Do the world a favor and go k**l your self (Kids love it)

Do the world a favor and go k**l your self

Heisann! I går var jeg på Suzanne Vega konsert, hun er så fantastisk! Og det var nesten verdt å miste søvn over, men bare nesten, fordi det satt e* crazy Dame-Mann-Ting forran meg, vet ikke helt hva h*n var, manns utseende og en dames stemme. 
I hvertfall for å gjøre en lang historie kort, og la oss si at hun var kvinne, selv om jeg er i tvil: 
Jeg sitter å nyter vakker musikk av Suzanne vega og foten min rører seg med takten. Pluttselig snur tingen forran meg seg og sier et eller annet. Jeg visste ikke helt om det var meg hun snakket til så jeg overså det. Men så snur h*n seg og smacker til foten min og sier ett eller annet om at jeg hinder henne å røre setet bakover. Jeg rørte faen meg ikke setet hennes engang.
Jeg har aldri hatt så store problemer med å kontrolere hendene mine, jeg hadde merker i håndflaten fordi jeg måtte klipe sammen hendene mine for å ikke dra til henne. Sinnet kokte så utrolig my i meg, og når jeg er sikkelig sint kommer tårene for å vise det litt ekstra liksom, åååh, så sur. Kjenner at sinnet bobler inni meg akkurat nå. Så får heller bare forklare overskriften og deretter legge ut bilde av hva jeg hadde på meg.
For å i hvertfall gjøre henne litt skade, skrev jeg en hatlapp til henne med ordene  'Do the world a favor and go k**l your self'. Jeg vet det er barnslig, men jeg er jo kjent for lappene mine. Og jeg håper hun følger den, for makan til dritt kjerring. Ok, overdriver vel litt nå, jeg håper ikke hun tar livet sitt, men at hun oppsøker meg, slik at jeg kan gi henne et slag mitt i grisetrynet. 
Hun var sikkert sjalu fordi jeg er så utrolig hot, og hun totalt not. Og fordi jeg faktisk klarte å komme tidsnok, hun kom etter halve konserten var ferdig. Taper.Men for å gå over til noe mer positivt. I dag, i engelskklassen, snakket jeg med læreren om biografen vi driver å skriver, og han kunne fortelle meg at jeg bare kunne drite i karakteren min hele dette semesteret, for jeg kom til å få A uansett (Dette er første uke i 2. semesteret). Jeg er en av de få som faktisk gjør noe, og hadde skrevet 1000 ord i biografen min før de fleste hadde skrevet mer enn 100. Og jeg gikk tom. glipp av halve klassen. Ikke for å skryte altså. Ehe! 
Men over til poenget, det han mente med at jeg kunne drite i karakteren min var at jeg slapp å gjøre de prosjektene de gjorde (Selv om jeg kommer til å gjøre de av frivilje) og heller bare konsentrere meg om å skrive hva jeg vil, og hvordan jeg vil, så skal han hjelpe meg og rette. Så vi har et lite prosjekt på gang, jeg vil ikke skrive så mye mer om det nå, men kanskje om 20 uker! 
Nå vil jeg bare ha det klart at vi ikke gjør en dritt i engelskklassen, som regel sitter vi på pc'ne og surfer på internett, ser film eller alle andre utenom meg og noen få asiatere leker seg på photo booth . Så dag 1 av semesteret, gikk jeg opp til læreren og sa at jeg ville gjøre noe. Jeg ville skrive. Jeg ville være produktiv og lære noe. Og ønsket mitt gikk i oppfyllelse. Jeg digger mr. Purdom, han er fantastisk når det kommer til dette! 
Så stay tuned, om 20 uker vet dere kanskje mer!

Lots of love,
Oda Karoline <3

4 kommentarer

Helle

29.jan.2011 kl.12:20

Dumme damen! Neste gang kjefter du henne opp!
SV: Vida kan jo selvfølgelig stjele den, men hvordan i all verden skal jeg vite hvor det er blitt av den da? :)

June

29.jan.2011 kl.12:54

Hahha, satser på at du la med adresse også på den lappen da? ;p ... så hun kan oppsøke deg, og at du kan gi henne en på tryne! Gleder meg til å få vite det om hele ... Tjue ... Uker. Wow.

Sv, Så absolutt verdt å følge serien etter at Lucas og Peyton slutter - serien har ikke bare kuttet de ut, de blir ofte nevnt av de som er igjen, Jamie får postkort osv. Dessuten kommer Quinn inn i serien fra sesong 7, og hun må jeg si at fort er blitt en av favorittkarakterene mine, hun er herlig! SE DEN.

Katrine

29.jan.2011 kl.15:17

<3

Camilla

29.jan.2011 kl.15:47

Skulle bare dratt til hun! Haha!:)

Skriv en ny kommentar

hits