Las Vegas, minner og Chuck Bass <3 (Kids love it)

Las Vegas, minner og Chuck Bass &lt;3

Las Vegas baby! Greit det er vel noe man sier før man drar til Las Vegas, men jeg er jo ikke som alle andre! 
Tenkte dere å vise dere litt bilder fra turen, istedet for å skrive om det i lange baner. Men litt baner blir det!


Fredagen startet med trening, før det ble shopping, hvor jeg og Hanna brukte 2 timer på Forever 21 og angret desperat etterpå! Men jeg fikk meg da et nytt outfit:

Genser med Grumpy på, og en snekkershorts!Øyet mitt, dette bildet hadde vært så kult om det ikke hadde vært for "rynkene" jeg ikke gidder å photoshoppe! 

Obligatoriskt før-vi-drar-ut-å-shoppe-bilde!

Så ble det kveld og jeg og Hanna skulle ut på Strippeshow og for å sjekke gutter. Mamma og pappa var i Grand Canyon, så heldigvis slapp vi å ha de etter oss! 
Jeg lover å vise resultatet av strippeshowet, men ikke ha noe håp om at jeg kan vise hvor gira jeg ble. Mente at jeg skulle legge ut bilde av meg på fanget til deilige Tomy! <3


Før strippeshowet dro jeg og Hanna på NyNy fordi jeg savnet hotellet så mye, og det skuffet ikke. Det er helt nydelig der! Gleder meg til jeg og Vida blir 21 for da skal vi dit å feire bursdagen min og bo et par netter på NYNY og noen netter på Paris, og de siste på Cecars palace! 

Ny Ny <3

Når jeg blir rik pga. bøkene mine, skal jeg kjøpe denne butikken! Den er så nydelig!

Planet Hollywood! Mens vi ventet på strippeshowet!

Meg og den fine stanga mi! I want it! 

Så ble det lørdagskveld og jeg og Hanna skulle ut å møte guttene vi hadde møtt kvelden før! Og det var jo bursdagen til Hansi, så vi skulle jo selvfølgelig feire den også! 

Vi spiste middag på en buffe, hvor de hadde sjokoladeglasserte jordbær! NAM! Og sukkerspinn, men visste ikke om Hanna ville ha ut de bildene! 

Obligatoriskt stjele-kameraet-til-Hanna-for-å-være-litt-ego-bilde! 

Meg og Hanna! Tror det er New York, New York dere ser bak oss. Men er litt usikker! 

HAHAHHA, Chris på det bildet her er så urkomiskt! Jeg ler! Chuck bass er så søt på bildet her! 

Og dette bildet her, Hahahah! 

Slæcker før vi skulle ut å være kul! 

Obligatoriskt Oda-og-guttene-bildet, mangler Chuck Bass, noe som er litt trist siden han var den kjekkeste! Jeg druknet i øynene hans! 

Chuck Bass og Oda, lurer på hvorfor jeg er sjokkert! Bildet gir han ingen justice!

Kanskje fordi vi spillte Sex and the City spill! Hi-hi! 

Det var alle de interessante bildene vi tok! Nå skal jeg dusje før det blir Gossip Girl, og så blir det senga! I morgen skal jeg rett hjem for å rydde før Vida kommer! 

Og jeg kom på noe som skjer 12. Mai: Anaheim tur med koret! 
Så da har vi:
12. Februar: Askepott kommer, gleder meg så mye at jeg nesten tisser meg ut!
12. Mars: Ingenting enda...
12. April: Lina mi kommer, åååh jeg gleder meg masse til det også! Får tårer i øynene når jeg tenker på at to av mine beste venner kommer hit! <3
12. Mai: Drar til Anaheim på kor-festival, som innebærer konkurranse og Disneyland en hel dag og kveld! 
12. Juni: Det beste av alt (Sorry Vida og Lina) JEG DRER HJEM!  

Så som dere kanskje forstår har 12 blitt det nye lykke nummeret mitt, for tro det eller ei, dette var alt helt tilfeldig!
TOLV <3

 

Ps: Legger ut turistbildene senere, i morgen håper jeg!

Ps2: Ikke at det er så viktig, siden bildene ikke er så eksepsjonelt fine, men Hanna har tatt LV bildet og NYNY bildet. Og egentlig alle andre bilder jeg er med på, men det sa hun at ikke var så viktig å få med.

Lots of love,
Oda Karoline <3

4 kommentarer

Lene

08.feb.2011 kl.06:07

Koselige bilder:-) jeg var i vegas i sommer, og skal tilbake neste år:-)
ODA! Du som er så opptatt av at jeg skal skrive under bildene når det er du som har tatt dem, hvorfor har ikke du skrevet under bildene at det er jeg som har tatt dem? Litt dårlig gjort av deg, med tanke på hvor viktig det er for deg til vanlig at jeg gjør det. Det er ikke så viktig med outfit-bildene, men under NYNY-bildet og Louis Vuitton-bildet.

Anyways, kan du og klippe meg ut på bildet nummer 4? Forresten, det sukkertøybildet der jeg smiler, kan du godt bruke på bloggen din om du vil!

ps: helt til slutt vil jeg bare minne deg på om at du godtok det bildet jeg har lagt ut av deg på bloggen. Det fra strippeshowet. Bare sånn at du ikke har glemt at du godtok det og blir sur på meg i morgen.

Helle

08.feb.2011 kl.17:27

Nice genser med Grumpy. Alle elsker jo han, selv om han lille skallede er søtest! Nydelig bilde av deg med Chuck Bass der bildet ikke gir han justice! Ligner han på Chuck Bass? :)

xoxoninamartine

08.feb.2011 kl.19:15

Ser ut som dere hadde en knalltur i alle fall!! Misunner dere!

Sv; Ja, har vært der to ganger underage, og det er jo nesten håpløst. Blir kastet bort bare man beveger seg bort fra "stien" på teppet gjennom kasinoene :p

Skriv en ny kommentar

hits