Valentine special 1: Flau-Flauere-Oda (Kids love it)

Valentine special 1: Flau-Flauere-Oda

Gud og moses, jeg har aldri følt meg så ubekvem i mitt liv før! I dag er det jo valentines day, og det er en litt stor dag på skolen min, fordi koret går rundt å synger, mens de deler ut roser, godteri og kort til folk.
Jeg er både glad og trist for at ingen ga til meg, mest glad, siden jeg ikke er så stor fan av valentinesdag.
Men i lunchen der i mot, daaa var det gjøre-Oda-Flau tid.

Når vi satt i den bittelille bilen til Olenka ga pluttselig Andrew meg et kort, og jeg tenkte 'så koselig kort' og så forventet jeg på en måte at det var et kort fra Alex til Olenka. Men så feil kan jeg ta. Det var nemlig fra Andrew til meg. Jeg ble så flau, for her satt vi i en bitteliten bil, han hadde gitt meg et valenties kort og jeg er på en måte ikke interessert i han, så alt ble bare rart. Jeg takket han og døde litt inni meg. Og det værste er jo at det var det første valentine kortet jeg har fått i mitt liv, i hvertfall som jeg kan huske. Kan bare huske å ha skrevet ett også. Eller 2 nå da, siden Vida fikk et av meg!
Og vet dere hva jeg fikk til gjengjeld? Et Gryffindor skjerf! Jeg er den lykkelikste i verden! Jaaa!!

Jeg glemte jo å nevne noe av det viktigste, jeg liker virkelig ikke valentine day, jeg synes det er upraktisk og at man bare sløser bort pengene sine. Derfro ble ting ekstra kleint!

 

Skal legge innpå bilder av beggedeler når jeg kommer hjem fra skolen!

 

Har dere fått kort eller gaver i dag?
Hva er deres syn på valentine?

 

åø

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits