Future Oda (Kids love it)

Future Oda

Long time no see! Jeg driver å prøve å oppdatere utseende, og jeg har masse finals jeg må igjennom! Mangler de 3 siste, og av de befinner de 2 hardeste seg! 
Forrige innlegg var veldig tungt og sytete, men jeg måtte bare få kortene på bordet! Det var ikke i det heletatt ment for at folk skulle synes synd på meg, men for de som likvell ga meg trøstende ord; De betydde veldig mye, og jeg visste ikke hvor mye jeg trengte de før etter på! 
I dag har jeg vært å trent og ligget/stått i solen til jeg kjente at det virkelig tok! Men jeg sa jo at jeg ikke skulle ha noe mer day-to-day innlegg, jeg vil jo ha noe interessant å se tilbake på når jeg leser gjennom USA bloggen min. Men så vil jeg jo også vite hva jeg gjorde de forskjellige dagene, så fremtidige Oda Karoline, dette er til deg:

  • Sto opp
  • Skole-Finals.
  • Trening
  • Solte meg mens jeg øvde til nye finals.
  • Butikken
  • EGO TRIP

Håper du ble fornøyd! Jeg må skuffe deg med at jeg verken har åpnet hjertet mitt eller beina mine for noen i dag heller, om det var det du lurte på, får du heller lese den andre bloggen i arkivet juli 2011 og utover! 
Jeg har bestemt meg for å være lille frøken pripp som verken drikker, fester for mye, eller horer seg forran hele verden. Så skal vi nå se hvor godt jeg klarer det!

Forresten, Framtidens Oda, kan du ikke legge igjen en kommentar og fortelle meg hvordan det gikk? Jeg er allerede nyskjerrig!

Men nå skal jeg kle på meg (Jeg sa jo det var slutt på horingen) og så skal jeg på butikken og speide etter noen kjekkaser (I hvertfall nesten slutt)!Lots of love,
Oda Karoline <3

3 kommentarer

Marthe og Mette

19.jan.2011 kl.08:57

Sv; Laget på japanfoto.no eller noe, tror jeg :)

Katrine

20.jan.2011 kl.17:08

jeg spiser lettsaltet papp med magerost..

..<3!
Oda, det er så feigt at du er den pene av oss! Blir misunnelig her jeg sitter og ser på bilder av den vakre søstra mii! ;o

Miss you baby girl <3<3<3

Iskrem :D

Nattanuss Hannii <3

Skriv en ny kommentar

hits