Lese-Lese-Lese-lesehest (Kids love it)

Lese-Lese-Lese-lesehest

Så ble dagene kjempehektiske, jeg har så utrolig mange bøker jeg må bli ferdige med å lese og det fort, men så vil jeg jo nyte de også!
Etter jeg kom til Amerika leste jeg 15 bøker på 4 måneder, men så begynte jeg på en boksere som er veldig forstyrret (Flowers in the attic, Petals on the wind, If there be thorns,  Seeds of yesterday og Garden of Shadows). Og jeg klarer virkelig ikke å lese den så fort og så mye av den som jeg vil. Jeg må bare legge den i fra meg, ellers blir jeg kjempesur på forfatteren som skriver slik hun skriver. Den er så trist og lei, at til og med jeg, jenta som elsker mord, incest, voldtekt, mysterier og løgner i bøkene sine, synes det er for mye. 
De er fra 1950 tallet og oppover, og derfor er det mye anderledes, og jeg elsker det å oppleve verden fra den tiden, og lære mye nytt. 

Et bok-cover laget til bok en, når de først ble trykt regner jeg med, de bøkene jeg har er penere synes jeg! Kan vise de senere
Første boken handler om 4 barn som blir stengt inn på et loft, i håp om at de en dag skal bli styrt rike og eie alt de vil.
Andre boken handler om livet etter loftet, når Catherine har blitt gamlere, kjempevakker og hennes liv når hun forfører alle mennene hun vil, og planlegger hevn.
Tredje boken handler om livet til Catherines barn, og hvordan deres syn er på verden og familien sin. Før og Etter hemmeligheten blir avslørt.
Fjerde boken vet jeg ikke helt hva handler om, siden jeg ikke har kommet så langt.
Femte boken handler om livet til Alicia (Moren til Faren til Catherine) Og  hvordan det var for henne som giftet seg med en mann 40 eller 50 år gammlere enn henne, og bli hatet av familien. 

Tegning av Dollanger-barna! Elsker tegningen her, den framstiller de perfekt synes jeg! 
Bøkene annbefales, men jeg må si jeg savner romantikken du får i Twilight og Spenningen du får i Harry Potter.


Når jeg er ferdig med Dollanger-serien (Om 2 1/2 bøker) har jeg 21 bøker å lese, og et gavekort på $200 å bruke, så jeg har det travelt. Det er så vanskelig å nyte når man har press på seg, men jeg vet jo at jeg klarer det. Jeg må bare være villig til å gi opp håpet om gode karakterer da... 
Livet i Amerika var enklere når jeg ikke hadde venner, da hadde jeg ingenting å gjøre, og derfor kunne jeg gjøre det jeg elsker mest, dyppe nesen i en bok, og forsvinne. Glemme realiteten og problemene mine, og heller absorbere meg i livet til hovedpersonen og dele dens problemer. Føle lykke når  h*n gjorde det. Sorg når h*n gjorde det. Og føle at problemer var løst når du klappet igjen boken etter å ha lest alt. 

Åååh, gi meg mer tid. Jeg har 12 dager på å lese 600 sider, og det burde egentlig ikke være noe problem. Teite skole...

Jeg vil så gjærne lese Twilight og Harry Potter, men så skal jeg også lese:
Pretty Little Liars

, The Imortal-sagaen,  

og L.F Stolarz bøkene, tid, gi meg tid!


Q: Liker du å lese?
Har du lest noen av disse bøkene før?

 

Lots of love,
Oda Karoline <3

3 kommentarer

Hanne Eide

02.feb.2011 kl.10:40

Elsker å lese, men leser nesten aldri... Dårlig på å finne gode bøker, og har så sykt lite tid!

Helle

02.feb.2011 kl.17:55

Jeg fikk første boken i Immortal-serien på norsk i julegave. Synes den var en dårlig parodi på Twilight....

Helle

03.feb.2011 kl.07:21

Nå må du blogge Oda!!! Alle svarene mine kommer jo på samme innlegg. Skamme seg!
SV: Du må spørre meg først, vet du. Jeg har tross alt slektninger med veldig dårlig boksmak. Men kanskje du liker den :) Jeg har tross alt bare lest den første boken.

Skriv en ny kommentar

hits