makroer. :P

Skriv en ny kommentar

hits